25353
Whistler - Windows XP
-
#14872 próbált a getdatabacket az szektoronként kiolvassa a winchesteren lévő fájlokat, bár a titkosítással nem tudom mit tud kezdeni
http://www.runtime.org , vadássz cracket vagy serialt mert a demoval csak olvasni tudsz, átmásolni csak a fullal -
#14871 Remélem h nem teljesen. :S
De ha tucc mondani efféle feltörőprogit, azt megköszönném. -
#14870 Szerintem ez cumis dolog, hacsaknem van valami feltörőprogramod....
sorry de ez van... -
#14869 Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy mit tudok tenni az elkódolt adataimmal?
NTFS partícióban van 1 olyan funkció, amivel a fájl Tulajdonságok menüjében be lehet kapcsolni titkosítást a fájlra. Ez eddig ment. Csak most az a gáz, hogy az a windows behalt, letöröltem, és most 1 új win van fenn (ugyan az az op. rendszer mint ami előzőleg volt: Win XP Pro SP2). Az a kérdésem, hogy hogy tudom a titkosítást kivenni a fájlokból, mert azt írja, hogy nincs hozzáférési jogom. PLS. SEGÍTSEN VKI! Naon fontos lenne! Előre is kösz. (Format nélkül) -
#14868 Kimásolod a rekről a fontos cuccokat, aztán format c:/---- -
#14867 ja bocsi igen XP tehát h tudom uninstalálni?
-
#14866 "windowsom" == xp ?? -
#14865 -
#14864 hogy ha feltettem a vistát és a windowsom egy másik meghajtón van hogy tudom letörölni h közbe azok a fájlok ne tünjenek el amik a meg hajtón vannak tehát h nem formázom....lehet debil kérdeés bocsi :) -
#14863 Driver frissétés és rendszer-visszaállítás is volt de nem megy :S
Valaki esetleg tud még segíteni? -
#14862 Nézd meg ezt, valószínűleg segíteni fog. -
#14861 sziasztok! neke az lenne a problémám h ez jelenik meg különböző időközönként és nem tom bezárni...
lövésem sincs mi ez , tudtok segiteni? -
Zsolt01 #14860 Na ez volt egy havernál kb. 1 hete.
Itt -bajusza- azt mondta, hogy:
"Nálam is volt ilyen probléma. Legtöbbször a videokártya drivere okozhatja ezt. Próbáld meg te is a videokártyád driverét frissíteni."
Na ez a havernál nem jött be.
Rendszer vissza álítást csináltam neki és jó lett !
(Vagy ha ez nem megy, akkor új XP. De talán valaki még tud adni más tanácsot is.) -
#14859 Akkor mi a gond ha játszok valamelyik játékkal és ledobja mindig a tálcára?és ez minden játéknál és programnál igy van! -
#14858 Arra lennék kiváncsi, hogy a front end milyen távirányítóval vezérelhető, és mik érhetők el rajta. -
Apocalipto #14857 Az hogy benne van a Windows Media Center? -
#14856 Sziasztok.
A windows MediaCenter változata miben tér el az alap XP től? -
#14855 Használj total commander-t....
Lehet, hogy a tűzfalad blokkol valamit.... -
Zsotika #14854 Haj. Vki tudna nekem segíteni az a baja a gépnek hogy amikor be akarok lépni a sajátgépbe vagy a dokumentumokba és az ilyenebe akkor valami olyasmit ír ki hogy a windows bezárta a programot a számítógép védelme érdekében és utána jön egy hibaüzenet hogy az explorer exe hibá észlelt ezért leállt ez tudj valaki miért van vagy hogy hogyan lehet megzüntetni??? -
#14853 tegyél fel normál xp-t -
ldjanos #14852 Hali!
Gondom van a Windows XP winter editionnal az asztali gépemre simán fölment, de a notebookomra már nem akarja föltenni, már a bootscreen-nél bármit választok ki a menüből "bad command" felirattal a bal felső sarokban megáll. (Ugyanez van a rebornnal is) nem tudja valaki hogyan lehet a gépemen állítani, (vagy megkerülni) hogy föl tudjam telepíteni?
Légyszi segítsetek -
Zsolt01 #14851 Xp - eredetiséget vizsgáló megoldása - #12949 !!!
(ezt több helyen használtam már gond nélkül) -
#14850 Na, úgy néz ki, hogy megvan a megoldás. Szerencsére a Vista is fenntvan, és az felül tudja írni a dolgokat. Majd meglátom, hogy az XP tudja-e olvasni. -
#14849 Újraraktam a rendszert, de sehun, semmi. Még mindíg nem engedi. Gondolom a System Volume Information-ben van tárolva. Na mind1. Még jó, hogy van mellette vista. Remélem az lát majd mindent. -
#14848 Start/vezérlőpult/felhasználói fiókok, és ha rákattintasz az ikonra, akkor lehet törölni, meg valszeg azt is megtalálod az opciók között, amit te keresel... -
#14847 Hi!
