Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapcsold ki a gépet feszmentesre, és csak ezután, de
mozgasd meg picit a vinyód tápkábeli cstlakozót, majd az adatvezetékét.
-ha még ezután sem indulna;
Az Internet leválasztását követõen lépj be a BIOS-ba, és olvastasd be vele a HDD-t.
-a dátumra is figyelj, mert ha lemerült már a gombelemed, az is alapból Reset-eli a rendszert.
pedig first boot cd rom
second boot : hdd-0
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
disk boot failure insert system disk and press enter
segitséget szertnék kérni még , primary masteren van a winyom , és secondary masteren egy dvd , first boot : cd , secondary boot : hdd-0 , és nem megy a bootolás lemezrõl , boot from cd , disk faulire stb stb ... mit tegyek ?????
javaslatok , nagyon meköszöném ha segitene valaki 😊
Ha nem, próbáld!
Pl.:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/directx-v9-0c--2008-augusztus--JN5.html
1.http://www.myimg.de/?img=windowsxplogofeab5.jpg
2.http://www.myimg.de/?img=directx7f519.jpg
Most ellenõrzöm a programmal, amit ajánlottál.
http://www.trisoft.de/zaurus/wxpis_34.gif
(Persze magyarul.)
Figyelmen kívül hagyod és Telepítés
Amúgy rendes helyrõl szetted le diectx
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/directx-v9-0c--2008-augusztus--JN5.html
(nem tudom, hogy ez-e a legfrissebb)
Talán neked se ártana amúgy kis gép karbantartás: #24390
Advanced SystemCare 4.01
(ingyenes változatot is akár, ha nem találsz hozzá "okosságot")
Mély vizsgálat!
Windows XP SP3
Lenne egy olyan problémám, hogy felraktam a diectx-et, aztán egy játéknál rossz volt a hang, és nem ment át a directx a windows logo tesztjén.Fórumokon nézegettem, hogy lehetne megoldani, így ezért letöröltem a directx-et(remélem letörölte), és amikor felraktam volna, megint nem ment át a Windows XP Logo tesztelésen.Aztán a Rendszer-visszaállítással visszaállítottam arra az idõre, ahol még jó volt.
Nem is lenne gond ha nem menne át a Windows XP Logo teszten, csak ezért a játékoknál szaggat a hang, és 2 hibaüzenetet ír ki a directx telepítése után:windows xp logo teszten nem mnet át
és:An internal system error occurred.
Please refer to DXError.log and DiectX.log in íour Windows folder to determine problem.
Fagyás, újra indulás még nem volt.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Advanced SystemCare 4.01
(ingyenes változatot is akár, ha nem találsz hozzá "okosságot")
Mély vizsgálat!
Az a problémám, hogy minden program inditáskor (Tot. Commander, Firefox,stb.) bejön a Társítás ablak. Azt írja: "válasszam ki a program megnyitásához a kívánt programot" - Úgy bejön.
Néhány Windows programnál pl. Rendszer információ vagy - azt írja C:\Windows\system32\rundll32.exe - Az alkalmazás nem található
Próbálkoztam Rendszer visszaállítással, de nem lett jó. Ja és a gép sokszor újraindul, befagy kék halál nélkül.
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet hibernálásból úgy visszajönni,hogy rögtön bejelentkezik,és nem kell a névre klickelni hogy bejelentkezzek?
THX
Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...
(nincs vírusom)
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Egy fájlnál nem vészes, de ha pl. számsorrendbe akarom feltenni pl. képfeltöltõre akkor eléggé zavaró mindig a jobbklikk/rendezés
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Az XP alapesetben csakis a FAT és/vagy az NTFS-t látja.
Ezt a START / Sajátgép menüben a "D:" drive ikonján jobb-kattra a;
Tulajdonságok almenüben láthatod.
Valószínû tehát, hogy még nem formáztad le Azt a Partíciót ezek valamelyikére, tehát:
A Formázás almenüt választva, a felugró-ablak mezõit értelemszerûen töltsd ki. A gyorsformázáshoz nyugodtan tehetsz pipát.
Sok sikert hozzá!
az a problémám, hogy van egy hdd-ém, ami kétfelé van particionálva, 2x60gb
és az egyik 60gb-t nem látja, azt mondja, hogy nem érhetõ el.
Lemezkezelésnél azt írja, hogy kifogástalan, de megnyitni nem tudom.
mit csináljak.
primary slave hdd
secondary master dvd(vagy secondary slave😄)
ez a helyes...
ugy csinálom hogy primary master HDD
slave pri . cd
slave sec cd
és akkor rákötöm a fõ cd re ... azt megláttom..
Aztán slave-ként pedig a hdd-d(winchestered) állítod be.A másik cd is szintén slave(ha nem jó akkor iktasd ki).A jumpert pedig a meghajtó hátulján tudod beállítani de gondolom ezt nem kell elmagyaráznom😊
Általános jelölése:
ma=master
sl=slave
Bios a hdd-d rendesen felismeri?Jumperelés volt már (master cd,slave hdd) mert, úgy olvasom hogy csak a kábelt csatlakoztattad(végére másodikat az elsõt a közepére)? :S
Bootban meg így legyen kb:
primary cd
second hdd
A másik optikai meghajtót (ha kell) iktasd ki😊
Próbálkozz ezzel
Pri master Disk HDD SMART Capability ....disabled
veryfying DMI Pool Data ....
Boot from Cd:
Boot from cd:
hiányzó BOOTMGR
eljrásáinditás ctr alt delete
De én csak ugy windowst szeretnék telepiteni rá , de most akkor hogy legyen vagy mi a helyzet ????
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
ui:Soha NE oszd meg nyilvánosan a e-mailedet.Ez egy fórum az itt feltett kérdésre ugyanitt megkapod a választ😊
Lenne egy problémám nem tudok bootolni , van 1 80 gb merevlemez rá van kötve primari master kábelra , van 2 iro azok al kábelen vannak ugye , és nem tudok bootolni , first és second boot is a cd rom ra van állitva, de Boot from cd kb ilyeneket ir ki ... valaki javaslat vagy segiteni tudna ??? [email protected] e-mail képet is tudok rola küldeni meg köszöném , Üdv
ugye nekem win7-em van..és van egy kormányom a géphez amit szeretnék használlni,de win7-el nem kompatibilis:S xp-vel igen..tudtok vmi gyógymódot?:S
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
malwarebytes antimalware
Kaspersky remover tools
-Rendesen bejelentkezik,és ha irok valakinek el is küldi,de nekem az ablakba nem jelenik meg.És nem látom hogy mit irnak nekem.Valami virusra tippelek,szerintetek mi lehet a gond?
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Itt: .NET Framework 1.1-4.0 AIO
Ez az összes NETFX telepítõt tartalmazza egyben, bár nem próbáltam ki. NSIS telepítõs, és nincs 100 mega se, 2011.04.17-ig bezárólag az összes update integrálva van benne. Simán futtatva elvileg felpakolja az összeset (de silent módban, nem látsz a képernyõn semmit, csak a feladat-kezelõben). Kapcsolókkal meg az adott verzió(kat/kig).
Ha csak 3.5-ig kell (ez még 60 mega sincs): .NET Framework 1.1-3.5 AIO
Elvileg beintegrálható az XP telepítõbe is.
Akinek van tapasztalata friss XP telepítés után, hogy ment fel és jól-e írjon.