Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berakod az xp cd-t és nem várod meg,hogy elinduljon a telepítés,hanem megnyomod a billentyût a cd-rõl való indításnál - van rá asszem 5 mp-d
Arms
Hali, remélem vki tud segíteni, az lenne a problémám, hogy elkezdtem telepíteni egy sima xp-t de lefagyot az eszközök rgisztrálása közben, reseteltem ujrakezdte de megint lefagyott, ezután beraktam egy másik xp cd-t de azt hiába bootolom be folytatni akarja a telepítést, de nem tudja, namost hogy tudom leformázni igy a vinyót vagy mit lehet ilyenkor csinálni? Elõre is köszi a segítséget!

beírod a futtatásba:gpedit.msc / Felhasználó konfigurációja / Felügyeleti sablonok / Windows-összetevõk / Windows Messenger és ott letiltás
Gladiator
hopsz... mégsem mûködik😄 ugyanaz van, mint eddig. bejelentkezik bekapcsoláskor. vmi más ötlet?😄

Attila8805
Köszike!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Flamer
meg temp fájlok / mappák törlése.. (böngészõ cache meg win temp mappák..)

http://loal.atw.hu

esetleg kapcsold ki a hibernálás funkciót,mert az is jelentõs lemezterületet foglal.
Attila8805
Hali mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy hova streameli a winows a vidiket mert egyre kevesebb hely van a c-n és törölni szeretném.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Flamer
hát de azzal nem tudtok mit csinálni.. a progi fórumára kell írni vagy a fordítónak.

urbijoe
mért irja néha programoknál ezt??

ha ujrainditom a gépet akkor jo

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

talált, nekem is így jött be, amikor átváltottam magyar nyelvûre.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Flamer
akkor valszeg langpack bug ha mindenkinek..

Hali!

Ez a limewirében mitõl van? Nem csak nekem, mindenkienk ilyen lessétek csak meg <#vigyor>
Áhá már értem köszi!!<#worship>

Offline NT Password & Registry Editor

szivesen
Gladiator
köszi, mûködik.

Köszi és ebböl melyik progival lehet ezt megtenni???

Helo!
nézd meg az IE / eszközök / bõvítmények kezelése / bõvítmények eng.,tiltása - és ott tedd tiltó listára.
Gladiator
Helóka

Olyan problémám lenne, hogy a Windows Messenger mindig magától bejelentkezik amikor bekapcsolom a gépet. Ez még nem is lenne probléma, mert ugye a beállításoknál ki tudom kapcsolni. A probléma ott kezdõdik, hogy én nem tudom megnyitni az msn-t. A tálcán az óra mellett nem jelenik meg az ikonja, csak folyamatosan látom, hogy valaki bejelentkezik, vagy rám priviznek és csak ctrl+alt+del-lel tudom kikapcsolni. Ez egy nagyon régi, asszem 3-4-es változata az msn-nek, emellett fent van a 8.1, az simán megy mellette, mint külön progi. Se a start menüben nem találom, se a programok telepítése és eltávolításában, de még úgy sem, ha rákeresek. Valami ötlet, hogy hogyan tudnám megnyitni a fõablakot, hogy kikapcsolhassam, vagy hogy hogyan tudnám letörölni?

Elõre is köszi

Tomicsek
vki egy pár xp gyorsítót hogy mit kell kikapcsolni hogy mit kell kitörölni😄írjon már le párat hogy mit hogyan kell had huzzam csöpet az xpmet köszi

Megpróbálhatod Ultimate Boot CD-el is:Link.

Köszi a microsoft-os dolgokat már próbáltam, de nem jött be....
Ez a sysprep.exe-t meg hogyan kell használni, csak bejelentkezek azzal a fiókkal amivel betudok és ott elinditom, vagy hogyan.....régen valaki irt itt egy olyan megoldást, hogy létezik valami progi, amiröl be kell bootolni és töröl minden jelszót, csak nem találom azt a hsz.-t a sok 1000 között????

