Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
sziasztok sry, biztos volt már feltéve ez a kérdés, de...

hogy a görcsbe lehet eltüntetni az XP felhasználó bejelentkezõ képernyõjét minden belépés elõtt ?
estére itthagytam a gépet, ujraindult vmi oknál fogva és megállt ennél a pontnál, így ment, de nem töltött ugye semmit

megköszönném a segítséget

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Magnumrolcsi
Vezérlõpúlton kívûl más galibát nem okoz(ott). Marad továbbra is.

Peetboy
Köszi szépen meg tudtam végre csinálni. Most már bejelentkezik magától.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

lck
Tedd fel a TweakUI - t Ebben van lehetõség a bejelenkezõ felhasználó beállítására.
A 2.ablak mutatja a beállítási lehetõséget.
Hát nekem egyszer a vista inspirat úgy gallyra vágta a gépet hogy windows reinstall lett belõle. Nem is használtam többet<#lama>
Magnumrolcsi
Lehet. Vista Inspirat van fent. Majd visszaállítom és megnézem úgyis sz*r-e.

Akkor használj linuxot 😛😛😛
Peetboy
Még mindig rendszer gazdaként lép be a Windows. Mindig ki kell jelentkeznem és beirnom a felhasználó nevemet.Most akkor hogy csináljam meg? PLEASE !! Utálom a windowst.<#szomoru1><#falbav>

Úristen

Nem lehet hogy a témától lett ilyen? próbáld meg visszarakni az alap windows xp témát hátha
Magnumrolcsi
Magától.

joshua
Ejha!<#idiota>
Ezt hogy csináltad? Vagy magától lett ilyen?

Magnumrolcsi
Vezérlõpultban ilyen a betû, hogy lehet vissza állítani?

sziasztok! lenne agy problémán! a tegnap delraktam egy starforce removal progit és a gép azonnal újraindult, majd miután megint elindult úgy 10-15 perc múlva megint újraindult!!!! tudnátok segíteni? lõre is köszi

Akkor tisztázzunk egy-két dolgot.A netkeretrendszer nem frissités,hanem program.Úgy ahogy te szeretnéd semmilyen programot nem lehet integrálni.Ez nem úgy müködik,hogy pl. fogom az Adobe Photoshop-ot,és õsszefésülöm a windows-al. Ugynevezett Addonokat készitenek az nLite-hoz belõlük.Utánna ezeket integrálják a telepitõbe.Ezen az oldalon:Link van egy halommal belõlük.Töltsd le és nézd meg a tutorial videokat.Az utolsó HowTo: Create addons with AutoIt a legérdekesebb.

Az xp-be 1-2 frissítés beleintegrálása nem olyan nehéz mLite-tal, de mondjuk a netkeretrendszer 2.0 nemtudja belefésülni mert hibát dob ki...
Mindjárt gondoltam.Az nem a te fiókod.A másik rendszergazdai fiók a tiéd,ami elõtt ott van a felhasználói neved.Gratulálok.

Peetboy
A Rendszer gazdát.<#hehe><#eplus2>

Melyik felhasználot léptetted be automatikusan?

Peetboy
Hát most kurva elbaszta a Windowsomat ez a beállitás.<#ejnye1>
Most Rendszergazdaként lépett be, és eltüntek az ikonok.
Remélem nem kell mindig át állitanom a saját fiókomra.<#vigyor1><#gunyos1>

Akkor csináld meg igy:Link.

Peetboy
A felhasználói fiókok -> asp .net nevû felhasználót töröld.
Hát hiába mondod, olyan nincs nálam. <#zavart2>

Mi a problémád az nlite-al?Én régota használom.

DarkSector
A készítõknek kb 1-2 évbe biztos benne volt, és ott nem egy ember készítette az xp-t....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hogyan tudnák egy olyan xp-t készíteni amiben benne van az összes frissítés?nLite-on kívül?
SD456
Hy all!

