Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
Van 1 kis problémám már rég óta... ha az internet rá van kötve a gépemre, miután elindul az XP, nem lehet a netre csatlakozni, csak kb 2perc után. Míg SP1em volt, nem volt ez. Ha tudtok privátba küldjetek már, lécci! Bye
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
De van egy ugynevezett RemoveWGA.exe progi is ami elvileg ezt eltünteti.
Lentebb van is egy link.
Lehet, hogy már valaki megkérdezte, de ezt a fület hogyan lehet eltávolítani, hogy ne ugorjon fel minden percben? (Reinstall nélkül, ha lehet...)
Kösz a segítséget!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ez 100% hogy nem egy játék kiegészitötöl van.
Probáld meg a particiot törölni és újra rá rakni particiot, ha ez nem segit akkor dobhatod ki kukába.
link
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a Master Boot Recordot szeretném kitisztítani.Mivel felraktam egy játék kiegészítõt és annak valamilyét oda rakta be,és ha megpróbálom újra rakni a kiegészítõt nem mûködik.Még a formatálás se segített a dolgon.Nincs ehez véleltlenül valami jó kis program?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Szeretném a segítségeteket kérni egy problémás ügyben!
Szóval a másik gépen újra akartam pakolni a rendszert. Be is tettem a CD-t, formáztam a meghajtót NTFS-el, nem gyors módban, majd aztán a Windows elkezdte felmásolni a rendszerfájlokat a késõbbi telepítéshez. Ez midig így zajlott, már sokszor csináltam.
Most azonban 26%-nál megállt, a driver- vagy drivers.cab-nál bedobja az üzit, hogy a fájl másolása közben hiba történt. 3 választást ad:
Esc - fájl kihagyása - ekkor folytatja, de késõbb más fájlokkal is eljátsza
F3 - kilépés a telepítõbõl
Enter - újra
Ha kihagyom, akkor folytatja, de a többi hibánál mindig felteszi a fájlokat, ha újrát nyomok. Azonban, miután ez kész, nem bootol be egyáltalán a gép, csak fekete képernyõ jelentkezik.
Ha újrázom, akkor nem csinál semmit, visszadob ide.
Ha kilépek...
Tehát most nem tudom mitévõ legyek, a CD sérülésmentes, a CD meghajtó is ép, de a hogy a winchester? Talán az hibás valahol?
Arra is gondoltam, hogy beteszem rackbe és megformázom az én gépemen, de ilyet még sosem csináltam, nem tudom, hogy kell.
Van valami ötletetek?
.: mobilize.hu :.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Felakarok rakni egy játékot de elõször a directx-9-et rakja fel.
Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file.""
Letöröltem ami fel volt rakva, újraindítottam de akkor is ezt írja ki.
Aki tud segíthet(ne)?!
nemtom ide-e vagy a nero topikba, de:
feltettem vészhelyzet miatt a Nero 6.6.1.4-et.
namost ha ki akarok írni egy cd képfilét/ mondjuk NRG-t/ akkor kiírja, rendben, de visszanézéskor nem lát a lemezen semmit. Írás elõtt kérdezget blokkméretet, de akármelyiket választom, nem jó neki...
mil ehet a gond?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Rthdcpl.exe - Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés
A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx) a Windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.
A megoldás:
Légy kreativ..........
elindítom, és hibaüzit ír ki
kerestem a topikba vissza, de csak olyat leltem, akinél a neten a szmájliakt se töltötte be, nálam meg igen, tehát vmi más lehet a hiba:S
mert chat, java játékok bejönnek, de böngészõbe le akarja tölteni a jar fájt, amugy meg ezt írja ki hibának:
már töltöttem le vmi java virtuális gépet ms oldaláról, ujra is kellet indítani a gépet, de nem javult meg semmit.
jah, eddig is volt fent amugy java jre1.5.0_06 . . .
Próbálok telepíteni egy labtec webkamerát és egy kstvtune.ax nevû file-t nem talál,a xp prof. sp2-es cd-n szeretne keresni,de sajnos nekem az nincs.Légyszives valaki segítsen nekem !
Vigyázz promó, jövök!!
vmiert nem enged formázni azt mondja h zarjak be minden ablakot de semisincsen megnyitva😞((mi a baj?
Vigyázz promó, jövök!!
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Hol vagy mivel tudnám megnézni a regisztrációs kulcsomat amivel telepítettem az XP-t. Gondolom a rendszerben meg van valahol.
üdv
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Ismerõsöm gépére XP-t telepítettem, minden simán ment, Win Update-en frissítéseket megcsinálta a gép, újraindult a win, viszont utána hibaüzenettel indítás közbe megáll, csökkentett módba se megy, valami fájlok sérültek a System32 mappába azt írja. Hogy lehetne ezen segíteni? Esetleg egy javítótelepítés?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Lenne egy olyan jellegû kérdésem, hogy az lehetséges, hogy egy windows biztonsági frissítés után nem tudok felrakni egy olyan játékot amit régebben fel tudtam tenni.
Köszi
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
http://index.hu/tech/biztonsag/kurz070405/
Tud valaki segíteni?
Akkor törlöm😊
Köszönöm!
http://goo.gl/gd6Zi5
eljutottam a 7dik lépésig de nekem ott 2 Particíiom van és az alsón azt írta hogy nem particionált terület arra rámentem és megnyomtam az L betüt és da meg nem akart létrehzoni a felsõnél meg írta hogy T gomb a particíió törléséhez anh akkor T nyomjam ugy jo lesz e?
Nah próba szerencse!
A Microsoft kedden kiadott frissítése blokkolta a Realtek audiorendszereket és a hálózati elérést. A hibajavítást soron kívül adták ki.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/data/aawsepersonal.html