Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer le kell futtatni ezeket, kitisztitod a gépet, majd megnézed, ha helyrejön a gép, ha mégsem, akkor kell egy rendszer visszaállítást végezni.
Ja az *.exe dolgokat úgy kell futtatni, ha engedi, hogy jobb click az *.exe-re Run As és Current User vagy Administrator. Ha nem engedi, akkor ajánlok mást, amivel sikerûlni fog.
És attól kezdve semmilyen EXE állományt nem tudott indítani, megy minden, van net neki, de semmi exe nem indul. Semmi program.
Ha elindít valamit, akkor kérdezi a gép egy kis ablakban hogy ezt milyen programmal akarja futtatni!
Valaki vágja mitõl lehet ez? <#conf>#conf><#help>#help>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az ESET NOD 32 nem biztos, hogy jól állítja, elõször próbáld meg ezt!
Vírusom meg tudtommal nincs, legalábbis a NOD32 azt állítja.
Ez is csak egy ötlet, lehet nem fog segíteni, de megpróbálhatod.
Nem hinném, hogy egy spéci vírus szórakozik veled, de megtörténhet az is. Azért nem árt egy kemény vírusellenõrzés sem.
Leszedtem ezt a 4-est, Update lefuttat, feltelepít, de a helyzet ugyanaz.
Amúgy az egyéni keresésnél ott van ez a 4-es cucc.
A Microsoft.com oldalon van szó a 4 verzióról, Microsoft .NET Framework 4 (Web Installer) viszont a Microsoft .NET Framework 4 Client Profil-ról nincs szó.
Mondom hogy letörölheted ezt a 4-es cuccot és utána megpróbálhatod frissíteni a Windows-t.
Mert a Programok telepítése és törlésénél is van:
Microsoft .NET Framework 4 Client Profil
Én épp vagy 2 napja ellenõriztem a frissítéseket, de nem volt olyan 4-es verzió. Esetleg letörölhetnéd az a 4-es verziót és úgy próbáld a Windows frissítést. Nem garancia, hogy sikerülni fog, de egy próbát megér.
Így kellene legyen nálad is, ahogy látszik a képen: Net Runtime....
v1.0.3705
v1.1.4322
v2.0.50727
v3.0
v3.5
v4.0.30319
Lehet, hiányzik az 1-es és lehet azért nem telepítõdnek fel. Nézz meg itt milyen verzióid vannak: c:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\
.NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v2.0.50727_32) - Tried to start a service that wasn't the latest version of CLR Optimization service. Will shutdown
A Biztonség és az Explorer nekem is üres.
Benézhetsz a Security és az Internet Explorer-be is, de nálam azok mindig üresek.
Exploreren kívül meg nincs más böngészõm.
Nálam olyan probléma van, hogy az Automatikus Frissítés Notify-ra van állítva, szépen meg is jelenik az ikon, ráclickelek látom a listát, de mikor kiválasztom hogy miket töltsön le (vagy ha mindent is), eltûnik az ikon és nem csinál semmit. Van mikor mûködik, de még mindig nem jöttem rá, hogy mi lehet a probléma, ezért használok manuális frissítést, amit leírtam fennébb.
Letöltési méret: 0 KB , 0 perc (Letöltve; készen áll a telepítésre)
A Microsoft .NET-keretrendszer biztonsági rését kihasználva a támadók behatolhatnak a Windows rendszerbe, és átvehetik annak teljes irányítását. A frissítés telepítésével megvédheti a számítógépet ettõl a biztonsági réstõl. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására. Részletek...
Ezután ne jelenjen meg ez a frissítés
A Microsoft .NET-keretrendszer 2.0 SP2 és 3.5 SP1 összetevõ biztonsági frissítése Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerhez (KB2418241)
Egy biztonsági rést kihasználva a támadók behatolhatnak a Microsoft .NET-keretrendszert futtató Windows rendszerbe, és hozzáférést szerezhetnek az adatokhoz. A frissítés telepítésével megvédheti a számítógépet ettõl a biztonsági réstõl. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására. Részletek...
A Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 SP1 és a .NET-keretrendszer 2.0 SP2 összetevõ biztonsági frissítése Windows 2000, Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerhez (KB979909)
Egy biztonsági rést kihasználva támadók észrevétlenül manipulálhatják a digitális aláírással ellátott tartalmakat, amikor egy a tartalmat felhasználó alkalmazás a Microsoft .NET-keretrendszert használja Windows-alapú számítógépeken. A frissítés telepítésével megvédheti a számítógépet ettõl a biztonsági réstõl. A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására. Részletek...
A Microsoft .NET-keretrendszer 3.5 SP1 összetevõ frissítése Windows Server 2003 és Windows XP x86 rendszerhez (KB982168)
Nem ír ki semmit a telepítõ?<#confused>#confused>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Xp-d eredetiség vizsgálaton átmegy !?
Miért van az, hogy 4 frissítést nem tudok feltelepíteni?
A frissítés után az összeset sikeresnek írja, mégsem rakja fel.
Ha újra lefuttatom az Update-t, azt írja, hogy már le van töltve, csak telepíteni kell...
A NET-keretrendszeres frissítésekrõl van szó, a gépen XP SP3 fut.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2. Még az Alaplap Bios kiütést (nullázást) megpróbálhatod! Pl.: Áramtalanítás, Alaplap ellem kivétele pár percre.
3. Végül igen amire Te is tippeltél Táp probléma! Másik táp teszt!
kisnyomású kompresszor viszont nagyon csili-vilin kifújja a port, csak figyelni kell, hogy a ventik ne pörögjenek fel, felesleges feszkót indukálhatnak, ami az alaplapnak nem fog tetszeni 😊
és ott a speciális fülön be lehet pipálni, hogy "jelszó kérése, amikor a számítógép visszatér készenléti állapotból"
De valamikor még április elején vagy március vége fele jött egy frissítés, amióta belassult a betöltõdés. Tehát gyorsan bejönnek az ikonok, az óra melletti ikonok is, de az antivírus még gondolkozik és az internetkapcsolat ikon is késõre jön be (1 perc múlva miután bejöttek az asztali ikonok). Ugyanez a helyzet akkor is, ha nincs antivírus.
Vírusfertõzés nem volt, hogy valami átállítodott volna a rendszerben.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem tudom másnál felmerült e ez a probléma, de emlékeim szerint 14edikén jött ki egy új XP frissítés ami miután települt rendesen hazavágott valamit, böngészõk dög lassúak lettek kb 5 perc egy oldal letöltés és játékok sem tudnak csatlakozni a nethez. Ezt csak úgy tudtam orvosolni, hogy letöröltem ezeket a frissítéseket utána ment minden újra, de ma újra frissítettem "hátha" címszóval, de az eset megismétlõdött. Valaki tud megoldást? Anno volt még egy ilyen remek frissítés akkor is hazavágta a netezést de azt egy patcherrel megoldottam ami a half open kapcsolatokat kezelte.
Rendszer visszaállítás amikor még mûködött USB-s egér.
- Valami megsérült Xp, .... Xp javítás
vagy
- Valami "fertõzés" | #24160.
malwarebytes antimalware-t telepítsd fel és nézd át vele vagy a kaspersky Virus Removal tool-al
Egy olyan problémám van, hogy nem akarja a gépem mûködtetni egyik usb-s egeremet se. Azt csinálja, hogy felismeri, egy pillanatra meg is mozdítja, de aztán megáll. Az érdekes az, hogy az usb-s billentyûzetet, külsõ vinyót, midi billentyûzetet hibátlanul mûködteti, de egérbõl egyet sem akar. Sõt ps2-es egeret meg se mozdít. Tápot kap, mert az egér alján világít a led, de ennyi. Mi lehet a gond? Távolról bejelntkezve simán megy.
Plz help!!!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Keress kódot neten.