Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

Ismerõsnek kellene valahogy azt a játékot rávarázsolni xp-re. Tipped van, hogy hogyan lehet?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DarkSector
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha van itt valaki aki emléxik még win95-re és azon belül egy passziánsz féle kártyajátékra ami alapból benne volt az tegye fel plíz a mancsát! 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DarkSector
Kössz, de nem megyek hozzád...ha erre gondolsz..😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ffxi
Meleg vagy?

Fákjúal!

DarkSector
Semmi baj azé vagyunk, hogy segítsünk egymásnak...😄

aham, very thx, efelett elsiklottam

DarkSector
De vezérlõpult->rendszer->speciális->teljesítmény beállítás->speciális és utána a módosítás gomb! Ha már a megfelelõ meghajtóra tetted akkor nyomd meg a BEÁLLÍT gombot hogy a felsõ ablakba is betegye! Ennyi.
Csõ! 😄

Valahogy megoldható hogy a virtuális memória ne a c:\-n legyen hanem másik meghajtón?
Olyanokat olvastam hogy ezt nem lehet változtatni <#guluszem1>

Tomicsek
djrobaa
Sziasztok! Honnan tudnék leszedni az Xphez Vistás témát?? Nem progi kell mert az van! köszi...

Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)

DarkSector
Szerintem segédprogram nélkül nem lehetséges.
Sõtt én még nem is hallottam ilyen megoldásról, úgyhogy ha van ilyen akkor
arra én is vevõ lennék! 😊

norbre
tude valaki erre eccerû megoldást ha lehet akkor külön segédprogi nélkül:
- szeretnék egy képet, vagy akár többet kirakni a desktop-ra, de nem háttérképként.. úgy mint mondjuk egy ikont, csak ne ikonként látszódjon, hanem maga a kép..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

torrente111
kösz!! de tudnál linkelni ugyan ilyen csak ENG oldalt??kösz

A Microsoft minden hónap második keddjén adja ki a frissitéseket.A telepitett frissitéseket a Vezérlõpult/Programok telepitése,törlésénél a frissitések megjelenitésének kipipálásával tudod megnézni.Mellettük láthatod hogy mikor lettek telepitve.

Köszi !

De mostanába tapasztalt valaki automatikus frissítést ?
(persze új win xp telepítését követõt kivéve <#wink>)
aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Promi
Sziasztok.

Tudnátok mondani egy magyar oldalt, ahol megnézhtõ (pl.: letölthetõ) Win xp prof frissítések. Az a gyanum, hogy nem frissül. Lent a tálcán megjelenik, hogy töltené le a frissítést, de nem történik semmi.
Vagy mostanába egyáltalán aktuális, van Win xp prof frissítés ?

Köszi.
DarkSector
Jah és vannak olyan hülyék akik azt hiszik hogy 3-4 hónapot fog dolgozni azért hogy megvegye....
😄

Prince of Máté
a microsoft office 2003 pedig vmeik boltban 122ezer volt...

Besz
Megnéztem a követelményeket, minden stimmel. Lefuttattam azt a grafikus tesztet is, amit belinkeltél, az se írt ki semmi rosszat.

Csak az a szutyok programcsomagja kell neki, ami nem megy fel:

Ezeket tartalmazza:
Microsoft .NET Framework 1.1 and various .NET service packs and hot fixes
DirectX 9c
MSXML 4 with Service Pack 2
VBA 6.4
Windows Installer 3.1v2

Ami hiányzott, azt letöltöttem a netrõl és egyenként feltettem. De továbbra is a csomagját kéri, gondolom nem ellenõriz mást, csak ennek a meglétét nézi.

Alternatív program nincs, ebben kell megcsinálni. A szabad felhasználású gépteremben egyelõre nincs fent, ez vagy a rendszergazdák nemtörõdömsége, vagy a licencjogok korlátozása bizonyos géptermekre, ahol a gyakorlati órák vannak, de persze ez egész héten tele van, ide nem lehet bejutni.

