Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Úgy tûnik hogy vírusgondról van szó.
Kaspersky Rescue CD-vel nézz rá (usb-rõl is lehet bootolni ha alaplapod támogatja a usb eszközökrõl való bootolást).
Esetleg még a javítókonzolon egy chkdsk -f parancsot lefuttathatsz.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Üdv mindenkinek!

Az lenne a a problémám hogy próbálnék feltenni a laptopomra egy sp3-as windowst amit már korábban töbször is feltettem de most mikor eljutok hogy formázzam a winyót akkor kiirja:
"a telepítõ nem tudta megformázni a articiót. lehet hogy a lemez sérült. gyõzõdjön meg róla hogy a meghajtó be van e kapcsolva, és........."
Eddig semmi baja nem volt simán felment amikor csináltam, de tesom valamit sikeresen leszedett rá elkezdett tölteni a windows és utána kék képernyõ meg hiba, ugyhogy inkább ujratenném de ebbe a problémába ütközök.
Ha valaki tudna segíteni...
Elõre is köszönöm!
xxdani
Csökkentett módban sikerült. Nem írt ki semmit. Egyszerûen nem volt az a lehetõség, hogy fiók törlése amit nem értettem, de sikerült ez a lényeg😊 köszi.

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Üdv mindenkinek. Lenne egy problémám, ami már rég óta fenn áll.Keresgéltem is megoldást rá ,de nem nagyon találtam.Hátha valaki találkozott hasonlóval. Lényeg, van egy gépem amin Xp sp2 van, egyik napról a másikra produkált egy olyan jelenséget, hogy amikor betölt a rendszer akadozik az egér.Viszont amikor elindítok egy programot akkor nagyon akad, és van hogy lefagy az egér mutató a képernyõ egy adott pontján.Viszont látatlanba mûködik tovább, mert bekapcsoltam az egér beállításokba a sonar-t. Így ha megnyomom a Ctrl-t akkor látom csak hogy valós idõben hol is van az egér, míg a kurzor egy helyben áll.

gergely1991
Mit ír ki mikor próbálkozol vele?
Ha a "Rendszergazda" vagy más néven "admin" fiókból próbálod törölni akkor ott tényleg mûködnie kell.
Esetleg próbálkozhatsz csökkentett módban törölni (indulás során F8 nyomogatása).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

xxdani
Sziasztok. Létrehoztam még egy rendszergazdai fiókot ideiglenesen illetve csak ideiglenesen szerettem volna, de nem lehet eltávoltani a felhasználói fiókok közül pedig ez máskor gond nélkül megy. Mi lehet a baj?
(Az alap rendszergazdai fiókból szeretném törölni, a második rendszergazdi ki van jelentkezve)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

... Partíció törlésnél vigyázni, ha HDD 2 részre van osztva és pl nem elsõdleges mindkettõ, akkor pl. C-nél partíció törlésnél "Elszáll" D a kiterjesztett partíció is (ha emlékeim stimmelnek), az az Cuccaidnak vége!
+ amiket írtak neked:
- 2 Nekem így kapásból nem tiszta 2HDD-d van 80+40 vagy 2 partíciód 80+40!
Ha két HDD egyiket lehúzni telepítésnél.
- Partíció törlés és újra felosztás - Formázás (lassú)
(Nekem annó volt új HDD ami a gépbe berakva ... elõszór csak a méretének egy részét írta ki.)
gergely1991
Akkor egy másik xp-vel jobban jársz szerintem😊

gergely1991
Mondjuk nekem is volt ilyen, kékhalál-t adott mikor a "megjelenítés tulajdonságait" hívtam elõ.Persze olyan drivert is felrakott amit nem kellett volna:/

Martinez01
Lassúra raktam biztos ami biztos alapon.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

gergely1991
Természetesen ha linux-ot is telepítettél rá.Ezzel még törölheted is a létezõ partíciókat...Partíciókezelõ még a Windows telepítõ CD helyreállító-konzoljában lévõ fdisk parancs is (súgó "fdisk/?" parancs)
Bár az sem kizárt hogy a merevlemez megsérült(szektorhibás).Vagy az sem hogy a partíciótábládba beleavatkozott egy vírus.

gergely1991
Akkor ajánlom a #24439 -es számú írásomat.Ellenõrizd hogy a partíciók léteznek-e ha igen akkor nézd meg hogy fat32/fat vagy ntfs, mert tudtommal a win telepítõje (se) nem ismeri a ext2,ext3 ext4 és a egyéb linuxos fájlrendszerrel megáldott partíciókat.

naaa
nem listázta ki

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

gergely1991
Egyébként kilistázza a elérhetõ partíciókat?

gergely1991
Nézd meg mondjuk a gparted live usb-vel

naaa
xp home

ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium

naaa
Sziasztok

Olyan gondom lenne, h újra szerettem volna tenni a gépet home winnel.
Betöltöltötte a szükséges fájlokat és egészen eljutott a partícó törlésig. Ott jelezte, h mindösszesen 923 Mb helyes vinyó van a gépben, holott 80+40 Gb -osak. Innebtõl behalt az egész.
A win jogtiszta
Ötlet? Help

Formázás (lassú) volt xp felrakás elõtt?
Ha nem, akkor Formázás (lassú) és Xp telepítés, ha lehet ne nagyon módosított Xp telepítõt használj, tapasztalat, 1-2 vel gond lehet.
Martinez01
Behalt a winchester, és kicseréltem, de nem volt elõtte ilyen problémám.

