Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Örm
Hello!
Raktam ma a gépbe egy RAID kártyát. A problémám a következõ lenne. Kötöttem rá egy HDD-t slave és egy dvd írót ami master. Elindítás után feltelepült a kártya és újraindítás után látta is az új eszközöket. A probléma ott kezdõdött amikor a HDD akartam másolni, de lefegyott a gép és újra indítás után nem akart bootolni sehonnan. Csak a RAID kárty és az eszközök kiszedésével tudtam újra mûködésbe hozni a rendszert. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

az mi a daemon toolsnál h not drivered scsi??

Asus P5B,E1200@3,2ghz,2*1gb Kingmax 1066mhz@cl4 HD2900 pro@900/2500mhz,Toshiba 60GB,Maxtor 160GB,Samsung 500GB,Vista Ultimate, Logitech Z2300,Acer 22\",Sok hűtő:)

urbijoe
köszi igy már jo
de pedig a multkori win install-nál ment

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

lck
15948-re ment.
lck
A windows mediaplayer alapból nem tud DVD-t lejátszani. ( Bár milyen hihetetlen. ) Ha fenn van valami dvd lejátszócodec vagy pl. WinDvd Power DVD, már a Mediaplayer is tud.
Emiatt én nem szoktam külön lejátszókat feltenni. Van egy kis kiegészítés amivel a Windows Mediaplayer is megokosítható.
Itt van.
A telepítéshez az OlvassEl-t olvasd el.
Kaptár
Mert lehetséges hogy kitörölted azt a video kodeket ,vagy pl egy lejátszót ami magában tartalmazta.

urbijoe
a media player 11 mért nem játsza a dvd formátumot(vob)file-okat?
eddig jo volt

aszizoli
Szerintem itt megtalálod a megoldást.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

akyyy
van ilyen vistában? hmmm

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok!

Milyen programmal tudnám megoldani XP alatt az udf formátumú újraírható lemezek könnyû írását. pl. TotalCommanderben. Ez a Vistában beépített szolgáltatás és ott, ha udfre formázok egy lemezt akkor akár a commanderben is simán végezhetm a fájl mûveleteket, mintha vinyón dolgoznék. Nagyon jó lenne megoldani ezt xp alatt.
Elõre is köszönöm.

Üdv: Yani
akyyy
hogy lehet kivenni egy hátteret ott a beállításokban? egy barom suliba mindig átállítja az enyémet😞

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ja neked akart menni:<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Kaptár
Bocs explorer

Kaptár
Ha valakit érdekel megjelent az Internet exolorer 7 újabb verziója ami már felmegy kalóz xp-re.

dookie
Hali, kicsit lehet hogy off, de tudtok olyan progit xp-alá amivel az egér "által megtett utat" lehet mérni ?😊 kattintás számlálót már találtam, ilyen számolosról is olvastam már egyszer de akkor még hidegen hagyott a dolog, de hát egyszer mindent ki kell próbálni 😊 kösszi!<#worship>

PM ment!
Hali ezt "WindowsXP-KB896256-v4-x86-HUN.exe" honnan tudnám leszedni a Microsofton kivül!!!

<#worship><#worship>

hi
jobbklikk a meghajtóra: tulajdonság / automatikus lejátszás fül / mûvelet kiválasztása
Sziasztok, én abban kérnék segitséget, hogy az XP-m nem játsza le magától a behelyeztt lemezeket, sem a daemontools nem iditja el a játék telepitést magától, pedig a registryben be van állitva az AUTORUN bejegyzés.....

Mi lehet ???
Köszi!!!

nesto
Asszem a Microsoft Movie Maker -rel lehet ilyet. Ha minden igaz neked is ott szerepel a C:/Program Files/Movie Maker -ben

vki
Hi!

Hol tudnék XP-hez olyan témát szedni, amihez nem kell külön progi. Tesóm talált egy Noire Royal nevezetût, amihez nem kell külön progi.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

hi!

10 GB
Balazs15
hi all

minimum hány gigát hadjak az xp-nek ha külön particiot akarok neki létrehozni???????????????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

DarkSector
Hogy lehet megcsinálni, hogy összevágjak 2 videót, hogy az 1.megy mondjuk bal felén a másik meg jobb felén?

Milyen progival lehet ezt megcsinázni?????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GyaxyBoy
Ejjj... de jó fej vagy! Ez télleg jó lett így! 😊 <#vigyor2><#worship><#taps>
Csak vkinek eszébe se jut utána olvasni... <#nezze>
GyaxyBoy
Hálás köszönet! Mindjárt le is szedem és ki is próbálom!
aszizoli
Javasolnám a topik vissza olvasását, legalább a #15915 hsz-ig.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Utánna olvastam ennek a Byte XP Gamer Editionnak.Azt javasolták,hogy le kell tölteni a Tweak UI programot:Link.
Jobb oldalt TweakUI.exe néven találod meg.A programon belül a Mouse menü alatt,lesz majd egy X-Mouse rész.Azt kell majd kikapcsolnod.

zvaragabor
Probléma megoldva, eltüntettem. 😊

Chaos Anno Domini

zvaragabor
vagyis parancsikon létrhozása, és megnyitás

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Ezeket hogyan tudnám eltávolítani a tálcáról?

