Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mellékesen szerintem nem sok értelme van a 64 bitnek, kivéve ha kifejezetten van valami célprogram ami munkára vagy sûrûn kell...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://goo.gl/gd6Zi5
de nincsen kedvem tovább magyarázni, ghostolj csak.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Biztosan tudom hogy az elmentett partíció 100 %-osan az eredeti állapotába áll vissza. Nem maradnak egyéb fájlok a vinyón. ( ami a winesnél nem mondható el ) Arról nem is beszélve hogy a ghostal ha kell 5 perc alatt lecserélek egy egész operációs rendszert.
regadatbázist egy az egybe visszaállítja ami a lényeg
Töltsük le az internetet!
Látok ezt azt problémát.. de azért összességében mi a vélemény?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
engem egyer-kétszer húzott már ki a szarból ha valami elkúródott , hogy szalonképesen fejezzem ki magam 😉 vagy csak egyszerûen ha mégsem kell valami visszaállítod és a regbázisod tiszta mint a hó.
bár nekem munkáim miatt sok szoftit kell használni, lehet ezért is szeretem.
régebben én is ellene voltam, de ez tényleg egy értékes tulajdonsága ennek az oprendszernek.
azért raktam rá mert egy másik vincsire nemrég raktem fel az xp-t és errõl mindent lementettem azt ki akartam próbálni de látom nem túl jó😄
leformázom és kész😄
#14287: egyébként ezért szarja mindig összemagát az XP mert ilyen szarokat raktok rá😄
próbáld meg a vezérlõpultból a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontnál leszedni, ha még mindig hibára panaszkodik akkor winreinstall...
Azért akarom letörölni mert kicsit bekavart és nem lehet témát váltani!
Mindig rundll32.exe hibát ír ki...
De ha erre van valami megoldás és valaki segítene azt nagyon megköszönném!
felraktem a vista transformation pack 6-ost.
pocsék és le akarom tötölni! azt hogy kell?
fontos lenne
thx
persze meg lehet oldani utána is de eléggé rumlis...
de XP installkor nem kell leformáznod a lemezt, szóval a Dokumentumok meg ilyesmik meg maradnak. Programokat természetesen újra kell installni...
ez is probléma lenne?
installd újra az XP-t. mi ezzel a gond?
Valami megoldás miért csinálhatja?
Mégegyszer köszi!!
\" örökké nem eshet.... \"
De azért köszi..
Elõre is Thx!
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Feltettem egy új windows frissitést kérte eredetiség ellenõrzést lazán rányomtam hogy nézzed nyugodtan mert volt reghackem amivel eredetinek látja Wint de ez úgy néz ki kevésnek bizonyult mert kalozverziót felirsmerte és most gépbekapcsoláskor az üdvözüljük üzenetnél feljön hogy "lehetséges hogy õn kalóztámadás vagy mi áldozata lett" meg hogy vegyem meg és állandóan felugrik egy ilyen ablak de minden müködik rendesen de idegesít.
Nincs erre valami megoldás?
Next PC upgrade: 2022
Ez volt a megoldás!
köszönöm
2.Sajátgép-jobb katt-tulajdonságok-speciális-teljesítmény-beállítások-vizuális hatások, és itt vetett árnyék az asztal ikoncimkén pipa be.
Ezt hol tudom kikapcsolni?
Itt egy kép róla:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20070327145630p.jpg
azt az automatikusan megnyíló/vagy nem megnyíló/ URL-t bemásoltam gugliba, és kiadott valami eltávolítót/hasonló felületût mint anno a Stringer volt.../
amúgy írtam ide a fórumba is, keresõvel lehet megleled a kommentet...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem tom, van e valakinek tapasztalata a köv XP problémáról. Alkalmanként elõfordul, hogy a bejelentkezés közben a welcome hang erõsen akadozik és töltés közben le is áll hosszabb rövidebb idõre, és az egész rendszer lelassul, ehez társul az is hogy a böngészõben hol megnyit egy url-t, hol meg azt írja hogy hibás url és aztán semmit nem enged megnyitni. Aztán ez spontán gyógyul és megint mûködik. nem akarok újratelepíteni, de nem tudom mi okozhatja. Abban sem vagyok biztos hogy a két tünet összefügg, de valószínûnek tartom mert közel egyidõben jelentkezik. Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
lehet nem kelett volna frissiteni. remélem azér még van vmi megoldás, nem az XP reinstall.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Nekem is lenne egy kis gondom az uj windows update ota. Sajnos feltelepitettem es azota a a win csak 5mp-es varakozas majd egy kattintas utan tolt be. Az ikonsorra is kirakott egy ikont, ami fel orankent jelzett nekem hogy nem eredeti a winem, vagy valami ilyesmit. Na ezt sikerult megoldanom, hogy ne sirjon, de az elozore tudtok valami megoldast?
Koszi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Bal oldalon: Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Ctrl+Alt+Del beállításai
Jobb oldalon: A Feladatkezelõ eltávolítása --> jobb klikk --> Tulajdonságok
Itt engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra