25353
Whistler - Windows XP
-
Vardar #17273 Nekem most van egy kis problémám az XP-mel. Nem akarja felrakni a legutóbbi 4 frissítést(Office 2003-hoz és az Outlookhoz) és a C meghajtón nem akarja befejezni a szektor hibák kijavítását. -
#17272 No ez az a kép
http://images.msw.hu/xpsp3beta3180/sp3-16.jpg -
#17271 Hm most olvasgattam SP3-ról és ott volt ez a kép!
Ez milyen esetben létezhet hogy csak 17 alkalmazás fut és csak 100MB memót eszik??
Mert nekem alaból 32 és 4xxMb-ot eszik.
-
slylecz13 #17270 Vagy azt a módszert használod, vagy ezt ami ezen az oldalon van:
Másik lehetőség
Én az utóbbit használtam és bevált.
Remélem segítettem -
balcsi70 #17269 Sziasztok.Adott egy Acer gép,telepitem a Xp-t Linux volt rajta,Drivereket töltöm le hozzá,Az Intel AHCI Driver az mire kell? Azt tudom hogy át kelett modositsam a biosba a AHCI-t IDE-re mert másképp nem telepiti az XP-t. Kössza a válaszokat. -
Zsolt01 #17268 Nod32 -re szavazok.
(Nem ide tartozik, de 1 ismerősnél a 2.7-es nem tudott mit kezdeni 1 vírussal és akkor feltettem neki a 3-ast, megoldotta + még mást is talált.) -
Zsolt01 #17267 Akkor lehet mégsincs hitelesítve rendesen !
Van rá 2 megoldásom.
Ha érdekel, akkor 1 e-mail címet adj és elküldöm. -
Zsolt01 #17266 - Alaplap cuccait feltetted !
- DirectX !
- Videokártya Driver !
- Valamilyen új dolgot tettél a gépedbe !
- Géped nincs Felhúzva !
- Több játéknál is ez van !
Én pl.: egynél jártam így, de erre van megoldás (Call of Duty 4) -
Zsolt01 #17265 KMPlayer -el is próbáltad !
Lehet hibásak, próbáld másik géppel, másnál. -
Demeter #17264 Üdv!
Srácok csak egy kis segítséget szeretnék kérni outlook ügyben. Eddíg office 2003-as outlookot használtam mígnem volt vele vmi gond és leszedtem. Kis ideig maradt (tudom nem vmi jó választás) az outlook express 6-os. Minap felraktam egy office 2007-t és gondoltam akkor kipróbálom a 2007-es outlook-ot. Namármost a helyzet az, hogy miután felraktam az a hibaüzenetet kapom, hogy " az alapértelmezett levelezési mappák nem nyithatóak meg", ennyi. Erre a súgo azt írja, hogy vmi terminálkiszolgáló-ból probálom futtatni és ezért nem lehet. Sry de nem vágom, hogy most ilyenkor mi is van. Tudnátok abban segíteni, hogy miképp is tudnám a 2007-es outlook-ot bekonfigurálni és használni is egyben??
Előre is thx!!! -
bajusza #17263 nekem Nod32 van fenn, és bevált. -
#17262 Xp-re Avast vagy Nod 32 ajánlottabb? -
#17261 sziasztok két kérdésem lenne a második lehet hogy nem teljesen vág ide.
Első. csaináltam egy reg cleanert meg tudom is én azóta folyamatosan a gép inditásakor valamiféle fax programot akar telepíteni vagyis a következőt írja. "please wait while windows configures Fax" ezt hogy lehet megszüntetni? jah miután végigmegy a csík kér valamit csak már nem tudom mit és ha meg cencellingre nyomok akkor a következő indításkor megint próbálkozik.
másik egy poros ati radeon 9600Xt-m van és feltettem hozzá való drivert azóta amikor pl az asztalon jobbgombot nyomok akadozva jelenik meg az a menü nem tudom a szakszavát...ez miért lehet? driver nélkül minden okés... -
#17260 Hello!
Tudnátok mondani olyan programot amivel le lehet cserélni a boot képernyőt? Kösz! -
#17259 Sziasztok!
Xp Sp2 van fent a gépen, hitelesítve van, de mivel letöltött vmi automatikus hüleséget, ezért kiirogatja, hogy
,,lehet, hogy szoftverhamisitás áldozatává vált..."
Ezt hogy lehet kiütni? -
strebacom #17258 A #17255 - re valaki légyszi!!! -
#17257 Az jó ha 500-600 mega az XP-d!!! Ha annál nagyobb az már modolt és kaki... -
#17256 szasztok megin én lenneék. az a probléma h feltettem már a 2. xp t egy nap alatt de mindegyiknél az a probléma ha vmi uj gamet inditok olyan 1-2 percen belül kidob win hibaüzivel.... nemtudja vki mi lehet a probléma ? lehet h az h az xp amit letöltöttem nem olyan nagy méretü ? 500-600 mega. -
strebacom #17255 Sziasztok egy kis segitség kellene....miért van az hogy XP-alatt egy két avi formátumú filmet az összes lejátszó program fejjel lefelé játsza le????
Köszi!!! -
Noodlee #17254 Az XP nyelvét sehogy. -
Shader #17253 Hello! Hogy tudnám a magyar XP-t átváltani más nyelvre? Valaki ha tud segítsen pls! elöre is kösszi -
#17252 1. carlosca
2. Daytona 2008
3. ReBorn -
#17251 helotok , sztetek melyik xp t érdemes feltennem ? most akarom ujrarakni a gépet és nemtok donteni .persze nem legális változatra gondolok -
#17250 "az elérési út túl bonyolult"
Hálózaton keresztüli másolásra adja ki. Mi lehet az oka?
A távoli gépet tudom tallózni, pingelni, stb. -
#17249 Windows billentyű + Pause
Speciális fül
Környezeti változók: Temp mappa beállítása -
#17248 Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy a windows az E: meghajtón van és telepítéskor én véletlenül D: meghajtót adtam meg a TEMP könyvtárnak és így most mindenáron a D:-n keresi holott az a CD meghajtó és így nem enged programokat telepíteni :) Hol lehet átírni azt hogy hol legyen a TEMP könyvtár? Pls HELP! -
Demeter #17247 Köszönöm! -
#17246 A másik felhasználó távoli asztalhoz kell... -
Space #17245 Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy egyszer csak újraindult a gép és amikor a windowst indítanám el kiírja h az isapnp.sys -el gond van és próbáljam meg a cd-ről a javítást. Csak valamiért nem akarja megcsinálni.A linux ubuntu elindul probléma nélkül ,és el is érem a windowson rajtalévő fájljaim. Na csak ugyemost ha újrateszem a wint az elvileg elrontja a linuxot vagyis míg az ubuntu teljesen kezeli a win-t addig ha a wint felteszem akkor elvileg elronthatja a linuxot. Ezt csak hallottam de nem vagyok benne biztos mert végülis külön partíció. Na és az lenne a kérdésem h esetleg linuxról kitudnám javítani a win hibáját? Vagy volt már valakinek hasonló? És ilyenkor mi a teendő?:S Előre is kösz a segítséget -
#17244 A Regsvr32 segédprogram használatának és hibaüzeneteinek ismertetése.
-
#17243 regsvr32.exe -
#17242 a regsvr.exe mért használlja a prcit 50%-on?
amugy mi ez? -
#17241 Ja ezt , benéztem. :) -
#17240 Én ezt használtam, nem volt vele gondom: XP Codec Pack -
Demeter #17239 Srácok XP-hez milyen codec pack-ot éredems felraki? Tudnátok ebben segíteni??
-
Apocalipto #17238 Hát ez kicsit lehozott x) -
#17237 Váltás szövegbeviteli nyelvek között:
Bal Alt+Shift -
#17236 Kezdésnek futtass le egy nod-ot meg mondjuk valami antispyware progit. Szerintem valami kártevő lehet, msn-nél csak a zárolásra van billkombináció tudtommal. De az is shift+valami. -
#17235 Szevasztok!
Mostanában nagyon fel tud idegesíteni néha a gépem:) Egyre többször csinálja azt, hogy a billentyűzet kiosztását átállítja angolra. Általában msnezés közben, gondolom vmi billentyűkombináció hatására. Vagy nem?:D Tehát ezt mi okozza, és hogy lehet megszüntetni?
Előre is köszi! -
#17234 Megsérült a CD.