Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tudtam,hogy az explorer miatt tünt el,megnéztem és nem volt a feladatkezelöbe.beirom a feladatkezelöbe hogy explorer vagy explorer.exe,és nem tudja futatni mert nincs meg.keresem a system32ben az explorer,maga windows könyvtárban is,de sehol sincs.gondolom hogy az lehet a hiba hogy nincs meg ?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nagyon sürgõs !
HELP ME !!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
CoolerMaster Elite 330, ASUS M2N-E SLI, AMD Athlon64 X2 3800+, 4*512 MB DDRII 667 MHz, nVIDIA GeForce 7950GT 256MB, SAMSUNG 250GB SATAII, SAMSUNG 500 GB SATAII
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
újra akarom húzni a windowst, és amikor kiírja h számítógép hardverkiépítésének vizsgálata, fekete kép és kész.. semmi.. hogy lehetne ezen túllépni? várom a segítségeket 😊 kösz
valami parancssorosra gondoltam, ami egy felbukkanó ablakban megjelenítené a mondandómat
nincs telepítve semmi a másik gépre, nem is tudok telepíteni mert nem az enyém, wifi-n találtam és szeretnék kapcsolatba lépni
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Régi rendszerem teljes C meghajtója el lett mentve. De nem találom a mentésben sehol a MS Office - MS Outlook mail fiókjaim beállításait. A mail-eket már sikerült betenni a helyére de egyetlen fiókomat sem mutatja. Hol vannak a hiányzó fájlok?
(elõre is THX a HLP-ért)
Tud valaki Windows Xp Media Center Edition magyar verzio letöltési lehetõséget?
@
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Nos, nem rég új gépet újjítottam be, mert az elõzõ meghalt. Merevlemezem meg maradt 12 GB fontos adattal, melyet a Dokumentumok mappába mentettem. Csak az a gond, hogy jelszóval volt védve a Felhasználóm, hogy kisebbik testvérem a munkáimat ne tegye tönkre. Miután az új gépbe helyeztem a merevlemezt és telepítettem a Windows-t a Dokumentum mappa nem nyílik meg. Sõt 0kb jelez (eközben több, mint 12 GB adat van benne). Nos az lenne a kérdésem, hogy legegyszerûbben, hogyan tudnám visszaszerezni elvesztett adataimat... Netán Linuxal nézzek rá? Vagy van valami program, amivel netán kibírnám másolni onnan az adataimat? :S Fontos lenne...
Kérlek dobjatok meg egy e-maillel ha tudnátok segíteni. Megköszönném. Sziasztok!
E-MAIL: [email protected]
\"Hmmmm...Semmi\"
IP -
PC2: 192.168.0.1
PC3: 192.168.0.2
Alhalozati maszk: mind a kettonel 255.255.255.0
Alapertelmezett atjaro: nem kell, mert ket gep kozti halorol van szo
DNS server: szinten nem kell
Ha igy esetleg a ket gep kozt ok lenne a halozat, onnantol lehet probalkozni a windows internet sharing-el ami ha jol tudom csak XP prof-ban elerheto, de ebben hirtelen nem vagyok biztos. Remelem egy apronyit tudtam segiteni, sok sikert 😊
Hello World!
Gondoltam hogy egy Adware van mellé ajándékba.Sürgõsen cseréld le a virusirtódat.
köszi! 😊
a hijackthis az micsoda? valami írtó vagy inkább csinál egy felmérést? 😊
nem vagyok járatos ebben
TommoT
TommoT
Segítség kéne! <#help>#help>
Feltelepítettem ezt
a képernyõkímélõt és azóta
ez a két "folyamat" fut a gépen, pedig már uninstalláltam is (de ennek ellenére mégis ki lehet választani a képernyõkímélõk közül). Ha a "folyamatot leállítom", pár perc múlva akkor is újraindul. Se a vírustörlõ, sem a spywareírtó nem látja bármilyen gyanús programnak, de nekem akkor is az. Fõleg, mert mikor eltûnt a kéõernyõkímélõ, láttam egy ablakot gyorsan becsúkódni, amiben ilyen kitöltendõ sávokat láttam. De ezt csak egy pillanatra, lehet hallucináció volt. 😊 Viszont ami miatt télleg gyanús, hogy uninstallálás után is kiválasztható a képernyõvédõ és miután föltettem, azután jelent meg ez a két kis folyamatocska. Segítsetek, mik ezek!
Elõre is köszi!
