Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hjt log?
Életfogytig tartó büntetés a Cat8 börtönszigeten HJT Log elemzők: www.hijackthis.de www.help2go.com
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
A két alap szerveren kívül (time.windows.com, time.nist.gov) a time.kfki.hu-val is ugyanaz a helyzet.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az xpmen idáig vista transformation pack 6.0 volt, de eléggé lassította a gépet, ezért letöröltem. A probléma az hogy az uninstall után amikor be, meg amikor kikapcsolom a gépem még mindig az a vista-s képernyõ jelenik meg. Hogy tudnám ezt is visszaállítani az eredeti xp-sre? Köszi
Nekem az lenne a problémám hogy mikor szabálytalanul áll le a vindóz akkor az adott fiók lefagy (amelyik lefagyott) vagy resetet nyomok mert valamiért lefagy mondjuk 1 program miatt akkor ujraindul a gép belépek a fiókba és lefagy olyan 2-3 sec mulva no de a másik fiók nem fagy le és ezt a fiókot ujra kell csinálni eleinte nem volt fiók és akkor mindig urja kellet rakni a vinfost és de akkor is csinálja mikor szabályosan nyomok 1 restartot és ez már nagyon idegesít mert 1 áramszünet és kész vége a fiókomnak... ilyen célre csináltam 1 vészhelyzet fiókot amibõl ujra tom csinálni de ha a vindóz a hibás akkor a másik fióknak is lekéne fagyni ha hardware a hiba akkor is le kéne fagynia de semmi kifogytam az ötletekbõl nem hiszem hogy vírus mert a friss vindózzal is ez van felraktam nyomtam 1 restartot és lefagyott... szóval felakasztom magam lassan és nagyon idegesítõ mert néha 1-2 program lefagy és nem tok kilépni sehogysem és csak a reset és akkor vége a fióknak
PLZ HELP HELP HELP HELP HELP
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Amire emlékszel az a Symantec/Norton 'Disk Doctor' volt. Szép régi idõk :-) mikor még majdnem tudtuk, mit csinál a favágó az erdõnkben a baltánkkal...
a ghost-om és a ghost browserem is a nerom mellett volt
<#nemtudom>#nemtudom>
hogyan örökíthetem a renszergazda általános beállításait pl.: asztal, tálca, megjelenés,stb.(jogokat persze nem) új fiókok számára?
ugyanitt: nero 6.x teljes verzióm elvesztettem (nem találom az insatllt), kérlek aki megtalálta vagy megosztaná a fellelhetõségét, priv-ben szóljon
Segítségre lenne szüksége egy havernak!
Leszerelte a coolert a prociról, megtisztította, de amikor újra indította a gépet nem indult a Windows semmilyen üzemmódban, se normal, se safe, se sehogy.
Windows Reinstall sem segített.
Valakinek volt-e ilyen gondja?És mi a teendõ?Van-e valakinek valami ötlete???
<#help>#help>
Qwerty4
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
vki más értékelhetõ ötlettel?
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
PM-mel ugyanígy szét is lehet kapni kétfelé egy meglévõ partíciót?
Tényleg! Bocs el vagyok varázsolva...
PageFile=Lapozófájl
Mekkora sügér vagyok...!<#ijedt>#ijedt>
Azért köszönöm a gyors választ!
Az idõszolgáltatás NTP-ügyfele úgy van konfigurálva, hogy egy vagy több forrásból kérdezze le az idõt, de egyik forrás sem használható. 30 percig nem történik kísérlet egyik forrás elérésére sem. Az NTP-ügyfélhez nincsen pontos idõforrás.
Utána néztem,de nem találtam rá megoldást. Valaki esetleg?
Volna 1 kérdésem a rendszer partíciómon a következõ file:
pagefile.sys 1,12GB(!?) Ez most mit jelent?
Valaki tud magyarázatot adni?
Köszi!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ha nem akarok pl. gép bekapcsolásakor választani felhasználó (1db) és a rendszergizda között, be lehet állítani a default usert hogy bekapcsoláskor és újraindításkor eleve felhasználói fiókként induljak?
