Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Van más megoldás is: Control Panel > Folder Options a View fülben bejelölöd, hogy Show hidden files and folders és kiszeded a pipa jelet a Hide protected operationg system files-nél, és így már a megtalálod a rejtett fájlt, csak úgy nem tudod mégsem felcsatolni, ha nincs jogod hozzáférni a fájlhoz.
Egy bosszantó hibával kapcsolatban szeretném a segítségeteket kérni.
Vannak ezek az Én kicsi tanyám kapibados meg a kertbirodalom nevû csodák, nem tudom hogy hallottatok-e róluk. Ezek ilyen ültetgetõs hülyeségek, na mindegy asszony rendszeresen nyomja õket.
Most jön a probléma: Ha bejelentkezek az accounttal, akkor kb. 3 perc után lefagy a gép és újraindul. Semmi más nem öli meg a gépet csak a fent említett netes gamek valamelyike teljesen rendszertelen idõközönként. Eseménynapló azt mondja, hogy Perfnet hiba, de ezzel én nem tudok mit kezdeni. Mit csináljak ezzel a hibával, mert eddig ezzel nem volt problémám.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
nem tudom milyen sornak kellene benne lennie, amit ki kell törölnöm, de biztonság kedvéért bemásolom, ami a host fájlban volt (én semmi rendelleneset nem találtam):
# Copyright (c) 1993-1999 Microsoft Corp.
#
# Mintafájl a Microsoft TCP/IP for Windows-hoz.
#
# Ez a fájl IP címek és NT számítógépnevek (NetBIOS nevek) egymáshoz
# rendelésére szolgál. Minden egyes tételt külön sorba kell írni, elõször
# az IP címet, azt követõen pedig a hozzá tartozó nevet. A cím és
# a név között legalább egy szóköz vagy tabulátor karakternek kell lennie.
#
# A # jel általában a megjegyzést tartalmazó sorokat jelöli, néhány
# kivételtõl eltekintve (ezeket lásd alább).
#
# Példák:
#
# 102.54.94.97 rhino.acme.com # forráskiszolgáló
# 38.25.63.10 x.acme.com # x ügyfélállomás
127.0.0.1 localhost
a másik, hogy bejött a virustotal.com, viszont nem tudom a fájlt upload-olni, mert rejtett :/
De azért köszi a választ.
Ide mit lehet írni?
Ide mit lehet írni?
Az volna a kérdésem, hogy valakinél volt-e olyan jelenség már, hogyha Winampon zenét hallgatott, akkor az internet lelassult?
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Ide mit lehet írni?
Meg tudom nézni valahol, hogy az utolsó kikapcsoláskor milyen programok futottak? Kb. ma 1-kor kikapcsoltam a gépet és valami atom kínai karakteres nevû programot is leállított, de fingom sincs, hogy mi lehet az.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Hátha nem épp olyan veszélyes/speciális a trójai és akkor wattafaka-nak sikere lesz.
ha benne van akkor töröld ki azt a sort
ja és igen rejtett fájl természetesen
ezt a virustotal.com-ot meg nem nyitja meg a böngészõm :/
Ez a fájl a gyökérkönyvtárban van?
És volt hozzá egy autorun.inf fájl is?
keresd ki a fájlt küld fel ide
Vírusnak tûnik de jobb lesz ha más is megmondja a tutit a 43-ból😊
És valamelyikkel eltávolíthatod.
Néha a gépem egy hibaüzenettel indul (5-bõl átlag 2-szer), hogy az .ms32dll.dll.vbs fájt betöltése sikertelen, mert egy másik folyamat használja (Windows Script Host).
Na ez mi az isten lehet?
http://www.interstraits.biz/virusms32.htm
Ez alapján már letöröltem az autorun vírust (feltéve ha az volt, mert a linknél nincs a fájl neve elõtt pont, nálam meg van) és még mindig csinálja.
A válaszokat elõre is köszi!
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
Kér jelszót vagy nem kell beírj semmit csak Enter?
uj xp-t raktam a gepemre es install utan amikor elindul adminisztrator jelenik meg es jelszot ker.
valami ötlet?
Sosem szabad alábecsülni a hülyeség hatalmát...
86. alkalommal végre felrakta.
Csak tudnám miért kérette magát ennyire 😛
Valahogy sikerült legyalulnom az alap XP-s játékokat a géprõl, és sehogy nem tudom visszatelepíteni.
A windows összetevõk telepítésénél hiába jelölöm ki az összes játékot, csak az interneteseket teszi fel.
kéne két vagy három program amivel meg tudom csinálni a videók egybevágását és zenét is alá tudok rakni meg fel tudom rakni egy már elkészült honlapra. Kéne erre a célra megfelelõ program vagy programok.
pls help
hol tudom azt xpn beállítani,hogy laptop (bekapcsolt állapotban persze) kijelzõ lecsukáskor ne jelentkezzen ki ne csináljon semmit max a képet kapcsolja ki
tehát ha kinyitom egybõl tudjam használni?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Ezeket próbáld egyelõre
Van egy külsõs firewire hangkártyám. Minden progi errõl szól, ez van beállítva alapértelmezettként, de a videómegosztók hangja nem hallható. Minden más megy vele. (vlc, játékok, egyéb progik)
plíz <#help>#help><#nemtudom>#nemtudom>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
"Microsoft Windows XP .......... - magyar"
Sajátgép ikon / tulajdonságok / Speciális fül / Lent Indítás és helyreállítás Beállítás gomb / Szerkesztés gomb itt írd át az egyik:
(2db. ilyen van, a két XP-d neve.)
"Microsoft Windows XP Professional - magyar"
Idézõjelek megmaradjanak!
Ha az emlékeim nem csalnak így van, de garanciát nem vállalok! :-)
De így van szerintem, már régen csináltam, de ...
még valami most 2 xp-m van és mikor elindítom a gépet kéri válaszak egyet de gyakran eltévesztem és bootolhatok ujra hogy tudnám átnevezni öket pl net meg progik névre ???
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Gigabyte Gz-X7 ház + 460W SuperB tápegység
- Gigabyte GA880 alaplap
- AMD AM3 X4 635+ processzor + hûtõ
- 2*2Gb 1333MHz DDR3 memória
- Gigabyte / Asus 5450 1Gb DDR3 PCE vga kártya
- Nec / Pioneer DVD író
Vagy külön program kell hozzá.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"