Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nagyon szépen köszönöm, de nem naon értem angolul, hogy mit kéne tennem...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Link és

Link

http://www.winportal.net

ffxi
Cé +hajtódon van a win?

Fákjúal!

DarkSector
Segítséget szeretnék kérni, ahhoz hogy miért van az, hogy eddig fel tudtam telepíteni a zonealarmot, most meg nem tudom....
mert mindig ezt a hibát jelzi:

Validation failed for C:\DOCUME~1\RENDSZ~1\LOCALS~1\TEMP\VSINIT.DLL. You probably are missing a necessary root certificate.

Kontrakcio
köszi 😊

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Kontrakcio
sziasztok! vki a panda aktiv scan linket beszurná? elõre is köszi

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Csá , üdv!

Sajnos szokás szerint windowssal van gondom, mert meguntam az agyon crackelt dolgokat és így visszatértema gyári telepítõ cdhez... Ezzel viszont az a baj (gyári sp2) h nem lehet frissíteni, anélkül viszont nem sok mindent ér... tud vki egy linket küldeni h frissítésnél kikerülje vagy átmnejena z eredtiség vizsgálton...?

elõre is köszi

Uzsi

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

Sajnos nem értek eléggé a Windows-hoz és az NTFS-hez, hogy rájöjjek, hogyan kell hálózatról úgy törölni a fájlokat és könyvtárakat, hogy lehetõleg még spéci undelete-es programmal SE lehessen visszaállítani, és a Recycle Bin-bõl meg aztán semmiképp. Ismerem a Shift+del gomb technikát, sõt tudok is így törölni a kérdéses hálón (kis butusok megadták hozzá a jogokat, jobban mondva nem korlátozták 😊 , de vajon van-e jobb megoldás is? Pl. ha megtalálnám az indexfájlt, stb., amit törölhetnék, netán formattálásra tippek… ötletek? Valszeg nem lesz rá sok idõm, így megpróbálok felkészülni rá 😊 sõt kísérletezgetni sem fogok tudni (max. egy kicsit). 😊 Azt tudom, hogy ahhoz fizikailag kellene megsemmisíteni a vinyót, hogy végképp ne lehessen visszaállítani, ahhoz pedig nem férek hozzá. Más fizikai beavatkozás szintén kizárva, és a Kürték még így is visszaállítanák egy részét, pl. amin sérültek ugyan a 0-k és 1-ek, de a paritásbitbõl meg egyebekbõl visszaszednék a maestrok. Nem is õket akarom cumiztatni, ez nem menne, csak elég sósavval 😊 az adathordozóra. Szóval SW-es megoldás kell nekem, és a Shift+del gombbal történõ törlés utáni RÁÍRÁSra szavazok így elsõ blikkre, vagyis megpróbálom felülírni az adatok helyét is az NTFS állományallokációs táblában. Ez mennyire lenne eredményes, azaz mennyire lenne nehéz utána visszaállítani a cuccokat? Tudtommal nem valami sûrûn van backup, úgyhogy restore se nagyon lesz 😊
Ez eddig nem valami szofisztikált haditerv, de hatásosnak tûnik. Egyéb ötlet? Elõre is kösz!
(Nekem XP Home-om van, és a háló valszeg szintén XP, esetleg 2000 vagy NT.)

Web mester
Megoldodot a problémám.

Igen ez szándékomban volt, csak az idõ nagyon sûrgetett, így nem vártam meg míg minden lehetséges módot ki nem aknázok. Felraktam a display drivert, amúgy elvileg a magyart link
Utána csináltam egy rendszervisszaállítási pontot, majd erre próbáltam visszaálltani. Sikerült.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

aszizoli
Elképzelhetõ, hogy a "Catalyst Control Center" kavar be. Próbáld meg feltenni, önmagában a display drivert.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

aszizoli
Ezt a kérdést, ebben a topikban tedd fel, talán jobban tudnak segíteni.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

2 napja raktam újra az XP-t. Van egy csere Ati Radeon EAX550-es VGA-m. A hozzá adott telepítõlemez elbaszta a rendszert. Egyszerre akart több dolgot telepíteni, majd jött a hibajelzés, hoyg várjam meg míg az elsõ lefut és OK-ot nyomtam, rögtön resetelt. Ezután már a rendszerválasztó képernyõn túl nem jutottam. Végül az Xp CD-rõl bebootolot az XP. Kitöröltem a drivereket. Ettõl függelnül akartam egy rendszervisszaállítást, de kb az 1/4-énél megáll a folyamat. Valszeg újrarakom a rendszert, még nem volt fennt minden úgy sem, de szeretném tudni ez miért volt és esetleg megcsinálni, ha máskor is lenne. Ez most 2.x jött elõ. Az "elõzõ" rendszernél is ezt történ egy idõ után. De azt okozhatta memóriahiba, mert hibás volt, most már nem.

