25353
Whistler - Windows XP
-
Handball94 #17473 Még egy kérdés, d meghajtón van az oprendszer amin most vagyok, de attól formázhatom nemlesz baja gépnek? :P -
Handball94 #17472 értem,kösz,megpróbálom -
#17471 igen, persze ha a mostani configod volt mikor felraktad a c-re, mert ha változott azóta akkor nem lesz jó. értem itt a proci,alaplapra kb -
Handball94 #17470 és ha formázza amin az op van, akkor átteszi másik opra ? -
#17469 aha, azért kell partition magic me aszem az engedi egy olyan particiot formázni amin op van, mig a lemezkezelésekben besír a szája -
Handball94 #17468 Na akkor ha azt akarom hogy egy op rendszer maradjon tisztítsam ki a d meghajtót ? -
#17467 valaki tuggya hogy biostól függetlenül merre találom azt hogy a SATA vinyókat a gép IDE -nek lássa?:o azt hallottam belehet állítani vhogy. :| -
Zsolt01 #17466 Akkor valószínűin a D lévő már nem fog menni.
Mivel állta lába a C -n vannak a rejtett fontos elemek.
(Ha tévednék, akkor valaki javítson ki.) -
Handball94 #17465 Most is azzal a xpvel vagyok ami a d meghajtón van, és ha a c-t formáznám le ? -
#17464 nos, én azt ajánlom neked h tartsd csak a c:\-n, és mindent mentsd át d:\-röl c:-re v vmely partícióra ami kell, formázni fogod a d:\t és semmi az égvilágon nem lesz azon, kipucolod fullosan -
Handball94 #17463 C meghajtósat akarnám törölni, és ha lefuttatom ezt a progot minden szart töröl ami nem kell oda ? -
#17462 partícionáló progival formázod a d:\-t (pl.: Partition magic) -
Handball94 #17461 Hello!
Olyan problémam lenne, hogy véletlenül 2 db windows xp home edition van a gépemen és az egyiket törölni szeretném, hogy ne kelljen választani op rendszerek között betöltéskor, ezt hogy oldhatnám meg.
(egyik xp c meghajtón, másik d-n..) -
brumee #17460 Minden csúszka fel van nyomva és az összes be van rakva,a hang be is jön rendesen mert a windows hagfelvevőjével fel tudok venni.de nekem az kéne hogy folyamatosan szóljon -
Zsolt01 #17459 Még annó amikor nem volt Internetem, így vettem fel zenét VIVA TV -ről.
Hang beállítási pulton engedélyezni a Vonalbemenetet és ennyi (és megfelelően beállítani rajta a "csúszkát") !!!
(Nekem simán működött.) -
brumee #17458 Hello!Olyan progblémám lenne hogy a hangkártyám bemeneti jelét(optikai) szereteném a kimeneten hallani hogy amit a tv nézek vagy xboxon jáccok a számítógépem hagnrendszerén halljam ezt hogy tudom windowsban beállítani? -
Kurt97 #17457 ja neem. most tettem emiatt újra. -
Zsolt01 #17456 Mármint ez : | #17452 az új XP ?
Vagy már újat tettél és megoldódott ? -
Kurt97 #17455 Már az új xp-ről írok. -
gyorgy #17454 Sziasztok!Van egy problémám.XP-t használok.Van 2 felhasz.fiók.Az 1.jól müködik de a 2.fióknál csak leállítás van és nincs kijelenkezés vagy felhasz.váltási lehetőség.Segítsetek!Köszi. -
Zsolt01 #17453 Tipp:
XP (sp2) telepítő lemezzel indítva Javítás.
vagy
Új XP. -
Kurt97 #17452 Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Nem tdok bejelentkezni egy felhasználóval sem, a háttér ugyan bejön de semmi más és nem tűnik el a felhasznló adatainak betöltése vagy mi. Ha csökkentett módban átállítom, hogy legyen üdvözlőképernyő akkor is csak tölti az adataim. Van valami ötletetek? -
#17451 sry. nem bántás akart lenni. :|
és nem, télleg nem az a virus rmeover. :D -
Zsolt01 #17450 Ja Bocsi ez mégse az lesz. (http://data.hu/get/190174/MSN_Photo_Virus_Remover.exe.html) -
Zsolt01 #17449 Én nem azt mondtam, hogy 100%, hogy az a gond, csak megjegyeztem, tippeltem.
