Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
sztem szerezz be egy másik WinXP cd-t ha még nem tetted volna.

http://goo.gl/gd6Zi5

Kipróbáltam és utána pofázik tovább, vagyis ks.sys és p3.sys fájlok után még többre kényeskedik...hagyjam ki mind?
DarkSector
Nálam is van a telepítésnél ilyen (XP SP2)...
Nyomd meg, hogy kihagyás aszt készenvan...nálam így is mûkszik rendessen..<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
A probléma elég lehangoló, mivel egy új gép került hozzám, amire Windowst kéne telepítenem, viszont 2 hete gond nélkül felment már rá egyszer és müködött addig, amig a Samsung winyó be nem adta a kulcsot. A konfig: Seagate 120GB, Asus M2N-E, 3500+ AM2, 1GB Hynix DDR2 667, Galaxy 7300GT
A formázás utáni telepítési fájlok másolásánál dobja be a hibaüzenetet, miszerint a ks.sys ( volt, hogy p3.sys -re írta ki ) fájlt nem tudja másolni. Próbáljam meg újra, hagyjam ki, vagy lépjem át lehetõségek közül választhatnék, de nem akarok, mivel ez alapvetõen abnormális, félek, hogy nem müködne a rendeszer normálisan.

DVD olvasót cseréltem, IDE kábelt is, reseteltem a BIOST, kipróbáltam más XP CD és DVD-vel is...reménytelen.

Ha bárki tud v.mi okosat mondani, akkor azt megköszönném!

Köszönet!
Igen sajnos ez igy van.....

Met
kéretik a reklámot befejezni sürgõsen!

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
átböngésztem, ha jól értelmeztem a dolgokat a driver miatt van a gond
csak a megoldást nem tudom, (a formaton kívül) van valami program amivel a driver maradványait el lehet pucolni? uninstallja nincsen

Dj Faustus
Windows XP-ben nincs "legújabb". Windows XP és kész. Ami van hozzá, az a javítócsomagok. Abból a legfrissebb az SP2, de a Windows Update rendszerén keresztül még további javítások érhetõek el (SP3-as javítócsomag hivatalosan még nincs - bár az SP2-es javításokat lelkes emberkék összegyûjtötték - keress rá az Afterfix szóra).

hy
Kérdésem, hogy most melyik a legújabb XP?ami nem beta<#lama>

Met
Az mitõl lehet, hogy rányomok a leállításra, a kép elsötétedik mint rendesen a vinyók leállnak de feldob egy kék képernyõt, hogy inkább leállt a win mert hiba támadt.
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
a hibakód vége 0x8050E33D

Azóta csinálja ezt, hogy feltelepítettem egy LPT1-es scannert de nem bírtam használni rendesen, bisoban matakodtam de nem ment, azóta, nyomtam egy default settingst biosban de nem javult meg.
Az a gyanum, hogy azért csinálja mert valami még maradt a memóriájában, ugyanis ha az utorrent kikapcsolása után nemsokkal kapcsolom ki a gépet akkor akad ki.

Tölts FTP-rõl az a tuti
urbijoe
mért hagy ki mostanában a flashget egy csomo file-t 503-as hibával?
(wanadoo-rol töltök)

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Sziasztok!
Olyan problémám van hogy,az XP indítás után bármelyik fókba bejelentkezve,beleértve a rendszergazdát is csak a "háttérképig" jut el majd kijelentkezik.
Van vmi ötletetek mit lehet vele csinálni?

torrente111
nekem is az van,nagyon jó!!

Picar77
Probáld meg a firefox topikban de szerintem adblock plussal megtudnûá oldani legalábbis mióta használom nem volt sem reklámom sem felugró ablakom😄

()() (^^)

ffxi
THX!!

Fákjúal!

Benc16
Kéne egy kis segítség. Ismerõsömnek itt Szegeden, van egy ablak ami mindig elõjön. És azt kéne letiltani. Mozzila Firefoxot használ, és arra kéne. Elõre is kösz a segítséget.

bb XFire

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Dj Faustus
Itt fel vannak sorolva a lehetõségek.

0x8007F0CC HI! Erre a hibára mi a megoldás? Segítsetek, please KÖSZI
DarkSector
Nem hiszem hogy rosszabb lenne de valószínüleg a nagyobb dpi-s egereknek jobb ha usb-n csatlakozik!Reakcióidõben meg egy cseppnyi eltérés lehet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

armageddon666
annyira hardcore gamer nem vagyok szal assszem mihamarabb elõkeresem az átalakítót.

@

Dj Faustus
"a PS 2 az nem rosszabb az USBnél?"
Lassabb, de különösebben nem rosszabb - ha normál hétköznapi használatra használod az egeret. (Hardcore gamer felhasználásról mások tudnak nyilatkozni, hogy a PS2-es egér miatt hány "boomheadshot"-ról maradtak le.)

armageddon666
a PS 2 az nem rosszabb az USBnél? lehet hogy ez a gond. mert USBs. alapból van hozzá átalakító szal elõguberálom. csak úgygondoltam/tuk hogy USBn jobb ezért arra lett dugva. csak másik gépen is USBrõl fut és ott nem produkál ilyeneket :S

@

Dj Faustus
Próbáld meg más (más márkájú, típusú) pendrive-val. Ha azzal megy akkor inkompatibilitási hiba.

Hali!
Az lenne a kerdesem (lehet volt mar rola szo), hogy miert nem ismeri fel az XP a pendriveot, mint meghajtot miutan frissitettem SP2-re? Probaltam a VIA Hyperion es VIA USB 2.0 drivert, de semmi!
Mit lehet tenni?

Kossz...

Dj Faustus
"oh 64 bit szakértõ! 😄 "
Nem vagyok valami nagy szakértõ, csak elolvasoma megfelelõ irodalmakat, forrásokat és az alapján fogalmazok.

Az egeres problémára:
Itt éppen driver-problémákról írnak.
Fórumtopik:
"1. Ha az USB portra van dugva, akkor szaggat, vagy nem mozdul az egerkurzor amikor dolgozik a vinyo vagy a cd." - ugyebár mert az USB vezérlõ azonos IRQ-t használ mint az IDE vezérlõ. Lehet hogy nálad is ilyesmi van (esetleg szerezz be egy USB-PS2 átalakítót).

DarkSector
Nem valószínû hogy attól van...<#shakehead>

DarkSector
Jobb a vista de az sajnos még nagyon új!
Inkább maradj a 64bit-es xp-nél, viszont az asszem csak angol nyelven van.

armageddon666
oh 64 bit szakértõ! 😄 szal az lenne hogy megáll néha az egerem. MS IntelliMouse Explorer4.0 van egyszer egy up-to-date Windows XP-m (nem 64 bites) de a gépem 64 bites. Nos az egerem néha fogja magát és megáll... nem reagál semmire. ha mozgatom akkor mikor elindul akkor meg átkerül máshova. lehet attól hogy hardver 64 aztán oprendszer meg 32 bites? mind2 tipusú driverrel fennáll 😞

@

Dj Faustus
"Ugye jól tudom, hogy a Core2Duo procik valójában 64 bitesek?"
Igen

"Core2Duo procihoz jobb lenne inkább a 64 bites XP?"
Nem sokkal.
Ugyanis:
1. A 64 bites Windows XP-re 64 bites driverek, programok kellenek, amik kihasználják a 64 bit lehetõségeit.
2. Milyen programban használnád ki a 64 bit elõnyeit?

"Én nem tudok így neten keresztül telepíteni. Le lehet vhol tölteni a telepítõjét?"
http://www.java.com/en/download/manual.jsp - kézi letöltés

ibrik
Ugye jól tudom, hogy a Core2Duo procik valójában 64 bitesek?
A kérdésem a következõ: Core2Duo procihoz jobb lenne inkább a 64 bites XP? Most a Vista-t ne nézzük...
(Jelenleg sima XP SP2 van a gépemen, mert éppen az volt kéznél az újratelepítésnél)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

JimKirk
az jo!😉
ffxi
Pedig MU-s vok 😊

Fákjúal!

JimKirk
ffxi:

nagy arc ez a feyenoordos mutogatos kissrac😄
JimKirk
Most hogy mondod a firefox leszokta tolteni!😊
Koszi!
ffxi
Én nem tudok így neten keresztül telepíteni. Le lehet vhol tölteni a telepítõjét?

Fákjúal!

Dj Faustus
Mivel a Java a Sun Microsystems égisze alatt fejlõdik, ezért azt a böngészõ-plugint, illetve futtatókörnyezetet (Java JRE) érdemes feltenni - abból is mindig a legfrisebbet.
http://www.java.com/en/download/index.jsp

JimKirk
Lenne meg egy kerdesem. Melyik javat erdemes feltepeliteni? Sun javat hasznaltam eddig. Maradjak annal, vagy van-e jobb megoldas is?
Dj Faustus
"A sulis gépen hogyan tudom kikapcsolni a tûzfalat"
Röviden és tömören: neked nem szabad. Az iskola rendszergazdája meg nem fogja.
A tûzfal azért van a gépen, hogy megvédje a gépet az esetleges támadásoktól, az esetleges károkozástól. Ha kikapcsolnád, veszélyeztetnéd vele az iskola gépét (ami az iskola tulajdona nem a tied).

JimKirk
Thx!
Met
egybõl sp2

JimKirk
Sziasztok!

Sp1-es XP-re egybol windows install utan rakjam fel az sp2-t, vagy elotte dobjam fel az alaplap vga es a hangkartya drivereit?
Eredeti a cucc.

Elore is kosszencs!
DarkSector
OKX

Azért THX!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

David01
A sulis gépen hogyan tudom kikapcsolni a tûzfalat ha le van tiltva ez a funkció? Van rá valami külsõ program ami le tudja kapcsolni vagy meg tudja kerülni? Hálózati játékra kellene <#bee1>

DarkSector
Abban sajnos nem tudok segíteni....<#nemtudom>

és ugyan ez a passziánsz volt 95-ben? nem volt valami olyan ami azóta nincs? De lehet, hogy 98 ban volt egy olyan kártyajáték ami azóta nincs.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

DarkSector
Elméletileg telepítõlemezrõl lehet rárakni ha nem akarod újratelepíteni a win-t. Vagy egy egyszerû megoldás ha van neted, akkor:
http://www.sasszem.hu/jatek/pasziansz.swf
Csakk kattincs rá!Így neten keresztül játszhatod. <#integet2>