Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van egy olyan kérdésem h. amikor bekapcsolom a gépet elekzdi bekapcsolni aztán amikor a töltös xp logo jön ujraindul. Ezt megcsinálja vagy 10-15ször, de mindíg csak reggel gondolom mert akkor hideg a gép. Miután betöltött eddíg rendesen müködött de az utóbbi idoben kb fél óra müködés után kikapcsol. Nincs valami ötletetek h. mi a baj én hardwerre tippelek.
Thx
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Chaos Anno Domini
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
De ezt több progival is lehet kezelni könyebben: pl. System Mechanic, RegClenaer, stb.
Qwerty4
Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)
Qwerty4.Ha siet a számitógép órája,okozhatja az is,hogy az alaplapon lévõ gombelem kezd kimerülni.
Ha nem sikerül megcsinálnom a csökk módot, akkor XP reinstall lesz. Remélem tudtok mondani még ötletet 😊 Jó lenne tudni hogy oldható meg, ha 3.x is elõjönne.
Én valahogy nem bízok az integrált telepítõben, de ez csak SZVSZ.
Igen fennt van ez a frissítés 7.13-án szedtem le a update-tel.
Mi lehet az oka annak, hogy a számítógép órája folyton siet?
Úgy tapasztaltam azóta vannak ilyen problémák amióta netem van, tehát 1 és fél éve.
Qwerty4
Van egy kis problémám és segitséget szeretnék kérni.
XP,SP2 van a gépen. Most lett bekötve a kábeltévés internet. Nos!
A gép bekapcsolása után véletlenszerû idõpontban (kb.5-15perc) elõugrik egy hibaüzenet és utána nem lesz hang a gépen. A rendszerben azt irja, hogy minden oké, de egy pigyenést se hallok.
Remélem sikerült a képfeltöltés, de ha nem akkor a hibaüzenet:
"Generic Host Process for Win32 Services"
Lehet, hogy valamilyen médiás progi vagy kódek vagy ilyen zavar, be.
A segitséget elõre is köszönöm!
ui.:ha nem lesz megoldás akkor azt csinálom, hogy szûz xp, után egyesével, lépésenként kell feltennem a dolgokat. Nem kis idõ lesz.
http://www.hwsw.hu/hirek/33961/microsoft_windows_vista_xp_szervizcsomag_sp1_sp3.html
Chaos Anno Domini
Rapidshare
Figyelem! Mindenki saját felelõsségére használja!
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A rendszervisszaállitás sajna nem járható út, mert nem volt bekapcsolva. 😞
Természetesen csökkentett módban is végigszkenneltem a gépet, és semmit se talált úgy sem - tehát több mint valószinû hogy sikerült teljesen eltávolítanom azt a g*nya trójait. És felugró ablakok sincsenek már böngészés közben.
De többé nem bízom a NAV-ban, tettem fel helyette Sophos-t. A rendszergazdánk szerint gyorsabb és hatékonyabb is. Hát remélem is... ha a melóhelyem rendszerét rá meri bízni, nem lehet olyan rossz... 😄
A hiányzó menüpontok visszaállítására meg egy véletlen folytán jöttem rá, leírom, hátha szüksége lesz valakinek itt is rá (bár inkább ne legyen... 😄)
Mivel "Futtatás..." menüm sem volt, így az intézõbõl indítottam egy gpedit.msc nevû (windows/system32) alkalmazást (Csoportházirend). Az itt megjelenõ lehetõségek között keresgélve megtaláltam a Felhasználó konfigurációja/Felügyeleti sablonok/Rendszer/Ctrl+Alt+Del beállításai/Feladatkezelõ eltávolítása sort, ami "Nem konfigurált" állapotot mutatott, ám ennek ellenére mégsem mûködött a feladatkezelõ. Jobbkatt rajta, tulajdonságok, majd beállitottam "letiltva"-ra. Nyomtam egy OK-t, s lám, lett feladatkezelõm azon nyomban! 😛 Ez után már nyugodtan visszatehettem a beállítást "Nem konfigurált"-ra, a feladatkezelõ mûködését már nem befolyásolta. 😊
A fenti mûveletet elvégeztem a többi hiányzó szolgáltatás (leállítás, futtatás parancs hiánya a start menübõl) esetében is, csak a következõ helyen: Felhasználó konfigurációja/Start menü és Tálca
Szóval a problémám megoldottnak látszik! 😊)))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
2. Mindkettõ van a gépen most, bár újraraktam már a daemont hátha. Megpróbálom letörölni mindkettõt, talán megoldódi ka gond. Amúgy nem értem miért, de állandóan "elromlik" az SPTD driver. PerfectDisk 8-al többször nem tudtam offline defragmentálást végezni, csak a daemon újrrakása után.
