Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Gome=Home

Ioles
Sziasztok!
Le tudná nekem valaki írni hogy mi a különbség a Gome Edition és a Professional között? Játékra melyik a jobb?

Aki tudja miért nem engedi felrakni a gépre az sp2es windowst az írjon. Azt csinálja hogy mikor rakja fel újraindul a gép magától kb 20 % felé.
ronihun
-.- Aztaa ez nem is jutott eszembe tegnap éjszaka óta bevan kapcsolva a gépem és ez még nem jutott eszembe....Valamire kén a Feladatkezlõ...Mert vmit csinálnom kéne vele....Meg amúgy is egy géphez mindig kell a felatkezelõ.

...

[HUN]FaTaL
indítsd újra a gépet

http://goo.gl/gd6Zi5

ronihun
Így sem jó...<#szomoru1> Letiltottam és még mindig nem jön be semmi....<#sir>

...

Wacak
Sziasztok!
Az a problémám, hogy az XP-s órát nem tudom az interneten frissíteni. Eddig nem volt vele semmi gond, mindig mûködött az azonnali frissítés, de már egy pár napja mindig azt írja ki a program, hogy hiba történt a frissítésnél. Már azt is megpróbáltam, hogy a tûzfalat kikapcsoltam, de sajnos így sem megy. <#szomoru1>

Remélem tud valaki valamilyen megoldást.

Elõre is köszi minden segítséget

gergobaby
Szerbvusztok! 😊 Lenne egy oan problémám hogy tegnap még minden mûködött a gépen, ma meg nem látja egyik USB-t sem... Eszközkezelõben semmi hiba nem látható... Szerintetek mi a baj? Köszi a válaszokat elõre is.

Gera

Toshiba L300-2C5

Tomicsek
Futtatás: gpedit.msc
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl-alt-del beállításai - Feladatkezelõ eltávolítása. legyen letiltva

ronihun
Sziasztok!
Már olvastam hogy kéne megoldani ezt de nem sikerült egyik megoldás sem amit én olvastam.Tehát az lenne a probléma hogy CTRL+ALT+Del-lel nem indul el a feladatkezelõ.Se máshogy.Aztse írja ki hogy letiltotta a rendszergazda.Nemtom mit kéne csinálni😞

...

Tomicsek
http://msdownload.netacademia.net/info.aspx?prid=1576

Szevasztok.Arra válaszoljatok,mitõl tûnhet el a BOOT.INI-nevû fájl?Eddig még sosem jártam így.Ma használtam a gépet.Elindult minden gond nélkül.Aztán vmiért újraindítottam.Erre kidobja:"A BOOT.INI érvénytelen.A rendswzerbetõltés a C:\....segítségével történik.Tehát az XP elindult.Elõtte semmit nem raktam fõl,szedtem le.Egyedül a system32 drivers mappában a host fájl-t piszkáltam(írtam egy sort hozzá).Na,vélemény?

joshua
Tudtok linket adni h honnan tudnám leszedni a windows installer 3.0át? Lehetõleg ne a microsofttól mer ott vizsgálni akarja a gépemet h eredeti-e.

Scholes18
help pls!
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyõ egyedûl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!
csökkentett mód bejön sztem vga kártya gond lehet, megpróbáltam drivert frissiteni de csökentettbe nem lehet

Glory Glory Man United!!

Faterx
cd
Faterx
A régi vinyón/gépen gd-rõl bootoltam, F8, format, partició stb, most nem tudok
Faterx
Hogy lehetne formázni a "c"-t ha nincs flopim? sp2 prof sata
miért kéne ahhoz flopy?

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

Faterx
Sziasztok
Hogy lehetne formázni a "c"-t ha nincs flopim? sp2 prof sata
fifi
na úgy néz ki jó lett...
ksözi a segítséget...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
persze, áramszünet vagy csak összeomlik a gép közben semmi sem biztos, de elvileg nem kellene sérülni semminek
kell elég sok szabad hely, hogy legyen hova átpakolni a cuccokat

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

nesto
köszi

fifi
tehát megvan az esélye amúyg, hogy bukok adatot?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Met
Partition Magic-el meg lehet oldani, nekem egyszer sikerült és nem veszett oda semmi

Met
fraps-al tudod felvenni ami a monitoron látszik

fifi
adott a vinyómon egy 4 gigás partíció, ezen van a Win. megoldható-e, hogy valahogy ezt megnöveljem/a mértetét/, de úgy, hogy a vinyón lévõ többi adat ne sérüljön?

nincs mit,máskor is

fatr! köszi a segítséget, de formatáltam és utána jó lett...
fifi
ha játszom pl a Colin Mcrae-el és szeretném felvenni azt ahogy vezetek az egyik pályán, akkor az melyik programmal lehetséges?

erõforrás lehetõségeim szûkösek: 2600Barton 512 DDR

elõre is kösz...

