Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Értem, köszi szépen!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Met
egyessével kell letölteni neked és az Nlite ban megadni neki a könyvtárat ahol vannak a fileok

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zeli
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Van egy program, amit letöltöttem az internetrõl, n-lite-nak hívják. Ezzel testre lehet szabni a Windows XP telepítõjét. A programban lehet biztonsági frissítéseket is tenni az XP-hez. Engem az érdekelne, hogy a Windows hova tölti le ezeket a frissítéseket? Mert szeretném integrálni a telepítõbe, hogy ne kelljen 80 frissítést letölteni minden egyes újratelepítéskor. Aki tud segíteni, kérem írjon.😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Biztosan valami spy, mert mostansag nalam is jeletkezett mar parszor mikor bezartam az iexplorert...

DarkSector
Nálam is mostanában sûrûn elõjön ilyen hiba!!!!!!
Ezt jó volna tudni, hogy mi a ráktól van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

xxdani
jah és azt lefelejtettem hogy ezt csak akkor írja ki ha egy bizonyos játékablakot zárok be

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

xxdani
Helló! Ha ezt a hibár írja ki akkor épp minek van baja? Magának a windowsnak vagy szar a memóriám?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

DarkSector
Igen ez mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapidshare Unlimited 2:Link

DarkSector
Ha van elég ram-od, akkor a vista-ban...

sziasztok nem tudja valaki hogy melyk windowson futnak gyorsabban a jatekok?
DarkSector
Igazad van, mert szar az egész....
Nem megy és szerintem nem is fog...
Majd szerintem uninstall lesz belõle....<#rinya>

ffxi
Majd akkor köszönj ha mûxik.

Fákjúal!

Thnx a tippet, sikerült kiírnom holnap fel is teszem csak megvárom az új ramokat...😊A 6os verzióról még nem hallottam utánna nézek hátha jobb...

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

DarkSector
Köcce nagyon....

zvaragabor
Ahha. hát nem tom, próbáld ki, hátha nem bírják kicsukni a programot.

Chaos Anno Domini

A helyzet az, hogy a gepet amin dolgozok tobben is hasznaljak es hosszasan fut egy bizonyos szoftver, aztan azt szeretnem elerni, hogy valaki le ne allitsa akar veletlenul is...

zvaragabor
ProcessGuard "Ez védi az összes olyan futó folyamatot a gépen, amire ráállítottuk, és nem engedi, hogy bármi kis jött-ment illetéktelen kémprogram csak úgy kilõje õket." Van ingyenes, és fizetõs változata.

Gép újraindítás kivédésére per pill nem tok megoldást. Ha a vírusoktól tartasz, akkor szerezz be egy jó vírusirtót, és tartsd naprakészen.

Chaos Anno Domini

Az lenne a kerdesem, hogy letezik-e olyan program vagy valamifele beallitas, ami segisegevel meg lehet akadalyozni, hogy egy eppen futo alkalmazast, szoftvert bezarjanak, vagy eppen ujrainditsak a gepet?!

Koszi

lck
HDD-rõl nem lehet installálni.
A lemezképet kell kiírni DVD-re és úgy telepíteni ( gondolom )
Én ezt a verziót még nem próbáltam, de lehet hogy most majd letöltöm és felrakom.
Egyébként már van belõle V6-os verzió is.
Elvileg erre számíthatsz:
-Maga a rendszer valamivel gyorsabb lesz.
-Az egyéb programok csak akkor lesznek gyorsabbak ha direkt 64 bitesek.
-A játékok egyébként ugyanúgy elindulnak mint a 32 bitesen.
-A különlegesebb eszközökre nem biztos hogy lesz driver.
-Nem lehet magyarosítani.
ffxi
Próbáld meg ezt a 3 reg fájlt:

Link_1
Link_2
Link_3

Forrás ahol lehet, hogy több tippet találsz.

Fákjúal!

Sziasztok.

