Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
szerintem egyszerûbb ha beszerzel egy magyar nyelvût...
mellékesen szerintem nem sok értelme van a 64 bitnek, kivéve ha kifejezetten van valami célprogram ami munkára vagy sûrûn kell...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szevasztok, azt kérdezném hogy van 1 64bites xp lemezem csak angol nyelvû!!ezt hogyan tudnám magyar nyelvûre buherálni hogy 1 teljes magyar xp 64 lemezem legyen belõle?

[HUN]FaTaL
megírod a programot valamilyen programnyelven, ami elindítja mindkét alkalmazást és ahhoz készítesz parancsikont

http://goo.gl/gd6Zi5

M@TriX
biztos nehéz felfogni mirõl regélek....

de nincsen kedvem tovább magyarázni, ghostolj csak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

lck
A ghost mentésem a rendszerpartícióról kb. 4 perc a visszaállítás meg nincs 2 perc.
Biztosan tudom hogy az elmentett partíció 100 %-osan az eredeti állapotába áll vissza. Nem maradnak egyéb fájlok a vinyón. ( ami a winesnél nem mondható el ) Arról nem is beszélve hogy a ghostal ha kell 5 perc alatt lecserélek egy egész operációs rendszert.
M@TriX
tõlem azt használtok amit akartok, meg ha van idõd Ghostolgatni, szerintem ez a rendszervisszaállítás egyszerû, beépített és használható.

regadatbázist egy az egybe visszaállítja ami a lényeg

urbijoe
erre a legjobb a Norton Ghost

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

KILLER2
Hogyan tudok olyan parancsikont csinálni, ami 2 alkalmazást indít el?

Töltsük le az internetet!

Sziasztok !! Ti hogy vagytok ezzal a Xp Blade-el ? Próbáltátok már ?
Látok ezt azt problémát.. de azért összességében mi a vélemény?

Laky
müxik, thx =)

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

M@TriX
szerintem az egyik leghasználhatóabb és legjobb opciója az XP-nek. be lehet állítani hogy mennyit zabáljon. 1-2 visszaállítási pont nagyon kevés helyet foglal.

engem egyer-kétszer húzott már ki a szarból ha valami elkúródott , hogy szalonképesen fejezzem ki magam 😉 vagy csak egyszerûen ha mégsem kell valami visszaállítod és a regbázisod tiszta mint a hó.

bár nekem munkáim miatt sok szoftit kell használni, lehet ezért is szeretem.

régebben én is ellene voltam, de ez tényleg egy értékes tulajdonsága ennek az oprendszernek.

[HUN]FaTaL
én mindig kikapcsolom egy csomó helyet zabál feleslegesen, nem szoktam felrakni ilyen ratyi szoftvereket mint vista transformation pack😄

M@TriX
az meg is érdmeli 😉

[HUN]FaTaL
XP cdvel elvileg ki lehet, próbáld meg

laci 700
ok
azért raktam rá mert egy másik vincsire nemrég raktem fel az xp-t és errõl mindent lementettem azt ki akartam próbálni de látom nem túl jó😄
leformázom és kész😄

laci 700
és kijavítani nem lehet?

[HUN]FaTaL
ha ki van kapcsolva a rendszervisszaállítás akkor nem😊

#14287: egyébként ezért szarja mindig összemagát az XP mert ilyen szarokat raktok rá😄

próbáld meg a vezérlõpultból a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontnál leszedni, ha még mindig hibára panaszkodik akkor winreinstall...

