Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintetek mi lehet a probléma?
A feliratoknál is ugyanezt csinálja!
De ha megfigyeliktek pl a "Sajátgép"-et van ahol leírja rendesen és van ahol nem.... 😞(( HLP PLS
dixitque deus fiat lux
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
😄D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Google-ba beírva a "screen mate" kifejezést, rengeteg olyan oldalt találsz, ahol ilyen képernyõ figurákat tudsz letölteni. Bárányos megITT a lap alján a "Baaaa; Sheep for Windows"-nál van.
Chaos Anno Domini
Egy olyan progit keresek, ahol a gépen a képernyõre bizonyos figurákat be lehet rakni, és az ablakokon, vagy alkalmazásokon mászkálnak összevissza...
Tudom, hogy hülyén hangzik, de régebben láttam egyet, ahogy bárányok mászkáltak a képernyõn....mondjuk, hogy kinõtt egy fûszál a képernyõn, és a bárány megette és utána lefeküdt aludni....
Csak azt nem tudom, hogy ez milyen progi lehetett....
es mivel te alkatreszt nem veszel, igy nem vagy jogosult oem et venni.
azt meg ki mondta, hogy tobb gepre lehet 1 windozt tenni?
hörr hörr
tehat, home torol, vesz uj bontatlan windoz professionalt, es feltelepit.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
es ha veszel egy dobozos professionalt, azt meg barmilyen gepre telepitheted.
problema megoldva.
Problémám a következõ: Cég vásárolt Windows XP Home-os notebook-ot, amit nem lehet a tartományhoz kapcsolni, de az Exchange-re szükség lenne anélkül hogy tartományi azonosítást kérjen minden Outlook indításkor.
Az lenne a kérdésem hogy cégnél Windows XP Home Edition-el vásárolt notebook frissíthetõ-e legálisan Windows XP Professional-re? Vagy erre a gépre csak Home Edition-t vagyok jogosult telepíteni?
Ha telepíthetõ rá Professional, akkor az elõzõ eredetiséget igazoló matricát el kell távolítani vagy mellé kell ragasztani az újat?
A válaszokat köszönöm elõre is!
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
Van olyan program, amivel a boot sectort lehet defrag-elni? A Windows-t nem rég raktam fel, és hajlamos huzamosabb idõ után kifagyni töltés közben. Az elõzõnél is volt ilyen, de akkor használtam valami progit, amivel ez megszûnt. Sajnos nemtom már a nevét :S.
Ha valaki tud valami egyszerû, könnyen kezelhetõ programot, ami gyorsítaná a boot folyamatát, azt megköszönném.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
Szóval valószínûleg az USB-támogatás kissé még nem tökéletes.
Elõzmények: haverom rack-jét használtam minden tök faszán ment -> kikapcsoltam a gépet kivettem a racket és a betöltõcsík ment folyamatosan de nem töltötte be a Vindózt...:S
Újratelepítettem az XP-t és amikor ezt a dirvert:
IT8212 ATA RAID Controller driver
felraktam, újraindítás után meg csak töltött és töltött az XP...
Minden más driver jó volt ennél szállt el többször...
"nincs tuningolva a bios-ban valami?" Nincs.
ASUS P5AD2-E Premium, Intel Prescott 3.00GHz ASUS Silent Square Pro-val, 2GB RAM, Samsung 120GB+400GB SATA 2, Samsung 120GB (rack), Gainward BLISS 7950GT + Zalman Fatality FS-V7
VLC Media Playerben van képlopási lehetõség (alapból Alt+Ctrl+S billentyûkombinációval készíthetõ, beállítása: Beállítások/Beállítások menüpont/Bal oldalon a listából válaszd ki a Videó listaelemet/Jobb alsó sarokban Haladó beállítások/Jobb oldali blokkban keresd meg a Pillanatkép részt)
Virtualdubban is kijelölhetõek a képkockák és elmenthetõek (File/Save Image Sequence)
2 napja elszállt az XP-m és gondoltam újratelepítem. Eddig semmi gond nem volt a telepítéssel mert mostanság 2 gépet is felraktam de az enyémet nem tom megcsinálni... Az a baj, h amint felrakok 1 háttértárvezérlõt az újraindítás után kiakad az XP. Próbáltam netrõl tölteni a drivert, az alaplapi telepítõrõl programbból indítani és azzal felrakni, csak simán az eszközkezelõn keresztül megkeresni csak a drivert és úgy felrakni de semi ereménye... Újraindítás után csak tölt az XP és nem csinál semmi mást... Amikor régebben felraktam az XP-t semmi problem nem volt vele csak most kezdte el. Van 3 Xp telepítõm és 1ikkel sem megy (1 "eredeti" ami kér kódot meg minden, 1 felügyelet nélküli -> ezzel megy amíg nem telepítem az adott drivert; és 1 olyan amit magamnak csináltam drivereket integráltam meg ilyenek->ezzel az elsõ újraindításnál se indul el).
