Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi, véletlen 2x kattintottam
Sziasztok, volna egy problémám, elég nagy: http://fotf-clan.uw.hu/hiba.jpg

Miután ezt kiírja, a netem bedöglik. Egyszerûen lefagy. Az asztalon ott van az a 2 monitor ikon, de nem tudom megbontani a kapcsolatot. Ha ráklikkelek a kapcsolatra, akkor egybõl eltûnik, ahelyett hogy csatlakozna a netre. Van valami ötletetek?
dookie
azért mert nem akarom hogy percenként szaladgáljak mert vhova félrekatintott😊
meg sokszor nem is vagyok otthon és ezért jó mert tudna magától gépezni a legnagyobb biztonságba

GyPeter
a vezérlõpultban a felhasználói fiókok ban lehet megcsinálni
ha megvan akkor a gép bekapcsolásakor választhatsz profilt
( a sajátodat érdemes jelszóval levédened hogy ha ennyire félted a géped akkor ne tudjon rajtad kerszetül belepiszkálni)
de az internetet az én tudomásom szerint máshogy kell letiltani
a súgót meg nem értem hogy mért nem nézheti meg mivel csak okosodik ha megnézi...

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

GyPeter
honnan lehet megtudni hogy a BIOS-om felismerie a SATA-s vinyókat?

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

dookie
Helló. adott a gépem. na most szeretném ha húgom (7éves) korlátozott fiókot kapna)
ezalatt azt értem hogy ne tudjon internetre menni, böngészni a gépen, súgót megnyitni meg ilyenek😊
tehát gondolom értitek...mert ügye olyanok hogy katt és máris megnyitja sajátgépet, katt és máris törölte 😊
köszönöm válaszotok: Dookie

GyPeter
elolvastam...
de nekem egy vélemény nem elég

Met
ha tudsz olvasni akkor olvass pls --> #12592

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

GyPeter
aki tud valamit róla akkor válaszoljon pls --> #12591

Hi! Uninstalláltam 1 játékot és most újra akarom rakni de nem engedi mert mindig uninstallálni akarja. A vezérlõpultban pedig még mindig ott van a játék de nem engedi hogy uninstalláljam és a mappa sincs már meg ahol volt a játék eredetileg.
Lécci Segítsegetk

OK köszi 😉
Nem mert én azon használom....<#nemtudom><#nemtudom>

GyPeter
igaz hogy a windows xp extended nem fut a sata-s vinyón?

Saddalim
beszereztem egy 160-as vincsit, de valahol mintha olvastam volna olyasmit, hogy az xp egy bizonyos particiónéret felett valahogy belassul vagy nemtom. szoval van ilyen és ha van akkor mennyi a max?

lck
Elõször a ME-t tedd a C-re - aztán az XP-t a D-re az XP megcsinálja a bootmanagert. Arra viszont vigyázz hogy az XP a C-re rakja a bootinformációkat így ha pl.: a C-t leformázod az XP sem fog elindulni.
HI all!
Ha 1 vinyóra azon belül két külön partícióra akarok telepíteni egyikre XP-t másikra Milleniumot (ME) és a ME-t szeretném elsõdlegesnek akkor melyik op rendszert kell elõször feltelepíteni pl ha ME-t felteszem a C-re majd utána az XP-t a D-re akkor az XP megoldja hogy bootolásnál választható legyen melyik op rendszert akarom használni? szóval a kérdés melyik op rendszert kell elõször telepíteni? ME vagy XP?
Thx
kösz goofy eddig ment de hiányzik a driveicons mappa a winfosbol biztos ez a baja
Indítsd el a regedit-et a Start -> Futtatás-ból. Keresd meg a HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\explorer\driveicons\-t, ott lehet beállítani az ikonokat. Ha nincs megadva, akkor az alap ikonokat használja.

hi
nekem az a problémám hogy a saját gépbe a helyi lemez ikonja megválzozott és nem tom vissza állitani valki akinek volt már hassonlo problemája az segithetne 1 amatörnek thx
nekem ismerõs

mekem is siet 😞

REAL MADRID

Sziasztok! Siet a Windows órám! Az, hogy lehet??? Megpróbáltam beállítani a ponts idõt, de okézés után ismét visszaáll a rossz idõ... Valakinek ismerõs?