M@TriX
Rendszervisszaállítási pont installkor létrejön. ha most raktad fel akkor még 1-2-nek illene lennie.

laci 700
Hi
Azért akarom letörölni mert kicsit bekavart és nem lehet témát váltani!
Mindig rundll32.exe hibát ír ki...
De ha erre van valami megoldás és valaki segítene azt nagyon megköszönném!

laci 700
hi
felraktem a vista transformation pack 6-ost.
pocsék és le akarom tötölni! azt hogy kell?
fontos lenne
thx

M@TriX
egy tanács: jogosultsági problémák miatt a Dokumentumok mappádat másold ki valahova a gyökérbe vagy ilyesmi, mert az XP elõszeretettel nem engedi megnézni a volt user/dokumentumok munkát, mégha admin vagy is 😉

persze meg lehet oldani utána is de eléggé rumlis...

joshua
akkor újratelepítem és kész😄

M@TriX
rendszervisszaállítás-lemezt csak elõtte lehet csinálni sajna...

de XP installkor nem kell leformáznod a lemezt, szóval a Dokumentumok meg ilyesmik meg maradnak. Programokat természetesen újra kell installni...

ez is probléma lenne?

M@TriX
iTT van egy patch 😉

írj ha müxik, mert ha nem akkor még szétnézek...

joshua
mert vannak rajta fontos cuccok.

M@TriX
ha nem installtad fel teljesen akkor nincs rendszervisszaállítás...

installd újra az XP-t. mi ezzel a gond?

joshua
Lécci a 14267esre valaki mert nagyon fontos!!!

Magnumrolcsi
😞 Nem tudom mi van az XP-vel, de néha rájön, hogy elrejti a könyvtárakat, máskor meg nem. Múltkor még azt hittem azért mert berakom a zenét wmp-be, de mostmár nem csak a zene könyvtárakat rejti el.

Valami megoldás miért csinálhatja?

Okés köszi megtaláltam a hozzászólást már értekeztem is a link küldõjével!

Mégegyszer köszi!!

\" örökké nem eshet.... \"

Szia, itt most nem maga a frissítés ténye a gond, hanem az, hogy már a megkezdése elõtt feljön egy olyan ablak hogyha folytatni szeretném magát a frissítést akkor engedjem, hogy hitelesítés céljából átnézze a gépet. Na ezt szerettem volna "kihagyni"...

De azért köszi..

[HUN]FaTaL
XPCD vagy partition magic

laci 700
Hi
egy particionáló progi kéne!
thx

Létezik.#12949 hozzászolást keresd meg a Keresés a témában, vagy ugrás sorszámra segitségével.

Szia! Nekem automatikusan jelez, ha van újabb frissítés, de én döntöm el, hogy melyiket töltöm le.Kipipálom amelyiket leakarom tölteni...Tehát amit nem akarsz, azt nem jelölöd ki és megoldva ez a probléma.Pusztán csak beállítás kérdése az egész!

Srácok ha már itt tarunk akkor nekem is volna egy kérdésem ami szervesen érinti Grebber kolléga problémáját. Adott ugyebár a win frissítése, ami lehet autómatikus stb... Namármost a minap gondoltam megnézem van e vmi frissítés a mi kedvenc winünkhöz, és mit látok van is rendesen. De! Csak abban az esetben hajlandó elkezdeni a win frissítését ha elfogadom, hogy elõtte megnézi, hogy erdeti e vagy sem a win példány!? Namármost ez nem volna jó mert akkor ugyan úgy járnék mint az elõbb Grebber kolléga. Van e mód arra, hogy ezt vmi módon "átlépjük"? Létezik vmi hack vagy crack eme problémára???

Elõre is Thx!

drot
sziasztok nem tudjátok mi a baja a windowsnak? a windows installer ezt írj aki:A termék beállítási adatai hibásak.Forduljon a technikusokhoz. Nemtom mi a baja vki pls segítsen!

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Ha a to sistem-et választod,akkor feltelepít mindent,és betölti indulásnál.A többinél neked kell kiválasztani,hogy mit töltsön be.Amúgy magyar XP-re teszed?
grebber
Valaki help!!!
Feltettem egy új windows frissitést kérte eredetiség ellenõrzést lazán rányomtam hogy nézzed nyugodtan mert volt reghackem amivel eredetinek látja Wint de ez úgy néz ki kevésnek bizonyult mert kalozverziót felirsmerte és most gépbekapcsoláskor az üdvözüljük üzenetnél feljön hogy "lehetséges hogy õn kalóztámadás vagy mi áldozata lett" meg hogy vegyem meg és állandóan felugrik egy ilyen ablak de minden müködik rendesen de idegesít.