Kiadtak egy WinXP 2007 SP2 X64 Final V5 verziót.
Ki szeretném próbálni az XP-t 64biten Vitára váltás elõtt, ésha jó akkor addig ez maradna.Viszont a telepítõ másfél giga akkor ezt hogy kell installálni, HDD-rõl ???Evvel kapcsolatos 1-2 tapasztalat jól jönne, illetve a gémek mennek-e akadálytalanul? Van e esetleg teljesítménynövekedés? És nemutolsó sorban érdemes evvel a verzióval próbálkozni?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

na mgoldódott..... reinstall <#vigyor>
Hali!

nálam is ugyanez a probléma pár napja,2-3 perc míg betölt a windows és az óra mellett akkor sem jelennek meg a programok ikonjai, ki kell jelentkeznem meg vissza utána jó. msconfigba letiltottam minden induló programot de ugyanlyan lassú maradt tehát nem ott a gond. mitõl lehet lassú?
DarkSector
És az mitõl lehet, hogy 2-3 perc mmire kikapcsol vagy újraindul a Windows....
de elõtte még jó volt...

Jégkocka
Nagyon szépen köszönöm 😊

Levi

kuci06
üdv!
nekem is ugyanez a problémám volt egy hónapja!
nekem az volt az oka, hogy egy program (nemtom, hogy vírus volt-e, vagy valamimi más) indításnál betöltõdött a memóriába, és onnan szivatgatott.

Na, most a megoldás nálam ez volt:
ctrl+alt+del -lel felhoztam a feladatkezelõt, és a folyamatok közül kilõttem minden olyan cuccot, ami gyanúsnak tûnt (tehát az saját, ismert programjaim közül egyikhez sem tudtam párosítani õket). Ezután eltûnt ez az idegesítõ effekt. Természetesen ehhez tudnod kell nagyjából, hogy melyik taskok "megbízhatóak". Ha megvannak a bûnös progik, le kell õket tiltani az automatikus indításból.
így:
start/futtatás/msconfig
automatikus indítás fül, és itt tudod kikapcsolni a progikat. Ezután jön egy restart, majd remélhetõleg megjavul a windows.

Remélem tudtam segíteni 😉

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Jégkocka
Nem direkt írtam be 2-szer bocs. Amikor frissítettem a topicot, bekerült megint...

Levi

Met
ötletem az nincs de ha még egyszer bemásolod ide vagy egy másik topicba a kérdésed bant kaphatsz

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Jégkocka
Eltûnik a fókusz az ablakról windows xp-ben, mintha mellé kattintottam volna... Ezt csinálja a böngészõnél is, minden programnál. Van olyan játék amit lezár a tálcára. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond?

Levi

Jégkocka
Eltûnik a fókusz az ablakról windows xp-ben, mintha mellé kattintottam volna... Ezt csinálja a böngészõnél is, minden programnál. Van olyan játék amit lezár a tálcára. Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond?

Levi

zvaragabor
asszociáció játék a microsoftnál 😊

Chaos Anno Domini

Csak tudnám ki adja nekik ezeket a kodneveket.Whistler-Sípoló/Sundown-Napnyugta,stb.

zvaragabor
kösz kösz 😉

Chaos Anno Domini

1993: Windows NT 3.1 ("Daytona")
1995: Windows 95 ("Chicago")
1996: Windows NT Server és Workstation 4.0 ("Cairo")
1996: Windows CE 1.0 ("Pegasus")
1997: Windows CE 2.0 ("Alder")
1998: Windows 98 ("Memphis")
1999: Windows NT 4.0 Embedded ("Impala")
2000: Windows 2000 ("Cairo")
2000: Windows CE 3.0 ("Cedar")
2000: Windows for PocketPC 2000 ("Rapier")
2000: Windows Me ("Georgia")
2001: Windows XP ("Whistler")
2001: Windows for PocketPC 2002 ("Merlin")
2001: Windows XP Embedded ("Mantis")
2002: Windows CE .NET ("Talisker")
2002: Windows Mobile 2003 ("Ozone")
2002: Windows XP Media Center Edition ("Freestyle")
2003: Windows XP Tablet PC Edition ("Mira")
2005: Windows XP Professional x64 Edition ("Sundown")
2005: Windows Mobile 5.0 ("Magneto")
2006: Windows Vista ("Longhorn")
2009? Windows "Fiji"
2010-2015?: Windows "Vienna" (eredetileg "Blackcomb")