Valami tipp? pls

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

valaki plz help ! fontos :S

awak3n
de, dropmyrights az van, köszi😊
akkor ez azthiszem ígymarad

sziasztok, felraktam egy tiny xp nevü wint, ami angol. és le szeretném teljesen magyarítani. megoldható valahogy?

Dj Faustus
Használj Virtualboxot vagy VMWare-t. Sajna a VPC 2007 nem támogatja az USB-t.

Dj Faustus
Esetleg nem Dropmyrights használatával netezel?
Ugyanis ennek - az egyébként igen hasznos - segédprogramnak a használatakor lép fel az, hogy nem menthetsz akárhova (például gyökérkönyvtárba), vagy nem írhatsz felül állományokat (ugyanis eldobja a rendszergazdai jogokat, ami netezés közben nem egy rossz dolog).
Esetleg nincs átállítva a könyvtárhozzáférési joga (Jobb klikk a könyvtáron/Tulajdonságok menüpont/Biztonság fül)?
Vagy nincs valamilyen biztonsági szoftver felrakva - valamilyen "all-in-one" vírusirtó+tûzfal+spywareirtó+... összeállítás?

awak3n
szaisztok!
lenne egy olyan gondom,h már hónapok óta nem tudok letölteni normálisan netrõl mozzillával. Rámegyek,h letöltés bejön,h hova akarom menteni de csak oda tölthetek amit alapból felhoz, ha máshova akarom akkor felhozza,h ide nem menthetek, próbáljam meg a dokumentumok mappába, pedi grendszergazda vagyok.
valkaki tudna segíteni?köszi elõre is

Web mester
Hello!
Lenne egy problémám az XP-s gépemel. Pár napja nem tudok kijelentkezni az XP-bõl így nem lehet rendesen lekapcsolni. Csak kattan egyet azt kész. Viszont ha resetelek és miután belépek akkor ki tudom rendesen kapcsolni. Nem tudjátok mi lehet ez, esetleg egy virus vagy talán valami hardweres probléma?
Válaszaitokat elõre is köszönöm!

Met
Kicsit OFF

MS Virtual PC 2007-re, hogy lehetne usb-s eszközt varázsolni? Keresgéltem, régebbi (talán 2004) verzióban kezelte de ez nem, van erre megoldás? Xp-t tettem a virtuális gépre

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

aszizoli
Mivel megvan a CD kulcsod, ínkább kérj kölcsön egy telepítõ lemezt valakitõl, és a saját kulcsoddal telepítsd.
Arra figyelj oda, hogy a kapott lemez ugyanolyan rendszerû legyen, mint ami eddig neked volt. Mindkét gépen ellenõrizd a Rendszertulajdonságok - Általános fül alatt a jellemzõket, ez egyezzen meg a kölcsönkapott renszerlemezel.
Pl.: Microsoft WindowsXP
Professional
2002-es verzió
Szervizcsomag2

Ha ezek megegyeznek, el kell fogadnia a CD kulcsodat, és tudod aktiválni is.

Most látom hogy van egy partíció ami rejtett vagy nemtudom milyen, a partition magicben jelzi ki, és van rajta sokminden, autorun, i386, stb. egy acer tm laptoprol van szó. Ezt nem lehetne a recovery menübõl elindítani? Csak az a baj hogy nem fogadja el az alapértelmezett 000000 jelszót, ezért nem tudok belépni.
Üdv!

