Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Le tudná nekem valaki írni hogy mi a különbség a Gome Edition és a Professional között? Játékra melyik a jobb?
...
...
Az a problémám, hogy az XP-s órát nem tudom az interneten frissíteni. Eddig nem volt vele semmi gond, mindig mûködött az azonnali frissítés, de már egy pár napja mindig azt írja ki a program, hogy hiba történt a frissítésnél. Már azt is megpróbáltam, hogy a tûzfalat kikapcsoltam, de sajnos így sem megy. <#szomoru1>#szomoru1>
Remélem tud valaki valamilyen megoldást.
Elõre is köszi minden segítséget
Gera
Toshiba L300-2C5
Felhasználó konfigurációja - Felügyeleti sablonok - Rendszer - Ctrl-alt-del beállításai - Feladatkezelõ eltávolítása. legyen letiltva
Már olvastam hogy kéne megoldani ezt de nem sikerült egyik megoldás sem amit én olvastam.Tehát az lenne a probléma hogy CTRL+ALT+Del-lel nem indul el a feladatkezelõ.Se máshogy.Aztse írja ki hogy letiltotta a rendszergazda.Nemtom mit kéne csinálni😞
...
mi van akkor ha indítom a gépet és mikor bejönne az xp fekete képernyõ egyedûl a kurzort látni, hallani ahogy bejelentkezik meg minden csak nem látni semmit a kurzortól?!
csökkentett mód bejön sztem vga kártya gond lehet, megpróbáltam drivert frissiteni de csökentettbe nem lehet
Glory Glory Man United!!
A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...
ksözi a segítséget...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
kell elég sok szabad hely, hogy legyen hova átpakolni a cuccokat
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
erõforrás lehetõségeim szûkösek: 2600Barton 512 DDR
elõre is kösz...
/*WTF?!*/
Az lenne a kérdésem, hogy az mitõl van, hogy az egyik ismerõsömnek kiirja a gép, hogy mentsen el mindent, mert ujra fog indulni a gép, és nem lehet megakadályozni. Ne kérdezzétek, hogy mi lett átálivan, mert én se tudom. Annyit tudok, hogy egy olyan ember rakta fel a nete, aki nem nagyon ért hozzá.... Nemtudom, van-e köze hozzá, ugyhogy segitsetek nekem.
Elõre is kössz.
Lenovo Y580 (i7 3610QM, 8GB RAM, GTX 660M 2GB, Samsung 840EVO 120GB SSD+1TB HDD)
HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\EventLabels
HKEY_CURRENT_USER\AppEvents\Schemes\Apps\.Default
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
elõre is köszi! 😊
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
verziójára.
@
()() (^^)
elõre is köszi 😊
köszi
remélem jó helyre írom... Format után (win xp prof., ati radeon 9200SE) feltettem az ATI catalyst drivert. Telepítés közben kaptam egy üzenetet, hogy kell a .NET framework. Azonnal leszedtem, feltelepítettem és csak utána folytattam a Catalyst telepítését. Azóta nem indul el a Catalyst control center. Semmi hibaüzenet, megnyitom megjelenik a folyamatok közt, de el is tûnik. A régi xp-n tökéletesen ment.
Mi lehet a gond? 😞
A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!