Az miért van, hogy amikor bejön a Windows ki írja, hogy a Windows Intézõ hibát okozott és egy kis idõ múlva meg az jön be, hogy az Explorer hibát okozott? Már kicsit idegesítõ... Vírus biztos, hogy nincs tegnap futattam egy Ad-Aware-t meg egy Avast!-ot.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

a microsoft virtual pc 2007-hez valami leirást kaphatok? vagy valami olyasmi segitséget h honnan töltsek be virtual disket?

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

Nagyon jó oldal amit küldtél majd holnap át olvasgatom 1000 THX!
Kösz.Már le vannak töltve csak valamit ki akarok próbálni!
A legegyszerübb,ha megnézed a Vezérlõpult-Programok telepitése és törlésénél.Kipipálod a Frissitések megjelenitését,igy láthatóvá válnak a telepitett frissitések.Vagy ennek az oldalnak a segitségével töltöd le õket:A Windows XP Professional SP2 magyar változatához jelenleg érvényben levõ Sürgõs frissítések listája.

ezt hogy teccik érteni?
Nincs le írva valamelyik oldalon hogy az xp milyen frissítéseket tölt le?
aszizoli
A Automatikus bejelentkezés engedélyezése Windows XP rendszerben, cikk alapján járj el.
A cikk alsó harmadában lévõ módszer, egyszerûbb.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Nagyon köszönöm.
Biosban nem találtam ilyen beállítási lehetõséget.

Viszont a gép a "wake up" gombra SEM ébred fel.

Csakis a bekapcsoló gombra hajlandó <#nemtudom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Beirod a Start-Keresés $hf_mig$ A találat egy ugyanijen nevü könyvtár lessz.De ugysem mész vele sokra,úgy hogy ne piszkáld.

[HUN]FaTaL
mapp=mappa

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
mondom vezérlõpult->felhasználói fiókok

nem igaz hogy valaki nem tudja a különbséget a fiók és a mapp között

hungaro
Köszönem szépen meg mentetted az életem!!

Hivatás az Életért!

Ezen az oldalon a T betüs résznél:Link.van egy Taskbar Repair Tool.A Taskbar Problems résznél válaszd ki a Taskbar is Missing-et,majd nyomd meg a Repair gombot.Utánna inditsd újra a gépet.

Peetboy
És azt hol? Windoews könytárban? Pontosan hol találom az asp.net fiókot?
A Regedit-ben be lehet állitani?

hungaro
helló valaki tudnan nekem segíteni?eltûnt a tálca és sehogy se tudom vissza állítani,vezérlõpultban is próbáltam de ott nem nyitja meg!!HELP,HELP,HELP

Hivatás az Életért!

[HUN]FaTaL
felhasználói fiókok -> asp .net nevû felhasználót töröld

Peetboy
Nálam a Windows Update-nél csinálta ezt. De ha mindenki minden nap frissiti a windowsát mindenkinél fel fogja ezt rakni.

Sziasztok!

Hova menti a frissítéseket az xp (.exe) formátumban, ha el menti?
Rage47
hm nekem is volt ilyen, de azóta megszûnt, mert winreinstall volt...
akkor csinálta, mikor egyszer jelszót állítottam be, utána kivettem, és mégis mindig bejött a bejelentkezõ oldal
Peetboy
Amióta frissitettem a Windowst a neten, azóta feltette megint azt a hülye bejelentkezõt ahol kéri a jelszót, de csak entert kell nyomni.
A felhasználónév váltásnál nem lehet ezt ki kapcsolni.
Hogyan lehet ezt eltüntetni? Eddig ha bekapcsoltam a gépet simán beindult a Windows minden jelszó kérés nélkül.<#nemtudom>

[HUN]FaTaL
megoldottam glide wrapperrel

rooney8
Nem tudja senki a választ?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Krityu
#15253 Biosban energiagazdálkodásai beállításoknál a "wake up"-hoz az "any key"-t állítsd be.
DarkSector
Talán valahol a vezérlõpultban kellene ezt beállítani, hogy mindenre reagálljon..mivel nekem konkrétan még ilyen gondom nem volt, ezét csak ajánlani tudom, hogy a FELHASZNÁLÓI FIÓKban kellene körbenézni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"