Dj Faustus
Regisztrációs adatbázis-szerkesztõ (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) -> HKEY_CURRENT_USER\AppEvents (vagy annak megfelelõ al-ágának) megkeresése -> azon jobb klikk -> Exportálás menüpont -> az elmentett file átvitele -> a .reg állományon dupla bal klikk -> Igen, telepíteni akarod

asysoft
Ha SP2-t (vagy tûzfalat...) használt volna, akkor nem ment volna fel ez az MSBlast nevû féregvírus.

/*WTF?!*/

Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy az mitõl van, hogy az egyik ismerõsömnek kiirja a gép, hogy mentsen el mindent, mert ujra fog indulni a gép, és nem lehet megakadályozni. Ne kérdezzétek, hogy mi lett átálivan, mert én se tudom. Annyit tudok, hogy egy olyan ember rakta fel a nete, aki nem nagyon ért hozzá.... Nemtudom, van-e köze hozzá, ugyhogy segitsetek nekem.
Elõre is kössz.

Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)

nesto
Köszi, és akkor ezt hogy tudom kimenteni és egy másik felhasználói profilba alkalmazni?

Dj Faustus
Regisztrációs adatbázis:
HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\EventLabels
HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\.Default

nesto
heló, az lenne a kérdésem, hogy a vezérlõpult, hangok-nál elmentett profil hol tárolódik? ha elmentek egy nevet, aminél be vannak állítva hogy melyik eseményhez milyen hang legyen azt hol tárolja el?

És azon belül? Itt van valami sajátgép.lnk meg everest. Hogyan tovább?
A .lnk soft-link, magyarán egy olyan pici fájl, ami a program elindításakor továbbít a valós programhoz, annak segítségével fog az elindulni. Az asztalon a legtöbb esetben ilyenek szoktak lenni (eltekintve a néhány spéci ikontól), ha ezt törölni akarod, a c:\Documents and Settings\felhasználó neve\Asztal\ könyvtárban vannak.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Légyszi segítsen már valaki! Az asztalon az összes program a .lnk kiterjesztést vette fel, nem tudom hogy töröljem?
Kontrakcio
jah, lehet a monitor felbontása nem birja...

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
nah szép... igazábol látatlanba mentem oda, erre az volt a prob h a alaplapba nem volt csatlakozatva az egér... erre csatlakozatotm és még mindig semmi... (win98) probálom a vezérlõpult/egér v vez.pult/hardverek hozzáadásában de még mindig semmi... mondom ok... volt egy régi gépem azt rákötöttem a nõ monitorára és a bootképernyõig semmi probléma nem volt, mikor +jelent volna a bejelentkezõ,üdvözlõ képernyõ elsötétült a monitor... miért?

elõre is köszi! 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

hali KAV5 !nem az ATI drv-re gondoltam,hanem a NET keretrendszer
verziójára.

armageddon666
Másnak is elõfordult már hogy lefuttatta a Windows beépített karbantartója letörölt a windowsból? 😄 szal hogy utána reinstall kellett XD "A window most törli a felesleges filekat" utána "A windowsból nemtommámilyen filek hiányoznak" 😄 ezt csak én találtam viccesnek? XD

@

Kontrakcio
hát, akkor elég unalmas 1-2hnak nézek elébe :S azért köszi 😄

Picar77
ne is csodálkoz más hardverek vannak A gépbe mint B gébpe így az a win sohse fog bebootolni (újra kell tenned mindenkép)

()() (^^)

Kontrakcio
sziasztok! van A és B gépem... A gépbe beraktam B winyóját de nem bootol, vki tud segiteni h ne kelljen wint telepiteni?

elõre is köszi 😊

elõször a 6.11 est. Ma kipróbáltam az 5.8 ast (állítólag ez a legjobb a kártyámhoz). Ugyan az a baj... Kipróbálom majd az omegát...
köszi
Viszont sztem sokkal jobb az omega driver(stabil).

Hel !hanyas Verz-t tettél fel? (min 2.0 kell)

Hi!

remélem jó helyre írom... Format után (win xp prof., ati radeon 9200SE) feltettem az ATI catalyst drivert. Telepítés közben kaptam egy üzenetet, hogy kell a .NET framework. Azonnal leszedtem, feltelepítettem és csak utána folytattam a Catalyst telepítését. Azóta nem indul el a Catalyst control center. Semmi hibaüzenet, megnyitom megjelenik a folyamatok közt, de el is tûnik. A régi xp-n tökéletesen ment.
Mi lehet a gond? 😞
Szeretnék nlite-al létrehozni egy xp telepítõt, amibe integrálnám az sp2-n kívül az ie7 és .net 2-t is, valamint a hotfixeket. A kérdésem az, hogy az ie7-et és a .net-et hol kellene integrálni? A második, javítások pontban egy hibát dob, hogy nem ehhez a verzióhoz való, az elsõ javítócsomagok pontban pedig csak a használható parancsokat mutatja meg, valamint hogyan lehetne az ezekhez készült hotfixeket (már ha egyáltalán lehet ezeket integrálni) integrálni, mivel nem tudom szabályozni, hogy elsõnek pl. az ie7 integrálódjon és csak azután a hozzá való javítás.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!