Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Habár a megelõzésre jók az ott lévõ dolgok, de talán így utolag is ...
Fölleg ha | #13951 összejön, utána #12949 hozzászólás környéke !
Én azt próbálnám: Start/Programok hozzáférhetõsége és alapértelmezései/Programok módosítása vagy eltávolítása, ott Frissítések megjelenése kipipálva. Majd megkeresném név szerint és eltávolítás.
Nem tudom, hogy engedi-e így leszedni -> próba !
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
1. A Windows XP mellé feltelepítesz egy Linux-disztribúciót. Ehhez szükséged van némi üres lemezterületre, egy particionáló-programra (Partition Magic, vagy ennek ingyenes alternatívái), és az elõbb említett Linux-disztribúcióra (Ubuntut ajánlom).
2. A Windows XP alá feltelepítesz egy Linux-disztribúciót. Ehhez szükséged van némi szabad lemezterületre, egy virtuális gépet létrehozó programra (VMWare, VirtualPC), és egy Linux-disztribúcióra, és egy kellõ memóriával és processzorteljesítménnyel rendelkezõ gépre.
3. Keresel egy ingyenes Windowsos helyettesítõjét a Linuxos programnak (Tényleg, melyik lenne az a program?).
Az erdekelne, hogy valamilyen modon futtathatok-e LINUX programot XP-n! Letezik-e valami emulator vagy hasonlo?
thx.
Nemrég valaki linkelte, hogy valahol külföldön feltelepítettek egy ilyen jellegû frissítést, és mivel a Windows nem volt jogtiszta, ezért nem engedte elindítani azt(?).
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Eredeti Windows - Valódi Elóny értesítõeszkösz (KB905474)
Méret: 1.2 MB
Az Eredeti Windows – Valódi Elõny értesítõeszköz értesíti a felhasználót, ha a Windows-példány nem eredeti. Ha kiderül, hogy a rendszer nem eredeti, az eszköz segít abban, hogy beszerezzen egy jogtiszta Windows-példányt.
A frissítéssel kapcsolatos további információ: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=39157
Ha felteszem egy 'okosba' szerzett XP -re akkor akár le is tilthatja v. mi? 😊
Bazinga!
2. A legjobb lenne (mivel még szûz a rendszer), hogy újratelepíted a Windowst, felteszel (töltsd le a hivatalos weboldalról) tûzfalat (Comodo, Sunbelt Kerio Personal Firewall, Zonealarm - a Windowsét iktasd ki), vírusirtót (Nod32, Avast), spyware-irtót (Ad-Aware), és úgy telepítgetnél dolgokat (nagyon arra gyanakszom, hogy az egyik telepítõ vírusos).
Lenne egy nagy problémám.Office-t telepitettem és utánn meghüjült az xp.Az összes vinyón ami a gépben volt az összes file-t írásvédetté tett.Hiába veszem le az írásvédettségett miután le okézom vissza álítja a vinfos magának.
Nem tudom , hogy ez a hiba az office telepitése miatt történt vagy más miatt és csak véletlen , hogy a telepités után történt mindez.
Arra is gondoltam , hogy ez valami vírus de egyenlõre nincs vírus írtó a gépemen (ma rakok föl valamit).
Segítsetek légyszíves
Köszi
van egy fujitsu notebook-om rajta winxp home-mal, és azt vettem észre egyszer csak hogy a router nem képes kiosztani nekem ip-cimet egy koliban vagyok, valamint még hogy a mellettem ülõ srácnak is a gépébe ugyanilyen Broadcom wlan kari van, neki nagyon jó a sebessége nekem meg rossz és nagyon gyenge. találtam egy olyat az eszközkezelõben, hogy PCI egyszerû kommunikációs vezérlõ és a Rendszer megszakításvezérlõ hibát jelez ki, egy kérdõjellel tudjátok. szerintem ez okozza a hibát, de még ujratelepíteni se tudom, netrõl se..aki tud segítsen mert fontos!
elõre is kösz a helpet!
Most meg nem akarja felrakni a cd-n lévõ catalystot sem amit eddig hibátlanul felrakott mindig. Eddig kétszer raktam újra a winfost úgy ahogy eddig. Elindítom a telepítõt benne a driver + catalyst. Fel is rakja majd újraindítást kér. Mikor újraindítom akkor szokásosan betölt, kurvalassú minden majd 2 perc múlva sötét képernyõ és felgyorsul minden, DE nem indítja el a catalystot + mindennek szar szinei vannak.
A catalystot sztem fel sem rakta.
Dllcache mappa: #13930
"de MACira meg sok lóvé kell..."
