Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Sziasztok! A tisztaszoftver.hu-ról letöltöttem a szoftvereket, valamint e-rendeléssel rendeltem hozzá licenszt, amit meg is kaptam emailben, viszont keyt nem küldtek. Nem tudja valaki hogy honnan lesz hozzá keyem? Késõbb jön a mail?

http://goo.gl/gd6Zi5

RussT
XPben hol lehet teljesen "resetelni" a hozzáférési jogosultságokat? (úgy hogy Win újra lesz telepítve, és annak a felhasználói majd teljesen hozzáférhessenek a mostani XPben -még- levédett könyvtárakhoz)

Próbáltam úgy hogy a D:\-n van egy mappa az van levédve, Beállítottam rá a hozzáférést "Mindenki"-re valamint hogy alkalmazza az almappákra fájlokra is viszont ez nem müködik rendesen, csak az egy szinttel lejjebb lévö mappákra vonatkozik csak :/

<#help>,thx

http://www.igazsag.extra.hu

Hecker007
hali
hogy lehet ilyen király kinézetet csinálni xp-hez?
nekem ez nagyon tetszik, pls mond meg honnan lehet ezt leszedni

urbijoe
már megoldottam máshogy

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

panther112
Üdv,

kb. 3-4 hónapja nem tudom kijátszani az xp eredetiségvédelmét, van valami ötlet a frissítésre, ezek az eMule-lal letölthetõ update-ek felmennek, vagy ezeket is vizsgálja, mint az új media playert, stb. (Gondoltam még arra is, hogy letöltök dátummal ellátott xp-t, és teljesen újratelepítem, telepítésnél ugye még nincs eredetiségvizsgálat?)

köszi

neevous
Köszi szépen. Megoldódott a probléma.

Dj Faustus
Általában akkor szokott megjelenni a logon kép, amikor feltelepíted a .NET-et.
Ez esetben létrejön egy külön felhasználói fiók (valamilyen ,NET-re emlékeztetõ névvel). Vagy az újonnan kreált felhasználót törlöd, vagy végrehajtasz egy rendszerfrissítést (Windows Update).

neevous
üdv!
Az lenne a problémám, hogy xp professionalt használok, de csak 1 felhasználói fiók van a gépen. Pár napja bejön a logon kép, hiába csak 1 felhasználó van. Ezt valahogy ki lehet kapcsolni?

Dj Faustus
segítsetek légyszi. le lett forámzva a gépem, windows felment rá, és mikor újraindul a gép, tölt, mozog az a csík, a csík egyszercsak megáll, és a gép csak tölt, és nincs semmi. 30perc után meguntam a várakozást. és mindíg ezt csinálja, csökkentett módben meg megy. help plz.

urbijoe
valahogy lehet a leállitás és a készenlét gombrol parancsikont csinállni az asztalra?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

szevasztok:
Kén egy kis segíítség hogyantudnék egy win és egy linux gépet öszekötni háloba.
Ja és hogyan tudnám fetenni rá az xpt úgy hogy egyenlõre nem kapcsolódik boot
online modba akét gép flopim nincs csakCD.
sgítségeteket elõre is köszi.
ezt egy torrent oldal forumon talaltam:

"Én éppenséggel tudom, csináltam is ilyet. A progi ami nekem van hozzá, WinXP-t és Win2K3-t is megbuhizza, ráadásul úgy, hogy a megfelelõ .exe és .dll fájlokban megkeresi a megfelelõ belépési pontot, és azokban a visszaadott értékeket módosítja úgy, hogy a Windows rögtön Terminal Servernek képzelje magát (ami ugye +végtelen számú kapcsolatot enged).
Ennek köszönhetõen amíg MSék nem módosítanak valamit alapvetõen benne, addig a jövõbeni verziókat is töri ez a cucc.
Persze XPbõl SP2-es kell, SP1-esre is rámegy, csak kicsit furán viselkedik néha úgy (kivág a remote desktop, mikor az antivir víruskeresõm splash screenje megjelenik; de 1 perc múlva - mikor már rendesen elindult minden - újra lehet csatlakozni a munkamenethez, és utána jól megy).

TerminalserverNoRestrPatch-1-1.zip
mérete: 82952 bájt
md5: 7daa8220ec85e2134e72f1210aa4fa47
crc: 18BA37B5

Szerintem google-n vagy filemirrors.com-on megtalálod, bár próbálkozhatunk e-mailben küldéssel is, olyan kicsi, lassan SMSben is elfér
Ha e-mailben szeretnéd, PMezz már meg...

Ja! Míg el nem felejtem! A policy-k között van egy, ami a TS kapcsolatok számát szabályozza... Mondjuk azt nem árt a törés után 2-nél nagyobbra állítani, különben nem fogod érteni, miért nem müxik "

DanielT
Nem tudja valaki hogy hol lehet növelni 2003 server alatt a terminálkiszolgálón keresztül bejelentkezett felhasználók számát? Gyárilag 2 és képtelen vagyok megtalálni az emelés módját.