Van 1 Vista telepítõm is de az még a bootolásnál megáll. Betölti a fájljait nagynehezen elindul a vistás töltõcsík onnantól semmit.
100 szónak is 3 a vége: nagy szarban vok... Ha tudna vki segíteni annak örülnék...
KB 10-13-at... amit már nem bírt...és mikor visszavettem mondjuk 5-re akkor ment rendessen...
Kérdeztem már más topicban, de itt is beírom 😊 Összeraktam egy új gépet, feltettem rá az XP-t (Professional), feltelepítettem minden drivert amit kaptam hozzá, de a helyi kapcsolat, és ezáltal az internet elég gyakran megszakad, viszont utána rögtön újra lehet csatlakozni. A gép nincs semmihez se kötve, közvetlenül kapcsolódik a netre. Nincs valami ötlet mi lehet a baj, miért szakad meg?
Újraraktam az xpt és nem tudok windows updatelni
ez a hibakód: 0x80072EE2
mi lehet a gond?
Miután kiléptem a cod2 multijából, az fofadott engem, hogy az asztalon nincs semmi, csak a háttérkép. Nincs se start menü, se ikonok. Mondom jóvan, ujrainditom a gépet. Kivételesen megkérdezte tõlem az xp belépéskor, hogy meik felhasználót válasszam. Miutánb ismét beléptem az asztalon megin nem volt semmi. Egy párszor uujrainditottam a gépet, és nem akart megjelenni semmi. Megnéztem a task managerbe hogy mivan, és látom hogy az exploler.exe nem fut. Rámentem az uj feladatra, megnyitottam az exploler.exe-t. Aszittem minden gond megoldva, de nem, mert mire elõjött az asztal teljes egészében, megin eltûnt, az explorer.exe magátol bezáródott. Megnyitogattam még párszor, ami feltûnt, és eltûnt ujra meg ujra. Most ott tartok, hogy nincs start menü meg semmi. még jó hogy az IE-t meglehet nyitni a managerbõl😄 Ebben kérném a segitségeteket. Köszi!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
www.smart-bus.hu
xp sp2 pro: kikapcsolást nyomok és a Windows leáll... üzenet után nem kapcsol ki. Mi lehet a baj?
Felraktam ma az XP x64 SP2-t.Nagy problémám hogy felrakom a Catalyst 7.6- os driver x64es verzióját Microsoft net framework x64 el.Namost ezután a win csak 4bites színmélységet ad és gatya az egész...
Tudna vki segíteni ebben mi lehet a megoldása ennek ???
Elõre is köszönöm.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
2. hiba üzentet nem látok, enny van azon a részen amikor bedugom a pendrive-ot
00:00:30.853 OHCI: USB Operational
00:02:02.854 OHCI: USB Suspended
00:02:20.189 VUSB: attached 'proxy 10d6:1100' to port 1
00:02:20.191 OHCI: USB Operational
00:04:35.053 OHCI: USB Suspended
Ma hozzáadtam megint a pendrive-ot, a remote-ot any-re állítottam, amikor bedugom, megjelenik az óra mellett a zöld nyil, ha rákattintok duplán feljön az usb eszközök ablak de üres és persze a sajátgépben nincs.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Javaslom hogy ezt próbáld ki hozzá:
ATI NGO DRIVER
2. Ír ki valamilyen hibaüzenetet (vagy van valami a guest rendszer logjában errõl valami)?
Google elsõ találata a System Volume Information keresõkifejezésre.
Egyébként ez a rendszervisszaállítás mappája, ahová a vírusok és egyéb kártevõk remekül el tudnak rejtõzni. Ezért kell kikapcsolni a rendszervisszaállítást ha vírust vagy egyéb kártevõt akarsz eltávolítani.