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Az XP felrakása elõtt is volt ilyen problémád?
Martinez01
Semmi változás, próbálok estig valamit összehozni, hameg nemakarja, akkor Linux lessz...

gergely1991
Akkor még a windows-od se indult volna el😊
Bár kitudja miket mûvelhet még az😊
Esetleg a
start menü>futtattatásba begépeled>services.msc
majd megkeresed a "Témák" lehetõséget jobb gomb és indítás vagy újraindítás

Martinez01
Nem, de ugyanezt az XP-t használom máshol is, és ott nincs gond.
Vagy az probléma lehet, hogy Windows.0 mappát hozott létre, és nem Windows-t simán?

gergely1991
Ha nem eredeti a xp akkor nem csodálom.

Martinez01
Üdv!
Win XP-t most raktam fel, és nem tudok témát választani, csak ilyen õsrégi 98-as téma van fenn.Próbáltam felrakni másik témát, de azt se mutatja, nem jeleníti meg!
VALAKI PLS HELP!

"...Feltettük az XP Freedomot, mert már újratelepítést kívánt a gép..."
Miért telepítettétek újra a Windows?
Desiderata
ezek a kalóz cuccok felejtõsek
eredeti XP lemezrõl telepítsd, utána oldd meg az aktiválást
Nem lehet vírusos, hisz haveromnak is ez volt fent vagyis az õ cd-jérõl telepítettük és neki sem volt az. Nem nem volt.
gergely1991
Ez a kérdés lényegtelen...Ne válaszolj rá.Kicsit kapkodtam miatta.😊

gergely1991
hangkártya driver telepítve?

gergely1991
Ha ez kalóz termék(mert szerintem biztos) akkor nagyobb valószínûséggel vírusos.
Gondolom az elõzõ OS nem mûvelt ilyet vagy mégis?

Üdv! Segítségeteket kérném!
Feltettük az XP Freedomot, mert már újratelepítést kívánt a gép, és csak dvd-t olvasott be az olvasó. Egyszer csak elment a hang. Aztán újra fel akartunk rakni egy SP2-est ill. SP3-ast, de telepítésnél kék halált ír ki, akármilyen telepítõvel is próbálkoztunk nem engedi, csak a Freedomot felrakni. Ezt újra felraktuk, azóta nuku hang, illetve csak úgy simán kék halált ír ki, mikor kedve van. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj!!! Elõre is köszönöm!!
nemfontos haverom válalta hogy letölti a képeket ugyis ráér
köszi a gondolkozást
Hali azért érdeklõdöm mert szeretem a garftield képregényt és találtam egy oldalt ahol rengeteg van és mien programmal lehet letölteni öket úgy hogy elindítom a programot és automatikusan letölti az összes képet az összes oldalról belenyúlás nélkül.
Sziasztok

USB rõl USB boot lemezt USB boot ott hogy lehet késziteni csinálni ?? XP set 😊 kérlek irjátok le 😊 köszi érthetõen könnyûen 😊

http://www.winvistaclub.com/e11.html

Google Chrome fordítja úgy talán érthetõ.
Én direkt nem említettem regisztrációs adatbázis módosításgátat, ezt a menüsort nem olyan egyszerû módosítani regisztrációs adatbázisban.
pl.: http://support.microsoft.com/kb/310270/hu

Amikor annó problémám volt, mintha találtam volna valahol valami beállítást ahol rendezni lehetett, de már nem tudom.
ha szépen megkérlek, leírnád nekem hogy hogyan mûködik ez?
gergely1991
például a regisztrációs adatbázis(óvatos!!!) kezelésével

Most, hogy vissza akartam keresni leírásaimba, nekem a Küldés menüpontom tûnt el akkor és arra direkt kaptam megoldást.
Igen lehet.
1-2 éve talán itt segített nekem is valaki, mert eltûnt valami nálam belõle!
hello!

lehetséges valahogy szerkeszteni az a menüsort, ami elõjön jobb klikknél bármilyen fájlon?
Nem hiszem mert pörög , és a rendszer is ltja sztem azok mükõdnek de megnézzem , csak itt valami kis olyan hiba amit nem láttunk vagy egyéb hiba lehet .... , de javaslatokat még várom
gergely1991
Van egy olyan érzésem hogy a optikai meghajtóval van a probléma mert a másik gépen feltudta telepíteni a windowst(írta pmben).
hwarang
Lehet hogy optikai meghajtót kell cserélned

De várjál a saját gépemen jon a 80gb sikerült rá felraknom a xp ét , tehát az jo , csak ezen a gépen nem sikerül valami gond lehet .... és nem tom mi
mármint boot virus ?😄
ha levezsem akkor h nézzem meg hogy jo e ?😄
Bocsi, de azért mondtam, hogy okvetlen húzd le elõbb mellõle a vinyót, mert van több olyan baci is,
ami már a HDD azonosítás pillanatában, kapásból blokkolja az egész rendszert.
-ha így sem indul, akkor csakis a CD/DVD-drájvod lehet a bukés.

Szia , de olyan lemezrõl nyomtam ami ajo gépemen kiprobáltam és gond nélkül felajánl mindnet azaz induláskor cd rõl valo inditás és itt nem mutatja ..... valami rossz ...
Akkor elõbb most megint feszmentes állapotban húzd le a vincsid kábeleit, majd így is
próbálj meg bootolni a CD-rõl, de most már egy biztosan jól mûködõ lemezrõl.