Köszike!
Köszi szépen errõl a dologról van szó! Viszon van egy baj! Nem tudok olyn jól hogy megértsem.
Valaki összefoglalná nekem magyarul?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Oké köszi! Éppen futtatom a Spybot-ot!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Met
a céljuk ugyan az de amit az egyik kihagy megtalál a másik

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Ez mind ugyanazt csinálja? Mert az Ad-Aware nem talál semmit azt próbáltam.

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy telepítettem egy ghostsurf nevû programot. angol tudásom nem valami fenomenális, valamit elba...tam, és se a vágólapró se a tálcáról se a startmenürõl nem lehet megnyitni semmit. közben meg töltök... szóval reboot kizárva. õszintén szólva csak tesztelni akartam, de ha már írok el tudná mondani valaki, hogy pontosan mire jó a ghostsurf? help me! Elõre is köszönöm.

Met
Spybot, Adaware, Spy Sweeper, Counter Spy

Tudnátok segíteni? Olyan gondom van hogy crack keresés közben véletlenül telepítettem egy (vagy lehet hogy többet). Mindent rendesen eltávolítottam, azazhogy mégse. A winnel indul egy olyan program ami letelepedik az óra mellé és egy kék kérdõjel és egy várakozni tilos tábla váltakozik. Ha fölé viszem az egérmutatót akkor "Critical System Error!" felirat jelenik meg a buborékban. Ha ráklikkelek bármelyik gombbal a "http://www.virusburst.com/?aff=334" weboldalt nyitja meg. Víruskeresõ (NOD32) és az Ad-Aware semmit sem talál.

Segítsetek.

Qwerty4
Kösz.Még igazából nem is hallottam ezekrõl a Ghost programokról, nyilván, mert sem a baráti köröm, sem én nem használtam ilyet soha, ezért gondoltam a Neroval lehet valamit kezdeni ha még imagerõl is beszéltél.
Kipróbálom most már feltétlenül,elõbb rákeresek a Norton Ghost progira és holnap vagy holnap után veszem a vinyót is.

Lehet hogy hamarosan kis hely lesz a 80-anason is, sokat változott illetve változni is fog biztosan a pc felhasználási köröm.Elõször játszásra, azután filmekre, azután szövegszerkesztés + html szerkesztésre, azután csúcsjátékokra, egy idõszakban csak internetre + zenére, most internetre + zenére + csúcsjátékok játszására + szövegszerkesztésre használom.Ki tudja mit hoz a jövõ??Lehet pár hónap múlva már épp filmeket fogok nézni és akkor kell neki a hely a vinyón.De ezt nem tudom soha elõre látni.

Qwerty4

Met
Nem, a ghost az ghost, nem Nero az max cd írásra való.
Norton Ghost pl., de még van asszem más program ilyen célra

megcsinálod a ghostot, kiírod lemezre, új vinyó berak ghost progival bootol annak megadod a ghost file helyét és már csinálja is a partíciót, kb így kellene 😊

a vinyó méretrõl csak annyit, hogy megjósolom neked hamarosan kicsi lessz 😄

Qwerty4
Gondolom a ghostolás alatt azt érted hogy csináljak imaget mondjuk a neroval.Az imaget csinálom a C meghajtóról ami a 40 GB-os az akkor már megvett 80-asra(D meghajtó).Ha kész van az image a neroval lejátszom, akkor lesz az image az E meghajtó, majd az egész tartalmat átírom a D meghajtó üresen maradt részeire, mert még felénél több szabad kapacitás marad az image készítése után is.Újraindítom a gépet, majd a 80-ast teszem masterre, tehát már onnan kell bootoljon, persze hogyha képes lesz rá.Valahogy így gondoltad ezt?Vagy tévedek?
És miért gondolod hogy nem lesz jó a DOS-ban az átmásolás?Csak kíváncsi vagyok a véleményedre.
Hogy miért nem veszek 120-ast?Igaz hogy nincs sok különbség az árban, de nem érné meg nekem, most a 40-esen(37,2 GB pontosan) is 13 GB szabadon van, mert pl. egyetlen egy dvd és más filmet sem tartok, sem játékot ha végigjátszodtam, tehát a gépemen tisztaság van, ami nem kell az azonnal törlõdik is.Kiszámoltam hogyha meg lesz a 80-as és felmásolom ami még kell még mindig marad közel 30 GB szabadon és ez rengeteg, tehát kihasználatlan marad valamilyen szinten.És persze más kiadásaim is vannak, routert is kell pl. hamarosan vagyek.

Qwerty4

Dj Faustus
Windows XP esetén:
Start menü/Beállítások/Tulajdonságok/Megjelenítés/Asztal fül/Asztali elemek testreszabása gomb/Web fül
Egyébként tessék használni a keresõket, az alábbi leírás a Google 3. találata.

Lehet hülye kérdés, de a aktív destopot belehet valahol kapcsolni,és ha igen akkor hol?

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Sanyix
Akkor nem lehet, mert ott nem lehet ilyesmit beállítani :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Met
le kell ghostolni és az új vinyóra fe lehet írni az image-et
a másolgatás nem lesz jó
vegyél már legalább egy 120-ast, alig drágább
de nem akarok a pénztárcádban turkálni

daxan
386-oshoz memóriája van vkinek?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Qwerty4
Hello újból!!!<#wink>Winchester csere alõtt állok, most van egy 40-esem és 80-ast veszek, a Windowsot viszont nem szívesen instalálnám újra.Azon gondolkoztam hogy meglehet-e oldani úgy hogy most azt a Windowsot illetve az egész jelenlegi winchi tartalmát ami a 40-es HDD-n található DOS-ban átmásolni a 80-asra, ezt persze megtudom csinálni, de az a kérdés van-e értelme, mûködõképes lenne-e ebben az esetben a Windows???<#nemtudom>

Qwerty4

Dj Faustus
"Nem tudja valaki hogy lehetne lejelszavazni a néhány könytárat a vinyón? (Hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni)."
A Windows XP-ben is van egyfajta védelem:
1. Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Mappa beállításai/Nézet fül/Egyszerû fájlmegosztás használata elõl a pipát vedd ki.
2. Az adott mappán jobb klikk majd a Biztonság fülön tudsz beállítani dolgokat - leginkább a Speciális gomb használatával.

Dj Faustus
"sziasztok.valaki világosítson már fel mitöl jön elõ néha a "kék halál"???mi a xar a gépen?"
1. Programok inkompatibilitása, ütközése, hibája.
2. Driverek hibája.
3. Hardverhiba.

Érdemes lenne tudni, mi a pontos hiba. Általában szokott lenni vagy a kékhalál esetén, vagy az Eseménynaplóban (Start menü/Beállítások/Vezérlõpult/Felügyeleti eszközök/Eseménynapló) errõl valami nyom.

GyPeter
ehhez titkosító program vagy valami ilyesmi kell

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Sanyix
Hi!
Nem tudja valaki hogy lehetne lejelszavazni a néhány könytárat a vinyón? (Hogy csak jelszóval lehessen hozzáférni).

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

torrente111
sziasztok.valaki világosítson már fel mitöl jön elõ néha a "kék halál"???mi a xar a gépen?

Köszi!
daxan
de, csak most nem jut eszembe 😄

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Szevasztok!

Nem tudjátok véletlenül hol lehet kicserélni az XP termékkulcsát?
igen. én is ezt csináltam elõször. Utána még át is írtam az idõt a pontosra a "Dátum és idõ" fülben. Aztán Alkalmaz gomb. De az visszaállt a rossz idõre. <#rinya><#rinya><#rinya><#help><#help>

Azért köszi! <#worship>
Tomicsek
Ezt próbáltad-vezérlõpult-dátum és idõ.

Tudnátok segíteni? Siet az órám...
me and a monkey
Rosszul uninstalláltad, a registry-ben még érzékeli a játék nyomait, ezért akarja uninstallálni.
Kezdõ koromban velem is elõfordult.
A rendszervisszaállítással állíts vissza egy buherálásod elõtti idõszakot és ekkor uninstalláld helyesen a játékot.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Lécci válaszoljatok a 12594-es bejegyzésre!

GyPeter
-->#12599 pls válaszoljatok

Intel Core 2 E6600, ASUS P5B, Gigabyte 7600Gt, 512MB+1GB DDR-2 800MHz, 160 GB SATA, táp: Chieftec 450W

Sziasztok! Nagyon fontos kérdésem lenne, amire gyors választ várnék:
A lényeg az, hogy tele volt trójaival a gépem és délelött gondoltam egyet, és nekiálltam felrakni újra az XP Prof.-ot. minden oké, berakom a cd-t, restart, cd-rõl boot. Minden jó. Leformáztam a partíciókat. Minden ok. Másolja a telepítési fájlokat, majd ugye újraindul és utána kéne jönnie a rendes telepítésnek. Namármost miután ujraindul a gép, ez jön be:
-CD-Rom rol való indításhoz blabla és utána, hogy HIBA A RENDSZER BETÖLTÉSEKOR. És itt megáll az tudomány, semmire sem reagál a gép. Csak a reset-re. Most muszály apám gépérõl írnom, de estére nagyon kéne a gépem. Help me pls!
Nem ártana felrakni az xp-hez kiadott javításokat.

http://www.winportal.net

Sziasztok, volna egy problémám, elég nagy:

Miután ezt kiírja, a netem bedöglik. Egyszerûen lefagy. Az asztalon ott van az a 2 monitor ikon, de nem tudom megbontani a kapcsolatot. Ha ráklikkelek a kapcsolatra, akkor egybõl eltûnik, ahelyett hogy csatlakozna a netre. Van valami ötletetek?