A "Vezérlõpul"-ot el lehet, mert van rá lehetõség a helyi menüben. De a többinél nincs semmiféle eltávolítási lehetõség, csak parancsikon létrehozása, és másolás. Egyik sem gyorsindító gomb.

Chaos Anno Domini

GyaxyBoy
Vki tudna segíteni?
A problémám még mindig ugyan az!
Feltettem a BYTE féle XP-t és ebben alapba be van állítva az, h amelyik ablak felé viszem az egeret, azt kb 1 másodperc után aktívra teszi. (Alap windows esetén, ezt akkor érjük el, ha ráklikkelünk egyett az aktuális ablak alatt lévõ ablakra, mikor szeretnénk, ez magától megteszi ahogy írtam kb. 1mp után!)
Ezt hogy lehet kikapcsolni, mert nagyon idegesít! Néztem pár opció lehetõséget az egérnél és a kisegítõ lehetõségnél, de nem találtam!
LEhet Regedites?
Ha vki tud rá egy megoldást, annak nagyon örûlnék!
Köszönöm
urbijoe
felhasználok be és kijelentkezés modjának megválltoztatása,
és ott a gyors felhasználo válltást kapcsold be

thomasthomas
Hi!

xp sp2 van a gépemen, és csak 1 felhasználó van rajta.Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy amikor elindul a windows, ne kelljen mindig rákattintanio a asaját nevemre?régen volt egy lap ahol le volt írva, csak már nem érhetõ el...tudtok nekem segíteni??

sürgõs lenne..

elõre is thx.

aszizoli
Nincs mit.

kösz fõnök xd

GyaxyBoy
Kellene egy kis help a windowsban!
Feltettem ezt a féle XP-t és ebben alapba be van állítva az, h amelyik ablak felé viszem az egeret, azt kb 1 másodperc után aktívra teszi. (Alap windows esetén, ezt akkor érjük el, ha ráklikkelünk egyett!)
Ezt hogy lehet kikapcsolni, mert nagyon idegesít! Néztem pár opció lehetõséget az egérnél és a kisegítõ lehetõségnél, de nem találtam!
LEhet Regedites?
Ha vki tud rá egy megoldást, annak nagyon örûlnék!
Köszönöm
aszizoli
1. Kattintson a Start gombra, majd kattintson a Futtatás parancsra.
2. A Megnyitás mezõbe írja be a control userpasswords2 parancsot, majd kattintson az OK gombra.
3. Törölje a jelet A számítógép használatához jelszót és felhasználónevet kell megadni jelölõnégyzetbõl, majd kattintson az Alkalmazás gombra.
4. Az Automatikus bejelentkezés ablakban adja meg a jelszót a Jelszó mezõben, majd írja be újra a jelszót a Jelszó megerõsítése mezõbe.
5. Kattintson az OK gombra az Automatikus bejelentkezés ablak bezárásához, majd kattintson az OK gombra a Felhasználói fiókok ablak bezárásához.

Forrás:support.microsoft.com

üdvözlet!

az lenne az én problémám, h feltettem a scanner driverét, és azota nem akar bejelentkezni automatikusan a windows. tehát bejön a nevem, és rá kell kattintani, majd utánna jön az h "az ön személyes beállításainak betöltése..." blabla. azt kérdem én, h ezt mi módon lehetne megszüntetni, tehát h automatikusan bejelentkezzen az eddig megszokott módon, ne kelljen minden indításkor rákattintani a nevemre.

elõre is kösz, SF.<#worship>

StephenKing
Megoldottam, le kellett szedni az összes képnézegetõ programot, volt fenn vagy három. Mostmár jó. Kösz a segítséget!

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

urbijoe
egy jpg file-hoz állitsd be hogy melyik progival nyissa meg

StephenKing
hiába rendelem hozzá nem változik

urbijoe
rendeld hozzá a programot

StephenKing
Nekem olyan gondom lenne hogy miután leszedtem egy képnézegetõ programot és feltettem egy újat a jpg fájlok ikonjai továbbra is ugy néznek ki mint az ismeretlen fájloké. Hiába társitottam hozzá a windows alap képnézegetõjét késõbb az xnview-et mindkét esetben megmaradtak az ikonok ilyen ismeretlennek.

Szóval hogy érthetõbb legyen most egy jpg kép ikonja ugy jelenik meg mint a felsõ ikon és én azt szeretném hogy olyan legyen mint az alsó. Aki tud segítsen pls.

Qwerty4
aha, köszi az ötletet, meglesem 😊

Qwerty4

Gondolom ,hogy a nyelvi eszköztárat,billentyûzetet is be kell hozzá állítani .
Qwerty4
Telepítve van az összes, az Opera például tudja kezelni ezeket a karaktereket, de a legtöbb progi nem.

Qwerty4

Szerintem telepíteni kell, a szóbanforgó nyelvi fájlokat és akkor tudni fogja.