Amúgy ez nem segíthet: http://data.hu/get/190174/MSN_Photo_Virus_Remover.exe.html
(amúgy meg nem kéne "fasság" -ozni, lehet normálisan is) -
#17448 fasság. :D nekemis van ijen.
és elvileg valami msnenes szar okozza..
de sajnos nem tudom énse kikapcoslni, szóval nkmis vannak ijen bejegyzéseim..
és eredeti xpvel.. :D ennyit erről. -
kollektor #17447 szia
sztem mentsd el a profilt a color nevű mappába ,majd a megjelenités / beállítások / speciális / színkezelés lapon klikk a hozzáadás gombra és kijelölöd az elmentett color profilodat -
#17446 Szevasztok bocsássatok meg, hogy az XP topikban kérdezem, de a videokártya topik főleg hardverirányultságú, nekem meg egy szoftveres kérdésem lenne. Szóval a probléma a következő:
Nvidia driverrel megcsinálom a display optimization wizard-ot, beállítom a gammát RGB csatornánként stb. stb. Majd kilépés után visszaáll az eredeti állapot, nem látom, higy egy újonnan létrehozott color profile-t használna a windows. Mit kell tennem, hogy megmaradjanak a beállítások? -
#17445 Aham értem. -
Zsolt01 #17444 !!! -
#17443 Frissen telepített :( -
Zsolt01 #17442 Rendszer vissza állítás arra az időre amikor még jól működött minden ! ? -
Zsolt01 #17441 XP sp2 használsz igaz, rendesen frissítve !
Ja igen, ugye nem módosított Xp telepítőt használsz !
Hallottam jó páran ilyet használnak, ok biztos van ami jól megvan csinálva, de pl.: Szervízes emberkétől hallottam, hogy 10 problémás gépből amit bevisznek hozzá, 8 nál a buherált Xp telepítő a ludas ! -
Zsolt01 #17440 Nem lehet, hogy valamelyik programra akad ki ! ?
Újra tetted az xp-t formázással. Gondolom ugyan azokat a cuccokat (driver, ++) visszatetted amik előzőleg voltak, talán valamelyik okozza pl.: fertőzött ! -
Zsolt01 #17439 Próbálj másik vírus irtót !
(Nem vagyok Nod32 ellenes, Én is ezt használom gond nélkül már rég.)
+ pl.: Spyware Doctor -
szalkay88 #17438 És akkor a NOD minek nem jelez semmit?
A mappában betömörített fájlok vannak (még nem lett kitömörítve jobban mondva), meg egy avi sample. Film, most szedtem le egy megbízható magyar torrent oldalról. És szted vírus lenne? -
#17437 Ez mi a fene? Lehet ez ellen csinálni vmit?
-
#17436 Vírus. -
szalkay88 #17435 http://images.netbag.hu/20080407/1207519544578.jpg -
szalkay88 #17434 http://images.netbag.hu/20080407/1207519544578.jpg
Erről beszélek, most megint csinálta, lefotóztam. Semmi különös nem történik, csak mindig előjön, ha megnyitok vmi mappát. Utánna ráviszem h bezárás, hibajelentés küldése-nem; ezután vagy 10 mp-ig nem lehet csinálni semmit, kb. lefagy, majd pedig eltűnik minden a képernyőről a háttér kivételével, és ugy 5 mp alatt vissza is jön.
Valaki majd mondja meg légyszi, h mi a **** ez, mert engem marhára idegesít, h formázás után is visszajön ugyanaz a probléma.