Thx!
A Microsoft eredetvizsgálatát végzõ alkalmazás, a Windows Genuine Advantage Notifications eszköz teljes eltávolítására használható szoftver.

Sziasztok!
Kérdésem lenne a "Windows XP 2006 v.7. "-ról.
Valaki használja már!? Mit takar ez a név!?!?!?
EZ egy SP2-es windows 2006 7 hónapig frissítve!?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Gladiator
az mitõl lehet, hogy a "kis kép" és a "nagy kép" nem ugyanaz? okok... a fejüket én töröltem ki, mert mégsem rakom fel õket a ntre csak úgy, de a keret, mitõl van/nincs?

12346
nekem meg olyan problemem lenne, hogy egy ismerõsnél xp-t reinstalláltam egy 366-osra codegen táppal. és most nem kapcsol ki a vas, hanem kiírja a jól ismert zárószlogent - most már kikapcsolhatja a szg-et. állítólag ez elõtt kikapcsolt. ez most baromság, vagy ennek is van egy trükkje, hogy kikapcsoljon, mint a kékhalál elrejtésének..😊

12346
nekem ilyen szûz kíndóznál ferdül elõ, aztán a frissítések telepítésével megszûnik a problem.

mrzed001
Szolgáltatások a magyar Windózerban a neve
Hogy mit lehet leállítani az a Gyors Bootolás Topic #42-ben

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

thx! <#worship>
Met
Ontrack Easy Recovery

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

sziasztok!

MOST TÖRÖLTEM SHIFT+DEL-lel MIT KELL TENNEM, HA VISSZA AKAROM SZEREZNI A TÖRÖLT FÁJLT? (csak pár kilobájt)

HEEELP!!!

<#pardon1>
akyyy
milyen service?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mrzed001
Próbáld meg, hogy a service-ek közül a nemkellõket eleve disable-dbe teszed, illetve az svchost lelövését követõen nézd, hogy melyik service állapota ment át futóból állóba

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Eagle16
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: mikor XP-t újratelepítem mindig elõjön ez a konzisztencia ellenõrzés ami néha kitöröl egy két fájlt a nem xp-s partícióról.Ez miért van?

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

akyyy
HELP!!!

Az a gondom , hogy ha elindítom a gépet, és bejelentkezek valamelyik fiókba, néhány percen belül a tálca és vele együtt a rendszer "lefagy." Azért idézõjelbe, mert dolgozni tudok, pl firefoxban tudom böngészni az sg-t, msn-be írni egynéhány embernek(csak azoknka akiket a fagyát elõtt megnyitotam). De a megnyitott progik között csak alt+tabbal tudok váltani mivel a tálca le van fagyva.
start menü se jön be, és a fagyás után semilyne programot nem tudok elindítani.

Viszont két megoldás létezik az orvoslására:
1. megvárom a kb: 10 percet, mire hirtelen minden amit a fagyás közben próbáltam, egyszerre elindul, végrehajt. Utánna jó lesz a gép, de igy várni kell körülbelül 10 perceket mire elindul az Xp-m😞

2. bejelentkezés után egybõl ctrl+alt+del, és valamelyik svchost bezárára, mikor elkezdõdött a fagyás, és egybõl jó lesz a gép. viszont ez azért nem jó, mert perceken belül el fog menni a netem😞

Újralett tv kétszer is az Xp, és amint ujra kellet indítani valami miatt, ujból jelentkezik ez a mocsokság. Virusirtó nem lelt semmit

