25353
Whistler - Windows XP
-
Livius #24633 Hello!
Kaptam két gépet, hogy rakjam újra őket, ezekhez van eredeti win xp pro is, és a matricájuk is megvan a gépházon. Azt kérdezném, hogy ezeknek a termékkulcsait milyen telepítővel lehetne újratelepíteni? Ami nekem van windows xp professional az nem fogadja el ezeket a kulcsokat. -
WinStar #24632 most már elindul,csak újra kellett indítani a gépet,amit telepítés után nem kért -.-
Am. eddig mindig ment,Win7-en toltam mindig,csak most a win7-em bemondta az unalmast -
#24631 Az egy dolog,hogy SP3 van rajta,tudod egyáltalán a játéknak a gépigényét?
Ime a Cities XL 2011 rendszer igénye:
Minimális gépigény:
CPU: Intel core 2 duo or higher – 2.5 GHz and AMD equivalent, or higher
RAM: 1GB RAM (XP); 1,5GB RAM (vista)
VGA: NVIDIA Geforce 8800/ATI Radeon HD 3850 or higher, 512 MB RAM
DX: DirectX® 9.0c
http://gepigeny.hu/
HDD: 8GB
Hang: Compatible direct X 9
és ez csak a minimális gépigény,tehát ha ezek közül neked valamelyik gyengébb,már meg is van a probléma,remélem segitettem!?
-
kl24h #24630 Írd le részletesebben, hogy érted, hogy nem megy a játék? Valami hibát kiír? -
WinStar #24629 Miért van az hogy sok játéknál(Pl. Cities XL 2011)nem megy a játék?SP3-as XP megy rajta pedig :S
Valami ötlet? -
#24628 Mondjuk ezt akkor csinálja ha a telepítőt az operációs rendszeren indítottad el.
Esetleg próbáld meg a javítókonzolon a fdisk parancs használatát
súgóhoz fdisk/?
Pontosan miért nem engedi, mit ír ki? -
#24627 Üdv. A segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy laptop, rajta XP SP3. Szeretném újrarakni a vasat, el is indul a telepítés, de mikor elér arra a pontra, hogy partíció választása, megakadok, mert (40Gb-s) vinyón egy partíció van, azt pedig nem engedi törölni, csak az XP mellé feltenni az XT-t. Gyári telepítővel is próbálkoztam, de az se engedi. Kérdésem az lenne, hogy mivel tudom kicsikarni belőle, hogy törölje a partíciót? Köszönöm előre is. -
#24626 megoldottam :D -
#24625 jaj nem az NetWare
-
#24624 am megvan a probléma
van egy Netwave szolgáltatás
azt töröljem?
mert a bejelentkezési mód klasszikusban van és nem engedi átrakni míg fent van a netwave... -
#24623 az van beállítva -
#24622 Sajátgép>jobb egérgomb>tulajdonságok>Számítógépnév fül>"módosítás" gomb ott nézd meg hogy van beállítva.A lényeg hogy a munkacsoport legyen beállítva. -
#24621 és
hogy állítsam vissza a munkacsoportról tartományra? -
#24620 neeem
ennek nincs köze hozzá a probléma után telepítettem azaz most :D -
#24619 Bár,visszaolvasva az előzményeket, ha a probléma az adott szoftver telepítése után történt meg(lásd #24610) akkor ott lehet a hiba. -
#24618 Esetleg nem lett átállítva a munkacsoportról tartományra?Mert emlékeim szerint ott csinálhatott ilyeneket.:S -
#24617 computerguru
am azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy legyen oldalmenü...
pl a sajátgépben amikor rákattintottam, akkor ott volt oldalt egy menü és kiírta h xGB ból Szaban ennyi...
azt be lehet állítani?
vagy a Helyi lemezek alá egy zöld csík, ami azt jelzi, hogy mennyi hely van még -
#24616 sziasztok
megint én :D
csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mit csináljak?
mert amikor ma bekapcsoltam a gépet egy felhasználói felület várt
Név:XP
Jelszó:
stb... ez nem baj, de idegesítő, meg ha megnyomom a crtl+alt+del-t, akkor is jön a síma asztal és menü Gép zárolása, Leállítás, Feledatkezelő.
hogy kapcsoljam ki ezeket?
mert eddig csak annyi volt, hogy bekapcsoltam "Üdvözöljük" és puff ennyi... -
#24615 Annál jó volt.
Amúgy M-Tech MT2030-as a bill neve, az érdekesség az, ha bent vagy a felhasználói fiókban és csatlakoztatom újra a bill-t a géphez, akkor jó.
SP3 van fent igen, de még nem lett frissítve az Xp.
Mondjuk én is gondoltam erre, hogy a frissítés megoldaná a gondot. -
Zsolt01 #24614 Előző xp-nél nem volt ilyen probléma !?
Tipp:
- Talán külön szoftver - program - driver kéne USB-s billentyűhöz.
Ha van feltéve, akkor talán a legfrissebb kéne, ha az van akkor régebbivel kéne próbálni.
- Xp sp3van fent, minden frissítéssel !?
-
#24613 Nekem egy "érdekes" problémára kellene megoldás.
Egy ismerősöm gépet újra kellett telepíteni, mert valami buherált XP volt rajta és volt 1-2 működési zavar.
Újratelepítettem neki az XP-t(most már eredeti nem módosítottat raktam fel), minden jó, csak ez-az egy probléma van:
Ha az usb-s billentyűzet csatlakoztatva van a géphez, akkor nem tölti be a felhasználói fiókot(megakad a Windows Xp betöltő képnél), ha kihúzom az USB-ből a bill csatlakozóját, akkor folytatja tovább a betöltés.
