Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
vagy melyik file tárolja az aktiválást?
Mondjuk a késõbbiekre nézve.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Aztán ITT VAN EZ is.
Chaos Anno Domini
nem olyat ami elrejti a mappát,
volt nekem régen egy de nem tudom a nevét, amikor lezártam a mappát egy behajtani tilos jel volt a mappa ikonján
Qwerty4
ha rámegyek az explorerben egy filmre és megjeleníti az elõnézetét az explorer hibát észlel és leáll
tudja valaki hogy oldható meg a probléma?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Hamarosan gépet cserélek, 64 bites rendszerre állok át, dupla magos procival.
Az ilyen rendszereken még jól megy ugye a jó öreg 32 bites xp sp2-vel?Vistat egyenlõre még nem szertenék használni.
Qwerty4
de gondolom ugyan ugy mint a nortonnal,csak a nortonnal cd-röl kell boot-olni és ugy kell visszaállitani
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Van egy rendszer mentésem egy hdd-n. Ezt, hogy tudom visszaállítani?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
azota ilyen amiota alaplp csere volt,
az elözö alaplappal leállt minden
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Elég sok mindent talál. Úgy nézem, mintha lenne benne megoldás a te problémádra is.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
de égetni virtualdub.
de miköze az xphez? vagy xp-s programmal akarod? akkor movie maker nemtom tud e.
- cd kulcsot megváltoztással -> | #15970
- e-mail címet adsz és küldök valamit ami mûködik. (ahonnan leszedtem, már nem él.)
"fekete" XP-t hogyan lehet frissíteni ? Nemrég raktam újra és nem ártana a biztonsági frissítéseket feltenni de mint írtam fekete és így a microsoft központja nem engedi frissíteni.
privibe is jöhet
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
HELP
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ati
ha rámegyek az explorerben egy filmre és megjeleníti az elõnézetét az explorer hibát észlel és leáll
tudja valaki hogy oldható meg a probléma?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Nekem is Windows xp-vel kapcsolatos problémám lenne! A Sp2 telepítése során kaptam egy hibaüzenetet miszerint a telepítés nem folytatható.Az OK gombra kattintva azonban újraindult a gép és a bootképernyõ eltûnése után kék háttérrel ismét hibaüzenetet kaptam. (x,y fájl nem található, újratelepítése megoldhatja a problémát!) Ezután be a biosba, cd-rõl boot, és feltettem újra az xpt, a winchester formázása nélkül.Minden pöpec is volt, csak az elõzõ xp Dokumentumok könyvtárát nem tudtam megnyitni (a hozzáférés megtagadva).Viszont a vinyón rajta kell hogy legyen, mert a szabad és foglalt terület ugyanannyi mint az xp újratelepítése elõtt. A kérdésem az lenne hogy a régi Dokumentumok mappát valamilyen úton-módon nem tudnám-e visszaszerezni, mert rengeteg adat volt rajta amit nem szeretnék elveszíteni.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
ACER Aspire 5738ZG
cseréld föl az egérfül beállításait asszem az a gond