Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kapcsold ki az egyszerû fájlmegosztást és lesz biztonság fül.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
van egy kis gond a saját tulajdonba vétellel... nekem ugyanis a tulajdonságok menüben nincs olyan, hogy biztonság,a megosztás fülnél pedig nem elérhetõ a saját tulajdonbavétel menüpont...
erre valami megoldás, vagy ötlet?
Sok sikert a Forma 1 hez😄😄😄, vagy éppen ahol most vagy😉
segítsetek!
olyan gondom van, hogy elszállt a rendszerem, nem indul a windows, és minden kacatom, ami a személyes mappámban volt nem hozzáférhetõ...
újratelepítettem a gépet, de még így sem jó, mivel nem tudok belépni a régi mappámba, mivel azt írja, hogy nem hozzáférhetõ...
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan tudom kimenteni a fontos dokumentumaimat onnan?!fontos lenne...
Elõre is köszi, Bazsi...
XP-hez keresnék olyan cracket mint ami van Vistához amivel a Microsoft eredetinek látja a tört változatot? Létezik ilyen? Kösz a segítséget!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
valaki elmagyarázná hogy én az otthoni gépemre felrakhatom a Windows xp OEM-es változatát?? Vagy nem lehet, ha felrakom nem lesz belõle semmi gondom, szóval nekem legális ez??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Intel® Pentium® Dual-Core Processor - mint látható nincs 3 GHz-es
Intel® Core™2 Duo Processor
Intel® termék-összehasonlítási táblázat
"És az én 3ghz-es procim helyett mekkora Core2 Duo-t nézzek minimum, ami gyorsabb.."
Ha egy magos procid van, akkor vegyél két magos, magonként 3 GHz-es E6850-ást, és 1 mag esetén is rendesen el leszel látva.
Vagy ha van rá pénzed, vegyél négy magos QX6850-ást, és egy jó ideig (amíg elterjed a többmagos procik támogatása) elegendõ lesz. 😉
Core2Duo 1.8GHZ mert ez akkor 3.6-nak felel meg?
És mi van, ha a játékom csak 1 magot használ...
Jobban járok ezzel?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@ Hellomarci
Valaki röviden legyenszíves és írja le nekem, hogy mi a különbség egy 3Ghz-es DualCore és egy 3GHz-es Core2 duo között?
Mert árban én úgy vettem észre, hogy a duplája...
De ha mindakettõ 2 magos, akkor miért több a Core2 Duo?
Lehet, hogy sokak számára ismerõs lesz a történet, sajnos nekem is.Tehát a problémám kezdete:
A barátnõmnél a gép kékhalált halt, természetesen a keményebb verziót ebbõl is, hát miért is ne...
Aztán resetelt az asszony, telepítõlemez be, elkezdte az instalt, de megszakította, szabályosan 2x az F3 megnyomásával. Kibökte a gépet, hogy majd az ura megcsiánlja, mint megannyiszor elõfordult már. Az ura nagymellénnyel leült és elkezdte a tortúrát, de közben kapott egy telefont és el kellett rohannia. Õ pont úgy mint az asszonya leállította szabályosan a telepítõt. Harmadszori nekifutásra, tehát a mai napon, valami oknál fogva, hiába rakom be az XP lemezt, bootol mint az állat minden oké, eljutunk addig, hogy kiválaszthatom a javítókonzolon való állítást vagy a telepítést, ez az üzenet fogad:
A telepítõ nem talált a számítógépen telepített merevlemezes meghajtót.
Ellenõrizze, hogy van-e bekapcsolt merevlemezes meghajtó, és az megfelelõen csatlakozik-e a számítógéphez és a lemezzel kapcsolatos hardverbeállítás megfelelõ-e.Ehhez lehet, hogy szükség van a gyártó által biztosított diagnosztikai, illetve beállító program futtatására.
A telepítés nem folytatható. A kilépéshez nyomja meg az F3 billentyût.
Áh, mondom sz*r biztos a gépe, hazaviszem. Na itthonvagyok és ugyanaz a problémám. Olvasgattam a Google barátunk segítségével infos fórumok hegyét, de mindenhol csak laptopról volt írva. Abit AW8 alaplapom van 6 sata-val, meg ide, esatöbbi. Próbáltam a vinyót átalakítóval bekötni sata-ra próbáltam ide-re biosban állítottam mindent, de eredménytelenül.
A bios felismeri a 40 gigás Maxtort, de az én vinyómon lévõ vista és xp sem ismeri fel az asszony vinyóján a partíciókat, illetve hát meg sem jeleníti.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a nyavalyát tudok csinálni vele, met van rajta 2db TDK meló és még legalább 2000db fénykép, amelyet nem tudok pótolni sehonnan. Nem kell megmentenem az XP-t csak a dokumentumok és a D: partíció tartalmát, magát a rendszert nem.
Valakinek valami ötlet? megoldás?
ne vegyétek sértésnek, de hülye válaszokat nem szeretnék kapni...
Köszi szépen a segítséget!!!
örök hála!
szevasztok
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
1,25BG ram-om van, de a gépem valamiért sokkal lassabb mint kéne lennie. ajánlottak valami ram tisztító programot, valaki tudna pontos programnevet és egy kis infót adni róla?
köszi
(freeware) Programunk végigpásztázza a Windowst, hogy van-e benne olyan beállítás vagy rész, mely késõbb hibára adhat okot (fagyás, kékhalál, stb.). Többek között tud még registry-t ellenõrizni, tisztítani, hibákat helyrehozni, kémprogramokat eltávolítani, ideiglenes fájlokat törölni, betöréseket megelõzni. Egyszóval egynagyon egyszerûen használható egészségügyi doboz.
