Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

A screen saver-ek hol találhatóak a windows-on belül? Lehetséges-e leszedni egy géprõl és másikra átrakni?

köszi
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

aszizoli
Nincs mit.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

hoppsz!nem zvaragábornak akartam!😊
NAGYON SZÉPEN KÖSZI!!!-aszizoli-nem nagy dolog de egyedül nem jöttem volna rá!!😊thanks
zvaragabor
Köszi szépen! 😊

Chaos Anno Domini

aszizoli
Tessék.
1.
2.
3.
stb.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
A Start menübõl nyisd meg a "Súgó és támogatás" opciót.
A keresõbe beírod, hogy "lapozó fájl".
Az elsõ találat pontosan leír mindent.

zvaragabor
Sziasztok! Mit tudtok, mennyiért lehet megvenni legolcsóbban a home editiont? Tudnátok esetleg oldalt is mutatni ha van? kösz!

Chaos Anno Domini

hello! valaki megtudja mondani, hogy hogyan lehet növelni a page file-t?(lapozó fájl)
Met
fizikálisan a routerre kell kötni (ha tudja)

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

autoszimulator
Nem tudom jó helyre írom-e, de megpróbálom hátha találkozott valaki ilyen nemü problémával. Szóval adott egy nyomtató, egy gép, és egy laptop. Mindkettõ windows XP-jére telepítve van a nyomtató. Routerrel biztosítva van a két gép között a kommunikáció. Nyomtatót megosztottam, müködik is jól. Kérdésem az lenne, hogy az hogyan oldahtó meg, hogy amikor az én PC-m nem megy, a Laptopról lehessen nyomtatni? Sehogy sem sikerül. Fizikálisan a gépre van kötve a nyomtató.

.: mobilize.hu :.

KILLER2
Vista?

Töltsük le az internetet!

nesto
heló, kéne egy kis segítség. a gépem valamiért ezt a hibaüzenetet adja indulásnál:

Illetve egy másik probléma, ezt is ki szokta írni, változó idõközönként:

KILLER2
Ez enm a gépeden múlik, hanem azon, hogy honnan szedsz el.

Met
a számokból ítélve nyilvános trackerrõl töltesz, ott nem szoktak visszatölteni vagy nagyon lekorlátozzák, nem beállítási hiba, ez ilyen

600/40000-nek elég jónak kellene lennie nem?
KILLER2
AZ a lényeg, hogy a szolgáltatónál fix-e az IP-d, de akkor az. Próbáltál már gyors torrentet is? Egyszer próbálj emg valami listavezetõ cuccot, amirõl írják, hogy gyors, mert annak gyorsnak kell lennie. Nekem is most éppen 12,6 kb/s-el szed le, bár 25-30 az átlag.

1 Mbit-em van a NAT már jó de az ip-m az fix a hálózat miatt.
Nagyonszépen köszönöm igen sokat segitetél.Sikerült megoldani a gondomat ami nemvolt baj csak zavaro. mégegyszer köszi a gyors segitséget. üdv
aszizoli
Próbáld meg ez alapján.

KILLER2
Azért a torrent attól is függ, hogy ányan szedik le, nekik milyen netük van, hány emberhez vagy kapcsolódva. Jól van beállítva a NAT/tûzfal? Milyen neted van? Mert ha fix IPS vagy, akkor nem is lehet, mert minden felhasználónak ugyanaz az IPje. Nekem is van, hogy 3-4 kb/sel szed le, de volt már, hogy 130/s-el.

Nyitottam 1 por-ot és ugyanolyan lassú<#falbav>
Sziasztok. Szeretnék kérni egy kis segitséget. Vettem egy gépet és felvolt telepitve.Használtam vigyásztam rá de az élet ugy hozta öszeborult.Na vettem egy xp-t gyári fellet telepitve és használom. Eddig jo, de nekem a réginél igy müködött az explorer.Kezdölapom a Startlap rákatintok teljes képernyö, ez jo utána bármit megnyitok azok vagy kis vagy nagy képernyö ahogy álitotam.Ez igy jovolt nekem. De miota az uj xp-let feltelepitve startlap nágy képernyö bármi más ablak csak kis képernyö. Ráálitom nagyra de a következö inditás kicsi.Ha széthuzom megtartja amig kinemlép az explorer-böl,utána megint kicsi.Hol lehet elmenteni hogy nekeljen minden ablakot mindenalkalomal széthuzni vagy kidobni nagy képernyöre,mint a startlap.Nemtudom érthetöen irtam e le de aki tud segitsen köszi elöreis.
Köszi. Nem láttam a fátol az erdõt! 😊

\" örökké nem eshet.... \"

lybrahu
Egy régi XP home-ra szeretnék SP2-t telepíteni, de nem tudok.
Mindig ezt kapom:

Valaki esetleg tudna segíteni?

--" Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz bort igyunk!!&#8482; " --

802.11g vagy mire vagy kiváncsi?
Met
C:\Program Files\Windows NT\Kellékek\wordpad.exe

torrente111
hali.segítsetek mert ujratettem a wint és eltünt a word padom.és nem tudok megnyitni szerkeszteni .hogyan honnan tudnám elõhozni?? kösz

Hello! Lenne egy olyan problémám, h Vistával (az oprendszer saját íróprogramjával) kiírtam egy dvd-t magamnak tele adatokkal, de azóta letöröltem a Vistát és most újra XP-m van. A gond az, hogy ezt a dvd-t ha berakom nem akarja olvasni a gépem. Mi lehet a baj?
Met
azt is írhattad volna, hogy szürke..
típus szám?

Canyon
Met
Milyen router?

És mi van ha a PFConfig nem ismeri a routerem ha update-elem a listát akkor se?
aszizoli
Egy hozzászólást olvass vissza.

Srácok csak egy gyors kérdés, miképp tudnám visszavarázsolni a gyorsindító tálcára az "asztal" gombot? Csak mert vmi oknál fogva nincs ott és kicsit körülményes ha hírtelen a desktopra kéne váltanom és nem tudok csak úgy ha minden épp futó progit lerakok a tálcára.

Vmi 5let?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

aszizoli
Ha az asztal megjelenítése ikonra gondoltál, akkor csináld a következõket.
1. Nyisd meg a jegyzettömböt.(Start menü - Programok - Kellékek - Jegyzettömb)
2. Pontosan másold be az alábbi szöveget, a jegyzettömbbel létrehozott új dokumentumodba.

Command=2
IconFile=explorer.exe,3

Command=ToggleDesktop

3. Mentsd el "Asztal megjelenítése.scf" néven.
4. Másold be a gyorsindítás mappába. (C:\Documents and Settings\Neved\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch)

fifi
rendszergazda jogokkal, sehogy/safe módban sem/ lehet törölni pár fájlt

mi ilyenkor a teeendõ?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

KILLER2
Most kösz, de nem kell 😄 Kibírom, hogy 1 helyet 2 duplakattintás.

Met
ki kell engedni a router tûzfalán az azureus által használt portot, portforward.com

ibor90
Már megoldottam kicsit visszaolvastam a fórumban.

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Emberek van 1 olyan problémám hogy nem tok tölteni torrenten normális sebbeséggel, van 1 200 000 felhasználó és 10k-val se tok tölteni. Wifi routerel van megosztva a net mi lehet a probléma azureus 2.5.0.4.es verziót használok. És azt írja az azureus hogy passziv kapcsolta.
ibor90
Hy! Ma indítom a windows-t és azt írja hogy érvénytelen a boot.ini. mikor bootol egy másodpercig írja aztán megy szépen minden. Kell csináljak vele bármit? Hogy tudnám megoldani?

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

[HUN]FaTaL
akkor sehogy, ha gondolod hétvégén megcsinálhatom neked Delphiben😄

http://goo.gl/gd6Zi5

GyimiGábor
ezt tuttam eddig is...de nekem az az ikon kéne...

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

KILLER2
Most valahogy nincs kedvem programot írni.

Met
nyomjál windowsgomb+D-t, ez nem hozza vissza de az a hatása 😊

GyimiGábor
Hali!
Hogy lehet visszahozni azt a gyorsindító sávban lévõ parancsikont, ami lecsuk mindent tálcára?

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

M@TriX
akkor ez a probléma meg van oldva 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

annyira azért mésem egyszerû;legalább is én nem találtam sehol magyar nyelven csak eng.;
és nálam faszább sokkal most 1 32bites simplicityt használok és azért a 64 bit megmutatkozott,amd64 rendszeren persze!

azért kérdem mert csinálnék én is 1 lyen simplicityhez hasonlót csak a magyar verzsön hiányzik de nagyon?
ha tipp lenne merre keressem😉

lck
Annyira nem lesz egyszerû, mert az még nem készült el.