Adtak ki rá javitást:Link.
2.Szerintem az Alcohol,vagy Daemon Tools zavar be.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem csak a Nav2007 mindegyik beenged párat, 100%-os védelem nincs, de ezt megközelítõ akad pár.
Így kapásól ennyi jutott eszembe.
---------------
Nekem is lenen 1 ill. 2 problémám:
1. Gyakori, de nem állandó problémám a következõ:
Alkalmazás által generált üzenet: Windows - Rendszerhiba : Kevés a rendszererõforrás az API végrehajtásához.
aztán rá 2 másodpercre ez van az eseménynaplóban: Az illesztõprogram vezérlési hibát talált a következõn: \Device\Harddisk0\D. (ez utóbbi nem mindig jön elõ a hibával együtt)
Kb 1 hónapja volt winyó és memó teszt meg a gép is viszonyag új amúgy.
2. Az elõbbi hiba korábbi gond. A napokban észrevettem, hogy nem tudok csökkentett módot indítani vagyis a rendszerválasztó menüben kiválasztom a csökkentett módot majd jó pár sor szöveg lefut aztán kiírja ha nem akarom hogy betöltse az SPTD drivert akkor nyomjak ESC-t. Próbáltam mindkét esetben, de a vége az lett hogy a bal felsõ sarokban villog az insert és kész. A gép dolgozik, de semmi.
Már 2.x járok így és nem tudom miért. Nem tudom mi okozhatta akkor és most.
Ha valakinek van valami ötlete hallgatom.
Elõre is köszönöm.
Akadt egy kis problémám, gondoltam hátha rá tud valamelyikõtök valami megoldást...
A rohadt NAV2007 zokszó nélkül beengedett egy Trojan.Vundo trójait, minek következtében szépen eltûnt a start menübõl a "Futtatás...", valamint a "Leállítás" parancs is, ráadásul még a Ctrl+Ald+Del-re felbukkanó feladatkezelõ sem indul, "A Feladatkezelõt letiltotta a rendszergazda" felkiáltással... 😞(((
A trójait úgyfest sikerült teljes mértékben eltávolítanom, se a NAV, se a Sophos, se a Panda online scanner nem talál semmit, valamint a spec. Vundo-eltávolító stuffok sem találnak semmit.
A kérdés már csak az, hogy hogyan lehetne a fent emlitett fícsöröket visszavarázsolni a vindózba, lehetõleg reinstall nélkül?
A válaszokat/segítségeket/ötleteket elõre is köszönöm!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Nekem most a Professional van fent és nem volt vele semmi gond...
Viszont azért teszem fel a kérdést, mert lehet, hogy nektek jobbak a tapasztalaitok.
A válaszokat elõre is köszönöm!
a segítséget kösz.
Köszönöm!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Nekem a következõ a problémám. Újraraktam Windows barátunkat, és minden teljesen jól megy is rajta. A filmeket persze kodek nélkül nem játssza le, hang van kép nincs. Ez ok.
De utána bármilyen kodeket felrakok (próbáltam divx-xvid, Klite 2.5.4 és Klite 3.3.0-ásal is persze külön külön) behal mindegyik lejátszó (próbáltam Media és BS playerrel is) valamint kodekkel és kodek nélkül is VLC playerrel. Semmi sem viszi a filmeket.
Elõtte Klite 2.5.4 volt és ezek a lejátszók, viszont régebbi videokártya driver, és minden rendesen futott
Most pedig a log-ok között ez van :
Nem válaszoló alkalmazás: Wmplayer.exe, verzió: 6.2.8.9938, nem válaszoló modul: hungapp, verzió: 0.0.0.0, memóriacím: 0x00000000.
Sajnos a neten nem találtam semmit.
Esetleg van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Köszönöm elõre is!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"