Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
kérdés az lenne, hogy sp2-ben van-e........
olvasni errõl ilyet is olyat is
pedig jó lenne tudni
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Egy 90 számjegyet tartalmazó szöveges állomány nem tartalmaz futtatható kódot, így nem tud káros kárt okozni.
Egy formában el tudom képzelni: ha egy hibás (vagy eleve károkozó) program a szövegállományt betöltve okoz kárt (hibás program esetén lefagyást, vagy biztonsági sérülékenységet; károkozó program esetén indítókódként szolgál). De ezt egy sima szövegfájl, aminek a tartalma ismert nem igazán tudna ilyen gondot okozni.
a mai nap hallottam, hogy van vmi 90 számjegyû prím, ami .txt-be vagy más formában vírusként mûködik xp alatt. ez igaz vagy csak kacsa?
azért kérdezem mert az infótanárom mondta, és szeretném tudni
köszi<#vigyor2>#vigyor2>
Kosoznom az ujabb linket, sp2 van mar, de a tobbi kozt tudok `valogatni`.
Agnes
Ezen a linken találsz angol nyelvû rendszerhez frissítéseket. Viszont próbáld meg átnézni a rendszered, hogy mi az ami már esetleg telepítve van ezek közül. Ha az sp2 még nincs telepítve, akkor keress rá, hogy miket kell elötte elvégezni.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Agnes
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Ugy gondolom katasztrofalis gond van az xp-mel, s az egesz rendszerrel ebbol kifolyolag.
Mar honapok ota tudom, hogy az IE nem mukodik megfeleloen, bizonyos gombok nem klikkelhetoek. Folyamatosan zavar, de masik bongeszok hasznalataval probalom karpotolni, csak nem mindenutt lehet.
Ahogy keresgelek a heten kideritettem, hogy az active x - szel van a problema. Azt vajon hogyan lehet helyrehozni?
Aztan mindig ahogy keresgelek, egyre `melyebbre` kerulok, legutobb - tegnap - kiderult,hogy a windows om nem tudja frissiteni magat 😞
Na ez az emiatt katasztrofalisnak neveztem az elejen a helyzetet.
A Program Files ban a Windows Update mappa teljesen ures , a vezerlopultbol se indul frissites, es mivel az Internet explorer sem ok, a microsoftos oldalakat, ahonnan tudnek frissiteni teljesen uresen hagyva hozza be. Azaz nem hozza be, csak azt irja ra hogy DONE. Pedig ures az oldal...
Direkt linkrol nem lehetne valahogy leszedni a frissiteseket es egy update agent et? Velemeny?
Vagy mit csinaljak? Segitsetek legy szives.
Koszonom elore is!
Agnes
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valaki tudna ajánlani egy megbízható és jól mûködõ Registry Cleanert?
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Az xp-nél meg azért akadhat a video mert rossz a felrakott driver,
a vistába már a driverek alapból benne vannak.
nekem meg az a gondom hogy már rengetegszer ujra tettem az xp-t de állandoan beakadtak vagy begyorsultak a videok és a zenék..erre fogtam magam fel tettem a vistát és minden kurva jol müködik egyzserüen nem értem lehet hogy azért mert minden ujra tevéskor hiába formáztam le maradtak hibás xp fájlok??és mivel a vista más fájlokat használ ezzel sikerült elvileg teljesen leformáznom???mert szeretném az xp-t vissza rakni csak félek hogy megint minden kezdödik elölröl
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Valami súlyos hiba lépett fel a windows xp rendszeremben.
Ma még rendesen ment a hang,zenét halgattam,dumáltam mikrofonon,aztán délutánfele kihuztam a mikrofont.Azután elmentem gamelni,és egyszerûen semmi hang....felmaxoltam a volumet,valami iszonyhalk hangot lehetet hallani,nyilván ment a játék zene valahogy ugy...ujraraktam a hangkártya szoftverét,mindenhol,a hangerõszabályozonál is maxon vlt minden,nemvolt sehol lenémitva semmi.Aztán igy probálgattam stb,felakartam lépni a hangerõszabályozora,és egy hibaüzenet jött ki:
Ezután már nem lehet elérni sehogysem a hangerõszabályozót O.o
Rendszertisztitást is csináltam,és antivirus,spyware scannelést,irtás is...Nemcsak a gépen nemmegy a hang,hanem sehol sem...böngészöben benyomtam a youtube-t,és ottsem megy semmi klipp...sehol semmi hang.Jetaudioban is valamiért minden számot üresen végifut 2 másodpercig,aztán továbbmegy a következö számra...winampnál is.
