Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehetõleg egy igen vagy nem-et kérnék a host fájltartalmának bemásolását hanyagold mert ha mégis lenne benne, akkor kicsit nagy lesz a hozzászólásod😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Tegnap telepítettem öcsém gépére egy XP sp3-at, aktiváltam is ahogy kell és nekiálltam a frissítések beszerzésének win updaten keresztül.
Egy darabig rendben jöttek is a cuccok de (szerintem) a vége felé már adódott némi probléma ... A net framework 2 szervízcsomag 1 -éhez készült frissítéssek és a net framework 3.5 sp1-éhez készült frissítésekkel (azthiszem 4 vagy 5 darab összesen)... Elõször azt hittem hogy feltette õket mert úgy tûnt! De aztán nem telt el 1 perc és újra felajánlotta õket a frissítõ! Aztán megint felraktam õket rendesen és megint 1 perc után újra felajánlja hogy márpedig tegyem fel õket mert fontosak!!! WTF??? Gép újraindít, majd újra felraktam ezeket a bizányis javításokat de ez sem segtett, megint felajánlotta õket mintha misem történt volna ... Mi az oka ennek hogy látszólag felmegy az a négy vagy 5 frissítés de gyakorlatilag meg nem megy fel??? (néztem a programok hozzáadásánál is ezeket a KB számokat de nincsenek települve a gépre ... Valaki segítsen rajtam léccci ! KÖszi!!
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
- hosts.ics
- hosts.msn
- lmhosts.sam
- networks
- protocol
- services
Ezek vannak benne. Sp2-m, van nekem is. Avirát használok. Meg Malwarebytest, illetve IOBit Security-t.
Toto652:
Nod32 vírusirtót használsz?Ha igen nem detektál semmit?
Host fájlban (windows\system32\drivers\etc) van valami tartalma?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Én úgy szoktam csinálni, hogy veszem sorjába a mappákat: Document and Settings, Program Files, Windows és itt ezekben megkeresem azokat a mappákat, amikrõl tudom, hogy telepítve voltak és most nem használom, na ezeket törlöm. Ezek után lefut egy CCleaner registry ellenõrzés csak. Ezek után mikor újraindítom a gépet benézek az Eseménynapló-ba, hogy nincs-e valami Error (fõleg a Service Control Manager szokott jelenteni). Ha van Error, akkor megnézem a Registry-be és törlöm azokat a bejegyzéseket, amik ehhez az Error-hoz tartoznak. Gépújraindítás és újbõl benézek az Eseménynaplóba.
Mázrészt az Internet Explorer-ben a fölösleges Add-ons dolgokat törlöm, hasonlóan ha Mozila Firefox-ot használsz.
Ezek után már gyors kell legyen a gép. Röviden ennyi lenne.<#pias>#pias>
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Partíció
#24238 közben újraraktam a gépet és fain minden (:
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
ha LENNE egy ilyen PCI kártyám.. 😊
ha van egy ilyen PCI kártyám (http://www.shopmania.hu/shopping~online-alkatreszek-rendszer-alkatreszek~vasarlas-speeddragon-u-ata-sata-raid-kartya-pci~p-5446615.html) amin van U-ATA csatlakozó, akkor az vajon felismeri a sima ATA-s vinyókat / dvd írókat?
bár lehet ezzel hülyeséget kérdezek, azért köszi elõre is a válaszokat
Mennyi svchost.exe fut normál esetben? Nálam alapjáraton 9. Aztán X idõ után kitudja mennyi jön még hozzá... normális ez?
Ha van, akkor lehet vírus szórakozik veled.
Idáig igen, ma vettem észre.
Hiába állítom be, hogy mutassa, alkalmazom, utána ok és ha visszamegyek akkor megint azon van, hogy ne mutassa :/
Ötlet?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
parancsorba ezt gépeled:
ver
Ha itt nem lassul be a rendszered akkor OS hibáról van szó(lehet ez vírus vagy pont a frissítés szól be stb.).A vírus problémát még ezzel ellenõrizheted is és ha van törli.
Ha a Kaspersky Rescue is belassul akkor #24229.
♥Nokia 5800 Xpress music♥|Tdu:Wolf144|♥♥♥Rebekaa♥♥♥ [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]☺☺☺
Egy másik kérdés, bár nem tartozik ide:
Valahogyan meg tudom nézni, hogy másik géprõl lettek-e használva a regelt cuccaim? (pl mail, facebook és egyebek)
2.8 -as celron ddr2-es processzora 70-85 fok közt van terhelés nélkül Bios-ba is ennyi, azt az infót kaptam, hogy ez tényleg sok és okozhat lassulást.
Xp sp3 lett telepítve utólag kiderült, úgy hogy 40 eres adatkábellel volt kötve! Észrevétel után ki lett cserélve 80 eresre.
De Eszközkezelõ / ... HDD PIA módba van 40 eres adatkábelnek megfelelõen és nem lehet DMA módba állítani. Tehát Xp megjegyezte 40 eres adatkábel és nem áll át! ÚJ XP kéne!
Elvileg adatkábel csere után magától át kéne álljon asszem, de nem!