Ccleaner
takarító
most, hogy csaknem véglegesen felhúztam az XP-m (rendszer+felh.i progik, fiókok, stb.) a fiók belépés majd fél percig eltart, a kikapcs és újraindítás néha 2-3 percig is.
lan letiltva, stb.
mit szóltok hozzá?
1. rendszergazda jokokkal kell belépve lenned
2. start/minden program/kellékek/rendszereszközök/rendszervisszaállítás
3. arra az idõpontra állítsd vissza, amikor még jól mûködött a konfigurációd
u.i.: javaslom minde jelentõsebb telepítés elõtt sajátkezûleg hozzatok létre rendszervisszaállítási pontot, mert nem minden installer teszi meg automatikusan, mert hát jelen esetben lehet, hogy több dolgot újra kell telepítened majd
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Na de pontosan mit nyomjak?😮
bejön a képernyõ, h windows xp üdvözli bla-bla.:
-Windows telepítés
-további tudni valok a telepítés folyamatáról
-windows választható összetevõinek telepítése
-egyéb feladatok végre hajtása
-rendszer kompatibilitás vizsgálata
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
vagy a 8.0 ha találsz magyar verziót....
Innen letölteni a cutewriter.exe és converter.exe programokat
http://www.cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp
Installáláskor felrak egy CutePDFWriter nevû nyomtatót,és csak oda kell nyomtatni
(és ha lehet ne az legyen a válasz h ezt ne itt kérdezzem vagy legalább akkor javasoljon vki egy olyan topicot ahol megkérdezhetem)
köszi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a betûk rendesen abc sorrendben vannak, de úgyanakkor a számok fordítva!! 9,8,7...
hol lehet ezt beállitani normálisan??
kösz
tegyük fel bejelentkezek msn -re, és olyankor akár 1-2percig inaktiv a tálca, az asztal müködik..
de ez a jelenség akkor is elõjön ha megnyitom az internet explorert..firefoxot
kösszi
Ideírhatnád a pontos hibaüzenetet a fájlnévvel, akkor talán választ is kapsz...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Az miért van, hogyha csinálok egy visszaállítási pontot, majd telepítek egy programot, aztán visszaállítom arra a pontra mielõtt telepítettem azt a programot, el is tûnik a listáról, de a Frogram Files-on belül ott marad és a fájlok többsége *.jar kiterjesztésû lesz?
Azt törölhetem?
Vagy az még maga a program?
valaki elmagyarázná hogy én az otthoni gépemre felrakhatom a Windows xp OEM-es változatát?? Vagy nem lehet, ha felrakom nem lesz belõle semmi gondom, szóval nekem legális ez??
telepítése?
Lenne egy olyan gondom hogy vásároltam egy teljesen új notebookot felraktam rá az XP-t a 3-4 edik indításnál fagyot az explorer.exe de a feladatkezelõbõl újraindítom akkor megjavul és fut normálisan, de mivel idõsebb rokonjaimnak lesz ez nem a legmegfelelõbb megoldás... Ezért még 1x újraraktam az XP-t és ott is pár alkalom után ugyanezt csinálja... Nincs valami ötletetek esetleg hogy mit lehetne csinálni ???
Vírus kizárva mert a gép teljesen új sõt még Net-et sem látott.
Elõre is köszönöm segítségeteket.
tt a gép adatai.
Ezt irta ki az Everest :
Számítógép
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév OTHON-CC883D484
Alaplap
CPU típusa Mobile DualCore Intel Pentium M, 1666 MHz (10 x 167)
Alaplap neve Intel Corporation MPAD-MSAE Customer Reference Boards
Alaplapi lapkakészlet Intel Calistoga i945GM/PM
Rendszermemória 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM)
BIOS típusa Phoenix (12/22/06)
Multimédia
Hangkártya Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller
Háttértár
IDE vezérlõ Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlõ
IDE vezérlõ Texas Instruments PCIxx12 Integrated FlashMedia Controller
Lemezes meghajtó HTS541080G9SA00 (80 GB, 5400 RPM, SATA)
Optikai meghajtó Optiarc DVD RW AD-7530A
SMART merevlemezek állapota OK
Kötetek
C: (NTFS) 76316 MB (73403 MB szabad)
Bevitel
Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet
Egér PS/2-kompatibilis egér
Ami konkrétan nem volt rajta telepités után az a hang,a videokártyánál semmit nem irt ki,a vistánál Gee Force valami 7300-as volt.(valami accelerator driver van a cd-n),ja meg hálókártyát sem látta.
Mi az a Command Prompt vagy DOS Prompt? Próbáltam a Futtatásból elõhozni,de nem sikerül. PLEASE !!!
Te ha csináltál ilyen DVD képet,akkor légyszi segíts nekem!
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
De ezt a #15689-es, #15698-as hozzászólásból és az alábbi oldalról kideríthetted volna.
Felhasználó konfigurációja-Felügyeleti sablonok-Vezérlõpult-Képernyõ-A tapéta megváltoztatásának megakadályozása-Beállitás-Letiltva.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"