25353
Whistler - Windows XP
-
#14593 Lehet hogy memóriahiba.
Ha több memória van a gépben cseréld meg öket.
Vagy ha van lehetőséged kérj köcsön valakitől és azzal próbálj telepíteni. -
M0RN1NGST4R #14592 egyik helyett egyig -
M0RN1NGST4R #14591 sziasztok! Windows-t kéne újratelepítenem, de telepités közben siránkozik, hogy jónéhány fájl hiányzik. A sokadik képfájl letöltése utána gyanús lett, hogy mindig ugyan azokat a fájlokat hiányolja valamint leáll a telepités, mert nem tud hozzáférni a CD-n \I386\asms könyvtárhoz. megnéztem a CD-t és a hiányzó fájlok is rajta vannak egytől egyik (és olvashatóak is), és a könyvtár is. Le is ellenőriztem a CD-t, hogy nem hibás-e, de minden OK. (Adatellenőrzés nero-ban és CD Check-kel is). Több lemezt is próbáltam, hátha az a gyenge láncszem de mindig ugyan az az eredmény. Neten mások is irták, hogy ilyen problémájuk van, és hogy megoldás lehet, hogy Track at Once helyett Disc at Once módba irjuk meg a CD-t. de nem. Valaki tudna segíteni, mert tényleg fontos lenne, hogy egy friss windows tudjak felrakni.
Előre is köszi -
szabishop #14590 értsétek már meg XP-ből még ha van is 64 bit -es akkor az csak béta!! ha 64 bit-est akartok akkor VISTA -
szabishop #14589 értsétek már meg XP-ből még ha van is 64 bit -es akkor az csak béta!! ha 64 bit-est akartok akkor VISTA -
#14588 Mivel itt nem lehet warezolni nem segithetek sory -
frc0032 #14587 hát az a gond hogy nem tudom hol! :D
-
#14586 és hol itt a gond? (van) -
frc0032 #14585 ja :)
énis gondoltam a visztára, csak abból meg magyar crackelt kéne :D
-
#14584 Ferikém ! Sajna a 64 bites hun xp-t még nem írák meg, de olyan lusták, hogy az angolhoz még valami magyarosításocskát sem csináltak - ezvan. -
#14583 xp-ből nincs 64 bites magyar (csak probábol volt de nem lett belöle semmi)
64 bitet akarsz használj vistát -
frc0032 #14582 Helló!!
kéne nekem az xp 64 bites változata magyarul, és véglegesen. találtam 1 bétát de az má régi. valki tud adni vmilyen linket(ne torrentet, mert avval nem szaraxok, lehetőleg rapidshare v ilyesmi....) most vettem 1 64 bites gépet és hát arra kéne :)
üdv:
FRC#0032
-
TTomi #14581 Még csak a hálózaton sem volt rajta! Egyébként az a második dolog amit telepítek egy új rendszerre. Fel is zabálta most azt a kis maradék erőforrást ami volt még. Ergo tök használhatatlan a cucc. -
#14580 Vírusirtó egyébként van fenn?
Az hogy új xp semmit nem jelent.
10 perc alatt meg tud fertőződni, úgy hogy nem is böngészel. -
TTomi #14579 Kicsit láma vagyok a rendszerekből, kérlek segíts! Elvileg semmi változtatás nem esett a gépen, se vinyócsere se semmi, a biosban autora van állítva minden, driverek jószerivel még telepítve sincsenek, mi az a hjtlog?! És nincs egy napos a windows. -
#14578 csak tipp:
mivel lemezkezelésnél van a gond szerintem elsőként a vínyót ellenőrizd.(UDMA,stb)
Driverek?
HJT log? -
TTomi #14577 Az előbbi elküldött üzi 76%ra megterhelte a procit! Sírjak vagy nevessek? Már nem nagyon tudok nevetni ezen... -
TTomi #14576 Hali! Segítsetek ha tudtok, mert már a hajam tépem! Teljesen szűz win xp, és ha pl másolok akkor a procit 100%on járatja. Vírus nem nagyon lehet, hiszen most telepítettem az xp-t. Ha a feladatkezelőt nézem akkor a folyamatok között össze vissza ugrál a procihasználat. explorer, svchost, system és iexplore, ezek a terhelik legjobban a procit, de mindig más arányban. A wint is ezért telepítettem ujra. Ott még csak a géphez nyúlni sem kellett a 100as procihasználatért. Ötlet?
