Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem emlékszem rendessen, hogy mi a címe...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én aszittem, hogy rendes gémrõl van szó...
Háát ezeket le kéne szedned netrõl, ha nem tudod esetleg átrakni õket....
Melyik játék(ok)kal van gondod konkrétan?
Lehet, át kell másolni a játék file-ját és fut.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Windows embléma+Shift+M: Kis méretre állított ablakok visszaállítása
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Mi lehet az oka annak, hogy nem mûködnek normálisan a windows témái?Akármilyen témát indítok nem képes megjeleníteni, csak egy win98-as szintû tálcát, start menüt hajlandó létrehozni.
Az xp alap témája természetesen mûködik!És ma telepítettem újra az op.rendszert.
<#conf>#conf>
Qwerty4
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
megoldódott a monitor problémám, gondoltam leírom hátha valaki más ugyanígy jár.
szóval rendkívül egyszerû volt, csupán kihúzódott félig a monitorkábel hátul, de a színeket még adta ugyanúgy. erre úgy jöttem rá h véletlenül megmozgattam és elmentek a színek. na bedugtam rendesen a kábelt, újraindítottam a gépet és máris ugrott fel az ablak hogy plug @ play monitor telepítése 😊
de azért köszönöm a tippeket
Windows Genuine Advantage
A windows feltelepítése után azonnal ki kell kapcsolni és olyan programok után nézni mint pl.: Norton Ghost vagy Drive Image.
Mi lehetett a gond? Nem mertem megint megpróbálni mert rettegek a win ujratelepitéstõl 😊 Elõre is köszi
a problémám az lenne, hogy elállítódott a felbontásom, úgy hogy nem tudom visszaállítani. 1440x900-as a szokásos és megfelelõ a monitoromhoz, de most bekapcsoltam a gépet és azt látom hogy átállt 1024x768-ra és nem lehet 1440-et kiválasztani. Valaki tud segítséget?
köszi
A Megjelenítés->GPU opcióban?
teljessen üres!
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Elõnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintû mûveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve ha kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e mûveletek során!
A beállítást a következõképpen változtathatjuk meg.
1. A Start/Run mezõbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.
2. Újraindítás szükséges.
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
NTFS file rendszert használva láthatjuk, hogy minden, a rendszerben rögzített objektumhoz tartozik egy "Last Access" attribútum. Nevébõl is adódóan mindig frissül, amikor valaki (akár a rendszer, akár egy felhasználó) hozzányúl egy állományhoz. Kikapcsolni.
A Windowsokban beállítható, mekkora területet foglaljon le a rendszer a memóriából az I/O mûveletek végrehajtására. Ennek mértéke természetesen attól függ, mekkora fizikai RAM áll rendelkezésünkre. A nekünk tetszõ méretet beállíthatjuk a System - Memory - I/O Lock Pages modullal, ahol javaslatot is kapunk az optimális foglalásra a RAM méret függvényében. Nagyméretû rendszer-cache is beállítható, amely Windows Server operációs rendszerek esetén automatikusan meg is történik, Workstation jellegû, NT-alapú operációs rendszerek esetében azonban nem. Ha ez utóbbi operációs rendszerek egyikét használjuk, és sok RAM-unk van, nyugodtan kapcsoljuk be a nagy cache használatát, gyorsulni fog tõle gépünk.
Ugyanitt beállíthatjuk azt is, hogy a kernel ritkán használt részei kikerüljenek-e a virtuális memóriába, avagy sem. Mivel a kernel az operációs rendszer magja, nem baj, ha állandóan kéznél van, kapcsoljuk ki a kernel pakolgatását!
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
D3FC3-32DQY-9X628-QGT9F-639KG
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Mert havernak valszeg fogja a netet valami.....
AVG és NOD32 semmit sem talált eddig....
Viszont COD2-ben laggol mint állat....
Néha-néha felugrik neki a ping 250-re vagy 999-re....
Hol lehet beállítani, hogy a behelyezett cd automatikusan elinduljon?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina