Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mind szép és jó ha sikerül.... 😊 jó lenne
lépésekben nem tudnád leírni a windows cd berakásától kezdõdõen.... 😞 Nem tudom hogy kell elõhozni a javító konzolt..😞
köszönettel: lally
Van egy kis probléma nagybáttyám gépével 😞 Windows XP-je van.... /de hát ha nem az lenne akkor nem írnék ide 😊 / Szal mondom mi a bibi:
-Gép elindít, a gép izzad, elindul
-Majd ezt írja ki fekete háttérrel társítva: "hiányzó NTLDR fájl"
-És ennyi volt a windows megállt.. 😞
A kérdésem az lenne, hogy ennek mi az okozója és, hogy hogyan lehet úgy megoldani hogy ne kelljen újrateni a Winfost. Ha egyáltalán meg lehet oldani így? :S Köszönöm elõre annak is aki elolvassa.... nah az meg egyenesen szuper lenne ha valaki tudná a megoldást is 😊
köszönettel: lally
Most kiszedtem es a hiba megszunt.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nekem ezt egy program okozza, mégpedig a myip kliens. Mikor rádiózok akkor szoktam bekapcsolni, de ha nem lépek ki belõle külön, akkor nem tom leállítani a gépet így :/
Sztem nézzétek meg,hogyha nem áll le, akkor zárjátok be egyenként ap rogramokat és nézzétek meg.
http://www.winportal.net
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ikszdé XD
Smoking IS allowed.
Nálam fut egy ccproxy.exe, amirõl fogalmam sincs, hogy micsida.
Nem tudja esetleg valaki?
ott mind a kettõt ikszeld be
Mert eddig volt az a szokásos 3 gombos most meg ez a szar jön be :
Hol lehet ezt visszaállítani?
Next PC upgrade: 2022
Van egy rvmupdatepack2.0.6.cab nevu file a gepemen, ami 52MB es elvileg sp2 frissiteseket tartalmaz. Hogyan tudnam telepiteni?
Koszi.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
vagy ha egyik cd a masikrol lett masolva, lehet az eredeti hibas. kerj kolcson egyet fuggetlen forrasbol.
Egy nagy problémám lenne, remélem meg tudja valaki nekem oldani.
Szal, újra akartam telepíteni a windowst, de a formatálás után, amikor a telepítési mappákba másolta a cuccokat, 94%-nál mindig megállt, és kifagyott a gép. És ezt kétfajta telepítõCDnél megcsinálta, tehát nem CDhiba, és nem is merevlemezhiba, mivel csináltam úgy is, hogy egy lefagyás után egy másik mappába irányítottam a telepítést, és ott is pont 94%nál fagyott ki.
Valaki segítsen pls!
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
Ki fogja írni ha kész.
"És valóban hatékonyabban töröl,mintha az XP telepitõlemezével végzem a formázást?"
Hatékonyabban.
"És a CD-s változat az mire jó,nem elég ezt a géprõl indítani?"
Mindenképpen floppy-ról/CD-rõl kell indítani - ugyanis a merevlemezt törli.
A Darik's Boot and Nuke CD-s változata csak annyiban különbözik a floppy-stól hogy a CD-s változat CD-re kerül a floppy-s változat floppy-ra.
De vigyázz ezekkel a programokkal, a fontos adataidról készíts mentést!
-1 Teszt a szervízben. Ha mûködik, gyanakszom a delikvens otthonában levõ hálózati feszültségproblémákra
0 Összekavarodott rendszer (driverhiba, vírus, rendszerfile megsérülése - ennek még adok pár % esélyt): teljes rendszerújratelepítés, legfrissebb driverekkel.
1 Gép fizikai kitakarítása
2 Videókártya: másik videókártya kipróbálása
3 Memóriahiba: memóriateszt futtatása, más memóriamodulok kipróbálása
4 Táp-/házprobléma: másik táp/ház kipróbálása, gombok ellenörzése (zárlatos Reset gomb)
5 Esetleges hûtési gond
Elsõ körben ez lehet. Utána, ha egyik sem vezetett eredményre, megpróbálok minden nem feltétlenül szükséges eszközt (hangkártya, USB vezérlõ, stb) kiiktatni, és az eszközöket egyenként visszakapcsolva használni a rendszert. Ahol megakadok, ott a probléma.
Ha ez sem segít akkor vagyok gondban. Akkor másik tutibiztos alaplapon próbálom ki az adott gép eszközeit - megbizonyosodva az alaplap hibájáról.
Pet
Pet
Darik's Boot and Nuke - ingyenes (nyilt forráskódú) lemeztörlõ alkalmazás. Van floppy-s és CD-s változata.
Active@ Kill Disk - ez egy másik hasonló program. Az ingyenes változata egyszerûbb - de hatásos törlésre képes, a Professional változata meg megfelel a DoD 5220.22-M szabványnak.
De vigyázz! Elég komolyan képesek ezek a programok törölni! Figyelj oda mit csinálsz!
A memóriától meg ne félj, abból nem tudnak kiolvasni semmilyen adatot (a RAM elveszti az adatokat a gép kikapcsolása/áramtalanítása után).
Szóval,az a rész is nullázva legyen amibõl a profik vissza szokták állitani. És minden egyéb memoria és tároló ami szóba jöhet . Van ilyen progi egyáltalán?
Pet
Pet
ott dos alatt futtass víruskergetõket (asszem az is van a Hiren-en), merthogy a win esetében már eleve betöltöttek lehetnek és akár le is lõhetik a víruskergetõd meg hasonló szépségek
aztán hogy miért boot-ol lassan nézd meg a BootVis programmal mit is mûvel
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
itthagytam estére, reggelre egy "programtalan" xp-t találtam, gondolom újraindult (#11948). van egy másik baja is a gépemnek, nem hiszem ogy köze van a kattõnek egymáshoz, de ha kell, itt van. #597
szóval van még valami más lehetõség? full vincsit nem akarok formázni mert túl sok az olyan adat ami kéne, dvd-kbõl is kéne egypár...