Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez rendkívül érdekes , csak azért nem akartam szóvá tenni a jelenséget ,mert nem hinnétek el- fantasztikus érdekes!!!
[HUN]FaTaL
mahjongg van ezerféle a neten meg sakk is millió keresgélj (googleba mahjongg és chess szavak😊 )

http://goo.gl/gd6Zi5

DarkSector
Nem lehet valahonnét megszervázni az a régi pang nevû játékot asszem, mikor amolyan gömböket kellett lövöldözni egy kis sráccal, és mindig ha melõtt egy gömböt, akkor az 2 kissebb darabra esett szét....
Nem emlékszem rendessen, hogy mi a címe...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
És akkor most honnan írsz...?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

köszönöm.De ha jol látom ehez kell net.Otthon most meg nincs,azért kössz.
Met
wazeg, ezt én írtam, hogy került oda a másik nick ?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

torrenten láttam régebben, hogy vistás alapjátékok xp-n futtathatóak
Hát már ezt keresem 3-órája de nem találom.Hasonlók vannak,de nem olyan joknak tünnek.A sakk apámnak,az a másik kinai szarság meg a nejemnek kell.Az a mahjong titans nevezetü marhaságot nem tom milyen más néven találok a neten.
DarkSector
Na ezeket a gémeket én nem ismerem sajna...
Én aszittem, hogy rendes gémrõl van szó...
Háát ezeket le kéne szedned netrõl, ha nem tudod esetleg átrakni õket....

A Mahjong Titans,+a Chess Titans.Végül azt szeretném hogy mivel a vincsin rajta van a XP-is meg a Vista is,a vist-át törölni akarom.Elötte ha lehetne átraknám a játékot az XP-re.Utánna ledarálnám a D:/-particiot.Akkor hogyan oldjam meg ezt a átmásolást?
Ha a Vista beépitett játékaira gondolsz,ezeket átportolták XP-re is.A képernyõ kimélõkkel eggyütt.

DarkSector
Ilyen nem létezik, nekem eddig minden játék futott....
Melyik játék(ok)kal van gondod konkrétan?

Jol gondoltad.De ezt már megcsináltam és nem indul.keresgéltem hogy nincs e valami file-je a win32-be meg ilyesmi,de nem találtam.Most inkább megprobálom megkeresni a neten.
Met
Vistás alapjátékot akarsz xp-n futtatni?
Lehet, át kell másolni a játék file-ját és fut.

Sziasztok.Nem tudja valaki,hogy a Vista játékábol,valamilyen formán átlehetne e menteni Xp-re? Kizártnak tartom,de gondoltam megkérdem hátha van rá mégis valamilyen megoldás.
urbijoe
nekem mért nem müködik ez a parancs?
Windows embléma+Shift+M: Kis méretre állított ablakok visszaállítása

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Qwerty4
Üdv!

Mi lehet az oka annak, hogy nem mûködnek normálisan a windows témái?Akármilyen témát indítok nem képes megjeleníteni, csak egy win98-as szintû tálcát, start menüt hajlandó létrehozni.
Az xp alap témája természetesen mûködik!És ma telepítettem újra az op.rendszert.

<#conf>

Qwerty4

Met
nem véletlenül vannak a kis csavarok az ilyen dugókon<#whatever>

nesto
heló,
megoldódott a monitor problémám, gondoltam leírom hátha valaki más ugyanígy jár.
szóval rendkívül egyszerû volt, csupán kihúzódott félig a monitorkábel hátul, de a színeket még adta ugyanúgy. erre úgy jöttem rá h véletlenül megmozgattam és elmentek a színek. na bedugtam rendesen a kábelt, újraindítottam a gépet és máris ugrott fel az ablak hogy plug @ play monitor telepítése 😊
de azért köszönöm a tippeket

Kösszi.
hi!

Windows Genuine Advantage
Eltávolítás és újra !
Én a monitort próbálnám újra tenni !
Sziasztok.Nem tudja valaki mi a neve annak a proginak hogy elinditod felmegy a Win. oldalára és hitelesiti az XP-t. ???
lck
Sajnos nincs mit tenni. A gond maga a windowsos rendszervisszaállító - mint olyan.
A windows feltelepítése után azonnal ki kell kapcsolni és olyan programok után nézni mint pl.: Norton Ghost vagy Drive Image.
nesto
letöröltem az "Nvidia Drivers"-t, és újra felinstalláltam a legfrissebb drivert. de a hiba továbbra is fennáll, ugyanaz a helyzet mint elõtte. most már fogalmam sincs, hogy mi a problémája...