Megpróbálom egy régebbi verzióját megszerezni, hátha azt könnyebben fel lehetne tenni. Nem lesz egyszerû, mert nem valami népszerû program a torrentezõk körében. Másik lehetõség tényleg az, hogy majd kérdezõsködök másoktól a kurzuson, hátha van valakinek normális verziója. Esetleg az órán kipróbálom azt, hogy betömörítve hazahozom pendrive-on, és simán csak kicsomagolom ugyanarra az elérési útvonalra. Egy próbát megér, talán elindul egy kis szerencsével. Ilyenkor félév elején be szoktam szerezni ami kell, mert otthon jobban tudok haladni a beadandókkal, és ez most nem sikerült elsõre. Na mindegy, majd lesz valami.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

DarkSector
Jah fõleg akinek 2.0 van...Meg faszterfoksz...
😄

ffxi
FireFox a tuti!

Fákjúal!

Az explorer 7.0-t nem hajlandó telepíteni emrt nem tom érvényesíteni a szitut! Megoldás erre a problémára?
Tud nekem abban segíteni vki, hogy ismét érvényesíteni kellene a win xp-t mert nem telepíti fel az utóbbi két frissítést! De nem tudom miért? hogyan? Ebben kérném a segítségeteket!

Elõre is köszönöm!
DarkSector
Yo

ffxi

Fákjúal!

DarkSector
Sejtem hogy mit kérdezel, de én az árán vagyok kiakadva!
😄
Gépem adottságai meg lentebb a csíkban...(most írtam bé)
😄

scorpeeon
Asszem most vagyok teljesen ki. Format megvolt, szép új rendszer, USB felismerés luxus. A biosnál is nyomtam egy reset to defaultot... A jó rohadt életbe, ilyet se láttam még...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Dj Faustus
armageddon666, DarkSector: A microstation egy CAD-program.

Besz: Az alábbi oldalon ismertetett dolgokkal rendelkezel?
Az alábbi alkalmazás teszteredményei szerint a géped alkalmas a microstation futtatására?
Nincs arra mód, hogy alternatív programot használj?
Az oktatási intézmény nem bocsát rendelkezésetekre (tényleg, a többiek hogyan oldják meg a problémát) változatot (akár demó, akár oktatási változat, akár gépterem/labor révén)?

scorpeeon
Hát igen, azzal próbálkoztam már... Mind1, ebbõl format lesz, úgyis ideje volt már.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

DarkSector
Jah meg ha így megy tovább akkor 1 kilo kenyér is 100k körül fog mozogni....
😄

aszizoli
USB drivert gondolom már újraraktad.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

scorpeeon
erre vki? <#help>

armageddon666
Photoshop is 100k körül mozog tudtommal 😄 és ez "csak" egy professzionális rajzprogram. Ez a microstation gondolom valami összetett programozáshoz szükséges cuccosok valami 😄 húdejól magyarul volt ez 😄

@

DarkSector
Jah fél év minimálbér-ért.
A nagy faszt!Grrrr....

"mindenkinek joga van a tanuláshoz" ... "esélyegyenlõség" ... 500.000 egy szoftverért? 😊

Hali!
Tud valaki segíteni? A gépem elkezdte kidobálni az asztalról az ikonokat,és nem tudokletölteni semmit mert pár perc után torrent hibát ír.A NOD32 többszöri próbálkozásra sem talált vírust.
armageddon666
win reinstallt próbálhatsz meg esetleg, de feltétlen csak azután hogy valaki hozzáértõ is válaszolt.

egyetemen tényleg ilyen feladat van? (vagy mi ez) 500k Fthoz kötõdõ? :S gáz...

@

DarkSector
Hi!

A problémám az lenne hogy a dvd-íróm eddig megírta a lemezeket rendessen most meg az 1x írható dvd-t nem akarja gyorsabban megírni 1.5x-es vagy 2x-es sebességnél?
Dvd-író havernál rendessen megy.Valami program bezavarhat!Az érdekesség az hogy ugrál a buffer írás közben.

