Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belépni a BIOS-ba, DEL, vagy F2, vagy ESC, amelyikkel lehet a gépeden, ott keresni kell egy BOOT, vagy BOOTTABLE almenüt, és ott kell az egyesre állítani a CD/DVD, a kettesre pedig a winchit. Utána meg mehet a linkes dolog.

vannak kifejezetten erre szakosodott programok a neten, pl your uninstaller, keres rá valamelyikre.

KILLER2
Hogyan tudok egy programot manuáélisan letörölni? Az uinstall mindig lefagy, így nem tudom leszedni. Honnan kéne kitörölni valamit, hogy ne higgye azt a gép, hogy még mindig fent van?

Töltsük le az internetet!

Tomicsek
Tessék Link

Már megtaláltam a megoldást itt, csak még nem tudom letölteni, mert.....

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Bocsi a képért, még akkor készült mikor dualviewben volt az asztalom 😄

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ilyenkor mit lehet tenni? Friss XP-m van épp most frissítettem és ez jött ki. Már próbáltam újrarakni a Realtek Audio Codec Driver-t az alaplapi CD-rõl, de így is ez jön ki. Valamit tipp? Eddig ez nem jött elõ.

köszi de arra vagyok kiváncsi hogy a BIOS ban hogy állítom be h CD rõl fusson?
Sziasztok, abban kérnék segítséget hogy ujraszeretném telepíteni a gépet de még soha nem csináltam ilyet és hogy valaki írja le lépésrõl lépésre hogy hogyan kell mert nagyon meghálálnám!
Elõre is köszönöm!
Viszlát!
ta ki:

Infected: malware not-virus:Hoax.JS.Agent.a C:\Documents and Settings\Attila Baranyi\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\0LUV8DE7\asafetyproject<1>.htm 9.2 KB
sziasztok.. tudna nekem vki segíteni?
A kaspersky ezt az üzenetet írta ki nekem...
az igazság az h ez csak az internet explorer megnyitásakor jelenik meg , és nem tudok vele mit kezdeni....

deleted: malware not-virus:Hoax.JS.Agent.a File: C:\Documents and Settings\Attila Baranyi\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\0LUV8DE7\asafetyproject<1>.htm
Jó de ez azt jelenti, hogy addig meg is lehet vásárolni, OEM, vagy dobozos formában? (És akkor 2009-ig, vagy 2014-ig?) Csak kiváncsi vagyok.

Elég már! - http://winfika.freeblog.hu

Hello! nem tudom elõhívni a feladatkezelõ-t, mert azt irja a windows, hogy a rendszergazda letiltotta a feladatkezelõt. a futtatás menüpont is eltünt (legalábbis a start menü-bõl)
Felraktam a win64 bitet. itt is ugyanez a hiba. vszinû vmi rossz beállitás rögzit a gép.
hogy tudom elõhozni a feladatkezelõt?

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

[HUN]FaTaL
ez is kamu mert úgygondolom a teljeskörûbe minden beletartozik és dx10 pl nem lesz ami egy vicc...

http://goo.gl/gd6Zi5

Dj Faustus
2014-ig lesz rá támogatás, 2009-ig lesznek teljeskörû frissítések.

Tudja valaki, hogy meddig lehet majd kapni boltokban az XP-t?

Elég már! - http://winfika.freeblog.hu

[HUN]FaTaL
Nincs mit😊

Szia!

Természetesen képernyõkímélõ is " NINCS " állásban van- volt - lesz. 😊

Kösz a segítséget, valamitõl megoldódott, de nem tudom mitõl. Állítgattam, és mintha már nem fordulna elõ.

Mégegyszer kösz!

HG
[HUN]FaTaL
Te nem a képernyõkímélõnél hanem az energiaellátásnál állítottál mindent Soha-ra. Menj be a képernyõkímélõhöz és a jelszavas védelmet vagy az egész képernyõkímélõt kapcsold ki!

Sziasztok! Valamitõl ( nem állítottam be ilyesmit )a gépem ha nem nyúlok hozzá, kilép a felhasználóváltó képernyõre. A képernyõkímélõnél minden SOHA -ra állítva. Hol lehet ezt megszüntetni ?

Ha tudja valaki segítsen légyszi!

Elõre is köszi!

HG
David01
Hallottam róla hogy valamelyik process kilövésével ki lehet kapcsolni a win tûzfalát akkor is ha korlátozott jogokkal rendelkezem és eredetileg nincs jogom ehhez. Meg tudja valaki mondani melyik ez a process? Elõre is köszi. (Bocsi ha volt már ilyen kérdés csak nincs kedvem végig olvasni 180 oldalt)

Kontrakcio
hát... annyit elértem h most már a gép nem fagyizik egy gémnél mikor tolom neten de a ATI catalystet mig mindig nem tudom megnyitni...szal lehet ugy kellene csinálnom h törlöm a catalystet majd a framework net 1.1-et majd telepitem ujra a frame-et majd a catalystet?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

A Remove WGA progival ki lehet szedni a már feltelepült eredetiség ellenõrzõ eszközt.Link

Egy tipp: "Az Ön számítógépe lehetséges, hogy szoftverkalózkodás áldozata lett" buborékablakot a windows/system32/wgatray.exe generálja...

