Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lck
EXIT-tel - aztán mindegy.
vagy CTRl-ALT-DEL el?
hogy lépjek ki ESC-vel?
na meg van i-vel volt,na sikeresen megtörtént.Na lássuk a medvét.
lck
Nyomjál i -t vagy y -t.
lck
Azt írja - nem baj.
ide megint nem tok mit irni hiába nyomom az entert mind ezt irja ki
Azt irta hogy a fixmbr megrongálhatja a particiós táblát,ha folytatja az összes partició elérhetetlen lessz,biztos uj fö rendszertöltö rekordot szeretne írni? _ezt irta ki
lck
Na látom rájöttél. Igen oda jön.
lck
Elõször beírod hogy melyik windows helyraállítást akarod ( asszem számokkal kell pl: 1 )
utána jön a fixboot és fixmbr aztán az exit
na eddig eljutottam,1: C:\Windows itt nyomtam egy 1-est utánna kérte a rendsz.gazda jelszavát azt is megadtam,és akkor ilyen jött alatta C:\WINDOWS>_ na ide irjam azt a fixmbr ?
na bementem a helyreállitó konzolba és itt olyat ir hogy helyreállitáshoz ki kell adni az EXIT parancsot.Azt meg hogyan? mert az E betüt beirta a többit meg nem.egy betüt ir be oszt kész.
Csinálom,de közbe gondoltam rá megyek a linkre és olvasok.Nem jön be egyik link sem.pf.
ott még ne nyomjál semmit ,majd a telepítésnél - meg fogod látni!
A Vista BootManager eltávolitására három módszer van:
1.Még a Vistán az EasyBCD-el:Link.
2.XP-n a VistaBootPRO-al: Link.
3.XP telepítõ cd-rõl indítani a gépet majd belépni a helyreállító konzolba és itt a fixmbr majd a fixboot parancsot kiadni.

Nabe boot-oltatom az XP-cd-t és amikor telepitené az XP-t akkor kiirja hogy a helyreállitáshoz nyomja meg az F2-öt.Ha azt nyomom akkor utánna kiirja hogy Helyezze be a hajlékonylemez meghajtóba a Win. automatikus rendszerhelyreállitási lemezt.Na ilyen nincs. Hiába nyomom hogy tovább.Semmi. Megprobálom simán miután bejön az XP és utánna a lemezröl,de szerintem ugyan ez lessz.
akkor most jön a másik
Na töröltem azt a sort de ugyan az a szitu.
nekem azér nem annyira rég ,de sajna nem pontosan emlékszem <#confused>
lck
Én is évekkel ezelõtt használtam de akkor jó volt. <#nemtudom>
ez véletlen volt
próbáld meg ,amit LCK mond,utána még mindíg megoldható 😊

Te tudod ... 😄 nekem mintha rossz tapasztalatom lenne ezzel kapcsolatban- bár már nem most volt...
Tehát:be boot-oltatom XP cd-röl maj van olyan hogy javitás és helyreállitás? és majd ott valahol beirom azt amit irtál? csak kérdem mielött nekifogok mert még ilyet nem csináltam.
lck
ne,mert nem fog indulni!
amit írtam , az helyreállítja!
Na ez jelent meg az inditás és helyre állitás ,szerkesztés menüben:
;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems.
;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options.
;

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional - magyar" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT

A második sort töröljem?
lck
Sajátgép > Rendszertulajdonságok > Speciális > Indítás és helyreállítás Beállítások. Ott ki tudod szedni a nem kívánt indítási sort.
xp cd-röl indulj,majd a javitásnál konzolnál beírod : fixmbr,majd fixboot - és javítani fogja
Sziasztok.Van egy olyan gondom,hogy a laptop wincsién csináltam 2-particiót.az 1-re XP a 2-ikra Vista.Bootnál megkérdezte melyiket akarod.Na most csináltam egy olyat hogy beboot-oltattam az XP-röl a D:/meghajtót amelyiken a Vista volt(törölni akartam) formatáltam.Eddig mind ok.Mikor inditom a gépet attol függetlenül hogy törölte a Vistát(formáztam) mindig megkérdi a boot-nál hogy melyiket akarom inditani. <Persze a vista nem indul> de hogy lehet onnan kitörölni ezt a marhaságot??? kösszi a hozzászolást.
ffxi
Bölcs döntés.

