25353
Whistler - Windows XP
-
#16353 vista sem látja ha 32 bitest teszed fel, abban is csak a 64 bit ami látja -
#16352 Ja, már vágom. 64 bithez meg vehetnék új processzort. Hát hiába is, felesleges 2 GB ramom van. Talán majd a következő windows látja... -
#16351 a 32 biten sosem fogja látni, 2 gigáig támogatja.
65 bit támogatja csak a 2+-t -
#16350 Hát most elkezdtem olvasgatni, nem túl bíztató. Amúgy bios-al nincs gond, az látja mind a 4-et, de a hülye XP csak 2-t. -
#16349 ha rákötsz egy webcamot biztos fogja látni:))))
viccet félretéve, az lehet bios beállítási problema is -
#16348 Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható-e, hogy 32 bites XP ne csak 2 GB-t lásson a 4GB RAMból? -
#16347 Hali.
Vki segítsen nekem !!
XP op. rendszer alatt belépek az MSN messengerbe, v windows mesengerbe
bekövetkezik a kék halál
Mitől lehet ? -
Apocalipto #16346 Ó hát persze...fura, mikor elindul a gép a biztonsági központ szerint megy a comodo, aztán kb 2 perc múlva kiírja h ki van kapcsolva... -
#16345 A múltkor nekem hasonló gondom volt, más programokkal. Próbálkoztam mindenfélével, de nem jutottam sokra. Függetlenül ettől a hibától, csináltam a "C" meghajtómon egy többprogramos spyware tisztítást, és amikor a második is lefutott, újraindítás után helyreált az értesítési területen lévő programok kijelzése is. Próbáld meg, hátha bejön. -
Mersh #16344 Hi!
Nem tudtam hova lett volna ésszerű feltenni ezt a kérdést:
van 1 asztali gépem, és 1 laptopom... asztali routerről kábellel, laptop vezeték nélkül kap netet.
Hogy tudok hálózatot létesíteni a 2 gép közt?
windowsban van 1 ilyen vezeték nélküli hálózat beállítása baszás... de az pen drive ra tesz valami izét, amivel nem megyek semmire, valami driver baja van vagy mi -
amdopteron #16343 köszi széppen! -
#16342 winrar, totalcmd(fájldarabolás) -
amdopteron #16341 Hello az érdekelne engem hog van egy 6.8 gb dolog hogy tudnám én azt becsomagolni ugy hogy ketté ossza vmi???vagy mivel vki megmondaná meg hogy nagyábol hogy köszi! -
zserrbo #16340 Érdekes. Nézted már a start-ra jobb klikk/tulajdonságok/tálca fül/testreszabásnál? -
Apocalipto #16339 Az miért van hogy a rendszer elindulásakor elindul a nod32 is a comodo is, de egyiknek sem látszik az ikonja az óra mellett? Kicsit idegesítő -
Zsolt01 #16338 Xp cd kulcs (Termékkulcs) módosítás érdekel még, akkor adj 1 e-mail címet és küldöm a megoldás DOLGAIT ! -
#16337 "A régi gépemre feltoltam az xp-t és az a gond hogy a monitor csak a 640X480-at viszi (múzeumi darab) és mikor betöltene az xp akkor a monitor kikapcsol, nem bírja a felbontást. Mit tegyek?"
Windows elindulása előtt nyomd az F8-at és a menüből válaszd ki a VGA mód engedélyezését.
Bővebben -
TommoT #16336 Uppertusz
a kaland kedvéért :D -
#16335 Logolja az ip-d és 2 órán belül kiszáll hozzád a WPU ( Windows Police Unit) :D -
TommoT #16334 Hello!
Sajnos nem sikerül a microsoftos key updater programmal az xpnek az eredeti cd kulcsot beírni, így megpróbálnám "simán", hátha működik a windows update. Annyit szeretnék kérdezni, hogyha a geniue advantage progi kideríti, h nem eredeti, akkor mit csinál? Naponta zaklatni fog ezzel, vagy csak akkor, ha frissíteni szeretném?
