Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
alcohollal könnyebben megy
1. fájl-->új......megcsinálja a képfájlt
2. képfájlon jobb klikk és képrögzítés varázsló és már mehet is.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

neroval csinálsz egy image fájt
ezt a képfájlt írod ki lemezre neroval
ennyi
Hogyan kell kiírni az xp-t cd-re?
Mert én kiírtam egyet és a boot-olásnál nem ismerte fel.
Mit csináltam rosszul?
kissadamvikt
ez mind szép és jó de nem az itthoni gépre kéne hanem infó órára mert a tûzfalat vhogy ki kéne kapcsolni ha játszani szeretnénk a haverokkal vagy átengedni a játékot és mivel mi csak korlátozott felhasználóként jelentkezhetünk be ezért kéne...

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
szasztok

azt akarom megkérdezni h a Rendszerleíróadatbázis-szerkeztõben hol tudom kiolvasno a rendszergazda jelszavát? vagy ha itt nem lehet akkor hol tudom ezt megnézni???

ELÕRE IS KÖSZ!!!!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Prince of Máté
mégis ki lehet <#zavart1>

Prince of Máté
ok kössz, amúgy már tegnap rátalálta merre a funkcióra

jbal
Vezérlõpult-->biztonsági központ bal oldalon a biztonsági központ riasztási módjának megváltoztatása és ott kiveszed a pipát az automatikus frissítés mellõl
#14725 köszi

Xp - eredetiséget vizsgáló megoldása - #12949 !!!
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)
Sikerült!Köszönöm korrekt válaszod<#eljen>
Nemigazán sikerült volna az általad belinkelt oldalról kibogóznom,hogy miképpen lehetséges ezt összehozni de te lefordítottad röviden,érthetõen.
Thx

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Dj Faustus
Alapvetõen három dolog kell: a Magical Jelly Bean Keyfinder és a Microsoft Genuine Advantage Diagnostics Tool, és egy érvényes sorozatszám.
Az elsõ program segítségével felülírható a sorozatszám, az utóbbi programmal pedig ellenõrizhetõ.
De ez le van írva itt (Google: wga crack keresõszavakra az elsõ találat).

valamit találjunk ki...
wga crack nem segít,többi pontban felsoroltak is kilõve😊fõleg a 2-es<#nevetes1>

Nekem is ez a gondom😞
Uninstall nem lehetséges,törölni nem lehet sem kilõni onnan valahogyan.
Viszont idegesítõ,hogy ott van az szent.

Dj Faustus
"Jobb oldali tálcán lennt kapok mostanában 1 üzenetet egyfolytában,hogy softver hamisítás áldozatává váltam."

"Viszont ez a szegény leszedett egy oylan frissítést, ami ellenõrzi, hogy jogtiszta -e a Windows"
1. Megvásárlod
2. Alternatívaként felteszel egy Linux disztribúciót (és elfelejted a Windowst).
3. Google/valamelyik fájlmegosztó hálózat (torrent, eMule, DC++) keresõje, astalavista.box.sk számára varázsszavak: wga crack

Sziasztok!
Most tettem újra az XP-t! SP2-es és nem kell aktiválni. Viszont ez a szegény leszedett egy oylan frissítést, ami ellenõrzi, hogy jogtiszta -e a Windows. És akárhányszor bekapcsolom a gépet kijön ez a kis szarság és nem akar eltûnni! Ott virul az óra mellett! Ha feladatkezelõbe bezárom akkor megint elõjön! Hogy a francba írtsam ki ezt?
és ha szöveget írok bárhova akkor egy idõ múlva eltûnik a szöveg elõtti fekete függõleges vonal és ismét oda kell kattintanom ahova írni akarok...

Ha valaki tudja mi a válasz kérem segítsen!

Elõre is köszi!!

Hellósztok!

Nekem nem a játékkal lenne kérdésem hanem vmi mással.Szerintetek miért lépked vissza állandóan (10 másodperckenként) a Windowsba mikor játszok vmilyen játékkal? Ja és a gépem konfigurációja miatt bizots nem lehet baj,mert nem vmi gyenge gépem van!

Belépek és egybõl kilép,nem zárja be a játékot csak visszalép a Windowsba...Légyszi segítsetek,mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja!
Elõre is köszi!

Jobb oldali tálcán lennt kapok mostanában 1 üzenetet egyfolytában,hogy softver hamisítás áldozatává váltam.Na most,tisztában vagyok ezzel nem kell figyelmeztetgetni úgyhogy eltüntetném onnan ha lehetne.
Van erre már megoldás?thx

Ioles
Ó köszi szépen, sikerült, van megint hang 😊, jeee 😊

Dj Faustus
"Az 1. linkbõl azt vettem ki hogy a drivers32 mappán belül létre kell hozni egy almappát, wavemapper néven"
Nem. Sehol sincs szó mappákról.
A regisztrációs adatbázisban (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 kulcsot (bal oldalt) és ott kell létrehozni egy új karakterlánc értéket (Szerkesztés/Új/Karakterlánc menüpont) wavemapper azonosítónévvel és msacm32.drv értékkel.
Itt láthatod a jobboldali lista legalján, hogy kellene kinéznie a karakterláncnak (felette különbözõ a Windowshoz adott és külön feltelepített kódekek). Bal oldalt alul, meg hogy melyik kulcshoz tartozik.

