Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

volna egy problémám: nem tudok témát választani, semmilyet, ma a klasszikus windows stilusban indult, ugyanolyan szinekkel, mint az XP, nem magyarázkodok itt egy kép:

Légyszi segitsetek ha tudtok

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Köszönöm, nagyon hasznos 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Met
<#eljen>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

http://www.winportal.net

torrente111
#13193?

Ték, de ghostra nincs lehetõségem "bizonyos" okok miatt, ezért szenvedek.

Met
hát, holnap reinstall mint rendesen, winupdate mint rendesen és ghost

Értelek, de nekem holnapra kell a pakk 😮

Met
Szerintem csak oda kell figyelni, hogy miket integrálsz bele.
2 gondom volt, bootoláskor kiírta, hogy szoftver kalózkodás áldozata lettem (húha😄) a másik, hogy valami (már nem emlékszem micsoda, de mindíg ugyan az) mindíg hibát okozott és nem töltött be a win.

Ha hardveres változás nincs a gépeken akkor lehet jobban járnál ha le ghostolnád a vinyót. 8-10 perc alatt ott a friss win 😉

Ööö köszi ez nem nyugtatott meg igazán 😊

Met
Van egy nLite nevû progi, azzal be tudod integrálni a frissítéseket.
Én kipróbáltam egyszer de nem jött össze a dolog😊

Sziasztok, a következõben kérem a segítségeteket: évente több alkalommal is újra kell telepítenem ismerõseim gépein az xp-t(ami eléggé uncsi). Hiába az integrált sp2 az utána megjelent frissítések letöltése fárasztó. Szóval nekem egy olyan csomagra lenne szükségem ami tartalmazza az sp2 utáni hibajavításokat mondjuk idén novemberig ;-) Találtam több változatot is de azok mind megvannak spékelve számos más számomra teljesen felesleges programokkal is(ha esetleg wareznek tûnne a dolog akkor a privátban is várom a megoldásokat).

torrente111
hali.hogyan tudom +nézni mennyi memot zabálnak a telepített cuccaim??? kösz

cicai
Sziasztok!
Remélem, tud nekem valaki segíteni.
Az lenne a gondom, hogy mikor memóriából dolgozik a gép iszonyú lassú lesz. Pl., mikor írok egy lemezt. Lassabb, mint mikor konvertálok valami filmet. A gépemben majdnem 1,3 GB memória van. Szerintem, nem ez lehet a gond, hanem a beállitással van valami. De mi? Tudna valaki-k segíteni? (Csak azt ne írjátok, hogy írás közben nem szabad csinálni semmit).
Köszönöm szépen a segítséget.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

12346
sajtgépben rányomsz az átnevezni kívánt partícióra, és átnevezed. mint egy file-t.

pl. windowsXP

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hy,milyen progival lehet particíót átnevezni?
Dj Faustus
A Bootvisnek van egy olyan lehetõsége, hogy grafikonon tudod ábrázolni a különbözõ programok futási idejét a bootolás során.
Azt a folyamatot kell megkeresned, amelyik túl sokáig nyavalyog - az a hunyó (lehet hogy valami driver, vagy valami bootoláskor elinduló program okozza a dolgot, de az is lehet - legrosszabb esetben - hogy vírus/spyware).

Másrészt próbálj ki más vírusírtó+spywarekergetõ (például Nod32 Spysweeper) párost csökkentett módban, kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, frissített adatbázissal (több szem többet lát alapon).

Fred10
Megcsináltam de nem használt sajnos semmit mind a kettõt kipróbáltam pedig.Végig futattam az ad-aware 6-ot és az Avast antivirust + a boot programmal kétszer is optimizáltam de sajnos nem javult semmit.Nincs még valami megoldás??

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

me and a monkey
Köszönöm !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Én meg tököltem neki a feltöltéssel -.- 😄

&#63743;

Dj Faustus
Noodlee:
Exact Audio Copy
Audiograbber
Mind a kettõ ingyenes, magyarul tudó szoftver.
Hozzá való ingyenes MP3-tömörítõ: LAME.

Fred10:
Teljeskörû vírus+spywareirtás csökkentett módban kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett javalt.
Másrészt van egy Bootvis nevû eszköz, mellyel leellenõrizhetõ+optimalizálható a bootfolyamat.

me and a monkey:
"Ilyenkor megmaradnak az XP-n tárolt állományok?"
Igen, jó esetben megmaradnak.

"Három optikai meghajtóm van"
Egyenként (külön-külön) mûködnek?
Kábelsorrend (master/slave) rendben van?
Boot során felismeri a Bios?

Tyler82:
"akkor adott felhasználónak jelzi hogy van beérkezett üzenete (email)??"
http://support.microsoft.com/kb/304148

Fred10
Hello!
Az lenne a problémám, hogy amikor beindul a gép és végig megy a windows töltés vagyis a kék csík középen betölt azután egy legalább 3-5perc mire bejön az üdvözöljük képernyõ utána minden megy normálisan de ez hogy ennyi ideig tölt annál a résznél az mitõl van vagy mivel lehet megoldani???Please Help!!!!

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Hiho!

Audio CD-t szeretnék MP3-ba konvertálni.
Amit régebben használtam, az nem mûködik XP-n 😞
Tudna valaki ajánlani valami jót?

torrente111
kösz!!!

me and a monkey
Két kérdésben kérném a segítségeteket:

Három optikai meghajtóm van, ebbõl kettõ teljesen furán kezdett viselkedni.
Az egyik (LG DVD-Rom) abszolút nem ismer fel semmiféle lemezt pedig eddig tökéletesen mûködött.
A másik (LG DVD-Rom szintén) csak a CD-t ismeri fel, a DVD-t nem.
A XP saját gép opciója és a TC sem látja a lemezt, illetve azt írja ki, hogy nincs is ilyen meghajtó.
Amit kipróbáltam de semmit nem segített:

- hardver eltávolítása, XP újra felismeri de nem segít,
- firmwire frissítése, nem segít,
- rendszervisszaállítás, nem segít.

Lehet, hogy tönkrementek (3 évesek) és az a baj?

Másik kérdés:

Partition Magic-kel létrehoztam 2 particiót a gépen, az egyiken az XP van a másikon a Vista.
Eladtam a gépem és a vevõnek csak az XP kell, ezért ismét csak 1 particiót szeretnék kialakítani, pontosan miképp kell az említett programmal?
(Nagyjából sejtem, de biztosra akarok menni...)
Elég ha törlöm a Vista-s particiót és úgymond csak egy marad vagy törölnöm kell és az egyesítés (Merge) menüponttal kell 1 particiót létrehoznom?
Ilyenkor megmaradnak az XP-n tárolt állományok?
Köszi a segítséget !

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

tyler82
Üdv. Azt hogyan lehet az XPben beállítani, hogy az indítóképernyõ után amikor bejönnek a felhasználói fiókok és ki lehet választani melyikbe jelentkezel be (nekem így van beállítva), akkor adott felhasználónak jelzi hogy van beérkezett üzenete (email)?? Kiírja a felhasználó képe alatt. Csak nem tudom hogyan lehet azt beállítani. Egyszer már volt így nekem csak nem tudom pontosan hogyan is kell...
<#fejvakaras><#falbav><#fejvakaras>

A smooth sea never made a skillfull sailor

agyhalál
Próbáld Unlocker nevû programmal, hátha használ.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hali,milyen progival lehet olyan fájlokat kitörölni amiket sima törléssel nem enged?
kissadamvikt
hi all. Áttettem az XP-met angolra de vissza nem tudom... a nyelvi eszköztárnál kiírja h HU meg a billentyûzettel is tok ékezetes betûket írni de minde angol kivéve a progik amiken van magyar nyelv fájl. hogyan tegyem vissza magyarra a windows-t?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

petipetya
Sziasztok!

Hogy tudom beállítani az xp sp2-ben, hogy a korlátozott fiók is tudja használni az internetet?

aszizoli
Próbáld meg ezt átböngészni, hátha rájösz a hiba okára.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Én az IconPackager-t használom erre a célra. Nagyon pofás ikoncsomagok vannak hozzá, más helyeken is.
A másik progi amit kipróbáltam az IconChanger, bár ez nem jött be annyira.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Picar77
explorer.exe hibát észlelt hibás modul ntdll.dll stb stb
ezt egyy nap van hogy kétszer megcsinálja
ezzel lehet valamit kezdeni vagy el kell viselnem?

()() (^^)

kissadamvikt
köcce megpróbálom

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

agyhalál
StyleXP-vel is megoldható.

kissadamvikt
boot

kissadamvikt
azt akarom kérdezni h a bott képet azt a windows xp-t nem lehet átrajzolni vagy valami???

agyhalál
Ebben az esetben elnézést. Összekevertem a két személyt. Ellenben a hozzászólásom többi részét még mindig fenntartom.

Tegnap én válaszoltam ebben a topicban, de az általad említett wuszter egészen más problémáról írt a vista topic-ban, vírusokkal volt baja.
Míg kissadamvikt (#13153) ugyanezt a hozzászólást írta a vista topic-ban és a hozzászólásod tartalma is ezzel kapcsolatos.

agyhalál
Nem erre válaszoltam. Talán feltünt, hogy nem utaltam egy hozzászólásra sem, csak az illetõ nevét írtam le, akinek segítség kellett és a Vista topikba írt, mert itt nem foglalkoztak a bajával. Mellesleg elképzelhetõ, hogy a két személy ugyanaz, esetleg kissadamvikt az általam említett személy nevében kért tanácsot.
Az XP-ben még mindig elég sok dolog van, amirõl az emberek nagy részének fogalma sincs, így többek között nekem is.
Az elsõ telepített XP-vel elég nagyot szívtam, mert jelszóval védtem a felhasználói fiókomat és amikor szükség volt egy újratelepítésre, nem másoltam ki semmit sem a Docu. and Sett. könyvtárból. Természetesen a késöbbiekben nem tudtam hozzáférni a tartalmához. Nekem ezen programok egyike segített.
Mindig is értékeltem az építõ szándékú kritikát, de a felesleges okoskodást ki nem álhatom, fõleg, ha segíteni próbálok valakinek.
Én ide úgy jöttem, hogy a srácnak a Vista topikban hagytam egy üzenetet, hogy itt adok tanácsot és nagyon nem állt szándékomban elolvasni az elõzõ hozzászólásokat, lévén, hogy nem foglalkozott senki se a gondjával.
Ha valami zavar, meghallgatlak szívesen, de tedd azt normálisabb hangnemben, nem pedig kioktatva.

kissadamvikt
hi all. amikor zenét hallgatok kicsit visszhangos az ének... miért?

Ha ezt a hozzászólást a #13153-ra írtad, akkor arra szvsz már tegnap válaszoltak...
Mi a fenének ennyire túlbonyolítani amikor az XP-ben megvan hozzá ami kell, persze tudni kéne róla, hogy van...

"Valamint egy jó tanács; ha nem égetõen fontos, akkor máskor ne védd le ennyire a Dokumentumok mappában levõ dolgaidat."

Nem attól nem tudta elérni, mert védte volna, hanem azért mert a dokumentumok mappához a régi felhasználónak volt csak hozzáférési joga az új telepítés után, erre találták ki a saját tulajdonba vételt. Lásd #13155
Sziasztok.

Win Xp Sp2 -nél van rá lehetõség, hogy pl.: Internet sebességet felezzek ?

(Vagy külön program kell ! pl.: magyar ???)

Válaszokat elõre is köszönöm szépen !
kissadamvikt
ezer hála még tegnap megcsináltam.

torrente111
sziasztok.ikont hogyan lehet változtazni? pl:lomtár,sajátgép kösz

agyhalál
@wuszter: Használj olyan programokat, amikkel visszatudod nyerni a géprõl már törölt adataidat. Tudom, hogy neked nem ez a gondod, de ezekkel a programokkal hozzá tudsz férni a védett könyvtáraidhoz.
Pár program erre a célra: Active@ File Recovery, Easy Recovery Pro, GetDataBack for NTFS és ha minden igaz az Undelete Plus is megfelel erre a célra.
Valamint egy jó tanács; ha nem égetõen fontos, akkor máskor ne védd le ennyire a Dokumentumok mappában levõ dolgaidat.
Sok sikert!

Sajátgép - Eszközök - Mappa beállításai.
Nézet fül, majd az Egyszerû fájlmegosztás használata legyen kikapcsolva és lesz biztonság fül a tulajdonságoknál.

kissadamvikt
egy mappára kattintva a tulajdonságoknál nincs olyan h biztonság...lehet h sp2-nél már van?