Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
Vagy Start/Programok (Minden Program)/Kellékek/Rendszereszközök/Lemezkarbantartó programjával a régen használt fájlokat össze is lehet tömöríteni (amellett, hogy néhány felesleges file-t ki is lehet pucolni, és az egyéb beállítások fülön az utolsó kivételével az összes rendszervisszaállítást törölni is lehet)...
törölheted a rendszervisszaállítási pontokat pl., ezek zabálhatják a helyet.aztán vmilyen lemezmatató progival meg tudod kerestetni a hulladék fájlokat. mivel óriási méretrõl van szó, kézzel nem is tudnád elvégezni
én a TweakNow POwer Pack 2006-ot használom, elég jó kis eszköz, de persze lehet jobb is. <<<--- BlackGamer
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
Smart Cleaner
Ami nagy lehet:
- játék teszi oda a mentését
- Temp alkönyvtár (tartalma törölhetõ)
- Temporally Internet Files alkönyvtár (tartalma törölhetõ)
- Application Data alkönyvtár (pölö levelezés, programok pakolhatnak oda dolgokat) (ne töröld 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ismertek olyan progit ami a fölös cuccokat törli onnan? direkt nem mentek oda semmit szóval nem tudom miért akkora a mérete
van 3 partícióm 2 HDD-n, de sajnos a rendszerlemez egy szerény 8 gb-os partícióra lett rakva (még kb 6 éve).
Az a gondom, hogy a frissítésekkel együtt a WINDOWS mappa csak nõ és nõ, én pedig egyre idegesebb vagyok a 'kevés a hely a lemezen' beszólástól. Jelenleg 3.21 GB a WIN mappám, és tele van kretén fájlokkal stb-vel. Kérdés hogy mely dolgokat törölhetném esetleg kockázat nélkül (TEMP mappán kívûl)??
Meg akarok úszni egy windows reinstallt..
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A listában szereplõ bejegyzésekbõl meg lehet állapítani, hogy tartalmaz-e valamilyen káros alkalmazást a géped.
Pet
Pet
ennyi
utána minden a helyén lesz.
angol winfos soha nem lesz magyar.
max a karakterkiosztás.
Magyar nyelvet hogy telepitek angol windowsra, mer szar a pioneer dvd irom es nem kepes elinditani a magyar telepito cd-mrol az oprendszert. Ezert nem tudok ekezeteket irni + fel van cserelve az y es a z.
Elore is kosz.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Volna egy kérdésem.
Van egy vinyóm, két particióra osztva, "C"-"D".
Jelenleg a "C"-re van telepítve az XP. Megoldható-e, hogy a "D"-re, ugyanezt az XP-t felrajam. Ha igen, akkor a gép bekapcsolásakor hogyan lehet kiválasztaní, hogy melyik partició induljon?
Köszi.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem az a baj, hogy egy kék halál szenvedõje vagy, és az XP úgy van beállítva, hogy nem mutatja a kék ablakot a hibaüzenettel, csak símán újraindítja a gépet?
1. Jobb egérgomb a Sajátgép ikonra
2. Katt a "Tulajdonságok"-ra
3. Speciális fülre
4. Az „Indítás és helyreállítás" csoportban "Beállítás"
5.„Rendszerhiba" csoportban pipa ki az "Automatikus újraindítás" elõl
Ha ott van a pipa, akkor nem kaptál hibaüzit. Ha kiveszed, akkor a következõ kék halál-nál egy képernyõ fogad, ami leírja, hogy mi volt a hiba.
Pet
http://www.winportal.net
Syamntec termék nem talál
AdAware nem talál
reg cleaner tisztit
tempeket töröltem
direktX letöltve
ujrainditás nincs bepipálva
Akkor mégis mi lehet az amitõl a gépem újraindul, pl.GoogleEarth inditásnál és némely játék fullscreenre állitásakor. Ja meg OpenOffice diavetitésnél is....??????
Már nincs több ötletem az én szintemen sajnos.. Mit tegyek??
Pet
Fákjúal!
Barney: 64 bites xp felrakása után néhány progi kissé gyorsabb lesz, persze csak azok, amiket felkészítettek a 64 bit kihasználásra, de ha pontosabbakat akarsz megtudni, van windows xp 64 bit topic is az sg-n.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Azért talán azt még érdemes megpróbálni, hogy ténylegesen kitörölni az explorert, ami nem könnyû, mert még akkor sem engedi az XP törölni, ha éppen nem fut, és parancssorból próbálom. Viszont az Unlocker nevû progi (majdnem)minden körülmények közöztt tud törölni olyan fájlokat is, amiket valami használ. Ha azzal ki tudod törölni, akkor parancssorból már telán át tudod másolni az újat.
Ha mégsem, akkor van még egy lehetõség: Létezik egy program, ami több helyen is felkutatja az XP védett fájljait (több is van ugyanabból a fájlból, hogy ha valami történik vele, akkor legyen honnan visszamásolni. Tán az explorer is ilyen?), és mindet kicseréli. Sajna most nem jut eszembe a program neve, de akkor hasznéltam, amikor a Chaninja-t tettem fel a gépre. Délután otthonról meg tudom mondani.
Service Pack 3 tölthetõ már magyarul, mert nekem angolba megvan már.
Vaty ne rakjam fel mert esetleg valami fake szarság lehet?
Próbáld innen elindítani az explorer-t, nézd meg, hogy a folyamatok között ott van-e, ha ott van elõtte állítsd le.
Esetleg próbálj egy rendszer-visszaállítást vagy javító telepítést.
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
Tudom hogy van de ide is beillett és ez a topic jobban megy.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
http://housecall.trendmicro.com