Barátkozz meg azzal, hogy ha sokat akarsz a géptõl, akkor sok erõforrás kell neki. Vagy adj le a kívánságaidból.
szval mi a helyzet ezzel a cache-el?? amúgy meg nem vágom miért nem elég a rendszerparticionak 5 GB...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
a végén mindig más van..namost ezek is kb. 500MB-ot tesznek ki...ezek mik lehetnek? én az update-re gondolok... vki?"
Igen ezek a Windows Update által készített könyvtárak (tömörített mappák, nálam a 190 MByte-nyi adat csak 125 MByte helyet foglalnak a vinyón), a frissítések eltávolításában játszanak szerepet.
Ha törlöd ezeket a könyvtárakat, nem tudod könnyen eltávolítani az esetleg rosszalkodó/hibás/inkompatibilis frissítést. Több szakmai oldalon ezeknek az adatoknak a mentését tanácsolják mielõtt törölnéd õket.
Summa-summárum: ha biztos vagy benne, törölhetõ, de ha a biztonságot tartod szem elõtt akkor backup.
a végén mindig más van..namost ezek is kb. 500MB-ot tesznek ki...ezek mik lehetnek? én az update-re gondolok... vki?
kösee
Amúgy emiatt a sok biztonsági résbetömkölõdzés miatt nem tudtam telepíteni egy csomó dolgot és lassú is volt 😊
Bár lehet meg kéne próbálni mégegyszer :S
Az Ati a Catalyst Center miatt igényli a 2.0-ás .NET framework-öt, ha azt nem teszed fel akkor nem kell. Bõvebben errõl a driver letöltési oldalán a "Release Notes" linknél.
"Szóval ez a 2.0 framework csak SP2-õn mûködik? Vagy SP1-re is fel lehet tenni?"
"Támogatott operációs rendszerek: Windows 2000 Service Pack 3; Windows 98; Windows 98 Second Edition; Windows ME; Windows Server 2003; Windows Vista Business; Windows Vista Business 64-bit edition; Windows Vista Enterprise; Windows Vista Enterprise 64-bit edition; Windows Vista Home Basic; Windows Vista Home Basic 64-bit edition; Windows Vista Home Premium; Windows Vista Home Premium 64-bit edition; Windows Vista Starter; Windows Vista Ultimate; Windows Vista Ultimate 64-bit edition; Windows XP Service Pack 2"
Forrás: Újraterjeszthetõ csomag a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verziójához (x86)
És az SP2-t meg tessék felrakni! Igen hasznos dolog (sok biztonsági lyukat foltoz be).
Épp rakok egy winfost, de most valamiért nem akar felmenni az ati catalyst. Azt írja kell neki a 2.0-ás framework. Eddig érdekes módon ment...mind1.
Szóval ez a 2.0 framework csak SP2-õn mûködik? Vagy SP1-re is fel lehet tenni?
valamint hibernálás is kikapcs.
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
A parancssorból kell indítani.
1. mappa tartalmának törlése - szintaxisa:sfc /purgecache
2. méret beállítása sfc /cachesize=50
3. cache feltöltése sfc /scannow
(a feltöltéshez be kell rakni az XP cd-t)
Bízom benne,hogy érthetõ voltam -ha nem ,szólj!
Esetleg TÖRÖLHETÕ dolgok ?
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Ez egy idõ után nagyon meghízik(több100 Mb).Ha érdekel ,folytassam?
@
Ha van nekem egy angol nyelvu sp2m meg billentyuzetem is arra van allitva hala a jo egnek azt hogy tehetem magyarra?
thx
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
pussz!<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Köszi mindenkinek!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
RockXP megengedi neked:
- Visszahozza és megváltoztatja a XP Keyedet
- Visszanyer minden Microsoft Products kulcsot
- Aktiválás fájlt elment az XP-dnek
- Visszanyeri az elveszett XP rendszerjelszavaidat
- Visszanyeri az elveszett RASedet (Remote Access Settings)
potom 232mb-ot zabál be a gépbõl miközben fut a háttérben. Le lehet valahogy csökkenteni a memóriaigényét?
találtam a neten egy olyat, hogy "rock xp", de mellé volt írva, hogy aki nem ismeri, annak csak óvatosan. Meg tudnátok mondani, hogy mire utal a figyelmeztetés? Lécci-lécci!
Elõre is köcce!<#vigyor2>#vigyor2>
Pussz: Vivi
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
File Name: Ks.sys
File Size: 130.304
File Version: 5.3.0000000.900 built by: DIRECTX
File Company: Microsoft Corporation
File Description: Kernel CSA Library
File Name: P3.sys
File Size: 37.504
File Version: 5.1.2600.1106 (xpsp1.020828-1920)
File Company: Microsoft Corporation
File Description: Processor Device Driver