25353
Whistler - Windows XP
-
#17873 :S -
#17872 köszi, de akkor se jó :S -
#17871 Akkor vedd ki a pipát, más ötletem nincs. -
#17870 bevan pipálva,.....LIST nál megáll...aztán kiadja PORT failed, try PASV mode! -
#17869 Ha total commandert használsz akkor ftp kapcsolat szerkesztésénél pipáld ki a passzív mód használatát. -
#17868 passzív modba sem jó.....tűzfallal sincs hiba (Eset Smart Security fut) -
#17867 ja a lényeg....mi lehet a hiba?
egyik pillanat még meg, most meg nem jó :S
PORT failed, try PASV mode! (ez miez?) -
#17866 FTP-vel akaok kapcsolodni az oldalamra, de nem akar....a log file:
(az xxx természetesen én rejtettem el.)
----------
Connect to: (2008.05.22 21:31:36)
hostname=ftp.xxx.xx
username=xxxxxx
startdir=
ftp.xxx.xx=xxx.xx.xxx.xxx
220---------- Welcome to Pure-FTPd [privsep] [TLS] ----------
220-You are user number 43 of 100 allowed.
220-Local time is now 21:31. Server port: 21.
220-This is a private system - No anonymous login
220 You will be disconnected after 15 minutes of inactivity.
USER xxxxx
331 User xxxxx OK. Password required
PASS ***********
230-User xxxxx has group access to: xxxxx.
230 OK. Current restricted directory is /
SYST
215 UNIX Type: L8
FEAT
211-Extensions supported:
EPRT
IDLE
MDTM
SIZE
REST STREAM
MLST type*;size*;sizd*;modify*;UNIX.mode*;UNIX.uid*;UNIX.gid*;unique*;
MLSD
TVFS
ESTP
PASV
EPSV
SPSV
ESTA
AUTH TLS
PBSZ
PROT
211 End.
Connect ok!
PWD
257 "/" is your current location
Alkönyvtár
TYPE A
200 TYPE is now ASCII
PORT 127,0,0,1,7,82
200 PORT command successful
LIST
PORT failed, try PASV mode!
PASV
Megszakítva
-
#17865 hátöizé ilyen is van? thx de inkább nem -
kollektor #17864 Windows XP Professional ENG SP2 -
#17863 hallod jó cucc ez a mui Multilingual User Interface...nekem magyar xpből kéne angolt csinálni de nem igazán akaróddzik -
#17862 újabb egyszerű de nagyszerű kérdés: mennyit kóstál egy kifejlett xp sp2? mármint GB méret? -
#17861 Futtatás -> "msconfig" -> boot.ini és ha az egyik /jeles ki van pipálva szedd ki a pipát ha esetleg nincs akkor fogalmam sincs -
#17860 nekem mikor bootol a gép akkor F12-vel ki tudom választani miröl bootoljon -
#17859 Ez ilyen, semmit nem tudsz csinálni. Veszel még egy racket és abban használod a másik vinyót:D -
bat777 #17858 hali mindemkinek, olyan problémám lenne, h egy frissen telepített xp- n beállítok több profilt és jelszót, de bootoláskor nem jön be az üdvözlőképernyő, ahol be kell jelentkezni, a user jön be, és nem tudok profilt váltani és jelszó nélkül bootol be a rendszer. (a kereskedő telepítette fel az xp-t ami állami szoftver). nem tudom, h mi leghet a gond, nem találkoztam még ilyennel. hmmmm??? -
#17857 Hello!
Van a gépemben 2 vinyó egy SATA-s és egy IDE-s, plussz egy mobil rack. A rackben 2 Maxtor vinyót szoktam használni felváltva. A gondom a következő ha kicserélem a vinyókat akkor a BIOS-ban mindig be kell állítani a bootolást hiába mentem el. Mit lehet csinálni, hogy ne kelljen minden cserekor a beállítással vacakolni? -
emixa #17856 hát... már most sem az.
szóval Windows XP Hun MUI. köszönet. -
#17855 nem lehet sehogy se és ne is próbálkozz mert ha meg is oldod valahogy az már nem jogtiszta (bár nem tom ez érdekel-e) -
#17854 Alapból nem - hiszen te írtad: ANGOL NYELVŰ :)
Olyan kell hozzá hogy Windows XP Hun MUI.
-
emixa #17853 jó reggelt mindenkinek!
angol nyelvű xp-ből lehet-e a "területi és nyelvi beállítások"-kal magyar nyelvűt kreálni? -
#17852 nyilván nincs benne az osx...vagy igen? hát nem tom. -
bajusza #17851 Szerintem is így van. -
#17850 Jó lesz az 5%nak is.
bajusza: arra gondoltam ,hogy a Vista jobban kihasználja. -
#17849 ezek csak a win felhasználók -
#17848 Ez kamu... legalább 25% LINUX...... -
#17847 szerintem arra gondolt, hogy azt a gépet már jobban ki tudná használni a Vista -
bajusza #17846 Nekem pont Core2Duo procis gépem van, és nincs gond az XP-vel. Úgy működik, ahogy kell. -
#17845 azért az nem rossz -
#17844 passz, sztem így erre nem is nagyon fogsz adatot találni csak ilyen százalékosat.
ha jól tudom, durván 1 milliárd számítógép felhasználó van, oszd le :) -
#17843 hát ez zsír de a 100% hány pici szürke doboz? -
2008 március -
#17841 cös kb hány gépen fut ma windows xp az egész világon? -
#17840 A vista cacheli a RAMot, és ha szükség van rá felszabadítja.
Teheted 500-as vinyóra csak baromság, ha megdöglik a rendszer akkor format és minden adatod oda. Adjál 40-60GB-t a C-nek, ahova csak a wint meg a progikat rakod, a maradékra meg mehet minden:) -
#17839 azért megfontolom, viszont a kérdés, hogy az xp t telepíthetem 500as winyóra úgy hogy nem osztom fel több particióra? én nem szeretem hogy külön partíción vannak a dolgok:P tehát 1 partíció lenne 500GB egyben ezen lenne az oprendszer, így menni fog? -
#17838 az a baj hogy vistától kicsit tartok:S nem tudom hogy milyen játék indul el rajta stb, meg az is gond hogy nekem szükséges az a 4gb memória a vista meg lekap belőle olyan 750mb körül az meg szívás -
#17837 Ezt nem lehet javítani. Ez a 32bit architektúrája miatt van. 32biten 4GB memória címezhető meg, amiben minden benne van. De én C2D és hasonló configra nem raknék XP-t. -
#17836 Sziasztok! Kérdésem a következő lenne! Épp most rakatok össze új konfigokat, szám szerint 2t, és a 4gb memóra miatt kicsit tartok most. Xp 32 bites prof lenne rajta, de igaz hogy max 4 gb ot ismer fel ergó a vidkari 512 memóriája lejön a 4ből? Valamint ezt javították az sp3 ban? Esetleg valami amire oda kell figyelni csupasz gép xp vel való első telepítéséről? -
petike77 #17835 Üdv!
vásárolnék 10 db xp prof. dobozost,nem találok sehol kedvezményt több darabra!
nagyon megköszönném , ha valaki tudna segíteni!! -
#17834 tedd vissza azt a progit, állítsd alap stílusra a kinézetet és úgy töröld le a progit