Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok kell vmi külön progi ahhoz, hogy a win-hez témákat tegyek fel? Pl gondolok itt vista féle témákra. Gondolom próbáltátok már, vki megosztaná velem a "trükkjét"?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Bocsi ha nem pontossan fogalmaztam, engem az érdekelne milyen progik nincsenek a Home-ban, pl: BackUP ezt, ha jól tudom kihagyták azaz inkább csak jól elrejtették.
A keresõt ismerem probálkoztam is vele de semmi sikerrel ezért kérdem itt.

SHADOWEYES7
ok,de ott nincs benne!!
2 szer is megnéztem!😞(

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

ibrik
Csak ismételni tudom magamat: #14146-os hozzászólásom szerint cselekedj.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

SHADOWEYES7
és én valahogy azt feltudom tenni,mert az eredeti lemez itt van elõttem!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

[HUN]FaTaL
ha mindent felrakott akkor az módosított XP és valószínûleg a srác kiszedte a töredezettségmentesítõt belõle

http://goo.gl/gd6Zi5

SHADOWEYES7
home edition

de a srác aki szokott segiteni ,kiirt nekem 1 olyan cédét ami mindent felrakott a gépre,és nem sokat kelett baszakodnom,de most elõvettem az eredti cédét és ez van rá irva

home edition

Met
ja, nem kell restart
de milyen xp-d van még nem mondtad meg

de ha csak a defrag hiányzik van rá progi, Norton Systemworks, Disk Keeper stb.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

SHADOWEYES7
csak simán igy tegyem be,nem is kell ujra inditanom??
és ugy válasszam ki Windows-összetevõk telepítését???
bocsi ha láma kérdések,de nem vok otthon benne!

ibrik
Tedd be a Windows telepítõ CD-t és válaszd a Windows-összetevõk telepítését. Azokon belül megtalálod a töredezettség-mentesítõt is.

SHADOWEYES7
és akkor most mit csináljak???<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Met
Blade Edition, Winter Edition stb. kivesznek ezt azt belõle, bele integrálnak meghajtókat programokat (mint a mellékelt példa mutatja VGA driver nincs beleintegrálva <#hehe> )

SHADOWEYES7
hát elvileg normál,de minek számit a mod-olt?

Met
normál xp vagy valami mod-olt?

SHADOWEYES7
tegnap elõtt ujra raktam a winfost,és most nézem,hogy keresném a lemeztöredezetség mentesitõt,de nem találom,a vezérlõ pultot nem tudom át állitani klasszikus nézetre,de miért??de nincs is ott a lehetõsége..........<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

help

Dj Faustus
Tudja valaki, hogy milyen külömbségek vannak az XP Home és az XP Prof. között. Az érdekelne hogy pontossan mennyivel butitottabb a Home verzió.

kissadamvikt
oks thx

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Köszönöm a válaszod, valahogy én is így gondoltam. Mármint, hogy nem sok értelme van.

Thx!

ibrik
A meghajtó tömörítésnek semmi értelme nincs már. Rég eljárt felette az idõ, amióta többszáz megabájtos merevlemezeket lehet kapni. Egyetlen célja volt ennek a funkciónak, hogy egy adott partíción rendelkezésre álló "fizikai" helyet "megnövelje" azzal, hogy mindent betömörített és úgy használta a rendszer. Természetesen ez a rendszer lassulását is eredményezi.

A lemez indexelés gyakorlatilag azt jelenti, hogy a windows ezen szolgáltatása végigvizslatja a teljes rendszeredet és az ÖSSZES fájlról csinál egy adatbázist. Tehát a további kereséskor nem a meghajtóidat fogja végignyálazni a keresõ, hanem ez az adatbázis alapján fogja gyorsan megtalálni a keresési feltételeknek megfelelõ fájlt.
Gyakorlatilag ennek sincs sok értelme...

ibrik
Kis adalék ahhoz, hogy miért is nem jár büntetéssel, ha az ember nem jogtiszta Windows-t használ:
Ha már loptok, legalább tõlünk lopjatok (by Mikrofosh-csoport elnöke)

Srácok csak egy gyors win ügyben. Ha mondjuk kiválasztok egy partíciót legyen mondjuk a C: a sajátgépen belül, majd ott jobb klikk az adott partíción azon belül pedig van két opció aminek nem tudom mi értelme. Az egyik a "meghajtó tömörítése helymegtakarítás végett" a másik meg " a lemez indexelése a gyors file keresgélés végett ". Namármost zen opcióknak van e vmi haszna, vagy felesleges bekapcsolni???

Elõre is thx!!