Fákjúal!

zvaragabor
Nem akarok kisérletezgetni vele más gépén, nem szeretném véletlenül elrontani. 😊

Chaos Anno Domini

lck
Nem próbáltam, de az, az érzésem hogy nem biztos.
De nem áll sokból kipróbálni. 😊
zvaragabor
Hát igen, tudom hogy érdemes, mindenképpen fel akarom rakni neki.
De újratelepíteni az egészet SP2-es telepítõvel most nem lenne jó.

Kérdésem továbbra is áll, csökkentett módban lehet-e SP2-t telepíteni? 😊
(gondolom lehet, de még nem próbáltam, úgyhogy erõsítsetek meg. 😊 )

Chaos Anno Domini

lck
SP2 -t mindenképpen érdemes felrakni - legalábbis nekem sosem volt gondom vele. Mondjuk érdemes talán eleve SP2-s wint rakni ( vagy neadjisten akár egy nyárig beleintegráltat) , mert ahogy az idõ telik - gondolom - egyre több lesz a hibalehetõség. Helytakarékosság miatt sem árt, mert a ráfrissítés mindíg több helyet igényel.
zvaragabor
Ezt hogy érted? Épp ezaz, hogy fel akarom telepíteni. A #15817-es hsz-emben az elsõ bekezdést ne figyeld, azt csak úgy meséltem, hogy régen volt egy ilyen. 😊

Chaos Anno Domini

DarkSector
Jobb lenne leszedni a z XP SP2-õt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zvaragabor
Egyszer haverom gépére akartuk telepíteni az SP2-t automatikus frissítéssel. 75%-nál leállt a telepítés, lefagyott. Erõs a gyanûm hogy azért, mert közben vagy 1-2 program futott, és még indítgatta is a srác a hangfájlokat win media playerban, közben vagy 2-3 könyvtárablak meg volt nyitva. 😊 XP többet nem bootolt be. 😄

TopSpin2 rendszerkövetelménye az SP2, így fel kell tenni mindenképpen, mert játszani akar vele. Ezért érdekelne hogy egy fél/egy éves rendszeren mennyire problémás a szervízcsomag frissítés.

Chaos Anno Domini

ffxi
Néha zavaró neki.

Fákjúal!

zvaragabor
Egy már jóideje használt XP SP1-re az SP2-t mennyire biztonságos feltenni? Csökkentett módban tegyem fel?

Chaos Anno Domini

DarkSector
Jah ujlenyomatoktól mentes

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bentröl a cégtöl. 😊
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>
Mekkora durva ez az oldal. Fetrengtem. Képzelem a sok kis wannabe-t, hogy megy be a boltba "Wennable Gateway Advanced"-edet venni😊

Mátol ezt az oldalt kell belinkelni az összes "tanítsatok meg hekkelni" topicba😊

DarkSector
Huh ez már valami, de nekem az ORIGINAL kellene...
Nem tudsz ahhoz egy linket,

DarkSector
Jah vágom...
Azé jó hogy írtad, mert majd kipróbálom azt is....

DarkSector
Köcce

[HUN]FaTaL
Gondoltam hogy nem erre gondolsz csak írtam hogy van ilyen esetleg próbáld ki mert az írásod alapján hasonló a két játék😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Pang 2004:Link.

DarkSector
Sajna nem..
Valszeg van olyan verziója is...
De én ezzel régen még árkád masinákon játszottam, meg asszem Nintendon...
És biztos, hogy nem az ûrben játszódik...

[HUN]FaTaL
amit leírtál én ûrhajósra emlékszem ilyenre amikor meteorokat kellett szétlõdözni és asszem asteroid volt a neve

http://goo.gl/gd6Zi5