és kijelentkezéssel váltanék rendszergazdira, ha úgy adódna
Van egy kis problémám. Az utóbbi néhány napban az XP azt csinálja, hogy mikor ki akarom kapcsolni a gépet, akkor kék halál, majd újraindul a gép, és nem kapcsol ki. Miután bebootolta a Windowst, elkezdi tölteni a programokat, de kék halállal újraindul megint. Megcsináltam, hogy úgy indítottam el a windowst, hogy a legutolsó mûködõképes beállításokat használja, el is indul rendesen, de néha még mindig ugyanazt csinálja. Most telepítettem újra tegnap, de nem segített. Esetleg valakinek van valami ötlete? Kb 2 hónapja van meg ez a gép, de eddig nem csinálta ezt.
Két problémám lenne remélem tudtok segíteni.
1.iTunes program ezt írja ki: A "0x0000b77d címen található utasítás a "0x0000b77d" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
És a program nem idul el!
2.Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verziójához (KB928365)
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 összetevõhöz (KB928366)
-et nem lehet telepíteni!
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
Telepítésnél ki lehet választani, hogy akarjuk partícionálni a merevlemezt.
Nekem az új gépemen (lásd aláíromban) kétfelé van partícionálva a vinyó, 2 db 119 GB-osra.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Asus M3N-HT Deluxe/HDMI AMD Phenom 9850 X4 Black Edition [email protected] 4GB Kingmax DDR2-800Mhz Zotac Geforce 8800GT AMP! Corsair PSU-520HX :)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Két problémám lenne remélem tudtok segíteni.
1.iTunes program ezt írja ki: A "0x0000b77d címen található utasítás a "0x0000b77d" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read".
És a program nem idul el!
2.Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 2.0-s verziójához (KB928365)
Biztonsági frissítés a Microsoft .NET-keretrendszer 1.1 Service Pack 1 összetevõhöz (KB928366)
-et nem lehet telepíteni!
Diablo3 Battletag: MoMo#2340 http://eu.battle.net/d3/en/profile/MoMo-2340/hero/39319986
<#taps>#taps>
az enyém is hasonló Dying soul -éhoz:
én egy fióktól venném el rendszergazda jogokat, de nem szeretném elveszteni a beállításait
(pl. csak a rendszergazda névvel lehetne rendszergazda jogokkal belépni ezután, vagy átvinném a felhasználói fiók beállításait egy másikra, aminek csak felhasználói joga lenne - tehát névváltozás nem akadály)
hogy tennétek?
Ez igy rendben is van. Csakhogy van a gépben még + 1 RAID-es ATA kártya (Silicon Image cucc, igaziból nem az én gépem, így tipust nem tudok mondani).
Ennek feltettem a driverét, amit netrõl szedtem.
S ezek után csak úgy indul el a Windows, hogyha a gépben benn van a Windows telepítõ CD és BIOS-ban az CD-ROM az elsõ boot-eszköz.
Esetleg tud vki segíteni?
1. At a command prompt, type "control userpasswords2" and press Enter to open the Windows 2000-style User Accounts
application.
2. On the Users tab, clear the Users Must Enter A User Name And Password To Use This Computer check box and then
click OK.
3. In the Automatically Log On dialog box that appears, type the user name and password for the account you want to be
logged on each time you start your computer.
4. Restart your computer.
Van egy alap felhasználó a gépemen, mint az összes XP-s gépen, az Administrator, ami csak safe modeban látszik, meg akkor ha nincs más felhasználó a gépen. Lejelszavaztam és szeretném törölni a jelszavát, de a vezérlõpultban már nincs ott az opció a profiloknál. Próbáltam safemodeban is, de ott sem tudom. Hogy lehet ezen változtatni? Esetleg a regeditorban?
szükségem lenne egy olyan software-re amit védekezés/védelemre tudok használni egy olyan számítógépen amit több személy használ. Tehát nem vírusvédelemrõl van szó, hanem mappák, hálózati helyek, programok és egyéb opciók lejelszavazása ill. letiltása a fontos számomra. Amennyiben lehetséges ilyen megoldás kérem írjatok.
Elõre is köszönet
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!