Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt beolvassa mutatja mi van rajta , de nem bootol nem telepit --.... nem értem .. , ez külõn gép , nincs internet rá kötve ... mint irtam ez most itt külõn vam
-ha korábban mûködött rajta minden, akkor elõbb:
Kapcsold ki a gépet feszmentesre, és csak ezután, de
mozgasd meg picit a vinyód tápkábeli cstlakozót, majd az adatvezetékét.
-ha még ezután sem indulna;
Az Internet leválasztását követõen lépj be a BIOS-ba, és olvastasd be vele a HDD-t.
-a dátumra is figyelj, mert ha lemerült már a gombelemed, az is alapból Reset-eli a rendszert.

igen de nem bootolja , nem kezdi el a telepitést a lemezrõl
pedig first boot cd rom
second boot : hdd-0

gergely1991
valószínûleg nem talált oprendszert ezért kell rá egyet telepíteni😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Lényegében ez a teljes kiirás

disk boot failure insert system disk and press enter
Sziasztok

segitséget szertnék kérni még , primary masteren van a winyom , és secondary masteren egy dvd , first boot : cd , secondary boot : hdd-0 , és nem megy a bootolás lemezrõl , boot from cd , disk faulire stb stb ... mit tegyek ?????

javaslatok , nagyon meköszöném ha segitene valaki 😊
Kinyomtam a windows xp logot,és úgy fotóztam.szoftverbázisról, microsoftról meg pár oldalról is szedtem, meg az van meg amit adtál linkben (2011.április).
Amúgy windows logo tesztet ki lehet kapcsolni Xp, már találkoztam vele régen, de most kapásból nem tudom, hogy hol van.
És próbáltál amúgy máshonnan letöltött diectx, azaz több diectx!
Ha nem, próbáld!
Pl.:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/directx-v9-0c--2008-augusztus--JN5.html
Nekem ezek jönnek be:
1.http://www.myimg.de/?img=windowsxplogofeab5.jpg
2.http://www.myimg.de/?img=directx7f519.jpg
Most ellenõrzöm a programmal, amit ajánlottál.
Ilyesmi üzenet jön be:

http://www.trisoft.de/zaurus/wxpis_34.gif
(Persze magyarul.)

Figyelmen kívül hagyod és Telepítés

Amúgy rendes helyrõl szetted le diectx

http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/directx-v9-0c--2008-augusztus--JN5.html
(nem tudom, hogy ez-e a legfrissebb)

Talán neked se ártana amúgy kis gép karbantartás: #24390
Advanced SystemCare 4.01
(ingyenes változatot is akár, ha nem találsz hozzá "okosságot")

Mély vizsgálat!
Sziasztok!
Windows XP SP3
Lenne egy olyan problémám, hogy felraktam a diectx-et, aztán egy játéknál rossz volt a hang, és nem ment át a directx a windows logo tesztjén.Fórumokon nézegettem, hogy lehetne megoldani, így ezért letöröltem a directx-et(remélem letörölte), és amikor felraktam volna, megint nem ment át a Windows XP Logo tesztelésen.Aztán a Rendszer-visszaállítással visszaállítottam arra az idõre, ahol még jó volt.
Nem is lenne gond ha nem menne át a Windows XP Logo teszten, csak ezért a játékoknál szaggat a hang, és 2 hibaüzenetet ír ki a directx telepítése után:windows xp logo teszten nem mnet át
és:An internal system error occurred.
Please refer to DXError.log and DiectX.log in íour Windows folder to determine problem.
Peetboy
Köszönöm. Feltettem, helyre állt a rendszer. Egybõl indulnak a programok, nincsenek hiba üzenetek.

Fagyás, újra indulás még nem volt.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

picike
Megoldódott !

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

Próbáld ki, hátha segít:
Advanced SystemCare 4.01
(ingyenes változatot is akár, ha nem találsz hozzá "okosságot")

Mély vizsgálat!
Peetboy
Sziasztok!

Az a problémám, hogy minden program inditáskor (Tot. Commander, Firefox,stb.) bejön a Társítás ablak. Azt írja: "válasszam ki a program megnyitásához a kívánt programot" - Úgy bejön.

