Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kaspersky Rescue CD-vel nézz rá (usb-rõl is lehet bootolni ha alaplapod támogatja a usb eszközökrõl való bootolást).
Esetleg még a javítókonzolon egy chkdsk -f parancsot lefuttathatsz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Az lenne a a problémám hogy próbálnék feltenni a laptopomra egy sp3-as windowst amit már korábban töbször is feltettem de most mikor eljutok hogy formázzam a winyót akkor kiirja:
"a telepítõ nem tudta megformázni a articiót. lehet hogy a lemez sérült. gyõzõdjön meg róla hogy a meghajtó be van e kapcsolva, és........."
Eddig semmi baja nem volt simán felment amikor csináltam, de tesom valamit sikeresen leszedett rá elkezdett tölteni a windows és utána kék képernyõ meg hiba, ugyhogy inkább ujratenném de ebbe a problémába ütközök.
Ha valaki tudna segíteni...
Elõre is köszönöm!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Ha a "Rendszergazda" vagy más néven "admin" fiókból próbálod törölni akkor ott tényleg mûködnie kell.
Esetleg próbálkozhatsz csökkentett módban törölni (indulás során F8 nyomogatása).
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
(Az alap rendszergazdai fiókból szeretném törölni, a második rendszergazdi ki van jelentkezve)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
- 2 Nekem így kapásból nem tiszta 2HDD-d van 80+40 vagy 2 partíciód 80+40!
Ha két HDD egyiket lehúzni telepítésnél.
- Partíció törlés és újra felosztás - Formázás (lassú)
(Nekem annó volt új HDD ami a gépbe berakva ... elõszór csak a méretének egy részét írta ki.)
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bár az sem kizárt hogy a merevlemez megsérült(szektorhibás).Vagy az sem hogy a partíciótábládba beleavatkozott egy vírus.
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
ACER ASPIRE 5742G intel Core i3 370 m ATI HD 5470 3 GB DDR3 RAM 320GB HDD 15,6 HD LED win7 64bit home premium
Olyan gondom lenne, h újra szerettem volna tenni a gépet home winnel.
Betöltöltötte a szükséges fájlokat és egészen eljutott a partícó törlésig. Ott jelezte, h mindösszesen 923 Mb helyes vinyó van a gépben, holott 80+40 Gb -osak. Innebtõl behalt az egész.
A win jogtiszta
Ötlet? Help
Ha nem, akkor Formázás (lassú) és Xp telepítés, ha lehet ne nagyon módosított Xp telepítõt használj, tapasztalat, 1-2 vel gond lehet.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Bár kitudja miket mûvelhet még az😊
Esetleg a
start menü>futtattatásba begépeled>services.msc
majd megkeresed a "Témák" lehetõséget jobb gomb és indítás vagy újraindítás
Vagy az probléma lehet, hogy Windows.0 mappát hozott létre, és nem Windows-t simán?
Win XP-t most raktam fel, és nem tudok témát választani, csak ilyen õsrégi 98-as téma van fenn.Próbáltam felrakni másik témát, de azt se mutatja, nem jeleníti meg!
VALAKI PLS HELP!
Miért telepítettétek újra a Windows?
Gondolom az elõzõ OS nem mûvelt ilyet vagy mégis?
Feltettük az XP Freedomot, mert már újratelepítést kívánt a gép, és csak dvd-t olvasott be az olvasó. Egyszer csak elment a hang. Aztán újra fel akartunk rakni egy SP2-est ill. SP3-ast, de telepítésnél kék halált ír ki, akármilyen telepítõvel is próbálkoztunk nem engedi, csak a Freedomot felrakni. Ezt újra felraktuk, azóta nuku hang, illetve csak úgy simán kék halált ír ki, mikor kedve van. Légyszi segítsetek, hogy mi lehet a baj!!! Elõre is köszönöm!!
köszi a gondolkozást
USB rõl USB boot lemezt USB boot ott hogy lehet késziteni csinálni ?? XP set 😊 kérlek irjátok le 😊 köszi érthetõen könnyûen 😊
pl.: http://support.microsoft.com/kb/310270/hu
Amikor annó problémám volt, mintha találtam volna valahol valami beállítást ahol rendezni lehetett, de már nem tudom.
1-2 éve talán itt segített nekem is valaki, mert eltûnt valami nálam belõle!
lehetséges valahogy szerkeszteni az a menüsort, ami elõjön jobb klikknél bármilyen fájlon?
hwarang
Lehet hogy optikai meghajtót kell cserélned
ha levezsem akkor h nézzem meg hogy jo e ?😄
ami már a HDD azonosítás pillanatában, kapásból blokkolja az egész rendszert.
-ha így sem indul, akkor csakis a CD/DVD-drájvod lehet a bukés.
próbálj meg bootolni a CD-rõl, de most már egy biztosan jól mûködõ lemezrõl.