Halottam oylan megoldást hogy egy progival az svchost egyik fájlát kell zárolni és akkor jó lesz, a net se fog elmenni, de ha újra kell tenni a gépet, akkor megint szar lesz😞 szóval ez nem jó.

mit javasoltok????😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

közben megtaláltam

REAL MADRID

12346
üziküldõ szolgáltatást pl frissítéssel is "ki lehet lõni"^^ akkor nem lesz semmi szemét, ami használná egyáltalán.
szemetes gépen én is a szolgáltatásoknál nyomtam ki, de ha ilyenekkel kell foglalkozni, akkor már rég mind1:/

Két hozzászólást azért már csak vissza heletne olvasni!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

hi

hogyan lehet kilõni az üzenetküldõ szolgáltatást?

nagyon idegesítõ 😞

REAL MADRID

cenobite
Nagyon köszönöm! <#worship>

gamertag: kenobita

A Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások-nál keresd meg az üzenetkezelõ szolgáltatást.Majd jobb klikk/tulalydonságok/inditás tipusa/letiltva.Malyd alkalmaz/ok.Utána restart.

cenobite
Ja, látom hogy felajánl egy weboldalt, (sõt néha többet is) de úgy tudom ezt a hibát (illetve az üzenetek küldését) valahogy ki lehet kapcsolni xp-n belül is. Csak nem tudom hogy hol.

cenobite
Sziasztok! Segítséget kérnék, mert lassan az õrületbe kerget az xp. 😊 Ilyen hibaüzenetekkel bombáz 2-3 percenként (van hogy 2-3 ablakot is feldob) Hogyan lehet megszüntetni? Elõre is köszi a segítséget! Szóval így néz ki a hiba:

Saddalim
help, le van írva lentebb de most összefoglalva
bekapcsolás (bootolás) után 3-4 percig tökéletesen mûködik minden. aztán egyszercsak a gmail notify kidobja hogy nem tud csatlakozni, msn-el nem tudok írni senkinek, õk nem látják hogy fennlennék, de én látom hogy ki van fennt éppen. a netrádió is mûködik, a bönkészõK pedig minden linkre és címre kattintásra csak 6-7ikre reagálnak (egyébként 0,1mpig tölt azán megáll). ad-aware semmi, avast! semmi, internetbeállitás jó. router van de elvileg az is jó, a többi gépen minden ok.

Nem

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Sanyix
Most kérdeznék egy kicsit off-os láma kérdést 😊
Van a gépben két vinyó az egy ide csatlkazón, 80 eres kábelen (ahol ugye szigorúan meg van szabva, hogy hova mehet master meg slave). Ha lehúzom a masteres vinyót, és csak a slave marad nem lesz valami gond? 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Saddalim
mégis. még mindig csinálja. brühühü

Saddalim
persze.
idõközben bejött valami nagyon furcsa dolog. ha kihúzom az egyik vinyót (sata), akkor tökéletes... ha be van dugva, akkor a net szar, de a gép önmaga megy ok-n. :S

Internetbeállításod rendben van?

Fortuna fortes adiuvat.

Saddalim
segitség.
egyszer csak a gépen elkezdett haldokolni a net, aztán valami ilyesmi trténik:
akármilyen böngészõvel próbálom, új tepelítéssel (mármint a böngészõ új), régivel, ahhoz, hogy egy oldalra lépjen, kb. 6-7szer kell leenterezni (vagy linkre nyomni), hogy elkezdjen tölteni (egyéb esetekben nem csinál semmit), az msn és a gmail notify nem tud csatlakozni, de a skype mûködik. ad-aware és avast! futott, talált 1-2 dolgot, leölte (ill. karanténba) de még mindig...

me and a monkey
Érdekes, nekem felülírta az Office 2007 a 2003 verziót.
Aztán inkább szûzen feltettem újra a 2007-et és csak a magyar helyesírásellenõrzõt installáltam hozzá a 2003 telepítõlemezrõl.
De ez már nem ezen fórum témája.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com