Előre is köszi a segítséget! -
#16333 Új monitor vétele. -
Lexo #16332 Csá!
Tudna nekem valaki segíteni? A régi gépemre feltoltam az xp-t és az a gond hogy a monitor csak a 640X480-at viszi (múzeumi darab) és mikor betöltene az xp akkor a monitor kikapcsol, nem bírja a felbontást. Mit tegyek? Előre is kössz a segítséget! -
#16331 megnézem thx -
#16330 Hibakeresés az IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (0xA) jelű STOP hiba után -
#16329 Ha az XP telepítésénél nem adtál meg jelszót, akkor a felhasználói fiókodban változtasd meg valamire, és próbálj avval a jelszóval belépni. -
#16328 A Vezérlőpult - Felhasználói fiókokban válaszd a "A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása" opciót, és az "üdvözlőképernyő használata" elé rakjál pipát. -
Puhos #16327 Javítás:
olt-volt, ez-egy
bocsi az elírásért.
-
Puhos #16326 Helló!
Pls valaki mondja meg mi a vasnak a baja ha ezt a hibaüzenetet kapom:
IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
A gépem:
asus m2n, athlon64 x2 3800+, 2*1gb 667,hz ram, msi 7600gt, samsung 200gb win, 2 pioneer 112d, 400w deer, win xp sp2 /eredeti/
olt ez Mercury Ez Wiew típusú tv kártya benne, de azt már kivettem a driver uninstall, most csak egy 5.1-es hangkari van plusszként benne.
Köszi a segítséget.
-
#16325 Na új XP-t tettem. És a COD 4 utána se indult el. De haver mondta, hogy a Mile könytárban a mssmp3.asi fájlt kell átnevezni BAK formátumra.
Utána jó is lett.
A Crysis demót még nem próbáltam. Hamarosan azt is kipróbálom, megy-e. -
#16324 Hali!Kérdésem a következő lenne. Adott két gép routeren keresztül saját hálózatban, oda-vissza megosztva a meghajtók. Viszont a program files-ba nem enged be másik gépről, feldob egy ablakot, hogy rendszergazdaként bejelentkezhetek, rákatt és akkor kéri a rg nevet és jelszót. Namármost jelszó az nincs, így nem fogadja el, ilyenkor mi van? Ha beírom hogy szimplán Rendszergazda, vagy Adminisztrátor, arra milyen jelszó kéne. Köszi előre is a segítséget. -
#16323 Egy mukodo xp egyszer csak fogta magat, es eltuntette a hagyomanyos kikapcsolas menut, helyette egy legordulo menus, hagyomanyos ablak van..
Ezzel egyidoben atallt masik dolog: a kijelenetkezes felhasznalo valtas-kivalasztasara nem csinal semmit.
trukkosen a win+L gomb mukodik..
erre vmi megoldas? -
kchpank #16322 Én a Regedit-es megoldására gondolok -
#16321 Az automatikus lejátszás letiltása -
#16320 A Windowsban van Ütemezett feladatok
Linuxban meg ott az at.
De van Windowban is at parancs. -
kchpank #16319 Helló!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet ki és bekapcsolni XP alatt az AUTORUN-t ??? -
#16318 sziasztok!
létezik olyan progi xpre hogy automatikus elinditja az adott programot időre?????pl megkeresem a progival a fájlt rá nyomom khogy 24:00 kor induljon el pl az azureus:) -
kollektor #16317 próbáld ki esetleg a Microsoft eredeti win-es driverével ,ha leszeded az Nvidiát ,restart után hivatalból föltelepíti a win-es "gyárit" -
#16316 Próbáltam régebbi Driver-el is ,a legújabbal is de hiába. Azért még próbálkozok. -
kollektor #16315 az is lehet ,hogy driver gond lesz, sztem -
#16314 Igen próbáltam azt is, kitöröltem a Prefetch tartalmát. Utána létrehozta újra, de akkor se lett jó.
Hát Win Reinstall lesz, valószinüleg, mást nem tudok tenni.
Bill Gates emberei, talán tudnának valami egyszerübb módszert is rá.