Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyomd meg, hogy kihagyás aszt készenvan...nálam így is mûkszik rendessen..<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A probléma elég lehangoló, mivel egy új gép került hozzám, amire Windowst kéne telepítenem, viszont 2 hete gond nélkül felment már rá egyszer és müködött addig, amig a Samsung winyó be nem adta a kulcsot. A konfig: Seagate 120GB, Asus M2N-E, 3500+ AM2, 1GB Hynix DDR2 667, Galaxy 7300GT
A formázás utáni telepítési fájlok másolásánál dobja be a hibaüzenetet, miszerint a ks.sys ( volt, hogy p3.sys -re írta ki ) fájlt nem tudja másolni. Próbáljam meg újra, hagyjam ki, vagy lépjem át lehetõségek közül választhatnék, de nem akarok, mivel ez alapvetõen abnormális, félek, hogy nem müködne a rendeszer normálisan.
DVD olvasót cseréltem, IDE kábelt is, reseteltem a BIOST, kipróbáltam más XP CD és DVD-vel is...reménytelen.
Ha bárki tud v.mi okosat mondani, akkor azt megköszönném!
Köszönet!
csak a megoldást nem tudom, (a formaton kívül) van valami program amivel a driver maradványait el lehet pucolni? uninstallja nincsen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Kérdésem, hogy most melyik a legújabb XP?ami nem beta<#lama>#lama>
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
a hibakód vége 0x8050E33D
Azóta csinálja ezt, hogy feltelepítettem egy LPT1-es scannert de nem bírtam használni rendesen, bisoban matakodtam de nem ment, azóta, nyomtam egy default settingst biosban de nem javult meg.
Az a gyanum, hogy azért csinálja mert valami még maradt a memóriájában, ugyanis ha az utorrent kikapcsolása után nemsokkal kapcsolom ki a gépet akkor akad ki.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
(wanadoo-rol töltök)
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Olyan problémám van hogy,az XP indítás után bármelyik fókba bejelentkezve,beleértve a rendszergazdát is csak a "háttérképig" jut el majd kijelentkezik.
Van vmi ötletetek mit lehet vele csinálni?
()() (^^)
bb XFire
¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lassabb, de különösebben nem rosszabb - ha normál hétköznapi használatra használod az egeret. (Hardcore gamer felhasználásról mások tudnak nyilatkozni, hogy a PS2-es egér miatt hány "boomheadshot"-ról maradtak le.)
@
Az lenne a kerdesem (lehet volt mar rola szo), hogy miert nem ismeri fel az XP a pendriveot, mint meghajtot miutan frissitettem SP2-re? Probaltam a VIA Hyperion es VIA USB 2.0 drivert, de semmi!
Mit lehet tenni?
Kossz...
Nem vagyok valami nagy szakértõ, csak elolvasoma megfelelõ irodalmakat, forrásokat és az alapján fogalmazok.
Az egeres problémára:
Itt éppen driver-problémákról írnak.
Fórumtopik:
"1. Ha az USB portra van dugva, akkor szaggat, vagy nem mozdul az egerkurzor amikor dolgozik a vinyo vagy a cd." - ugyebár mert az USB vezérlõ azonos IRQ-t használ mint az IDE vezérlõ. Lehet hogy nálad is ilyesmi van (esetleg szerezz be egy USB-PS2 átalakítót).
Inkább maradj a 64bit-es xp-nél, viszont az asszem csak angol nyelven van.
@
Igen
"Core2Duo procihoz jobb lenne inkább a 64 bites XP?"
Nem sokkal.
Ugyanis:
1. A 64 bites Windows XP-re 64 bites driverek, programok kellenek, amik kihasználják a 64 bit lehetõségeit.
2. Milyen programban használnád ki a 64 bit elõnyeit?
"Én nem tudok így neten keresztül telepíteni. Le lehet vhol tölteni a telepítõjét?"
http://www.java.com/en/download/manual.jsp - kézi letöltés
A kérdésem a következõ: Core2Duo procihoz jobb lenne inkább a 64 bites XP? Most a Vista-t ne nézzük...
(Jelenleg sima XP SP2 van a gépemen, mert éppen az volt kéznél az újratelepítésnél)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
http://www.java.com/en/download/index.jsp
Röviden és tömören: neked nem szabad. Az iskola rendszergazdája meg nem fogja.
A tûzfal azért van a gépen, hogy megvédje a gépet az esetleges támadásoktól, az esetleges károkozástól. Ha kikapcsolnád, veszélyeztetnéd vele az iskola gépét (ami az iskola tulajdona nem a tied).
Sp1-es XP-re egybol windows install utan rakjam fel az sp2-t, vagy elotte dobjam fel az alaplap vga es a hangkartya drivereit?
Eredeti a cucc.
Elore is kosszencs!
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
http://www.sasszem.hu/jatek/pasziansz.swf
Csakk kattincs rá!Így neten keresztül játszhatod. <#integet2>#integet2>