Ioles
Köszi szépen, ez sztem jó is lenne ha tudnám pontosan hogy mit kell csinálni. Az 1. linkbõl azt vettem ki hogy a drivers32 mappán belül létre kell hozni egy almappát, wavemapper néven, és azon belül egy fájlt, na ezt meg is csináltam csak nem biztos hogy jól mert még most sincsen hang

Dj Faustus
Ha csak a Flashben nincs hang, akkor az alábbi vagy az alábbi oldalon levõ leírás segíthet.

Ioles
Na megpróbáltam és most sem jó, nemtom mi lehet a baja, de azért kösz

Dj Faustus
"szerintetek bekapcsoljam a a frissítéseket?"
Kapcsold be. Különbözõ sérülékenységeket, biztonsági hibákat kerülhetsz ki velük; ezáltal biztonságosabbá teheted a géped; megakadályozhatod, hogy illetéktelenek valamilyen sérülékenységet kihasználva megtámadják a gépet.

"Sehogy ez a tûzfal velejárója..."
Ez nem a tûzfal velejárója, hanem a biztonsági központé. A #14717-es hozzászólásban választ adtak a kérdésre.

"használj sima XP pack1-et, és nem lesz ilyen...."
Ezt meg nem ajánlanám. Biztonsági kockázatnak teszi ki a gépét.

"Friss drájver!"
A hivatalos weboldalról szerezhetõ be a legfrissebb.

Ha nem telepited az SP2 óta kiadott frissitéseket,akkor a hackerek,virusok,troyaiak ki-be fognak járkálni rendszereden.A frissitések között vannak a rendszer stabilitását növelõ javitások is.Hiányukban esetleg kapsz egy kék képernyõ és valamilyenen Stop hibaüzenetet.Persze az is elõfordulhat,hogy valamelyik frissités bekavarhat a rendszerben.Ezeket általában az MS javitani szokta.Én bekapcsolnám.

[HUN]FaTaL
start->run services.msc és kapcsold ki a biztonsági központot

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Felhasználóknál töröld az ASP.NET nevût.

[HUN]FaTaL
Felhasználóknál töröld az ASP.NET nevût.

Prince of Máté
szerintetek bekapcsoljam a a frissítéseket?

DarkSector
Nem gond...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NeoMaN
bOCS, 17718-RA MENT A LOL.

DarkSector
Friss drájver!
Mi a lol ebben?

NeoMaN
LOL......

DarkSector
Ez egy orvosság lehet a problémára:
Realtek AC97<#vigyor3>

DarkSector
Sehogy ez a tûzfal velejárója...használj sima XP pack1-et, és nem lesz ilyen....

Noninnyó
Vezérlõpult / Biztonsági központ
Itt ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Prince of Máté
sziasztok újraraktam a win-t, sp2 van fennt, és kikapcsoltam a frissítést, nekem ne akarjon frissíteni, ha így is jól megy a gép.
A lényeg, hogy minden bekapcsoláskor kiírja a tálcán, h veszélynek van kitéve a számítógép ... és bejön egy ablakban, h kapcsoljam, be.
na ezt hogyan lehet "eltüntetni" ?

units
uninstalld a hangkártya szoftverét és az eszközkezelõbõl is távolítsd el. restart után próbáld telepíteni.

Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com

Ioles
Nemtud senki sem segíteni? Nagyon szar hogy nincs hang

jbal
Sziasztok!
Olyat lehet h amikor felrakom a windowst ne legyen utána az hogy minden indításnál rá kell kattintani a felhasználóra hanem automatikusan bejelentkezzen?mert láttam már ilyesmit h vki felrakta és csak bejött h üdvözöljük és kész.

aszizoli
Szerncsére ilyen gondom nem szokott lenni, de talán ezek között találsz megoldást.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

KILLER2
Sikerült, köszi!

Töltsük le az internetet!

KILLER2
És ezt hogyan kell használni?

KILLER2
Köszi.

kopa1
Vista Boot Pro

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

KILLER2
Vistából a sajátgépben az indítás és helyreállításnál kivettem a pipát a rendszerek listájának megjelenítése elõl és az XPt tettem apalértelmezett oprendszernek, így most rögtön az indul. Hogyan tudom rávenni, hogy lássa a Vistát?

kopa1
Sp2 már megvan! csak a WGA vacakol, a szokásos dumájával 😄

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

KILLER2
Hogy tudom egyénire megváltoztatni a start menü és társai színét XP stílusban? Mert feketét szeretnék.