Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbálkoztam már mindennel, de sehogy sem akarja visszahozni a gombokat, másik felhasználóval meg jó a tálca csak a sajátommal nem.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne vissza varázsolni, akár regeditben?
Azért köszönöm a segítséget és a fáradtságotokat!
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
mert igy mindig válltogatnom kel, a menüben
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
a #15885 megoldast kiprobaltam es egyik szemem orul a masik szaz meg sir.
vegulis elindult es feltamadt a rendszerem csak semmi sem mukodik benne es telepiteni se tudok semmit, akkor leptem be csokentett modba es gondoltam legalabb ott enged ezt azt telepiteni (mondjuk egy hang drivert), de ezt csunyan beneztem.
azutan ujrainditotam, es lass csodat... ..., megint nem indul.
de most legalab a windows bejelentkezo kepernyo megjelenik es feluton bejon egy kek(blue) kepernyo es rogton ujra is indul.
mar vegkep ugy erzem hogy ezt a csatat bill gates nyerte, ugyhogy valamikor megadom a vegso kegyelemdofest.
ez egy utolso probalkozasom arra hogy talan van valahol valami amivel van esely valami csodara, de ezt erosen ketlem.
lesz valaha stabil windows? ami sokretu? vagy ey csak lazalom?
eleg erdekes kep lenne ha le kene rajzolni.
veszek valami alk tartalmu italt es megprobalom elviselni.
jo ejt mindenkinek
udv
KILEPTEM
PSN ID: jay-jupiter
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Tudtok olyan megoldást, h feltettem egy csupsz XPt, h gyorsabban mennyenek a dolgok! Ez mind szép és fasza, de a háló kártyámat nem ismerte fel! (A sima XP FULL felismeri)
Nos nekem olyan kéne, ami az alap XPbe vannak hardwer driverek, azok közül tudjak hardwert telepíteni!
Amit eddig próbáltam!
- a síma XP CDn keresse meg a drivert (negatív eredmény)
- netrõl leszedni a háló kari driverjét, de nem találtam letõlthetõt :S ( 3COM 3C905TX vagy 3C905-TX )
- források: google, 3com web site, driver.hu
ezek mind negatívak!
Segítséget elõre is köszönöm!
peter31: játék vagy a kiadó oldalán nincs patch? Legvégsõ esetben tegyél fel egy virtuális gépet és arra telepíts win98-at.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
2 GB ram esetén ki lehet kapcsolni a lapozófájlokat? Pontosabban mennyi hátránya van? Most ugyanis van 1 GB ram a gépbe, és 1,5 GB pagefile.
A választ elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
Egy kérdésem lenne illetve ötletek kellenének. Vettünk a gyereknek egy Teletubbis pc-s játékot. Egy gond van most vettem észre, hogy op rendszernek Win95 or 98 van megjelölve. XP-nk van és a kompatibilitás varázslóval nem indul. A hibaüzenet Run-Time error '53'; File not found
Van bármilyen lehetõség, hogy elindíthassam ezen a rendszeren a software-t?
Elõre is köszi!
üdv
p
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
szeretnek kozolni veletek egy ujdonsagot, behalt a windowsom 😄😄😄😄
a viccet felre teve, segitseget szeretnek kerni toletek.
a kovetkeyo a hibajelenseg: mielot meg elinditana a windows xpt , kiirja hogy nem talalja a c:windows/system32/config/system mappat, na jo, ugz gondoltam hogz be bootolok egy cdrol indithato windowsal es sikerult is, es a system ott volt, csak eppen nem mappa, hanem egy kiterjesztes nekuli falj aminek volt merete is.
probaltam mar a telepitovel belepni es a javitas konzolba futtatam a chkdsk.exet, es irta hogy javit valamit de koyben semmit😄, ha tovabb megyek a telepitoben akkor nem irja hogz javitsa mert ez egy szar, de mind1.
most vegul is annyit szeretnek tudni hogy lehetne abbol a kiterjesztes nelkuli alomanybol ujra konnyvtarat csinalni, vagy esetleg valami tanacs amivel feltudom eleszteni az xpt, mert nem akarom legyalulni teljesen.
elore is koszonom a segitsegeteket, es remelem tudtok nekem segiteni.
udv
PSN ID: jay-jupiter
UI:Ja és olyat is csináltam már hogy ujraraktam az XP-t(gondoltam hátha más lessz mint az elmentett Ghost-os anyag) utána rápakoltam a progiaimat de ugyan az a figura ált fent.Nem hiszem hogy progikkal lenne gond mert ezeket használtam elötte is mielött csinálta volna ezt a figurát.
Kössz a hozzászollásokat.
Van egy kérdésem:hogy lehet azt megcsinálni, hogy a windows összes programja(pl. notepad) és más telepített progik(pl. winamp) tudja tárolni és felismerni is a japán vagy orosz karaktereket?<#conf>#conf>
Tehát arra van szükségem, hogy ha bemásolok egy orosz karaktert a notepadbe, majd elmentem és megnyitom ne egy kérdõjelet kapjak, hanem pont azt az elmentett orosz karaktert.
Qwerty4
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A másik kérdés, hogy miért nem lehet rendszergazdaként az üdvözlõképernyõn a belépõmódot megváltoztatni, mármint azt, hogy ne kérjen jelszót belépéskor? Mert csak ezek elérhetõek a Vezérlõpult/Felhasználói fiókok menü alatt:
[/img]
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
az eltûnõ címsor a másik
WinXp van és mobil rackban berakok egy linux fájlrendszerû vinyót és nem láttom sehol.De a bios jelzi hogy van vinyó és még egy pár progi is de nem tudom sajátgépbõ megnyitni mert ott nincs jelen.Tudtok valami progit amivel birok fájlokat,mappákat másolni a linuxos vinyóra?
az egész megjelenést meg tudod változtatni,ikon,ablak,kurzor,stb, minden 😊
de gondolom az fizetõs
Hogyha Explorer.exe-t bezárom és így másolok akkor nincs semmi probléma... ez miért lehet?
Windows XP újratelepítéssel akadt problémám: feltettem az SP2-t, de közben elkaptam egy csúnya vírust, szóval újra kéne telepítenem. Viszont a telepítõ nem indul el, ha windowsból futtatom, azt írja ki, hogy "mivel újabb verzió fut, ezért nem lehetséges az install". mi a megoldás ilyenkor? nem hiszem el, hogy ennyire sötétek legyenek a microsoftnál, hogy Service Pack után nem lehet újratelepíteni ezt a sz*rt. (cd-rom bootról indítás kizárva, mert nem tudok cd-rõl bootolni)
köszi a választ!
Az miért lehet, hogy a Windows néha nem ír ki semmit a címsorba és egyúttal betûtípusok változnak meg a böngészõmben?
Itt pl vastagabb szövegeknek ugyan olyan betûtípussal kéne megjelenniük, mint a többinek, és mégsem.
TopSpin2(gyengébbek kedvéért egy teniszes játék) indít, videobejátszások mennek, bejön a menü...haver örömében olyanokat kurjongatott, hogy csak na. 😊
Chaos Anno Domini