Néhány Windows programnál pl. Rendszer információ vagy - azt írja C:\Windows\system32\rundll32.exe - Az alkalmazás nem található

Próbálkoztam Rendszer visszaállítással, de nem lett jó. Ja és a gép sokszor újraindul, befagy kék halál nélkül.

Peetboy
Alapból név szerinti sorrendbe teszi a Firefox a fájlokat. Nem találkoztam még ilyen hibával. Töröld le és tedd fel újra a FF-ot. Elõtte csinálhatsz mentést a könyvjelzõkrõl.

picike
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan lehet hibernálásból úgy visszajönni,hogy rögtön bejelentkezik,és nem kell a névre klickelni hogy bejelentkezzek?
THX

Nem az a baj,hogy nagy az isten állatkertje hanem,hogy alacsony a kerítés...

SMGBAS
De egy ideig úgy volt, kb 1 hete lehet ez a változás
(nincs vírusom)

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

gergely1991
Nem hiszem hogy erre van rá lehetõség😞

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SMGBAS
Amikor ff-el akarok fájlt megnyitni/feltölteni, akkor nem névszerinti sorrendbe teszi õket, hanem azt hiszem, hogy méret szerint. Valahogy át lehet állítani? (alapból a mappában név szerint van)
Egy fájlnál nem vészes, de ha pl. számsorrendbe akarom feltenni pl. képfeltöltõre akkor eléggé zavaró mindig a jobbklikk/rendezés

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

marsu
itt is köszi
gergely1991
Ez se rossz meghatározás ha telepített rá ubuntut.A gyorsformázás elõnyös lehet mert akkor még visszalehet nyerni a letörölt adatokat😊

-egy másik gondolat:
Az XP alapesetben csakis a FAT és/vagy az NTFS-t látja.
Ezt a START / Sajátgép menüben a "D:" drive ikonján jobb-kattra a;
Tulajdonságok almenüben láthatod.

Valószínû tehát, hogy még nem formáztad le Azt a Partíciót ezek valamelyikére, tehát:
A Formázás almenüt választva, a felugró-ablak mezõit értelemszerûen töltsd ki. A gyorsformázáshoz nyugodtan tehetsz pipát.
Sok sikert hozzá!

gergely1991
Természesen az -f kapcsoló is kell bele😊

gergely1991

marsu
Helló

az a problémám, hogy van egy hdd-ém, ami kétfelé van particionálva, 2x60gb
és az egyik 60gb-t nem látja, azt mondja, hogy nem érhetõ el.
Lemezkezelésnél azt írja, hogy kifogástalan, de megnyitni nem tudom.

mit csináljak.
gergely1991
primary master dvd
primary slave hdd
secondary master dvd(vagy secondary slave😄)
ez a helyes...

gergely nincs valami elérhetõséged , privibe mert igy lassu lesz meg képet küldenék ami sokkkal közéérthetõbb meg tudnáénk beszélni akár interaktivan 😊 nagyon megköszöném 😊
Szia oké

ugy csinálom hogy primary master HDD
slave pri . cd
slave sec cd

és akkor rákötöm a fõ cd re ... azt megláttom..
gergely1991
A jumperelésnél Master lesz a cd amit használni akarsz a telepítés során.
Aztán slave-ként pedig a hdd-d(winchestered) állítod be.A másik cd is szintén slave(ha nem jó akkor iktasd ki).A jumpert pedig a meghajtó hátulján tudod beállítani de gondolom ezt nem kell elmagyaráznom😊
Általános jelölése:
ma=master
sl=slave

Szia , nem raktam rá jumpert , igen a bios benne felismeri h samsung meg h 80 gb merevlemez , , ez az elsõ a második aközepérre ezt hogy érteded ?.
gergely1991
Azt hogy nincs vagy megsérült a mbr-ed (master boot record) tehát a betöltéshez szükséges betöltõ szektor
Bios a hdd-d rendesen felismeri?Jumperelés volt már (master cd,slave hdd) mert, úgy olvasom hogy csak a kábelt csatlakoztattad(végére másodikat az elsõt a közepére)? :S
Bootban meg így legyen kb:
primary cd
second hdd
A másik optikai meghajtót (ha kell) iktasd ki😊

