Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esetleg kezd besz@rni?
DarkSector
Már próbáltam kikapcsolni, de nem tudom hogy mi az ami bezavarhat esetleg...
Most már átraktam a szobám másik sarkába, de ott is csak keleti irányba tudom elforgatni a hátulját....😞

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nincs a környezetében valami szerkezet ,aminek elektromágneses hatása is van?
Esetleg a monitort kikapcsolni,pihentetni ,pár percre.
DarkSector
Nyomok egy jobbra gombot, és csak akkor ugrik be egy 3-5 mp-re a homokóra, de utána ugyanolyan szar marad...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Van....
On-ra van állítva...

Hali !
Nézd meg,h a monitor menüjében be van-e kapcsolva a "Degauss" opció-
(demágnesezés)
Met
rosszul érintkezõ monitorkábel?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

zvaragabor
Szerintem igen, de várm meg néhány hozzá értõ(bbe)t is, hogy mit mond.

Chaos Anno Domini

DarkSector
Akkor ez meghibásodást jelent?

zvaragabor
Szervíz? Esetleg új monitor?

Chaos Anno Domini

DarkSector
Csõtök....
Van egy ciki problémám!!!!!!!!!
El sem hittem a dolgot, de a monitoromon a bal alsó sarok és a jobb felsõ sarok elszinezõdött!!!!!!!!!!
És csakk akkor áll helyre a kép, ha keleti irányba forgatom a monitor hátulját!!!!!
Ha már elmozdítom 90 fokot, akkor megint elszinezõdik!!!!!!!!!!!!
Mit tehetnék ez ellen???
HELP ME!!!!! <#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Met
jobb felül van egy csillag, katt arra

hogy tudok egy adott topikot, témát a kedvencek (persze nem az Explorerbe 😊 közé berakni?
amikor bejelentkeztem, még láttam a Kedvencek kategóriát...
Met
próbáld meg újjabb winrarral, nekem volt olyan, hogy a régebbi crc hibásnak látta a file-t

MaSzKa
rak fel a legujabb daemont a régit unistaláld hátha

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
kösz nem is vettem észre pedig hun winrar van

Kijavitod a hibás fáljokat.Utána Kibontás ide/Kibontás útvonala és opcioknál az Egyébnél kipipálod a Sérült fájlok megtartását.Ekkor is crc hibát fog jelezni,de ki fogja tömöriteni.

MaSzKa
de az is hibás ugyanot vagyok

MaSzKa
sfv nincs

DarkSector
Sehogy le kell szedni a hibás rar-t mégegyszer...

Met
sfv file nincs melette? esetleg abból meg lehet javítani

Met
nem raktál fel valami optikai drive elrejtõ programot?

MaSzKa
hogy lehet kitörmöriteni a winrar-ba hogyha crc hibás a fálj
mp3-ról van szó nem gond 1 kis recsegés

a régi dos-os rar-ba tudtam ilyet

DarkSector
Próbálj mindent leszedni, vagy kikapcsolni...
Yasu,DaemonTools,Alcohol...stb ha van...
Ha nem megy akkor tedd újra a rendszert....

marsu
Sziasztok!

Problémám a következõ!
Bármit akarok telepíteni (játék) az xp re, vagy olyan cd-dvd-ét teszek be amin autoinstall van, nem tudom feltelepíteni, mert azt a választ kapom ami a a KÉPenlátható!!!

Dj Faustus
"Azt h lehet megoldani ha routerrel megvan osztva a hálozat h láthassam h éppen a másik gépen mi ,,folyik""
Az adott gépre fel kell tenni egy VNC szervert, a gépedre egy VNC klienst, a routeren, és a gépek tûzfalain engedélyezni a a szerver és a kliens közötti kapcsolatot - és máris láthatod mi folyik (természetesen ehhez a másik félt is illik értesíteni).

Azt h lehet megoldani ha routerrel megvan osztva a hálozat h láthassam h éppen a másik gépen mi ,,folyik" szoval láthassam az õ monitorát.elöre is kösznöm

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

DarkSector
oks...😄

Prince of Máté
MEgoldottam!
Bementem a Bios-ba, oszt ott be vót rakva, hogy Floppy van a gépbe!
Beraktam Disabled-re, és többet ki se írja!
A Realtekes menüt, pedig kikapcsoltam, tehát már olyan a gép, mint volt.

DarkSector
Tegyél a gépbe egy A:-t azaz egy floppy meghajtót...

