Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! Az lenne kérdésem, hogy a gépen 2 felhasznló van, és azt szeretném elérni, hogy az "Én" Dokomentumamat, és a C/Documents and Settings/"Én" mappába ne tudjanak beléni, a mási fiókból! Eddig nem lehetett, de most valamilyen oknál fogva mégis meglehet nézni az én dokmentumaimat! Elõre is kössz!

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

Ez a kis progi valoban eltunteti ezt a kis ablakot,de a 2x napja maradt regisztralasig nem tunt el.

Hello mindenki!!

Van 1 kis problémám már rég óta... ha az internet rá van kötve a gépemre, miután elindul az XP, nem lehet a netre csatlakozni, csak kb 2perc után. Míg SP1em volt, nem volt ez. Ha tudtok privátba küldjetek már, lécci! Bye
Köszi, sikerült, eltûntek a feliratok!

Doomista
eheh,most akarja rakni az eredeti winxp frissitö csomagot,de nem fogom engedni neki soha hogy felrakja ^^ már uncsotesomnál is ez a kis ablak jön elö.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nekem a képernyõkímélõmet teszi taccsra a win update. Soha nem indul el a screensaver. Ja és vele együtt sokszor csinál olyat, hogy csak akkor hajlandó tovább mûködni ha a ctrl+alt+del-t nyomok és a feladatkezelõ ablakán kétszer kattintok a bezárásra. ötlet?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Üdv.

De van egy ugynevezett RemoveWGA.exe progi is ami elvileg ezt eltünteti.
Lentebb van is egy link.

Hy,

Lehet, hogy már valaki megkérdezte, de ezt a fület hogyan lehet eltávolítani, hogy ne ugorjon fel minden percben? (Reinstall nélkül, ha lehet...)

Kösz a segítséget!

akyyy
de ez nem telós, hanem pc-s progi:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

biomage
ÜDV!
Ez 100% hogy nem egy játék kiegészitötöl van.
Probáld meg a particiot törölni és újra rá rakni particiot, ha ez nem segit akkor dobhatod ki kukába.
link

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Üdv mindenkinek!
Nekem lenne egy olyan problémám hogy a Master Boot Recordot szeretném kitisztítani.Mivel felraktam egy játék kiegészítõt és annak valamilyét oda rakta be,és ha megpróbálom újra rakni a kiegészítõt nem mûködik.Még a formatálás se segített a dolgon.Nincs ehez véleltlenül valami jó kis program?

Met
vagy a cd vagy a cd-rom hibázik, de lehet még memória hiba is, ha húzva van a gép akkor állíts vissza mindent alapra a biosban

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Dying Soul
Üdv!
Szeretném a segítségeteket kérni egy problémás ügyben!
Szóval a másik gépen újra akartam pakolni a rendszert. Be is tettem a CD-t, formáztam a meghajtót NTFS-el, nem gyors módban, majd aztán a Windows elkezdte felmásolni a rendszerfájlokat a késõbbi telepítéshez. Ez midig így zajlott, már sokszor csináltam.
Most azonban 26%-nál megállt, a driver- vagy drivers.cab-nál bedobja az üzit, hogy a fájl másolása közben hiba történt. 3 választást ad:
Esc - fájl kihagyása - ekkor folytatja, de késõbb más fájlokkal is eljátsza
F3 - kilépés a telepítõbõl
Enter - újra
Ha kihagyom, akkor folytatja, de a többi hibánál mindig felteszi a fájlokat, ha újrát nyomok. Azonban, miután ez kész, nem bootol be egyáltalán a gép, csak fekete képernyõ jelentkezik.
Ha újrázom, akkor nem csinál semmit, visszadob ide.
Ha kilépek...
Tehát most nem tudom mitévõ legyek, a CD sérülésmentes, a CD meghajtó is ép, de a hogy a winchester? Talán az hibás valahol?
Arra is gondoltam, hogy beteszem rackbe és megformázom az én gépemen, de ilyet még sosem csináltam, nem tudom, hogy kell.
Van valami ötletetek?

autoszimulator
Szerintem attól, hogy van Java virtual machine-od, attól még a *.jar cuccok nem fognak csak úgy lefutni.. Mert pl a telefonokhoz készített jar játékok is csak egy arra a célra kialakított programmal indultak el!

.: mobilize.hu :.

Helo mindenkinek ! Sürgõs segítséget kérnék üresnek írja ki a xp a start menu/ programok mappát pedig megvannak a progik meg minden egyéb ami ott van de mért nem lehet látni ?? Ha valaki tud rá emgoldást <#conf> könyörgök segítsen én már nem tudok rájönni már 24 orája veszõdök vele . Mindenki segítségét megköszönöm

kissadamvikt
eszközkezelõbe frissítsd az illesztõprogramot

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

joshua
Szevasztok! Nos nekem az új gamepadommal van problémám (Genius Maxfire Blaze2). Vagyis csak XP-n. Vistán nem is kell neki driver és már megy is. De XP-n felteszi szépen a drivert de semmi haszna mert nem látja egyik játék se... Tehát valami helpet pls!

Sziasztok!
Felakarok rakni egy játékot de elõször a directx-9-et rakja fel.
Csak 2/3 résznél ezt írja ki:"" DirectX did not copy a required file.""
Letöröltem ami fel volt rakva, újraindítottam de akkor is ezt írja ki.
Aki tud segíthet(ne)?!

Jhonny
PLZ help mert naon kene!!!