Szia 😊 , amit linkeltél nekem az nem müxik , nem tölti be de akkor mi rõl lenne szo ?😊 , vagy most a mi a probléma leirnád nekem , ksözönöm 😊
gergely1991
Na mivel kicsivel részletesebb információval láttál el minket, így valószínûsíthetõ hogy a mesterbetöltõ szektor megsérült.
Próbálkozz ezzel

Sziasztok , de cd-rom rol szeretnék bootolni , de cd rom van beállitva bootolásra ugye hogy telepitsem a windowst de

Pri master Disk HDD SMART Capability ....disabled

veryfying DMI Pool Data ....

Boot from Cd:
Boot from cd:

hiányzó BOOTMGR
eljrásáinditás ctr alt delete

De én csak ugy windowst szeretnék telepiteni rá , de most akkor hogy legyen vagy mi a helyzet ????
94mike
Hát õõõ,cdrõl telepíteném: DD

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gergely1991
Ha vele nem OS kompatibilis drivert találtál és a win7-ed se ismeri akkor rossz híreim vannak😊

gergely1991
Állítsd be a bootolás first pozícióját a hdd-re ha a hdd-ról akarsz bootolni😊
ui:Soha NE oszd meg nyilvánosan a e-mailedet.Ez egy fórum az itt feltett kérdésre ugyanitt megkapod a választ😊

Sziasztok

Lenne egy problémám nem tudok bootolni , van 1 80 gb merevlemez rá van kötve primari master kábelra , van 2 iro azok al kábelen vannak ugye , és nem tudok bootolni , first és second boot is a cd rom ra van állitva, de Boot from cd kb ilyeneket ir ki ... valaki javaslat vagy segiteni tudna ??? [email protected] e-mail képet is tudok rola küldeni meg köszöném , Üdv
94mike
Hello,lehet h nem ide tartozik,de hátha tudtok nekem segíteni😊
ugye nekem win7-em van..és van egy kormányom a géphez amit szeretnék használlni,de win7-el nem kompatibilis:S xp-vel igen..tudtok vmi gyógymódot?:S

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

gergely1991
gimp-el (ingyenes) lehet 12X12 cm-t csinálni.Minden gépen ugyanaz maradt a méret(ha te magad nem méretezed át).De a nyomtató beállításaitól függõ lehet....

Grove4
Sziasztok, azt hogy tudom megoldani, illetve melyik progival és hol tudom megoldani, hogy egy képet 12x12 cm-esre vágok és ez a méret megmaradjon nyomtatásnál, akkor is, ha pl más gépen nyomtatok?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sovatalevi
Köszi,a Kaspersky segitett 😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

gergely1991
telepítsd újra ha akkor sem akkor nézd át vírus kergetõkkel:
malwarebytes antimalware
Kaspersky remover tools

sovatalevi
Az a problémám,hogy nem megy rendesen a Yahoo Messengerem.Ezeket csinálja:
-Rendesen bejelentkezik,és ha irok valakinek el is küldi,de nekem az ablakba nem jelenik meg.És nem látom hogy mit irnak nekem.Valami virusra tippelek,szerintetek mi lehet a gond?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

RePack verzió, ha kattingatni sem akarsz telepítés közben.

Itt: .NET Framework 1.1-4.0 AIO

Ez az összes NETFX telepítõt tartalmazza egyben, bár nem próbáltam ki. NSIS telepítõs, és nincs 100 mega se, 2011.04.17-ig bezárólag az összes update integrálva van benne. Simán futtatva elvileg felpakolja az összeset (de silent módban, nem látsz a képernyõn semmit, csak a feladat-kezelõben). Kapcsolókkal meg az adott verzió(kat/kig).

Ha csak 3.5-ig kell (ez még 60 mega sincs): .NET Framework 1.1-3.5 AIO

Elvileg beintegrálható az XP telepítõbe is.

Akinek van tapasztalata friss XP telepítés után, hogy ment fel és jól-e írjon.
precision
megnézem, köszi!

Bazinga!

gergely1991

gergely1991