Met
vga driver reinstall

Az elõbb nyomtam egy rendszer visszaállitást, mivel eltunt pár fájlom és nem tudtam hogy kiirtam õket vagy kitöröltem,ezért muszály volt visszaállitani. De a gépem restart helyett kikapcsolt, mikor kapcsoltam be Issas.exe hibauzenet ( nem tudtam elolvasni mivel egy pillanatra jelent meg,utána gép kikpacs) fogadott.Restart még párszor és mindig ugyanaz a hiba.Épp az infarktus kerulgetett amikor egyszer csak sikerült elindulni a winnek, a rendszer visszaállitás meg sztem nem mukodott mert megmaradtak a ma letöltött fájljaim, a keresettek pedig nincsenek meg.
Mi lehetett a gond? Nem mertem megint megpróbálni mert rettegek a win ujratelepitéstõl 😊 Elõre is köszi

nesto
heló,
a problémám az lenne, hogy elállítódott a felbontásom, úgy hogy nem tudom visszaállítani. 1440x900-as a szokásos és megfelelõ a monitoromhoz, de most bekapcsoltam a gépet és azt látom hogy átállt 1024x768-ra és nem lehet 1440-et kiválasztani. Valaki tud segítséget?
köszi

DarkSector
Miért lehet az, hogy az everest nem látja a vga-m tulajdonságait....
A Megjelenítés->GPU opcióban?
teljessen üres!

Szerintem fölnyomod az Everest rendsz. inf.prg-t és õsszegzés menüben mutatja.
urbijoe
azt hogy lehet megnézni hogy miota van bekepcsolva a gép?

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Dj Faustus
Wga crack 😉
De egyébként a barátod a Google.

kopa1
Valki nem tudna adni egy WGA cracket?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

lck
Vigyázzatok vele ! Az alkalmazása után elõfordulhat hogy egy-egy program nem indul el. Pl. nekem kapásból a Picasa2.
zoliapu
Ez a rendszergyorsítási funkció nem is rossz:

A Windows XP számtalan tömörített file-ból és könyvtárból dolgozik. Elõnye, hogy így kevesebb helyet foglal merevlemezünkön, hátránya, hogy lassítja a rendszer felállását és bizonyos rendszerszintû mûveleteket is. A kérdéses rendszerállományokat csak akkor csomagolja ki egy ideiglenes mappába, amikor szükség van rájuk. Ha ezeket eleve ha kicsomagolva tároljuk, akkor 10-20%-os teljesítménynövekedést tapasztalhatunk e mûveletek során!

A beállítást a következõképpen változtathatjuk meg.

1. A Start/Run mezõbe írjuk be: regsvr32 /u zipfldr.dll majd nyomjunk egy Entert.

2. Újraindítás szükséges.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

zoliapu
Milyen jó Registry trükkök vannak még ezeket ismerem:

NTFS file rendszert használva láthatjuk, hogy minden, a rendszerben rögzített objektumhoz tartozik egy "Last Access" attribútum. Nevébõl is adódóan mindig frissül, amikor valaki (akár a rendszer, akár egy felhasználó) hozzányúl egy állományhoz. Kikapcsolni.

A Windowsokban beállítható, mekkora területet foglaljon le a rendszer a memóriából az I/O mûveletek végrehajtására. Ennek mértéke természetesen attól függ, mekkora fizikai RAM áll rendelkezésünkre. A nekünk tetszõ méretet beállíthatjuk a System - Memory - I/O Lock Pages modullal, ahol javaslatot is kapunk az optimális foglalásra a RAM méret függvényében. Nagyméretû rendszer-cache is beállítható, amely Windows Server operációs rendszerek esetén automatikusan meg is történik, Workstation jellegû, NT-alapú operációs rendszerek esetében azonban nem. Ha ez utóbbi operációs rendszerek egyikét használjuk, és sok RAM-unk van, nyugodtan kapcsoljuk be a nagy cache használatát, gyorsulni fog tõle gépünk.

Ugyanitt beállíthatjuk azt is, hogy a kernel ritkán használt részei kikerüljenek-e a virtuális memóriába, avagy sem. Mivel a kernel az operációs rendszer magja, nem baj, ha állandóan kéznél van, kapcsoljuk ki a kernel pakolgatását!

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Ez talán jó lesz:

D3FC3-32DQY-9X628-QGT9F-639KG

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Sziasztok, nem találom a kódját SP2 WindowsXP Hun -nak.Nem tud nekem küldeni egy serialt, vagy egy virus mentes oldalt ahol van ilyen??
DarkSector
Köcce

Trojan Remover 6.6.2 30 napos próba v.
DarkSector
Valami progi esetleg, amivel trójai vírusokat lehetne kiírtani?
Mert havernak valszeg fogja a netet valami.....
AVG és NOD32 semmit sem talált eddig....
Viszont COD2-ben laggol mint állat....
Néha-néha felugrik neki a ping 250-re vagy 999-re....

sajátgép / CD-meghajtóra jobb klikk / tulajdonságok / automatikus lejátszás fül
Örm
Hello!
Hol lehet beállítani, hogy a behelyezett cd automatikusan elinduljon?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Örm
Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

sikerült! köszi szépen!
kösz, nézem!