Nincs erre valami megoldás?

Next PC upgrade: 2022

joshua
Szevasztok! Az lenne a problémám vagyis nem is nekem de mind1, hogy az sp2 telepítése közben nyomtam egy reset gombot és hát az xp töltése megáll a képnél és az a csík megy a végtelenségig... Ezt hogyan lehetne visszacsinálni? Olyan van hogy automatikus rendszervisszaállítási lemez vagy hasonló? Elõre is köszi!

Newyorker
"1. Asztalon jobb katt -ikonrendezés szempontja-asztal webes elemeinek zárolása, ne legyen kipipálva."

Ez volt a megoldás!

köszönöm

Tomicsek
1. Asztalon jobb katt -ikonrendezés szempontja-asztal webes elemeinek zárolása, ne legyen kipipálva.
2.Sajátgép-jobb katt-tulajdonságok-speciális-teljesítmény-beállítások-vizuális hatások, és itt vetett árnyék az asztal ikoncimkén pipa be.

Newyorker
Az windowsban az asztalon a ikonjaim alatti szövegek kék háttérképet kaptak, mintha állandóan ki lennének jelölve!
Ezt hol tudom kikapcsolni?

Itt egy kép róla:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20070327145630p.jpg

Hali! a cdkulcsot hol tudom megváltoztatni az xpben?
fifi
ilyenemn volt...
azt az automatikusan megnyíló/vagy nem megnyíló/ URL-t bemásoltam gugliba, és kiadott valami eltávolítót/hasonló felületût mint anno a Stringer volt.../
amúgy írtam ide a fórumba is, keresõvel lehet megleled a kommentet...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sziasztok,
Nem tom, van e valakinek tapasztalata a köv XP problémáról. Alkalmanként elõfordul, hogy a bejelentkezés közben a welcome hang erõsen akadozik és töltés közben le is áll hosszabb rövidebb idõre, és az egész rendszer lelassul, ehez társul az is hogy a böngészõben hol megnyit egy url-t, hol meg azt írja hogy hibás url és aztán semmit nem enged megnyitni. Aztán ez spontán gyógyul és megint mûködik. nem akarok újratelepíteni, de nem tudom mi okozhatja. Abban sem vagyok biztos hogy a két tünet összefügg, de valószínûnek tartom mert közel egyidõben jelentkezik. Segítségeteket elõre is nagyon köszönöm.
hát ez az istennek se akar megjavulni. ugyis ki akartam probálni a vistát...

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

ez az idiota eltüntette a futatás-t is. a regedit-re meg azt irja hogy a rendszergazda letiltotta az adatbázist. mi ez vmi windows xp védelem?
lehet nem kelett volna frissiteni. remélem azér még van vmi megoldás, nem az XP reinstall.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”

Hi,

Nekem is lenne egy kis gondom az uj windows update ota. Sajnos feltelepitettem es azota a a win csak 5mp-es varakozas majd egy kattintas utan tolt be. Az ikonsorra is kirakott egy ikont, ami fel orankent jelzett nekem hogy nem eredeti a winem, vagy valami ilyesmit. Na ezt sikerult megoldanom, hogy ne sirjon, de az elozore tudtok valami megoldast?
Koszi

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Start --> Futtatás --> gpedit.msc --> <Enter>.

Bal oldalon: Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok --> Rendszer --> Ctrl+Alt+Del beállításai

Jobb oldalon: A Feladatkezelõ eltávolítása --> jobb klikk --> Tulajdonságok

Itt engedélyezd majd állítsd vissza nem konfiguráltra