Csináljon vele bárki, amit akar 😊

A kalóz programokról nem nyitok most vitát, tervezem a legális szoftvert!
Fiúk lenne egy nagy bajom: Letöltöttem én is a mostani frissitésekez (eredeti xp van)és szerintem bekavar vagy az eredetiség, vagy valamelyik másik frissítés és a majomparádé oldalnál valami SQL hibával eldob és be sem jutok az oldalra, ha a cookikat kitörköm és úgy belépek, akkor bejön az oldal, de már benne nem tudok továbmenni. Másnál mûködik rendesen az oldal. A másik még ami történt, hogy a Mohaa-nál nem hozza be a szervereket, tud valaki segíteni, van erre valami gyógymód? (vírusellenörtés, spem, regdoktor megvolt)

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/

SHADOWEYES7
<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Kontrakcio
elvileg már jó, azért holnap du lehet majd irok =)

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
Sziasztok... ATI drivert telepitettem ( amit a cd-hez kaptam) és mikor +akarom nyitni az ATI Catalyst Control Centert a következõt irjaa ki:

You do not have permission to change CATALYST Control Center setting.Please contact your administrator for further help.

Vkinek van vmi 5lete h mi szált el? 1általán mit képzel h nincs engedélyem változtatni a beállitáson?

elõre is köszi!

KILLER2
Ja és köszi.

KILLER2
Jóvanna.

Met
tényleg ilyen nehéz rákeresni mielõtt kérdezel?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Tomicsek
KILLER2
Ls iylet honnan leeth szerezni?

Met
a memtest az egy program ram tesztelésre szolgál, floppyra kell kimásolni vagy hiren boot cd-n is rajta van, vagy floppyról vagy cd-rõl kell bootolni és tesztelni

KILLER2
Azaz? Mit értesz a memtest alatt vagy mi?

Met
Memtest, egyessével teszteljétek.

[HUN]FaTaL
Köszi

KILLER2
Tudom, nem feltétlen ide való, de nem tudtok valami õprogramot, amivel a RAMokat lehet tesztelni? Haveromnak egyik ramja nem mködik,de van neki egy pár, az eszközkezelõ meg mindet jónak mutatja, szóval valami oylan kéne, amivel meg lehetne állapíteni, hogy melyik rossz.

KILLER2
De fasza, hogy nekem legalább az XPm eredeti. Bár majd ha lesz Vista....

armageddon666
megveszed? ^^ boccs -.- amúgy reinstall aztán csak warezos oldalról updatelsz.

@

Hali!
Windowsom frissites fedonev alatt letoltott egy eredetiseg vizsgalo progit.Most szepen irja,hogy hamis a windowsom 30 nap mulva lekapcsol.Mit lehet tenni reinstallon kivul?

KILLER2
Tipp: Betûkészlet vagy ilyesmi.

Sziasztok!
Pár napja raktam újra a WinFos Xp-t, és most minden webes felületröl eltünt a hosszú ö és ü betüm, helyett Q és q betüt rak be!
Hogy tudnám ezt orvosolni? Explorer 6osom van.
Elöre is kösz e segítséget.

Gigabyte GA-7N400-L, AthlonXp 2500+, ATI Redeon 9800pro, 1giga DDR 400MHZ, 280g HDD

aszizoli
Itt találsz sok-sok fontot, de a magyar karaktereseket válogatni kell közülük.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
C:\WINDOWS\system32 könyvtárban találod õket *.scr kiterjesztéssel.
A alap képernyõvédõket átviheted más gépre. Az utólag telepítetteket, nem biztos. Próbáld meg, hátha.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

KILLER2
Tipp:
Kattints duplán a keretre. Ekkor megjelenik a szokásos keret (ezt jól megmondtam), ahol aztán a fülekkel tudsz menni az alkalmazások, folyamatok, tljesítmény és társai között.

[HUN]FaTaL
Nem egészen vág a témába de nem tudja valaki hogy honnan tudnék letölteni ingyen magyar ékezeteket is tudó fontokat? Nincs valami honlap? Elõre is köszi!

hello
nemrég történt az egyik játéknál egy kis fagyi, és próbáltam megnyitni a feladatkezelõt. ugyanúgy fekete képernyõ volt és kattintgattan össze-vissza, majd reseteltem. ezután ha megnyomom a ctrl+alt+delete-t, akkor a feladatkezelõ számomra ismeretlen arca jelenik meg a felhasználói fiókokkal, de a normál cuccok nincsenek sehol. nem tudok folyamatokat leállítani stb az egyetlen kilépési lehetõség onnan a kijelentkezés.
tudna nekem valaki segíteni?