WD 160 gigás HDD (hgy hány megás-Buffer, nem tudni Everest nem mutat semmilyen infót róla) Hard Disk Sentinel teljesen rendbe találja.
Szinte bármi elindítva szinte 100 CPU használat és nincs igazán ami kiugróan "enné CPU" csak összeadódnak ..., néha az üresjárat ugrik meg %!
Összes frissítés (xp) telepítve. Videó lejátszás, zene lejátszás akadozik.
Tehát:
- meg kéne szüntetni processzora 70-85 fok közti hõrérskletet
- új Xp adatkábel miatt (fentebb leírtak mioatt)
Vélemény az esetrõl !?
Lehet, hogy nem az XP baromsága, de akkor is a tököm kivan már ezzel az egész dobozzal!
Amint X idõ után beáll a készenléti üzemmód akkor már ba*szhatom az egészet, mert semmire nem reagál, csak sötét a képernyõ, a hûtõ meg zúg.
Érdekesség: a Caps-Scroll-NUM Lock billentyûk égõi reagálnak, jó 10 másodperces fáziskéséssel.
Évek óta csinálja ezt, eddig lesz*artam, de mostmár a pokolra kívánom, amikor nem lehet otthagyni a munkát 10 percre, az árammal meg jó lenne spórolni egy kicsit...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2.8 -as celron ddr2-es processzora 70-85 fok közt van, ez sok szerintem! Vélemény?
Talán ventilátor hûtõ borda leszedés kipucolás segíthet, nem !?
Új xp-t tettem és nagyon lassú. ezt okozhatja magas hõfokú processzor!
Vélemény?
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
win7 van a gépemen,és lejárt róla a licenc..és mindig eltünik a háttérképem..van erre vmi orvosság?:S vagy vkinek kódjará amit pü.ben meg kaphatok?:'D elõre is köszönöm.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Everest-et letöltöd megkeresed a videokártya alaplap,hangkártya információit aztán a típusra kattintva elõjön a weboldal(emlékeim szerint)
Tudtommal az Everest programmal tudod megnézni, hogy mi is van a gépedben, én nem használtam ezt a programot, de lehet ezzal meg lehet oldani.
Próbáld meg ezt, amit a #24204 hozzászólásomban ajánlottam és ha mûködik, akkor ellenõrizd le az egész gépet vele, persze elõször frissíted internetrõl.
Szóval az lenne a problémám, hogy tegnap óta a Windowsom egy zombi, amikor bekapcsolom hibaüzenetek sora fogad, hogy ntvdm.exe hibát észlelt, a CPU meg nem engedett utasítást talált (Bezárás/Kihagyás) és ennek a hibaüzenetnek a mellékhatása az, hogy alig van program ami elindul. és egy üres ablak ugrik fel 16 bites MS-DOS alrendszer. Utánaolvastam ennek a ntvdm.exe fájlnak, és azt írták, hogy egy vírus, illetve egy olyan program, ami elõsegíti a DOS-os "alkalmazások" futtatását. Ez így szép és jó, de hogy töröljem le. Újratelepíteni se engedi a gépet. Szinte minden halott, net, firefox, explorer, winamp, stb.
Valami segítség???
ui.: leöltöttem egy xpfixet, azt majd most fogom kipróbálni.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Mi a megoldás? Köszi és kellemes hétévégét
Ha a te gépeddel tudnál pendriverõl bootolni, akkor nem kellene kiírni CD-re, hanem az oldalon van az USB Device, ahol le van írva, hogy pendriverõl hogy lehet.
Mikor kész a bootolható pendriver, akkor elõször beteszed a gépbe, de a gép még nem legyen bekapcsolva, utána kiválasztod a pendrivert mint 1-es számú boot device (most jelenleg a HDD kell legyen neked) vagy lehet meg kell nyomj egy gombot (nálam az F8) és ki lehet választani, hogy mirõl bootoljon és ekkor nem kell semmit átállítani a BIOS-ban.
Ha ez a Kaspersky nem oldja meg a problémát, akkor sajnos kell egy boot CD.
@="exefile"
"Content Type"="application/x-msdownload"
@="{098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}"
Mindegyik Windows XP esetében ez a registry bejegyzés amit megadtál mûködne?
Bármi hiba esetén(amit már rég elõ jött volna nálam😄) telepítõ lemez berak javítás
Holnap írok hogy mi lett az eredmény...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A mocsok törölhette😄
Próbáld meg a következõket:
1.hozz létre egy szöveges fájlt(helyimenü>új>szöveges dokumentum)
2.ezt másold be:
Windows Registry Editor Version 5.00
@="exefile"
"Content Type"="application/x-msdownload"
@="{098f2470-bae0-11cd-b579-08002b30bfeb}"
3.Mentsd el .reg kiterjesztéssel (a fájlnév mindegy)
4.Indítsd el vagy a helyi menü a összefésülés menüpontra kattints.
5.Ha kell indítsd újra a gépet
Nem tudod átnevezni a kiterjesztést?
sajátgép>eszközök>mappa beállításai>nézet>ismert fájltípusok kiterjesztésének a elrejtése(pipa eltüntett)
(nem tartott sokáig mire a regedit-bõl kihalásztam😄)