Az usb-s egérrel nincs probléma.
Biosban volt egy Usb Legacy Support funkció, azt is bekapcsoltam, de sajna az sem változtatott semmin.
Előre is kösz a segítséget. -
#24612 Feltelepited,és Windows Vistává varázsolja a gépet,persze csak megjelenitésben,visszaállitani úgy tudod,hogy kitörlöd a programot. -
#24611 és ezt csak feltelepítem és kész?
de azt visszatudom állítani?
megjelenítés tulajdonságai/témák-nál? -
#24610 Nézd meg ezt!
http://download.chip.eu/hu/Vista-Inspirat-BricoPack-2.0_133693.html -
#24609 sziasztok!
meg szeretném kérdezni, hogy ha szeretnék Windows XP-hez új témát, akkor azt honnan töltsem le és hogyan?
Már kerestem párat de az idegen nyelven volt. De az jó a magyar nyelű xp-hez?
Microsoft oldalán is kerestem, de nem tudtam, hogy hol keressem az oldalon.
Igazából olyan Vista vagy Win 7-est keresnék...
Előre is köszi! -
WinStar #24608 igen,de már megoldódott :)
Már megy simán,csak a Win7-el bajlódok...de az már nem ebbe a topicba tartozik :D -
#24607 Mit ír ki (pontosan) a felhasználói név és a jelszó beírása után?
És a hálózati kapcsolatoknál a "Helyi kapcsolat" engedélyezve van? Tűzfalon a echo kérések engedélyezve van? -
kl24h #24606 Mielőtt feltetted volna az XP-t, azelőtt is ugyanez az interneted volt? -
WinStar #24605 bocsi,XP-ről lenne szó,elírtam,csak több helyen kérek segítséget.Ezt megcsináltam:
EZT
de ez így nem megy...hiába írom be a jelszót s felhasználónevemet. -
kl24h #24604 Először azt kell leellenőrizni, hogy kompatibilis minden alkatrésze a gépednek kompatibilis a Windows 7 operációs rendszerrel: Windows 7 Upgrade Advisor. Haa kompatibilis, akkor csak beállítási problémád lehet.
Pont úgy állítottad be az IP, stb. mint az XP esetében? -
WinStar #24603 Sziasztok.Segítsetek légyszíves.Feltettem a Win7-et de nincs netem....létrehoztam egy új kapcsolatot is,de nem...777-es hibával...T-online-os a net. -
#24602 Amúgy az alaplapi driver újratelepítésén én is gondoláztam, de mivel az USB-t mindenféle telepítések előtt is kezeli már az XP, így ezt elvetettem. De lehet, hogy kipróbálom majd. Víruson se gondolkoztam még, mert ez egy korlátozott profilú gépezet alaphelyzetben, de attól még bármi lehet, ezt is megnézem:)
Zsolt01:
Nem, full eredeti, gyári XP. Azokat kerülöm.
Köszönöm a segítségeket. A említett két dologgal még majd eljátszom a héten, aztán majd jelzek, hogy mi lett. -
Zsolt01 #24601 Véletlenül nem egy módosított Xp sp3 telepítővel lett feltéve, mert az pl. tud ilyeneket produkálni. -
kl24h #24600 Tisztázni kell, hogy tiszta-e a gép, tehát hogy vírusmentes, egy pár vírusirtót le kell futtatni, amiket és megadok majd, ha szükség lesz.
Ilyeneket nem kellene csináljon a Windows, sőt automatikusan telepíti fel a különféle penrdivereket, mivel meg kell keresse a drivert, akkor azt jelenti, hogy az USB driver nincs feltelepítve vagy ki van kapcsolva. Erre és azt mondom, hogy tedd be az alaplap CD-jét és újra telepítsd fel az USB drivert.
Egyszer próbáld meg az alaplap CD-vel feltelepíteni az USB drivert. -
#24599 Szasztok!
Az mitől van, hogy adott egy XP Porf SP3-as vas, és gyakorlatilag bármilyen pendrive-ot, külső vinyót (meg gondolom más USB-s eszközt is, csak ezekkel próbáltam mostanában) dugok rá, mindig sikít, hogy új hw, dobjak föl drivert. Nyomom neki, hogy keressen magától, aztán meg is csinálja, utána már az adott cuccal nincs több gond, ha máskor bedugom. De ennek ugye mégsem így kéne működnie, hogy manuálban kell rákényszeríteni, hogy fölismerje az USB-s akármiket:/
Előre is köszönök bármilyen okosságot. -
#24598 Videodriver újratelepítése/frissítése? Elképzelhető még hogy vagy vírus vagy a videokártya az utolsókat rúgná(?). Esetleg még azt tudnám javasolni hogy a videókártyát kihúzod aztán pedig visszarakod(ha látsz benne port tisztítsd ki belőle). -
#24597 Yo embörek!
Az mitől lehetséges, hogy kb minden harmadik gépbekapcsoláskor a képernyő felbontása 1024x768/60 lesz, holott én 1152x864/85-ön szoktam használni?
Mintha következő indításkor benyomná az "alapértelmezettet" vagy mi... pedig az 1152-nek kéne annak lennie... mi ez?
Köszi! -
#24596 Rendes BOOT cd,mer tesóm gépén elindult bootolva..: ) már jó nálam is :D -
#24595 CDROM-ról már réges-rég bebootolhatott volna ha boot lemezként van kiírva rendesen("CD-ről való indításhoz nyomjon mg egy gombot" szöveggel). Esetleg jumpererés(?),na mindegy:S -
#24594 Huhúúú kösziszépen! : )
holnap megcsinálom: D