Üdv,
TommoT
TommoT
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
(úgyláttam mostmár átméretezi a fórummotor a képeket)
Tehát van a Router amibe bemegy a net és leossza 3 fele. (a képen 2fele de ez nem lényeg sztem) Ezután az kellene, hogy PC2rõl, vagyis errõl a géprõl, 2 hálókártyát összekötve legyen megosztva az internet. A probléma hogy mindig azt jelzi hogy a hálózati kábel nincs bedugva. Megpróbáltuk hogy DNSt meg IPt automatikusan kérje PC3, és PC2n megosztottam netet, és beállítottam valami DHCP(67) meg (68)-t. (Azt hiszem ezek voltak a számok) de ígysem észleli a gépet. Azért dinamikusra próbáltam, mert a router új címeket szokott kiosztani, ezért nem lehet statikusra rakni, és úgy olvastam ez a DHCP ez oszt ki címeket. Arra gondoltam hogy PC2n megkéne oldani hogy engedélyezve legyen PC3ra a DHCP, vagyis hogy kérhessen PC3 IPt magának. Na ezt nem tudom hogyan. Meg hogy egyáltalán mûködne-e.
Azért fontos így megoldani mert a kábel sínekbe nem fér el több kábel, meg a lakást is eléggé szétkéne szedni mégegy behúzására... Tehát elkéne a help vagy legalább azt szeretném tudni hogy megvalósítható-e.
Ui.: PC2re alaplapi hálórészbe jön be internet és hálókártyán osztanánk le. PC3ban csak hálókártya van, alaplapin nincs. Ha megcseréljük, vagyis PC2nél kártyáról jön be net és alaplapról van megosztva akkor változik a helyzet. Már látják egymást a gépek, ám PC3 azt írja blokkolja valami. PC2-n és 3-n is kikapcsoltunk minden tûzfalat.
@
elõször is nagyon köszönöm a segítséget, másodszor még egy kérdésem lenne:a gép indításakor mindig bejön egy olyan ablak ahol kér felhasználónevet és jelszót...a felhasználót automatikusan beírja, a jelszót nem.....de én nem is kértem azt hogy ez az ablak elõjöjjön....ezt szeretném megszûntetni mert elég idegesítõ
elõre is kösz a segítséget.
Itt találsz megoldásokat csak olvasgass vissza.
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
biztos volt mar ilyen gond csak lusta vagyok visszaolvasni...
sp1-et akarok telepiteni de nem tetszik neki az illegalis xpkey... mi a teendo ?
Most tettem hel az xp SP-t , mindössze annyi a gondom hogy a meghajó betûjeleit nem tudom átnevezni...Tudnátok nekem segíteni hogyan kell??
elõre is kösz a segítséget.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
@
Érdekes hogy ha a net az én gépembe SMC karin keresztül van és alaplapiról van megosztva akkor látják egymást a gépek de amelyikre megosztva menne a net az blokkolást jelez... minden tûzfal kivan kapcsolva akkoris... kiváncsi vok mitõl lehet. már nem életbevágó de azért érdekelne ^^
@
Vezérlõpult/Felhasználói fiókok/A felhasználók be és kijelentkezési módjának beállítása/Az üdvözlõképernyõ használata elé pipa be.
"Hogy tudom megosztani az internetet."
A második (amelyiknek megosztottad a netet) gépnél, az elsõ gép van megadva átjárónak és DNS kiszolgálónak?
A számítógép lekapcsolása panel az a legördítve választós. nekem a régi 3 gombos kéne... meg most ilyen bejelentkezési szar is bejön mikor indítom... full nincs elképzelésem hogy tüntethetem azt el... a másik fontos az internet lenne... 1000 éves szar gép a másik, de öcsém annak is örül mivel csak netezik... netezne... ha lenne net... de nincs... mert nem akarja megosztani. Tehát nagyjából összefoglalva:
1.) Hogy tudom eltûntetni a legördítõs Leállító panelt és a bejelentkezésnél jelszókérést kikapcsolni, vagyis a 3 gombos (Leállítás, Hibernálás, Újraindítás) módszert visszatenni.
2.) Hogy tudom megosztani az internetet. Van mind2 gépbe hálózati kártya. A gépeken megy is. Össze is vannak kötve de, "Hálózati kábel nincs bedugva"... szal ezt kéne még kiküszöbölni.
Asszem ennyi...
Ui.: Sorry a csúnya szavakér de agyam az.... szal igen.
Ui2.: Ha számít konfigom:
A8N5X alaplap
Athlon64 3200+
GF6600GT PCI-E
1GB RAM
a hálókártya amivel gond van pedig:
Eszköz leírása
SMC EZ Card 1211TX 10/100 Fast Ethernet Adapter
thx elõre is a válaszokat.
@
De nem tudom tartományban mûködtetni, hiszen nincsen vállalati tartományom. Van ezt kikerülendõ valamilyen program?
Köszi
www.republiknet.hu
A probláma azért sürgõs, mert holnap kap egy gépet apám, aki az elõzõ windowst is totálisan átállítgatta (nem ért hozzá de állítgat), emiatt hetente kellett karbantartani a gépét, ugyanakkor rosszul jönne ki, ha nem tudna telepíteni és játszani (övé a gép, de nekem van vele így melóm).
Szóval bármilyen ésszerû megoldást keresek a problámára. Elõre is köszi.
www.republiknet.hu
Segítsetek kérek midenkit! Ez nagyon fontos!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”