Prince of Máté
Help plíz!
Valaki segítsen!
Windows leállításnál ezt a hibaüzenetet kapom:
A meghajtó nem használható.Lehet, hogy nyitva van az ajtaja.Ellenõrizze, hogy van-e lemez a(z) A: meghajtóban, és hogy zárva van-e az ajtaja!
Ezzel, csak az a baj, hogy nincs is A: meghajtó...
Bekapcsolom a gépet, és kiír vmit (még a windows betöltése elõtt), hogy nyomjam meg az f10+shiftet a konfiguráláshoz...
Megynomom és ez a kép jön be:

Mit tegyek?
Idegesítõ, hogy mindig kiírja azt a szöveget.
Elõre is kössz.

zeli
Azt hiszem nem lehet beállítani, hogy ne legyen hátteres.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

ProGabe
remélem van megoldás a problémámra:htlm-t(ne jöjjön senki azzal hogy lassítja a gépet,kösz) raktam be háttérképnek,és az a gondom,hogy az ikonok miatt ocsmányul néz ki,mert nem "áttetszõek" az írások.a háttérkép pedig átmenetes,tehát még az sem megoldás hogy olyanra állítom be az ablakok színét(meg az asztalét,ugyanis csak akkor hajlandó olyan színû lenni amit akarok ha mind2-re ugyanazt állítom :S)
tehát a kérdésem a következõ:meg lehet-e csinálni azt,hogy az ikonok alatti írás html esetében se legyen hátteres,vagy már az is elég lenne,hogy ki tudjam õket törölni,ugyebár valaminek kell ott lennie...
azt tudom hogy van registry beállítás arra,hogy ne legyenek parancsikon nyilak,remélem erre is van

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DarkSector
Aux az hangkártya asszem a GPU meg a videókártya....
szerintem jó, mert nekem a GPU néha 60-70 között van, és 130-ig van írva a tûrõképessége....
Nyugi kigyulladni nem fog a géped...

zeli
az AUX-ot nem tudom, de a GPU-t igen.
a GPU az a grafikai processzor, másnéven a videókártya magja.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

xxdani
Everestben kotortam és a hõmérsékletnen belül találtam egy olyat hogy AUX és GPU. valaki megtudná mondani hogy mit jelentenek ezek mert egyszerüen sehol nem találok rá választ...és ha már itt tartunk gond ha minden olyan 43-49fokos a gépben? köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

dr Kotász
Sziasztok, .flv lejátszási problámában kérek segítséget, nem akartam külön topikot nyitni. Szóval a youtube-ról leszedett flash video file-jaimat kiválóan lejátsza a FLV Player 1.3, de én a BSPlayerrel, vagy a Media Playerrel szeretném lejátszani õket. Le is szedtem egy friss ffdshow-t, minden be is van konfigurálva, hozzárendeltem a libavcodec dekódert a kiterjesztéshez, de egyikkel sem indul el. Mi lehet a hiba?
Pistike 007
Ja, megcsináltam, minden oké. Köszönöm a segítséget! <#wink><#wave>

DarkSector
Akkor reinstall sajnos.....

Pistike 007
Na, ami Nálad a "Darknet", az nálam eltûnt. De hát megjeleníteni sem tudom... Ha egyszer nincs :S

A Start menübe ugy tudod visszarakni,hogy a Tálca/Tulajdonságok/Start menü/Speciális/Hálozati kapcsolatok/Megjelenités a Csatlakozás menüben legyen kijelölve.Utánna nézd meg a Vezérlõpult/Hálozati kapcsolatok/Helyi kapcsolat/Tulajdonságok/PPP over Ethernet Protokol megtalálható-e.Majd utánna töröld a Szélessávu kapcsolatot ugyanitt,és probálj meg új kapcsolatot létrehozni.

DarkSector
Én csak ennyit szoktam csinálni...ha nem megy, akkor lehet, hogy újra kell telepíteni az XP-t...

Pistike 007
Õm... de az a gáz hogy az az ikon nincs sehol! Csak az asztalon, azt meg nem lehet elindítani...

DarkSector
Próbáld felrakni mégegyszer a lan drivert és engedélyezni azt az ikont, ami alapban van a hálózati kapcsolatoknál....

Pistike 007
Sziasztok!
Körülnéztem a többi topicban, de talán itt kapok választ... 😊
Szóval. Op. rendeszer: Win Xp SP2, és az történt, hogy eddig simán lehetett kapcsolódni a netre (ADSL), és most ha ráklikkelek a kapcsolódásnak a parancsikonjára nem csinál az égvilágon semmit.
Ha startmenübõl szeretném indítani, szintén, sõt onnan ki is törlõdött. Megpróbáltam új kapcsolatot létrehozni a Hálózati kapcsolatok mappában, de úgy is eléggé érdekes a helyzet:
Ugye azt választom hogy kézzel állítom be a kapcsolatot. Tovább.
Nekem azt kellene bejelölnöm, hogy "Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylõ szélessávú kapcsolat segítségével."(PPPoE)
Na, ezt nem engedi bejelölni, ki van szürkítve. Tehát most valami vagy le van tiltva, vagy én nem tudom.
Biztos nem szolgáltatóhiba, mert a másik gépen van net.
<#conf>

DarkSector
Nekem minden játékhoz eddig bõven elég volt a 2gb ram....

Sziasztok,

Vistának elég 2GB ram, vagy kell a bûvös 3 ha játszani szeretnék?

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

A másik lehetõség😮ffline Windows Update:Link.

zeli
Oké, megnézem. köszönöm a segítséget mégegyszer😊

Met
Javaslom ezt az oldalt, egyszerre lent van minden frissítés vagy van még a droland.uw vagy milyen oldal (olvass vissza lett már linkelve párszor) ahol össze vannak szedve az sp2 utáni frissítések