Vigyázz promó, jövök!!

akyyy
help 😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mountold e daemon tools szal, es egyszeru cd masolassal masold le.

fifi
hi!
nemtom ide-e vagy a nero topikba, de:
feltettem vészhelyzet miatt a Nero 6.6.1.4-et.
namost ha ki akarok írni egy cd képfilét/ mondjuk NRG-t/ akkor kiírja, rendben, de visszanézéskor nem lát a lemezen semmit. Írás elõtt kérdezget blokkméretet, de akármelyiket választom, nem jó neki...
mil ehet a gond?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

adobepremiere
http://support.microsoft.com/kb/935448

Légy kreativ..........

adobepremiere
Sokak problémája lehet minden XP SP2 bekapcsolásánál eme hiba üzenet:

Rthdcpl.exe - Szabálytalan rendszer DLL áthelyezés

A rendszer DLL (user32.dll) a memóriában áthelyezésre került. Az alkalmazás nem fog megfelelõen futni. Áthelyezés történt, mert a DLL (C:\Windows\System32\Hhctrl.ocx) a Windows rendszer DLL-ek számára fenntartott címtartományt foglalta el. Új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval.

A megoldás:

Légy kreativ..........

Köszönöm LCK !!<#taps>
lck
akyyy
help. letöltöttem egy java alkalmazást, csak így, szimpáén a gépre (***.jar).
elindítom, és hibaüzit ír ki

kerestem a topikba vissza, de csak olyat leltem, akinél a neten a szmájliakt se töltötte be, nálam meg igen, tehát vmi más lehet a hiba:S

mert chat, java játékok bejönnek, de böngészõbe le akarja tölteni a jar fájt, amugy meg ezt írja ki hibának:

már töltöttem le vmi java virtuális gépet ms oldaláról, ujra is kellet indítani a gépet, de nem javult meg semmit.

jah, eddig is volt fent amugy java jre1.5.0_06 . . .

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Sziasztok!
Próbálok telepíteni egy labtec webkamerát és egy kstvtune.ax nevû file-t nem talál,a xp prof. sp2-es cd-n szeretne keresni,de sajnos nekem az nincs.Légyszives valaki segítsen nekem !
Jhonny
hehe en is amugy meg az elöttelevöre nemtom h neked menem megy egybol a netre en egybol csatlakozok meg minden mondjuk van már vagy 1 hete is h új a modem de nemtom😄

Vigyázz promó, jövök!!

Jhonny
HELP PLZPLZPLZ

amugy szia mindenki

vmiert nem enged formázni azt mondja h zarjak be minden ablakot de semisincsen megnyitva😞((mi a baj?

Vigyázz promó, jövök!!

units
mondjuk a gugli elsõ találata.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Hali,

Hol vagy mivel tudnám megnézni a regisztrációs kulcsomat amivel telepítettem az XP-t. Gondolom a rendszerben meg van valahol.

üdv
p

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Sziasztok!
Ismerõsöm gépére XP-t telepítettem, minden simán ment, Win Update-en frissítéseket megcsinálta a gép, újraindult a win, viszont utána hibaüzenettel indítás közbe megáll, csökkentett módba se megy, valami fájlok sérültek a System32 mappába azt írja. Hogy lehetne ezen segíteni? Esetleg egy javítótelepítés?
szvsz igen. Nálam a netet nyomta ki.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

[HUN]FaTaL
de igen

http://goo.gl/gd6Zi5

Sziasztok

Lenne egy olyan jellegû kérdésem, hogy az lehetséges, hogy egy windows biztonsági frissítés után nem tudok felrakni egy olyan játékot amit régebben fel tudtam tenni.

Köszi
Én leszoktam állítani azokat a programokat amire nincs feltétlenül szükségem. Így gyorsabban fel áll az XP.

Srácok, valaki tudna mondani nekem 1 normális programot ami windows indítása után rögtön csatlakozik (ADSL) a netre? Mit össze nem szenved itt nekem 3 percig a nod32, skype, icq mire észheztér és enegd rányomn a csatlakozásra. Hiába álltíom be, hogy inditáskor csatlakozzon. 4 percet akkor is árni kell. Van valami progi ami egyböl fel lõ vagy marad a router?

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

bocs, nem néztem meg, az indexre val.

Igen de az az angol javítás ITT a magyar!

a teljes cikk, ahol a javításnak a javítása link van.

http://index.hu/tech/biztonsag/kurz070405/

Nekem is ez a gondom de nem engedi telepíteni a javítást.

Tud valaki segíteni?

Az a cél😄
Akkor törlöm😊
Köszönöm!
az a 8 mbyte nem a winchester gyorsítótára? Azért nem lehet.

[HUN]FaTaL
nyílván a 8mbnyi szabad területet ami maradt nem tudod partícionálni így a meglévõ partíciód kell eltörölni és újra létrehozni, de minden adatod ami a gépen van el fog veszni!

http://goo.gl/gd6Zi5

Oh vki HELP PLZ
eljutottam a 7dik lépésig de nekem ott 2 Particíiom van és az alsón azt írta hogy nem particionált terület arra rámentem és megnyomtam az L betüt és da meg nem akart létrehzoni a felsõnél meg írta hogy T gomb a particíió törléséhez anh akkor T nyomjam ugy jo lesz e?
Köszi!
Nah próba szerencse!
ha valakinek gondja lenne a hangkártyával:

A Microsoft kedden kiadott frissítése blokkolta a Realtek audiorendszereket és a hálózati elérést. A hibajavítást soron kívül adták ki.

Tomicsek
Sp2 fennt van?

explorer menü: eszköszök->internetbeállítások->Ideiglenesen letöltött fájlok és ott törlés, majd keresni egy spyware írtó programot, vagy kettõt és futtatni. Van egy ingyenes, elég jó Ad-aware personal.

http://www.origo.hu/szoftverbazis/virusvedelem/data/aawsepersonal.html