Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt elöször daemon toolsba kell bemoutolnod akkor ezért nem megy
()() (^^)
()() (^^)
()() (^^)
De nem kötelezõ 64 biteset fölrakhatsz 32 bites xp-t is.
()() (^^)
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Chaos Anno Domini
Kérdés: Az normális hogy a Temp mappám 15 giga? Gondolom nem 😄 Del az egész vagy mi legyen vele?
Feltelepített frissítések: Start menü/Vezérlõpult/Programok telepítése és törlése/Frissítések megjelenítése legyen bepipálva. Majd keresd a Windows XP szoftverfrissítések részt.
Vagy keresd fel a Windows Update webhelyét Internet Explorer-rel, és ott nézd meg a Korábbi frissítések menüpontot.
Az eredeti Windows XP pedig 2001-ben jelent meg, 2002-ben az SP1, 2004-ben az SP2. Bõvebben: http://hu.wikipedia.org/wiki/Windows_XP
http://goo.gl/gd6Zi5
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Bejött egy ilyan spywear....
De nem toom kiirtani, sõt nem is találom.....
Ahhogy inditom a gépet az ie is indul:C
van egy olyan balyom, hogy most míg gépet cserélek egy laptopon élek 3 hétig...
Nomármost...
Köztudott a cs sek és más steam által üzemeltetett játékosoknál, hogy tele lett a setam hirdetéssel..És ezek a hirdetések van, hogy 4 szer is elindulnak egyyenként akár 10 megát is elvéve az igen csekély 233 mb ram ból.....
S mivel nagyon idegesít a dolog és még cs zni se tudok, az lenne a kérdésem, hogy, hogy tudom letörölni az explorert???
Én úgy próbáltam, hogy c:program files/internet explorer delet,
és itt merül fel az ujjabb probléma...
Mivel a steam miatt egyfojtában megy az explorer így nem tudtam törölni...
És a kérdésem...
Van olyan módszer amivel le lehet tiltani, le lehet törölni vagy akár csak késleltetni egy kicsit az exlporer inditását???
Tud valaki segíteni???
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Link
Számítógép leállítása a Windows leállítása után (ATX szabványú rendszer szükséges)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Elöny? A windows van elönyben az elterjedsége miatt. Egyébkét ha meismered a nyelvezetét, hasznos op.rendszer tud lenni, és valóban ingyenes.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Kezdésnek itt olvasgass.
Ha nincs kedved olvasgatni - el se kezd.
Megköszönném ha segítenétek Linux témában mert linuxot szeretnék a gépemre és nem tudom hoinnan lehet leszedni mûködõ linuxot. Vagy venni kell? mert én úg hallottam hogy ingyenes . ÉS mik az elõnyei windowsal szemben? És lehet olyan dolgokat csinálni benne mint windowsban?
Köszi.
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
A problémám a következõ: Az XP (hun) PS2 feltöltése után a pendrive nem használható. Mint külsõ USB háttértároló eszközt felismeri, de meghajtóként már nem kezeli a rendszer. A PS2 feltelepítése elõtt jól mûködött azóta viszont a VIA Hyperion es VIA USB 2.0 driverek telepítése sem segített. Kipróbáltam több különbözõ típusú pendrive-ot, de egyik sem mûködött így biztosan nem inkompabilitási probléma. Tud valaki vmi megoldást, hogy a rendszer újratelepítése nélkül hogyan oldaható meg a probléma?
Elõre is köszi!!!