Besz
Hello!

Van egy problémám: adott egy ~500.000 Ft-os szoftver, aminek meg kellene tanulnom a használatát, és el kellene készíteni egy projektet a segítségével. Mivel ennyi pénzem nincs, ezért gondoltam letöltöm a demo verzióját, elég lenne egy 30 napos verzió is, legalábbis több lenne a semminél. Persze nincs hozzá, legalábbis én nem találtam. <#nemtudom> Így maradt a Torrent. Hiába, rákényszerítenek erre minket az egyetemen. <#hawaii>

Eddig ok, de gondom van a telepítéssel. Két részbõl áll a képfájl, az egyik maga a program (a Microstation-ról van szó), a másik egy programcsomag, amit az elsõ elõtt kell feltelepíteni, ez többek közt DirectX-et, .NET-et (ezek persze fent vannak naprakész változatban, de úgy látom egyesek nem tudnak jó telepítõ programot írni, amivel nem kellene ezekhez hozzányúlni, csak ami tényleg hiányzik), és egyéb bõvítményeket.

Ez a gond:
1. Ezt a bõvítménycsomagot nem tudom feltenni, mert azt írja ki, hogy nincs fent az Internet Explorer 6.0 vagy újabb (bizonyos dll fájlok miatt van rá szüksége). Telepítés megszakad. Vicces, mert Windows Xp Sp2 van a gépemen. Gondoltam biztos nem tetszik neki, hogy magyar verzió, ezért feltettem az IE 7 angol verzióját. Nem segített, mert továbbra sem látja.
2. A MicroStation program telepítése megáll azzal a hibaüzenettel, hogy elõbb tegyem fel az 1-es pontban leírt csomagjukat.

<#help>
Kérdésem: van-e valamilyen mód arra, hogy egy telepítõ program számára láthatóvá váljon az Internet Explorer? Egyáltalán miért nem veszi észre?
<#help>

Biztos nem a másolt verzióval van a gond, mert a regisztráció megkerülésének procedúrája a végén következne.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

scorpeeon
Hali emberek! Lenne 1 nagy problémám: egyik napról a másikra SEMMILYEN usb eszközt nem ismer fel a gép... Nem vagyok biztos benne, hogy mi a baj, ha jól emlékszem, akkor tegnap kiürítettem a windows mappán belül egy temp foldert mert vagy 10 gigát foglalt, gondoltam vmi sok felhalmozódott szemétfile. Vki tudna segíteni? Nincs nagy kedvem most formatálni...

Köszönöm szépen, megnyugodtam.

(Tehát alapba a Win xps2 nem tartalmaz ...system32\include könyvtárat. Akkor valami telepítés hozhatta létre. Majd észreveszem ha valami nem úgy megy.)
Dj Faustus
"Ez micsoda, mert töröltem a Nod32-vel. Ugye nem valami lényeges dolod (updater.ini)"
Nyugodtan törölhetõ, system32\include könyvtárban nincs updater.ini (sõt include mappa se).
Sõt magára a kifejezésre rákeresve - system32\include\updater.ini - is fertõzésre utaló leírások találhatóak.

Valaki !!!

Én pont nemrég jöttem rá asszem. Nekem se ment a képernyõkimélõm.
Vettem 1 szünetmentes tápot és néztem a beállításokat:
Asztalon helyimenü/Tulajdonságok/Képernyõkimélõ fül/Energiaellátás/UPS fül és ott Kijelölés / Álltalánosra állítottam.
És azóta van KÉPERNYÕKIMÉLÕM (kb.: fél év után)

De hallottam olyat is, hogy a tûzfal foghatja a képernyõkimélõt.
[HUN]FaTaL
köszi😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Met
én ezt ismerem, hogy jó e nemtudom 😊
menj át a hogy néz ki az asztalod topicba, ott vannak guruk

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae