Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bonjour, also known as zero-configuration networking, enables automatic discovery of computers, devices, and services on IP networks. Bonjour uses industry standard IP protocols to allow devices to automatically discover each other without the need to enter IP addresses or configure DNS servers.
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
próbáld ki az automatikus frissítés kikapcsolását, lehet azt nem jelzi a feladatkezelõ
http://afterfix.net/svchost-exe-100-cpu-hasznalat-problema-megoldas
(én ebbõl anno azt valósítottam meg, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítéseket, felraktam windows installer 4.1-et, és nem volt gond többé, pár havonta pedig manuálisan frissítek, hogy azért naprakész legyen, de legalább nem lassítja a gépet meghatározatlan idõpontokban és napi rendszerességgel)
a másik pedig a mozilla firefox 2.0-ás változata volt, ami egy idõ után megmagyarázhatatlanul 100%-osan ette a procit, egész addig, míg be nem zártam és újraindítottam, de persze egy idõ után újból ezt csinálta. azóta google chrome-t használok és nincs gond.
http://pcforum.hu/tudastar/57963/Firefox+100+CPU+terheles.html
remélem megoldást szül valamelyik 😊
ezt a lehetõséget lehet kl24h már írta, ha igen akkor sorry
1. HD Tune (szektorhibákat ha vannak, megmutatja, hogy hol helyezkednek el, ahány felé van osztva HDD, vissza lehet számolni, hogy kb. melyik partíción van gond)
2. Hard Disk Sentinel (Teljesítmény, Kondukciót mutat %-ba) (ha vannak szektorhibák, kiírja db. ... áthelyezi tartalék helyre ...) (Várható élet tartalmat kiír kb.)
Ha ellenõrizni akarod HDD, sorba 1 - 2!
De az is lehet, hogy a vinyó öreg már, kb. 4-5 éves lehet.
Én a portalanítást kompresszorral végeztem olyan 2-3 atm nyomással egy kis fúvókával. Arra kell vigyázni, hogy a ventilátorok ne induljanak be fúváskor, mert feszültséget indukálhat az alaplapnak. Ezt azoknak mondom, akik esetleg nem tudják.
elvitte egy portalanításra, és a probléma megoldódott, szal nem biztos hogy mindenképp szoftveres kell keresned a hibát.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azért akkor ajánlatos lefuttatni egy Memtest86-ot.
Elõször PS közben jött elõ... Most átraktam a ramot egy másik helyre, azóta oké minden, igaz csak bóvli játékkal játszottam szóval majd kiderül.
Melyik program használja jelenleg 100%-on?
Na amiket nem ismertem (ha kilõttem õket akkor se javult a helyzet, max egy hangyapöcsnyit):
alg.exe
BCU.exe
igfxpers.exe
igfxsrvc.exe
igfxtray.exe
smss.exe
Az XP telepítés sikeres volt? A driverek telepítése is?
Valami ötlet?
1. pontosan be kell állítani a dátumot, és idõt (vicces, de volt hogy napokig nem tudtam bejelentkezni, és ez volt a baja...😊)
2. bejelentkezés elõtt ALT - Eszközök - Beállítások - Kapcsolat - Speciális beállítások, és a SOCKS-nál töröld ki az 1080-at.
ha ezek közül egyik sem eredményes, akkor mikor kiírja hogy nem tudott bejelentkezni, menj rá a további információra és a hibakódot másold be google-be, biztos találsz olyan fórumot, ahol vannak megoldások.
iwiw-re, chat.hu-ra pedig lövésem sincs.
Mitõl lehet az hogy nem enged fel a facebook-ra , chat.hu-ra , iwiw-ra se de Origora meg youtube-ra felenged csak erre a 3 oldalra nem. Sõt még MSN-re se tudok bejelentkezni, már újraraktam a gépet 3x is és nem engedi. A myvip az bejön. Egyik böngészõvel sem engedi, és egyik napról a másikra egyszer csak nem engedte. Az érdekes hogy a másik gépen meg engedi pedig egy hálózaton vagyunk. Amikor MSN-re be akarok jelentkezni valami "proxy" nem tudom micsodát ír ki.
Egyik ismerõsöm panaszai, de én nem tudtam neki semmi okosat mondani annyit hogy resetelje a routher-t hátha. Valaki valami tipp WIndows XP-je van.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
- Rendszer visszaállítást próbáld csökkentett módba!
Pl.: Start gomb/Programok/Kellékek/Rendszereszközök/Rendszer-visszaállítás és itt az utolsó mentési pont dátumot kiválasztani amikor jó volt
Ez segíthet, ha nincs kikapcsolva!
Vagy
- (csökkentett módba) Videokártya Driver eltávolítás, "profil" törlésével!
- Pl.: Xp Sajátgép / Tulajdonságok / Hardver fül / Eszközkezelõ gomb / Videokártya lista alján / + jel katt kinyitod / Saját videokártyádra katt kétszer / Illesztõprogram fül / Eltávolítás gomb!
Gép újraindítás! videokártya Drivert feltenni!
A földelés be van szerelve a konnektorba? Ha be van szerelve, akkor mûködik is?
Az egérhez adtak valami CD?
Én azt mondom, hogy próbáld meg az összes USB-n, nehogy valami gond lenne azzal az USB kimenettel (ez lehet szoftver probléma is).
Logitech MX-518
http://www.coolshop.hu/galeria/image/products/8746_Logitech_MX_518_Optical.jpg
alaplapfrissítést még nem csináltam 😊
kipróbálom
amúgy a malwarebyte-os dolgot már kb két hete lefuttattam, és letöröltem amiket kiírt, szal az se lehet gond. max még az advanced systemcare-t tudom megnézni