Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
mi a ráknak úgy kiírni hogy mountolod?😄 fogsz egy alcoholt és úgy kiírod a képfájlt.. lehet hogy mountold daemon toolsból másolva nem bootol

http://goo.gl/gd6Zi5

Picar77
Ja úgy már más

()() (^^)

joshua
de befog mert kiírtam cd-re úgy hogy már bemountoltam. Nemtom mi lehet a baj. Majd akkor holnap😄

Picar77
Arról sohse fog neked bebootolni a gép 😄
Azt elöször daemon toolsba kell bemoutolnod akkor ezért nem megy

()() (^^)

joshua
Na mindegy majd holnap még egyszer megpróbálom. Ja és van a .bin fájl mellett egy olyan is hogy .cue? Ezt is rá kell írnom a lemezre vagy az semmi?

Picar77
Lehet, mondjuk én maxon szoktam kiirni és akkor is megy gond nélkül, de hát ki tudja

()() (^^)

joshua
16szorosan írtam😄 az lehet sok nem?

Picar77
Lehet hogy rossz a lemezed, probáld meg lemásolni hátha úgy jó lesz

()() (^^)

Picar77
Igen úgy a c particiot törlöd és rátszed újra a d-nem bántod és akkor megmarad ami rajta van (nálam is így van)

()() (^^)

Rohamsisak
Értem, köszönöm. De abban az esetben ha két meghajtóra van osztva a merevlemez(jelen esetben c és d-re) és a C-n csak a windows van akkor a D (amin minden adatom, filmek, dokumentumok, zenék...) meg fog maradni, csak simán a C-re tegyem uja a rendes windowst?

joshua
Valaki segítsen pls! Vista van fenn a gépen és egy 40 gigás üres partícióra akarom felrakni az xp-t (az a verzió amibe benne van az sp2). De nem akar feltelepülni. Bottolni se lehet. Azt írja ki h nem találja a telepítõlemezt. Pedig ez az...elvileg😄 Vistáról meg nem tudom felrakni mert fel se kínálja h telepítés, csak szürkén kihozza és nem lehet rákattintani. Valaki pls help!

Picar77
Újra kell tenned mindenképpen.
De nem kötelezõ 64 biteset fölrakhatsz 32 bites xp-t is.

()() (^^)

Rohamsisak
Hali! Olyan kérdeésem lenne hogy ha hamarosan tervezek összerakni egy ilyen configot: asus p5b, C2D 6600, 8800gtx....... na szóval ugye ez már 64bites rendszer és a mostani gépem egy abit is-7 socket 478, celeron 2.4ghz....... ugyebár ez még csak 32bites, akkor ezek szerint új windowst kell majd feltennem ami 64bites rendszert támogat, vagy az csak az amd athlon 64 rendszerekhez készült? Vagy az sem baj ha a winyón mindent fennhagyok, az új alaktrészek mellé beszerelve , fog mûködni rendesen, vagy muszály lesz rá új windowst tennem miuzán beüzeeltem a gépet? Azért kérdem ezt mert nem akarok mindent kiírogatni most lemezre, bocs ha láma kérdés de ilyen téren elég hiányosak ismereteim. Elõre is köszi a segítsget.

Ramox
akkor DEL 😄

zvaragabor
kösz 😉

Chaos Anno Domini

aszizoli
Igen.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

zvaragabor
és a C:\Documents and Settings\felhasználónév\Local Settings\Temp mappa tartalmát is lehet?

Chaos Anno Domini

Ramox
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Temp

Dj Faustus
A C:\Windows\Temp\ könyvtárra gondolsz?
A tartalma törölhetõ.

Ramox
Hali.

Kérdés: Az normális hogy a Temp mappám 15 giga? Gondolom nem 😄 Del az egész vagy mi legyen vele?

Hi! Nem tudom feltelepíteni az SP2-t. Azt írja, hogy próbáljam meg újratelepíteni az eddigi frissítéseket, de hogyan kell? Tudna valaki segíteni?
Dj Faustus
Windows verziója: parancssorba (Start menü/Futtatás) írd be: winver

Feltelepített frissítések: Start menü/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése/Frissítések megjelenítése legyen bepipálva. Majd keresd a Windows XP szoftverfrissítések részt.
Vagy keresd fel a Windows Update webhelyét Internet Explorer-rel, és ott nézd meg a Korábbi frissítések menüpontot.

Az eredeti Windows XP pedig 2001-ben jelent meg, 2002-ben az SP1, 2004-ben az SP2. Bõvebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_XP

[HUN]FaTaL
a kiadás éve 2002 bazmeg másik évben nem jött ki XP csak szervízcsomagok! Ne csicskázz mert béna vagy. Googleval keress rá mikor jelent meg a service pack 2... szerencsétlen... 2004 körül egyébként (de nem biztos)

Met
tulajdonképpen mire is vagy kíváncsi?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

torrente111
ha nem tudsz vmit az nem szégyen.

torrente111
"Kedves" segítõm ha figyeltél volna akkor nem irnál baromságokat az sp2 az nem a kiadás idelyét jelenti.de te ezt biztosan jobban tudod csak olyan kis csacska vagy!!!

[HUN]FaTaL
alatta hogy szervizcsomag 2, mi a rák kéne még?😄

torrente111
kösz.de ott csakEZ van ????