-
#14575 köszi, sikerült. -
#14574 Elhagytam az aktivizalomat a media center editionomhoz........ valaki tud segiteni esetleg....? -
#14573 Akkor most mit csináljak? Próbálkozm a fixmbrel. -
peter01 #14572 Megoldottam. -
#14571 nem a bootolást állította el, hanem a bootfileok mindig az elsődleges vinyón vannak és a Vista partíciója volt nem véletlenül nem engedte XP alól törölni.. -
#14570 javítókonzol: fixboot fixmbr -
peter01 #14569 Lenne 1 érdekes kérdésem hogy tudom elindítani a lemezkezelőt tálca ikonok és vezérlőpult nélkül? -
#14568 A javítókonzolban a fixmbr parancsot próbáltad ? -
#14567 Lenne egy sürgős kérdésem. Van egy winchesterem és rajta 3 partíció. Az egyiken vista volt és nem engedte leformázni az XPből, ezért fogtam az XP CDt és azzal törötletm, aztán csináltam egy újat. Nos az a baj, hogy azóta nem igazán akarja elindítani az XP-t, én meg nem igazán akarom újratelepíteni. Kérdés, hogy hogyan indítsam el az XPt? Gondolom a bootolást állította el, én meg nem tudom ezt a BIOSban beálltani, mert ott ugye csak a winyókat mutatja, a rajtuk lévő partíciókat nem. Próbáltam ez XP CDből a javító konzollal vagy mivel, de nott meg nem tudom, hogy mit méne csinálnom. -
#14566 A számítógép indításakor előfordulhat, hogy egyes, külső gyártóktól származó alkalmazások nem indulnak el, és a „Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés” hibaüzenet jelenik meg -
#14565 Ha több azonos gép van: A Windows XP operációs rendszer telepítésének automatizálása a Sysprep segédprogram használatával
Ha ugyanarra a gépre, de más vinyóra: Norton Ghost, vagy valamilyen ingyenes alternatívája (egy Linuxos Live disztribúció alkalmas erre a célra). -
#14564 hali.
a következő felugró üzenetet kaptam a windowstól:valószínű hogy hamisítás áldozata lett.nem jogtiszta a windows.ezt azután kaptam miután feltettem egy két frissítést.ezt ellehet tüntetni valahogy?
-
#14563 Sziasztok!
Windows klónozása, hogyan??? -
#14562 nagy bajban vagyok ma délután bekapcsolom a gépet és bootolna a windwos kék képernyőt bead egy ezredmásodpercre madj újraindul a gép ha csökkentettbódban ha utolsó helyes konfiguráció módban indítom!!!! hogy tudom visszahozni a windowst????? -
#14561 "Az SYSTEM32-ben lévő shell32.dll -em 29MB, de ami a SYSTEM32/DLLCACHE-ben van shell32.dll az csak 8,08MB"
Az a 29 MByte gyanús. Ha visszaalakítod a 8 MByte-os változatra (például csökkentett módban fekülírod a SYSTEM32/DLLCACHE-ben levővel) talán megjavul. -
#14560 Hali!
Valaki találkozott már ilyen hibaüzivel?
Ha igen, mi a megoldás?
És nem csak a calc.exe -vel csinálja(ta) ugyanezt.
Az SYSTEM32-ben lévő shell32.dll -em 29MB, de ami a SYSTEM32/DLLCACHE-ben van shell32.dll az csak 8,08MB
Mivel most tettem újra az XP-t így nem igazán tudom, hogy mi lehet az okat de mintha a CrystalXP-s Vista THEME telepítése óta csinálná
http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm
Valakinek valami ötlet???? -
#14559 Egyszer
Kétszer
Sokszor -
#14558 Szevasztok! Hol lehet kikapcsolni a gyári tűzfalat? Lehet én vagyok ilyen láma de nem találom... Előre is köszi:D -
Louis Cyphre #14557 Szeva!!
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy minden egyes képet új ablakban nyisson meg az XP?
-
#14556 sziasztok! a redszerleíróknál hol tálálom a tűzfallal kapcsolatos dolgokat? -
member #14555 Csinosítsuk Windows XP-nket!