TothLaci
Elõször energiagazdálkodási lehetõségei tulajdonságainál nézzél szét, lehet, hogy egy energiatakarékos funkciót be kellene kapcsolni(bár kicsi a valószinûsége, hogy ettõl van), vagy gyõzõdj meg róla, hogy a tápcsatlakozó rendesen illeszkedik-e az alaplaphoz.
TothLaci
Szerintem memória hiba.
[HUN]FaTaL
akkor nemtudom sajnos más ötletem nincs😞 nézdd meg nincs e letiltva biosban az ATX (ha le lehet egyáltalán nemtudom)

kissadamvikt
miért van ez h elkezd bootolni a windows betölt és elkezdenek indulni a háttérben a progik kb12(nviewer, winamp, flashget, nod32 stb...) és egyszer csak majdnem mind kiad egy hibaablakot h a hibát észlelt a... program és ezért nem indult el. így megy minden indításnál de van amikor nem csinálja... így most csak a c-media deamontools hamachi steam és az msn indul el minden indításkor miért???? vki help!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Dave000
Hát a táphiba elég valószínûtlen, kb. fél éves FPS Bulestorm táp, nem kéne meghalnia...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

[HUN]FaTaL
táphibát sejtek, vagy nézd meg nincs e letiltva az ATX (ha le lehet egyáltalán)

Dave000
#14115-re ötlet? :S

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Amikor elõször tapasztaltam ezt Én is azt hittem, hogy elakadt az Xp frissítés, de egy idõ után firissült egy pár elemmel.
SHADOWEYES7
nem röhög😄D

Picar77
lol 😄

()() (^^)

SHADOWEYES7
igen,jó lett köszi,azt felejtettem el felrakni😊

[HUN]FaTaL
rakd fel a vga drivert

Met
VGA driver?

Picar77
Ma volt egy legalábbis én kaptam egyet ma

()() (^^)

zvaragabor
Tudom, hogy nem naponta jönnek ki neki frissítések, hanem havonta 1-szer, csak mivel nem tud frissíteni, ezért minden nap amikor bekapcsolom, próbálkozik amiatt az 1 frissítés miatt. Erre értettem hogy msfél hete nem frissít. 😛
Minden esetre Köszi! 😊

Chaos Anno Domini

SHADOWEYES7
hali
kellene 1 kis help

tegnap ujra raktam a windowst,és minden passzol,csak a monitoron mikor görgetek lefelé akkor szaggatottan megy a kép tehát ugy hullámozva,már egyszer volt ilyen gondom legutobbi ujra telepitéskor,de akkor sikerült valahogy megoldanom,de most az istennek sem jövök rá hol kellene,lehet a kép felbontással van baj??

elõre is köszi a segitséget!

Ja igen: " XP(SP2) nem akar frissíteni már vagy egy bõ hete "
pl.: nekem se frissül "naponta" <#wink>
Igen, ezt Én is tapasztaltam már.

Szerintem attól lehet talán, hogy le van tiltva az eredetiség vizsgáló feltelepítése és ezen erölködik.

Ha valakinek más ötlete van !
Dave000
Hali! Van egy gondom, mégpedig, hogy amikor kikapcsolom a gépet, kikapcsolásnál megjelenik a "Most már kikapcsolhatja a számítógépet" szöveg és nem kapcsol ki automatikusan... Vmi ötlet? Nagyon idegesítõ, fõleg hogy eddig tök jól mûködött...

zvaragabor
Hali! Olyan gondom van, hogy az XP(SP2) nem akar frissíteni már vagy egy bõ hete. Feláll a rendszer, látom a kis sárga "pajzsot" jobb alul, ráviszem az egeret, látom hogy 0%-on van, majd pár másodperc múlva eltûnik a jel. Miért nem akar frissíteni? Tûzfal beállításaival kell pötyögnöm? Köszi.

Chaos Anno Domini

79Alba
sziastok. Windows MCE 2005 höz hol találok magyar muit és hogy tudom átálítani magyarra? elõre is köszi

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

Promi
Auto Power-on & Shut-down v2.0
(meg nem probaltam)
DarkSector
De ilyen segéd programokat le lehet szedni a netrõl...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
www.google.co.hu

urbijoe
a windows-ban nincs olyan beállitás ,hogy egy adott idöben kikapcsolja a gépet?
és ha nincs ,akkor valami egyszerü progi erre?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

DarkSector
Na ez volt a baj....<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

[HUN]FaTaL
megvolt csinálva😊 mégse mûködött😄 újrahúztam a rendszert mostmár jó nemtom mi baja volt

ffxi
Próbáld ki!!!!

Fákjúal!