Óriási bajban vagyok! Vinnem kell a gépet buliba, szal gondoltam, hogy csinálok egy olyan fiókot, hogy Zene, és majd csak a zenékhez férnek hozzá. Megis csináltam, és a jelenlegi fiókomból, ami elvileg rendszergazda, beállíottam, hogy a gépemen a felhasználók semmi, a rendszergazdák pedig mindent csinálhatnak. Ezzel eddig nem is lett volna baj, csakhogy ezzel azt a fiókot is letiltottam, amit minden nap használok. Próbáltam úgy, hogy csökkentett módban, rendszergazdaként bejelentkezve módosítani a biztonsági beállításokat, de azt sem engedte, pedig a rendszergazdának mindent engedélyeztem. Szó mi szó, nem férek hozzá két partícióhoz.
A kérdés pedig az, hogy a francba lehetne ezt feloldani?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
#14846 Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy megvan a windows xp eredetiben és én 2-3 havonta
újrateszem a gépet mert leszemetelődik.Egy ideig működött az internetes aktiválás de mostanában nem fogadja el és 30 naponta újra kell raknom.Valaki tudna rá valamilyen módszert?? -
#14845 szasztok!
érdekes dolgot tapasztaltam ma reggel bekapcsolom a gépet minden jól megy csak nincs net:S itthon van 4 gép abbol egy szerver többi 3 om gépen símán megy a net nálam meg látja a hálót és még at is tudok tenni adatokat a másik gépekre meg onnan az enyémra de internet akkor sincs. se a böngészőben se msn csak a hamachi megy. előző este nem piszkáltam sehol semmit a gépben. Annyit már sikerült megcsinálnom h rendszer-visszaállítással visszatettem a gépet és így már tudok netezni torrentezni de msn nuku....
Vki ötlet mi a probléma? -
#14844 link -
chriss21 #14843 Az xp újratelepítésénél bootoláskor azt irja ki h (hiányzó NTLDR) és újraindítást kér.Ez mi lehet!? Pls help me!!! -
bajusza #14842 Nálam is volt ilyen probléma. Legtöbbször a videokártya drivere okozhatja ezt. Próbáld meg te is a videokártyád driverét frissíteni. -
Zsolt01 #14841 Sziasztok.
Mitől van az, hogy minden játéknál az indítás után pár másodperc után lerakja a tálcára !!!
valami fertőzés lenne ? Nod32 - Ad-Aware SE Personal nem talált semmit.
Ötletek, tippek !!!
Köszi előre is ! -
raymond01 #14840 Valaki kérem segítsen!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindig bejön egy hibaüzenet: Windows a meghajtó nincs kész, alatta: exception processing message c00000a3....
és három lehetőség Mégse, Újra, Tovább
Akármelyikre nyomok mindig vissza jön!
Mi ez? -
#14839 Legalább annyit mondjatok meg, hogy ki lehet-e kapcsolni ezt a Lemezkonzisztencia ellenőrzést. Előre is köszi! -
#14838 EZ alapján valószinüleg helyrehozhatod. -
#14837 Köszi.
Az XP-AntiSpy-t nem ismerem, de kipróbálom. -
marcokeceli #14836 Setup.exe-Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelően futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
Na ez az én hibám.A SmartDoc470 programot akartam felaki a gyari ASUS lemezemről.Tegnap felraktam a Vista Inspirat 1.1-et ez lehet talán a gond?
-
#14835 Próbálj driver-t frissíteni.... -
Funnay #14834 Sziasztok! Megtudnátok mondani, hogy mért van egy fehér csík a tálca felett és hogy lehetne eltüntetni? http://photohost.extra.hu/up/gallery.php?entry=images/1180268919.jpg -
#14833 Szevasztok! Na lenne pár problémám... Tehát a gépemen van 3 partíció, az egyiken egy XP, a másikon a vista a 3-on pedig csak néhány fájl. Tehát szépen felraktam először az xp-t aztán pedig a vistát. Itt kezdenek kavarni. Mindkét op.rendszer azt hiszi hogy a c-n van. És máshogy nevezik a partíciókat... A másik bajom, hogy ha az XP-t indítom, akkor kijön egy lemezkonzisztencia javítás és ezek után nem indul a vista...újra kell telepíteni... Ezek mitől vannak?