A következő asztali témák megnézhetők a flickr-en
Windows asztali témák - magyar tájak
Windows asztali témák - állatvilág
Windows asztali témák - növényvilág
Motiv Jaro (cseh asztali téma)
Motiv Léto (cseh asztali téma)
Motiv Podzim (cseh asztali téma)
Ceske hrady a zamky (cseh asztali téma)
Dansk efterarstema (dán asztali téma)
Dansk forarstema (dán asztali téma)
Dansk sommertema (dán asztali téma)
Dansk vintertema (dán asztali téma)
Norsk hosttema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk sommertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vartema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vintertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Polska kompozycja jesienna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja letnia dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja wiosenna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja zimowa dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Skogslandskap - svenskt hösttema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kulturlandskap - svenskt vartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kustlandskap - svenskt sommartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Vinterlandskap - svenskt vintertema för Windows XP (svéd asztali téma)
Suomalainen kesateema Windows XP - kayttojarjestelmalle (finn asztali téma)
Suomalainen keva hreftteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen syysteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen talviteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Royale Theme for Windows XP from Microsoft New Zealand
Royale-Noir-Theme for Windows XP
Zune-Theme for Windows XP
Microsoft Egypt Nile Theme
További témák:
Microsoft Publishes Various Windows XP Themes - HelpWithWindows.com
Háttérképek:
New Zealand Bliss: Desktop Wallpaper
Singapore Vistas: Desktop Wallpapers
PhotoVista Singapore
Windows Ultimate Wallpaper
Hamad Darwish: High Resolution Windows Vista Desktop Wallpaper Pack
Old Vista Aurora Wallpapers
Vista & Office launch kit backgrounds
New Vista nature wallpapers
Vista Aurora wallpapers
WMP11 Wallpaper Set -
member #14554 Csinosítsuk Windows XP-nket!
A következő asztali témák megnézhetők a flickr-en
Windows asztali témák - magyar tájak
http://farm1.static.flickr.com/210/463315242_9f20e1bd96_m.jpg[/img]
Windows asztali témák - állatvilág
Windows asztali témák - növényvilág
Motiv Jaro (cseh asztali téma)
Motiv Léto (cseh asztali téma)
Motiv Podzim (cseh asztali téma)
Ceske hrady a zamky (cseh asztali téma)
Dansk efterarstema (dán asztali téma)
http://farm1.static.flickr.com/167/463886406_910f6c11ac_m.jpg[/img]
Dansk forarstema (dán asztali téma)
http://farm1.static.flickr.com/192/463319357_3ba548f514_m.jpg[/img]
Dansk sommertema (dán asztali téma)
http://farm1.static.flickr.com/172/463313592_dd3d5f9be6_m.jpg[/img]
Dansk vintertema (dán asztali téma)
http://farm1.static.flickr.com/174/463886410_88eca97bc6_m.jpg[/img]
Norsk hosttema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk sommertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vartema for Windows XP (norvég asztali téma)
Norsk vintertema for Windows XP (norvég asztali téma)
Polska kompozycja jesienna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja letnia dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja wiosenna dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Polska kompozycja zimowa dla Windows XP (lengyel asztali téma)
Skogslandskap - svenskt hösttema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kulturlandskap - svenskt vartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Kustlandskap - svenskt sommartema för Windows XP (svéd asztali téma)
Vinterlandskap - svenskt vintertema för Windows XP (svéd asztali téma)
Suomalainen kesateema Windows XP - kayttojarjestelmalle (finn asztali téma)
Suomalainen keva hreftteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen syysteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Suomalainen talviteema Windows XP - kayhrefyttöja hrefrjestelma hreflle (finn asztali téma)
Royale Theme for Windows XP from Microsoft New Zealand
Royale-Noir-Theme for Windows XP
Zune-Theme for Windows XP
Microsoft Egypt Nile Theme
További témák:
Microsoft Publishes Various Windows XP Themes - HelpWithWindows.com
Háttérképek:
New Zealand Bliss: Desktop Wallpaper
Singapore Vistas: Desktop Wallpapers
PhotoVista Singapore
Windows Ultimate Wallpaper
Hamad Darwish: High Resolution Windows Vista Desktop Wallpaper Pack