Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy a görcsbe lehet eltüntetni az XP felhasználó bejelentkezõ képernyõjét minden belépés elõtt ?
estére itthagytam a gépet, ujraindult vmi oknál fogva és megállt ennél a pontnál, így ment, de nem töltött ugye semmit
megköszönném a segítséget
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
A 2.ablak mutatja a beállítási lehetõséget.
Nem lehet hogy a témától lett ilyen? próbáld meg visszarakni az alap windows xp témát hátha
Most Rendszergazdaként lépett be, és eltüntek az ikonok.
Remélem nem kell mindig át állitanom a saját fiókomra.<#vigyor1>#vigyor1><#gunyos1>#gunyos1>
Hát hiába mondod, olyan nincs nálam. <#zavart2>#zavart2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az miért van, hogy amikor bejön a Windows ki írja, hogy a Windows Intézõ hibát okozott és egy kis idõ múlva meg az jön be, hogy az Explorer hibát okozott? Már kicsit idegesítõ... Vírus biztos, hogy nincs tegnap futattam egy Ad-Aware-t meg egy Avast!-ot.
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
A cikk alsó harmadában lévõ módszer, egyszerûbb.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Viszont a gép a "wake up" gombra SEM ébred fel.
Csakis a bekapcsoló gombra hajlandó <#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
nem igaz hogy valaki nem tudja a különbséget a fiók és a mapp között
http://goo.gl/gd6Zi5
A Regedit-ben be lehet állitani?
Hivatás az Életért!
Hova menti a frissítéseket az xp (.exe) formátumban, ha el menti?
akkor csinálta, mikor egyszer jelszót állítottam be, utána kivettem, és mégis mindig bejött a bejelentkezõ oldal
A felhasználónév váltásnál nem lehet ezt ki kapcsolni.
Hogyan lehet ezt eltüntetni? Eddig ha bekapcsoltam a gépet simán beindult a Windows minden jelszó kérés nélkül.<#nemtudom>#nemtudom>
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"