zvaragabor
Az XP-nek Whistler volt a fedõneve?

Chaos Anno Domini

Start/Vezérlõpult/Mappa beállitásai/Nézet/Egyszerü fáljmegosztás használata elöl kiveszed a pipát,majd Alkalmaz,Ok.Utánna jobklikk a használatba kivánt venni dokumentumon,Tulajdonságok.Itt már meg is jelent a Biztonság fül.Utánna Speciális,Tulajdonos,kijelölöd a felhasználoi neved,majd Alkalmaz,Ok.Utánna visszatérsz a Biztonság fülre és kipipálod az engedéjeknél a Teljes hozzáférést,majd Alkalmaz,Ok.

Hali! Egy olyan problémám volna hogy elromlott az XP-m és leakarok menteni a vinyoról pár fonots dolgot a felhasználói fiókomból (másik gépen slave módban van bedugva) de az a probláma hogy a felhasználói fiókomon jelszó volt és ilyenekor felteszi az XP azt a kérdést hogy saját használatuva akarom-e tenni a dokumentumaimat. Igen-t nyomtam és most nem tok hozzáférni a fiókomhoz a másik géprõl...Nem tudja vki hogy lehet ezt megekerülni, és hozzáferhetõvé tenni a fiókot???

DarkSector
Segítség kelene, mert kb 1-1.5perc kell az XP-mnek, hogy kikapcsoljon vagy újrainduljon.....
Elõtte nem max 10msperc....
Mi lehet a gond?????,,,
Help!!!!!!!!

DarkSector
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

DarkSector

DarkSector
Jah én is innén szedtem le és iszonyatsirály.....

Használd egészségel.Itt találsz még hozzá kurzor témát:Link.

DarkSector
Köcce
Iszonyat sirály vagy...
M Tech kurzort raktam föl....😊

Letöltöd a CursorXP-t:LinkTelepités után a skint bemásolod a CursorXP Themes mappájába.Ezután a programon belül kiválasztod,hogy melyik kurzort szeretnéd használni.

DarkSector
Ezt a kiterjesztést mivel tudom használni, vagy hogyan?????
Segítség
Cursor skin-rõl lenne szó a kiterjesztése pedig:

.CurXPTheme

HELP ME!!!

DarkSector
túlmelegszik...

nesto
lehetséges hogy azért indul újra a gépem mostanság, mert hirtelen túl sok memóriát enne meg és nem bírja? azureus + yahoo widget + rocket dock + windows peccs + stb.
:-/

DarkSector
Köcce szépen!!!

-UNINSTALL ZONEALARM
-Inditsd újra a gépet.
-Inditáskor nyomd meg az F8 gombot.
-Válaszd az inditás csökkentett módban opciót.
-Start/Vezérlõpult/Mappa beállitásai/Nézet/Az operációs rendszer védett fáljainak elrejtése elöl vedd ki a pipát.A megjelenõ figyelmeztetésre nyomj egy igent.
-Nyisd meg a Program Files könyvtárat.
-Töröld a Zone Labs mappát.
-Nyisd meg a Windows könyvtárat.
-Kersd meg az Internet Logs mappát-t és töröld.
-Nyisd meg a System32 mappát.
-Kersd meg ezeket a fáljokat:Vsdatant.sys/VSUtil.dll/VSInit.dll/töröld õket.
-Inditsd ujra a gépet.