A laptopomon szeretném újratelepíteni az xp-t, eredeti cdkulcs van a gép alján, de cd nincs. Az i386 mappa gyárilag fennt van a c meghatón, ha ezt átrakom egy 1 gb-os partícióra, akkor megtudom formázni a többi partíciót és simán telepíteni? Vagy az i386 nem elég? Van valami ami különbözik az asztali pc-s telepítéstõl?
aszizoli
Ahogy elnézem ezen a fórumon megtalálod a megoldást.

aszizoli
Ha a Nero7 valamelyik korábbi verzióját használod, akkor ez programhibára utal, legalább is az itt leírtak alapján. Próbáld frissíteni a már javított verzióra.

Udv!
Egy olyan problemam lenne hogy NEROVAL dvd mentett kepfajl irasakor vagy egyeb fajl irasakor egy ilyen hibauzit ir ki iras kozbe a gep :
""" unspecified recorder error """
Nem ertem mi lehet a gond, a dvd-k meg tonkremennek miutan megkapom a hibauzit .

Hali

Segítséget szeretnék kérni. Frissen telepített XP-m van és az lenne a problémám, hogy mind2 hálókártyánál a hálózati cím lekérése közben vmi hiba lép fel, az internet ettõl mûködik, max 30 percig, utána a Generic Host Service (asszem) hiba üzenetet ír és csak akkor lesz újra jó a NET ha újra indítom a számítógépet, de akkor is csak a NET a hálózat ugyanúgy rossz...

Ezt hogy tudom orvosolni?

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

köszönöm remélem tudjuk használni a leirtakat!

lck
és ez a gép elinditása után mondja ezt

NTLDR fájl-t hiányol mint kideritettem

Nekem régebben olyan hibám volt, hogy amikor a formázás után a telepítõ másolta fel a fájlokat a winchesterre, ugyanígy hiányolt egy fájlt, és nem volt hajlandó továbmenni. Én elsõnek arra gyanakodtam, hogy szektorhibás a vinyóm, és azért akadt meg a telepítés, de késõbb kiderült, hogy a memória romlott el, és ki kellett cserélni. Nem állítom, hogy az a probléma, csak találgatok.

pontositok, nem telepitéskor hiányolja, hanem a gép bootolása elött

nem tudom h lehet e segitséget kérni, egy közeli ismerösöm telepitené a frissen formázott HDD-re az XP-t, de telepitésnél hiányol egy NTUSER nevü fájlt, nem tudjuk mit kellene tenni, hogyan hozhato rendbe a dolog, fontos lenne a segitség! (sima XP-vel és SP2-essel egyaránt probáltuk telepiteni!)

Igen, ez a gond hogy nincs visszaút. Ha lehetne partíciókat másolgatni, stb. akkor nem lenne nagy érvágás a többi program ami nem látja..

A dinamikus lemezeknél csak az összes partíció törlése után az egyben lévõ, teljesen üres, partíciómentes lemezt tudod konvertálni. Tehát letarolsz mindent mintha most hoznád a boltból a vinyót, majd Vezérlõpult/Felügyeleti Eszközök/Számítógép Kezelés/Tárolás/Lemezkezelés/Lemezfejre kattintva jobbklikk/konvertálás dinamikus lemezzé.

Addig tedd át másik vinyóra az adatokat, vagy írd ki korong(ok)ra.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Köszönöm. Ez segített. Elfelejtettem egy megjelenítõnek engedélyezni. Egyébként ez régi problémám, hogy az FX5200-as karim analóg kimenete nem mûködik, ezért egy digitális-analóg átalakító segítségével a digitális kimenetre van rádugva a monitorom, de valamiért a gép azt hiszi, hogy két monitort üzemeltetek.

DarkSector
Igen valszeg rávagy csatizva telepítés alatt is egy második megjelenítõre!
(monitor,tv,projector,videorecorder,DVD-recorder)
Ki kellene kapcsolni.
Jobb gomb->tulajdonságok->beállítások-....
Nvidia driver esetében -> Nvidia DRIVER SETTINGS-nél:

lck
Véletlenül nincs több képernyõ engedélyezve ?
( Vezérlõpult > Megjelenítés > Beállítások )
Lehet hogy átmegy az egered a nem létezõ 2. monitorra.
Sziasztok!

Tegnap raktam újra a WinXP-t, és azóta olyan érdekes anomáliával találkoztam, amivel eddig nem, és sajnos roppant mód zavaró is:

Szóval ha a képernyõ jobb széléhez húzom az egeret, akkor nem áll meg a jobb szélénél, hanem 4-5 centivel tovább lehet húzni. 😊 Tudom, elsõnek gyerekes problémának tûnik, de roppant zavaró tud lenni, amikor gyorsan be akarok zárni egy programot a jobb felsõ X-el, és reflexbõl tovább húzom az egeret, és nem tudok 0,5 sec alatt rákattintani. Meg a függõleges görgetõsávnál így az egér nincs rajta folyamatosan a görgetõsávon. És a sima Win Media Player Classic-nál ha az egér a képernyõ területén kívül van, akkor ha egy kattintással meg akarom állítani a filmet, akkor inkább leveszi teljes képernyõröl.

Szóval a probléma elsõnek (meg másodiknak is) nevetségesnek tûnik, de megkeseríti a mindennapi Windows-omat. Tudtok valami megoldást erre?

Üdv:
DJviolin

tarti19
nem hsizem hogy azona ne futna el 2.8-as celka ,asus 9250, foxconn alaplap és 768 ram, volt már fent xp, deh az nem tudom miképpen ment fel.
Habár lehetséges hogy ide kábel és winyó cserével megoldódika probléma...
reménykedem benne

PíszLávJuniti
Igen, ez a gond hogy nincs visszaút. Ha lehetne partíciókat másolgatni, stb. akkor nem lenne nagy érvágás a többi program ami nem látja..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dinamikus köteteit havernak is töröltem majd a szûz winyót átkonvertáltam normál kötetre és visszatértem a jó öreg Partition Magic-hez.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Nektek mûködik rendesen az ATI Catalyst xp alatt?
A mostani sorozat nekem mind hibás(értem ezalatt,hogy nem tölt be,ha beis tölti akkor hibával leáll + még win indításnál is mindig hibákat dob a softver<#nemtudom>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PíszLávJuniti
Tudtok használható Partícionáló programról?
LDM re szeretném csinálni az egész vinyót, de anélkül nem fogok hozzá, hogy nincs megfelelõ program. Tehát kezelje a dinamikus lemezeket.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

ha régi a configod,esetleg próbálkozhatsz Debian/ GNU/Linux op.rendszerrel- kevesebbel is beéri.
tarti19
nekem egy oylan kérdésem volna, hogy miért nem mehet fel az XP ?
szal a telepítés 34.percében kifagy.
rengeteg xp-vel, vga, memória cserével is próbáûékoztam.
nemrég megfordítottam az ide kébelt és felment qaz xp deh aztán megint semmi😞 szóval számomra rejtély marad ez😞
lehet hogy új winyó után kéne néznem?
bár van egy 8 gigás winyóm amire szintéán nem ment fel az xp csakhogy anyám 3 gigsáráa régebben simán felment ami így mint korosodást majdhoygnem kizárta. Nem kizárt hoyg mindkát winyó haldoklik , igaz is HD TUNE nevû progival ráhesszeltem a 80G-s aranyosságra és 6,3% bad sectorhibát vagy mit dobott ki😞 😊.
Nagyon szépen köszi elõre is a helpet

Sziasztok!
Bocs h csak így közétek rondítok <#vigyor>.
Nem találtam megoldást 1 prblémára és gondoltam hátha ti tudtok segíteni...
A nagyszerû winxp alatt összecsinálta magát a net attól h leirtottam a zone alarmot(a régebbi tûzfalat). Ez nekem nem valami logikus de hát ha 1 segédprogram leirtása ezt eredményezi ez van nem baj...
Persze nem vártam semmit de 1 próbát megér, ahogy elrontotta talán ha visszarakom helyreáll, miért is állt volna?
A varázslóval kitörölhetem már elnézést de egyszerûen nem megy semmi össze-vissza varázsoltam a végén mert hót készen voltam de semmit nem csinált...
A következõ amire ráakadtam, hogy ez a nagyszerû rencer csak úgy letiltotta a hálókártyát 2 indítás között. Ennek megörültem gondolván biztos ezaz én problémám engedélyeztem de persze semmi a kapcsolat továbbra is korlátozott vagy nem jön létre... Ez után megfordult a fejemben ha én nem tiltottam le akkor csak a win lehetett de mégis kié a gép? eldönthetnénk...
Na de nem baj hátha csak én rontottam el valamit... Valakinek van ötlete?
<#buck>