Szakmai jellegû kérdés. Feléraktam XP-re az off2007-et és minden egyes gép inditásnál bead 1 ablakot, hogy javit/eltávolit. Hiába megyek a javitásra, megcsinálja, aztán ha ujrainditom a gépet akkor ismét beadja. Másnál is elõfordul ez vagy csak engem tisztel meg vele?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

[HUN]FaTaL
sajátgép jobbgomb tulajdonságok

torrente111
sziasztok.azt hol lehet megnézni mikori kadású a winem?kösz

De bakker, már steam sem kell hozzá...
Bejött egy ilyan spywear....
De nem toom kiirtani, sõt nem is találom.....
Ahhogy inditom a gépet az ie is indul:C

armageddon666
ne indítsd el a steamet. kiveszed autorunból vagy optionsben kapod ki.

@

Hali...

van egy olyan balyom, hogy most míg gépet cserélek egy laptopon élek 3 hétig...
Nomármost...
Köztudott a cs sek és más steam által üzemeltetett játékosoknál, hogy tele lett a setam hirdetéssel..És ezek a hirdetések van, hogy 4 szer is elindulnak egyyenként akár 10 megát is elvéve az igen csekély 233 mb ram ból.....

S mivel nagyon idegesít a dolog és még cs zni se tudok, az lenne a kérdésem, hogy, hogy tudom letörölni az explorert???

Én úgy próbáltam, hogy c:program files/internet explorer delet,
és itt merül fel az ujjabb probléma...
Mivel a steam miatt egyfojtában megy az explorer így nem tudtam törölni...

És a kérdésem...
Van olyan módszer amivel le lehet tiltani, le lehet törölni vagy akár csak késleltetni egy kicsit az exlporer inditását???

Tud valaki segíteni???

akyyy
olyan progit keresek, hogy össze van kötve hálóba két gép, egyiken xp másikon 98, és a 98rl ki szeretném kapcsoltatni az xp-t, esetleg kijelentkeztetni, afféle távvezérlés, de kevés errõforrással, meg az mégjob, ha esetlge a xp-s cél gép nem is nagyon tud róla😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tomicsek
Nem tudom, de ez hátha segít.
Link
Számítógép leállítása a Windows leállítása után (ATX szabványú rendszer szükséges)

rvn
Üdv! Mi lehet az oka h ATX es rendszer nem áll le xp alatt a windows kilép minden leáll de a gép megy?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Próbáltam bizony... de ott sem mûködik. Hát mindegy azért köszi a segítséget...
Meg tudjátok mondani ez miért van és hogyan lehet visszacsinálni?:



Bármit próbálok tölteni semmi se jön gyorsabban. Egyébként amit a példában írtam az egy ati driver volt.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

A letöltésed függ a feltöltõ sebességétõl. Nézd meg a sávszélességedet egy erre alkalmas weboldalon azért biztos ami tuti.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

aszizoli
Mielött feltennéd a gépre a linuxot, javaslom nézd meg pl. ezt az oldalt. Nagyok sok más helyen is találsz infókat. Ezután szerintem egy Linux Live CD-t tölts le, és azt próbálgasd, ismerkedj vele.
Elöny? A windows van elönyben az elterjedsége miatt. Egyébkét ha meismered a nyelvezetét, hasznos op.rendszer tud lenni, és valóban ingyenes.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

lck
Hát nehéz és rögös út elején állsz.
Kezdésnek itt olvasgass.
Ha nincs kedved olvasgatni - el se kezd.
Hi!
Megköszönném ha segítenétek Linux témában mert linuxot szeretnék a gépemre és nem tudom hoinnan lehet leszedni mûködõ linuxot. Vagy venni kell? mert én úg hallottam hogy ingyenes . ÉS mik az elõnyei windowsal szemben? És lehet olyan dolgokat csinálni benne mint windowsban?
Köszi.

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

Van rá lehetõség hogy valahogy gyorsítsam a netet? Lehet hogy a szolgáltatómnál van a gond de megpróbáltam letölteni egy drivert és 70Mb jött le 2:40 óra alatt. A böngészés is lassú. Van valahol valami beállítás ahol esetleg a win elállította magát? Már a tûzfalat is kikapcsoltam nem-e az okozza a gondot de semmi változás. Egyszer már volt olyan hogy elállítottam a proxy beállításokat de akkor egyeltalán nem ment. Most megy viszont iszonyatosan lassú.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

ffxi
Másik usb csatiba is próbáltad?

Fákjúal!

Igen a legfrissebb drájvert telepítettem, de semmi... Ezek szerint marad az újratelepítés??!! <#szomoru1>
csá mindenkinek. egy kis segítségre lenne szükségem. van egy logitech usb-s force feedback es kormányom és egy sima hangkártyára köthetõ joystickom. az a bajom, hogy ha fel van telepítve a joystick akkor a játékokban nem mûködik a kormány foce feedbackje. próbáltam vezérlõpult/játékvezérlõk/ speciális menûben átállítani alapértelmezettnek a kormányt de nem mûködik úgy se csak ha eltávolítom a joystickot. nem tudjátok hogyan lehetne a kettõt egyszerre használni?. régen mûködött csak újratettem a windowst és azóta szenvedek vele.

ffxi
Alapodhoz a legfrissebb drájver van fenn?

Fákjúal!

Sziasztok!

A problémám a következõ: Az XP (hun) PS2 feltöltése után a pendrive nem használható. Mint külsõ USB háttértároló eszközt felismeri, de meghajtóként már nem kezeli a rendszer. A PS2 feltelepítése elõtt jól mûködött azóta viszont a VIA Hyperion es VIA USB 2.0 driverek telepítése sem segített. Kipróbáltam több különbözõ típusú pendrive-ot, de egyik sem mûködött így biztosan nem inkompabilitási probléma. Tud valaki vmi megoldást, hogy a rendszer újratelepítése nélkül hogyan oldaható meg a probléma?

Elõre is köszi!!!