Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. fájl-->új......megcsinálja a képfájlt
2. képfájlon jobb klikk és képrögzítés varázsló és már mehet is.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ezt a képfájlt írod ki lemezre neroval
ennyi
Mert én kiírtam egyet és a boot-olásnál nem ismerte fel.
Mit csináltam rosszul?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
azt akarom megkérdezni h a Rendszerleíróadatbázis-szerkeztõben hol tudom kiolvasno a rendszergazda jelszavát? vagy ha itt nem lehet akkor hol tudom ezt megnézni???
ELÕRE IS KÖSZ!!!!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
#14725 köszi
Xp - eredetiséget vizsgáló megoldása - #12949 !!!
(ezt több helyen használtam már gond nélkül)
Nemigazán sikerült volna az általad belinkelt oldalról kibogóznom,hogy miképpen lehetséges ezt összehozni de te lefordítottad röviden,érthetõen.
Thx
★ 汤姆 李
Az elsõ program segítségével felülírható a sorozatszám, az utóbbi programmal pedig ellenõrizhetõ.
De ez le van írva itt (Google: wga crack keresõszavakra az elsõ találat).
★ 汤姆 李
Uninstall nem lehetséges,törölni nem lehet sem kilõni onnan valahogyan.
Viszont idegesítõ,hogy ott van az szent.
★ 汤姆 李
"Viszont ez a szegény leszedett egy oylan frissítést, ami ellenõrzi, hogy jogtiszta -e a Windows"
1. Megvásárlod
2. Alternatívaként felteszel egy Linux disztribúciót (és elfelejted a Windowst).
3. Google/valamelyik fájlmegosztó hálózat (torrent, eMule, DC++) keresõje, astalavista.box.sk számára varázsszavak: wga crack
Most tettem újra az XP-t! SP2-es és nem kell aktiválni. Viszont ez a szegény leszedett egy oylan frissítést, ami ellenõrzi, hogy jogtiszta -e a Windows. És akárhányszor bekapcsolom a gépet kijön ez a kis szarság és nem akar eltûnni! Ott virul az óra mellett! Ha feladatkezelõbe bezárom akkor megint elõjön! Hogy a francba írtsam ki ezt?
Ha valaki tudja mi a válasz kérem segítsen!
Elõre is köszi!!
Nekem nem a játékkal lenne kérdésem hanem vmi mással.Szerintetek miért lépked vissza állandóan (10 másodperckenként) a Windowsba mikor játszok vmilyen játékkal? Ja és a gépem konfigurációja miatt bizots nem lehet baj,mert nem vmi gyenge gépem van!
Belépek és egybõl kilép,nem zárja be a játékot csak visszalép a Windowsba...Légyszi segítsetek,mert fogalmam sincs hogy mi lehet a baja!
Elõre is köszi!
Van erre már megoldás?thx
★ 汤姆 李
Nem. Sehol sincs szó mappákról.
A regisztrációs adatbázisban (Start menü/Futtatásba írd be: regedit) keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32 kulcsot (bal oldalt) és ott kell létrehozni egy új karakterlánc értéket (Szerkesztés/Új/Karakterlánc menüpont) wavemapper azonosítónévvel és msacm32.drv értékkel.
Itt láthatod a jobboldali lista legalján, hogy kellene kinéznie a karakterláncnak (felette különbözõ a Windowshoz adott és külön feltelepített kódekek). Bal oldalt alul, meg hogy melyik kulcshoz tartozik.
Kapcsold be. Különbözõ sérülékenységeket, biztonsági hibákat kerülhetsz ki velük; ezáltal biztonságosabbá teheted a géped; megakadályozhatod, hogy illetéktelenek valamilyen sérülékenységet kihasználva megtámadják a gépet.
"Sehogy ez a tûzfal velejárója..."
Ez nem a tûzfal velejárója, hanem a biztonsági központé. A #14717-es hozzászólásban választ adtak a kérdésre.
"használj sima XP pack1-et, és nem lesz ilyen...."
Ezt meg nem ajánlanám. Biztonsági kockázatnak teszi ki a gépét.
"Friss drájver!"
A hivatalos weboldalról szerezhetõ be a legfrissebb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi a lol ebben?
Realtek AC97<#vigyor3>#vigyor3>
Itt ki lehet kapcsolni a figyelmeztetést.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A lényeg, hogy minden bekapcsoláskor kiírja a tálcán, h veszélynek van kitéve a számítógép ... és bejön egy ablakban, h kapcsoljam, be.
na ezt hogyan lehet "eltüntetni" ?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
Olyat lehet h amikor felrakom a windowst ne legyen utána az hogy minden indításnál rá kell kattintani a felhasználóra hanem automatikusan bejelentkezzen?mert láttam már ilyesmit h vki felrakta és csak bejött h üdvözöljük és kész.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
Töltsük le az internetet!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /