Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utána jön a fixboot és fixmbr aztán az exit
amit írtam , az helyreállítja!
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
A második sort töröljem?
Chaos Anno Domini
De újratelepíteni az egészet SP2-es telepítõvel most nem lenne jó.
Kérdésem továbbra is áll, csökkentett módban lehet-e SP2-t telepíteni? 😊
(gondolom lehet, de még nem próbáltam, úgyhogy erõsítsetek meg. 😊 )
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
TopSpin2 rendszerkövetelménye az SP2, így fel kell tenni mindenképpen, mert játszani akar vele. Ezért érdekelne hogy egy fél/egy éves rendszeren mennyire problémás a szervízcsomag frissítés.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mekkora durva ez az oldal. Fetrengtem. Képzelem a sok kis wannabe-t, hogy megy be a boltba "Wennable Gateway Advanced"-edet venni😊
Mátol ezt az oldalt kell belinkelni az összes "tanítsatok meg hekkelni" topicba😊
Nem tudsz ahhoz egy linket,
Azé jó hogy írtad, mert majd kipróbálom azt is....
http://goo.gl/gd6Zi5
Valszeg van olyan verziója is...
De én ezzel régen még árkád masinákon játszottam, meg asszem Nintendon...
És biztos, hogy nem az ûrben játszódik...