Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
szeretném újratelepíteni a windows xp-t, meg is van eredetiban de még csak a sima verzió és nincs kedvem telepítgetni a sp1 és sp2-t.
szerintetek ha letöltöm netrõl a Win xp professional sp-2-t akkor az mûködne az eredeti kóddal?
thx!!!
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Kb. egy hónapja vettem új gépet, nosza, telepítsünk rá legális XP-t. Le is töltöttem a Microsoft Academic Alliance honlapjáról, és telepítettem is az új gépre, majd neten keresztül aktiváltam. Eddig minden szép és jó, de a régi gépet õsök kivinnék a hétvégi házunkba, úgyhogy megpróbáltam arra is ugyanezt az XP-t feltelepíteni, majd a netes aktiválásnál a pofámba nyomta, hogy ezzel a termékkulcsal már aktiváltak egy XP-t, tehát írjak be egy másik kulcsot. Kint csak alap dolgokra kéne, net közelbe nem kerülne, úgyhogy csak egy aktiválás kéne neki, oszt jónapot. Ha valaki tudna erre megoldást azt nagyon megköszönném.
Bár lehet hogy utána meg megint a vistát kell javítgatnod.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Eddig minden rendben volt, ám egyik napról a másikra az összes videó elkezdett szaggatni, pedig nem tettem fel se új codecet, se új programot. Az avi-knál és a wmv-knél fõleg csak a hanggal van gond, mintha lelassulna (érdekes módon, ha egy ablak kerül a videó elé, akkor semmi gond vele), a hd filmek, amik eddig hiba nélkül mentek, most szörnyen szaggatnak...
Leszedtem az összes codecet, majd feltettem a k-lite packot, de semmi változás. Ezt leszedtem, majd következett az ffdshow, de ugyanaz maradt minden. A media playeren kívül a hiba elõjön a media player classicban és a divx beépített lejátszójában is, és van egy érzésem, hogy a többi programnál is ez lenne a helyzet.
Van vmi ötletetek, hogy mi lehet a baj? Ami esetleg érdekes lehet, hogy mióta elõjöttek ezek a gondok, a nod32 némelyik vírusos levélnél akár 2 percig is ellenõriz, közben pedig nem tudok mit csinálni a gépen (de ez sem az összes vírusos levélnél van így). Csináltam egy teljes vírusellenõrzést a noddal, a legfrissebb adatbázissal, de nem talált semmit.
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Most eza XP x64 is egy xar, és a Vista is egy xar minden zsákutca, tényleg fel vagyok háborodva, minek adnak ki vmit ha nem támogatják ???Ilyen hogy nemtudok DVD filmet lejátszani...tiszta vicc...2007 ben....wáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
A probléma a következõ, vmi miatt a PowerDVD-vel nemtudok dvd-ket lejátszani, minden lemegy avi,flv,mov, minden fájlból, de dvd-t nem akar lejátszani.Panaszkodik arra hogy nem tudja a Pioneer111D-t DMA módba rakni...na most ez nekem nem mond semmit viszont ennek tudnia kellene alapból a DMA4 v 5.öt ha jól tom.Továbbá XP Prof. x64-et használok.
pls help.
Az új gépen (lásd aláírásom alatt) a 250 GB-os vinyót két 120 GB-os részre partícionálom. Az elsõ részre meg az XP Pro meg a progik, a másikra a játékok és egyéb cuccok.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Értem ez alatt, hogy amikor bootolok fdiskkel csinálok partíciókat, marha régen csináltam ilyet, sry de nem emléxem hogy volt...
hogy célszerû a 80GB-s HDD-t particionálni? fõként neten lesz használva a gép...
elõre is köszi
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
EVGA GF8800GTS 320MB 71 400Ft
Gainward GF8800GTS 320MB 71 800Ft
Galaxy 8800GTS 320MB 74 900FT
Suttyo -lvl 62 -Nightelf Hunter(bloodscalp(pvp) Icespeak -lvl 70 -Draenei Shaman (bloodscalp(pvp)
az xp telepítõ cd-t betenni, automatikusan megnyíló ablakot bezárni
majd beirni:
sfc /purgecache (megvárni még üríti)
sfc /cachesize=50
sfc /scannow
az sfc alkalmazással
/ kivenni a pipát anégyzetbõl /
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
ok bocs mindenki sry és kösz 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM