Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Az lenne a kérdésem hogy hova streameli a winows a vidiket mert egyre kevesebb hely van a c-n és törölni szeretném.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
http://loal.atw.hu
ha ujrainditom a gépet akkor jo
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
nézd meg az IE / eszközök / bõvítmények kezelése / bõvítmények eng.,tiltása - és ott tedd tiltó listára.
Olyan problémám lenne, hogy a Windows Messenger mindig magától bejelentkezik amikor bekapcsolom a gépet. Ez még nem is lenne probléma, mert ugye a beállításoknál ki tudom kapcsolni. A probléma ott kezdõdik, hogy én nem tudom megnyitni az msn-t. A tálcán az óra mellett nem jelenik meg az ikonja, csak folyamatosan látom, hogy valaki bejelentkezik, vagy rám priviznek és csak ctrl+alt+del-lel tudom kikapcsolni. Ez egy nagyon régi, asszem 3-4-es változata az msn-nek, emellett fent van a 8.1, az simán megy mellette, mint külön progi. Se a start menüben nem találom, se a programok telepítése és eltávolításában, de még úgy sem, ha rákeresek. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám megnyitni a fõablakot, hogy kikapcsolhassam, vagy hogy hogyan tudnám letörölni?
Elõre is köszi
Ez a sysprep.exe-t meg hogyan kell használni, csak bejelentkezek azzal a fiókkal amivel betudok és ott elinditom, vagy hogyan.....régen valaki irt itt egy olyan megoldást, hogy létezik valami progi, amiröl be kell bootolni és töröl minden jelszót, csak nem találom azt a hsz.-t a sok 1000 között????
Ez a program a felhasználó neveket, és jelszavakat csapja ki a windowsból.
mit hagytam ki?:o
http://loal.atw.hu
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Van egy olyan probléémám, hogy a semmibõl néha felugrik egy Internet explorer valami warez listával (oli.hu)
hogy lehetne letiltani az internet explorer-t? (pl tûzfalon)
Firefox-ot használok.
Mivel lehetne esetleg leszedni azt a kártevõt, amelyik ezt felhozza állandóan?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
"Crack/CrashTime_sse2.exe, 24.24 MB. Crack/CTUpd_100den_111den.exe, 55.82 MB. reloaded.nfo, 3.73 KB. shadowtorrents.url, 0.13 KB ..."
link
link 2
Szóval nekem úgy tûnik ez valami szoftver lesz, nem raktál fel valami ilyesmit?
Vagy valami oylat, amit a Synectic cég csinált? Azt írja az fejlesztette.
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Ez más programok esetén (ZoneAlarm, Photoshop, nagyobb memóriafoglalású játékok stb.) is jelentkezik. Néha egész durván. Pl. Sims 2 leállítása ugyan annyi ideig tart (amíg a vinyo abbahagyja a kerregést) mint az elindítása - úgy bõ hat percig... Vagy, Gothic III leállítása, hát az egyszerûen kivárhatatlan szintén, hosszú-hosszú percek... Hogy lehet ez?
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.serial99.com/?a
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Serial99.com
O20 - Winlogon Notify: mljhefe - mljhefe.dll (file missing)
O4 - HKLM\..\Run:
Ezeket törölheted.A HikackThis-ben megkeresed ezeket.A mellettük lévõ kis kockát kipipálod és a fix checked gombal törlöd õket.
Szerintetek miért van az, hogy két szinte egyforma gépen (csak a videokártya különbözik, de mindkettõhöz ugyanaz a driver van (ATI Catalyst)), amin két ugyanolyan szériás Windows XP fut, mindkettõ SP2-vel, hasonló beállításokkal hatalmas különbségek vannak memória használatban? Például:
Windows XP felállás után (tûzfal szoftver nélkül): A gépen 195 mega, B gépen 265 mega memóriáahsználat.
Opera (ugyanazt a három oldalt megnyitva, és persze a program verziószáma is ugyanaz): A gépen 23 mega memóriafoglalás, B gépen 171 mega(!).
Photoshop CS2, ugyanazt a képet megnyitva: A gépen 141 mega, B gépen 302 mega.
Google Earth, nagyjából ugyanazta területet nézve: A gépen 121 mega, B gépen 288 mega.
Videokártya driver: A gépen 41 mega, B gépen 95 mega.
ZoneAlarm Security Suite: A gépen 75 mega, B gépen 211 mega.
és még így folytatva... Az A gépen ritkán megy 512 mega fölé a memóriahasználat, a B gépen szinte mindig 1 GB
környékén vagy felette jár... Hogy lehet ez?