HELP ME !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A következõ lenne a gondom. Vettem egy Acer Asire 5315-ös laptopot. És nem tudok rá yp-t telepíteni mert nem látja a telepítõ a hdd-t. A BIOS-ban viszont szerepel. A VISTA meg nem települ fel rá mert nem NTFS. Valaki tudna segíteni az ügyben? Kösz!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Lenne egy problémám, az XP-m mondhatni tönkre ment tele van vírussal és nem tudom sehogysem megjavítani, gondoltam újratelepítem. Na de hát azért ez mégsem olyan egyszerû nálam... Berakom a XP DVD-t bootol róla, majd azt írja ki hogy a si3112v.sys névre halgató fájl nem található és újraindít... De mi ez a fájl? Nem a DVD-vel van a baki mert az mûködött már, és ki is mentett 1x-2x a sz...ból... Gondolom vannak mélyrehatóbb kezelések amivel ezek a hibák kijavíthatóak, na ebbe kérném segítségeteket!
Elõre is köszi: Matt
Nekem az a meglepõ, hogy az Eszközkezelõbe se a Monitor se a videokártya "sor" nincs !
Két monitor van a gépre kötve, és mindegyiket Plug and Play -nek ismeri fel, mégis OKÉ minden.
Ez normális ?
60 Hertz-en ez lehetséges ?
Igazából nem találtam sehol semmit, hogy hány Hertz-en menne is !
Én ilyennel még nem találkoztam.
Ha a gép a monitort nem ismeri fel, ad neki egy általános Plug and Play monitor drivert, amivel a frekvenciáknak szintén kell menni ( 85-nek is )
Nekem pl soha nincs felrakva direkt a monitor driver. A monitort PNP-nek ismeri fel és mégis minden frek. beállítható.
De ha nincs fenn a videokártya driver és a win abszolút men ismeri fel a kártyát akkor ad neki egy általános VGA drivert, amiben többnyire csak a 60 Hz van.
Hát aki összerakta ezt a gépet ("boltos") szerintem alap dolog lett volna, hogy rendesen beáálítja pl.: monitort! A RAM-okkal is alkotott szerintem: 448 RAM = 64 + 128 + 256 ! Ez így szerintem nem egy szerencsés megoldás! 3 különbözõ RAM ! Aki nemért kicsitse a dolgokhoz azzal jól kiszúrnak.
(Mondtam is az ismerõsömnek, ha gépet akar venni, elötte ajánlatos kikérni a véleményét egy hozzáértõ embertõl.)
Most jártam 1 jó ismerõsömnél és láttam a gépét.
A monitor nincs feltelepítve,csodálkoztam. Eszközkezelõbe kerestem a monitort és Nincs benne!
Próbáltam a telepítõ lemezrõl de nem ment.
(pl.: nekem az LG-is csak az eszközkezelõbõl lehet.)
Jártam már úgy, hogy Videokártya telepítse után jelent meg az eszközkezelõbe a monitor.
Valamilyen Integrált videokártyáról van itt szó. Elvileg ha telepítve van ez akkor eszközkezelõbe meg kell jelenjen a monitor!
(Xp Sp2 van)
(Samsung monitor lenne és hát elvileg tudná a képernyõ frissítés 85 Hertz lenne és hát jó lenne a szemnek.)
Ötletek tippek a problémára !!!
Köszi !
http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com
VOlna egy kis problémám, és a segítségeteket kérném. Upgrade-eltem za explorert 7-re. Eddig minden simán ment. Most fel kéne telepítenem munka miatt egy netes alkalmazást, de nem kompatibilis a 7-esel, vissza kéne "butítanom" 6-osra. Hogy tudnám ezt megtenni? Nem tudom leszedni sehogy a 7-est.
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
http://goo.gl/gd6Zi5
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A Corporate szó szerint egyesítettet jelent, gondolom arra vonatkozik, hogy integrált SP2-vel van az XP.