Próbálkozhat a sysprep.exe programmal, elvileg az XP CD-n megtalálható valamelyik file-ban, csak már nem tudom, hogy melyikben van benne.
Ez a program a felhasználó neveket, és jelszavakat csapja ki a windowsból.

Bejelentkezés a Windows XP rendszerbe elfelejtett vagy lejárt jelszó esetén:Link.

Sziasztok, kérnék egy nagy segitséget,adott egy barátom sz.gépe ahol létre van hozva két fiók egy user és egy renszergazda na most szerintem ö valamiért valamelyik buli után elállitotta a renszergazda jelszót és igy nem tud belépni a saját fiókjába, csak a gyerekeijébe(user), na most hogyan lehetne a jelszót törölni, vagy elöcsalogatni, mert formatC-t nem akar túl sok lenne a veszteség....Segitsetek, nincs erre valami megoldás, vagy program ami feloldja, vagy törli a jelszót....Elöre is nagyon köszönöm!!!

Flamer
megoldva.

Flamer
mitkell csinálni hogy távolról elérjek neten át egy xp-t.. távoli asztal kipipálva, rendszergazdai felhasználó megvan, távoli asztal userek közé felvéve, megadom ipt, és aztirja ki hogy a fiók korlátozásai miatt nem léphetek be.

mit hagytam ki?:o

Narxis
Élek a gyanúperrel, hogy valami aranyos kis kártevõ került a gépedre.Elõször is egy Nod és egy kémprogramkeresõt futtass le.Az ementáli sajt szerû Windows tûzfalt cseréld le Outpostra vagy Nod SS-re vagy Kerio-ra.Én rendszeresen megkaptam valami sz.rságot amíg a beépítettett használtam.<#sir> Ha már megtetted akkor nem szóltam.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Van egy olyan probléémám, hogy a semmibõl néha felugrik egy Internet explorer valami warez listával (oli.hu)

hogy lehetne letiltani az internet explorer-t? (pl tûzfalon)
Firefox-ot használok.

Mivel lehetne esetleg leszedni azt a kártevõt, amelyik ezt felhozza állandóan?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Narxis
<#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Keresõ alatt a google-t értettem elsõsorban, de nem vetem meg azt se aki AOL-t, Yahoo-t használ

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Az oldalon már nem leletem meg, de a google egy ilyet adott ki:
"Crack/CrashTime_sse2.exe, 24.24 MB. Crack/CTUpd_100den_111den.exe, 55.82 MB. reloaded.nfo, 3.73 KB. shadowtorrents.url, 0.13 KB ..."

link
link 2

Szóval nekem úgy tûnik ez valami szoftver lesz, nem raktál fel valami ilyesmit?
Vagy valami oylat, amit a Synectic cég csinált? Azt írja az fejlesztette.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

zserrbo tudom hogy megint este van de plz segíts hálás lennék mert amit írtál ebbõl nem sokat értettem milyen keresõbe nemtudom megoldani a problémát és egyre jobban bosszat plz HELP! 😞
Most nincs kedvem keresgélni ilyen késõn már (bocsi), de sokszor segít ilyen hibáknák ha keresõben rákeresel a kulcsszavaira. Pl Az elsõ mondatra.

Hali lenne egy problémám egyes játékokat el akarok indítani és ezt írja ki tudom hogy mit magyaráz de nicns fenn visual studio volt fenn de leszedtem mi a megoldás? :
daxan
Elvileg 2 meghajtóra van osztva.

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Talán azért nem jelenik meg a meghajtók listáján,mert még nincs particionálva.

daxan
Hi! Van 2 S-ATA hdd (az egyiken a windows van) és most kaptam egy IDE hdd-t, amit nem ismer fel a gép. Ez miért van? Ha az eszközök hozzáadásánál telepíteni akarom, el is végzi, de nem jelenik meg a meghjtók listája között. Mi lehet a gond?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

Na talán karanténba tette, a CTRL+ALT+DEL is müxik, márcsak a másik rendszergazdát kellene eltüntetni.
igen megvan az volt az elso amit csináltam, de még mindig ott van. megprobalok valahonnan uj serialt szerezni, és ujra telepiteni
nesto
A technika megint csodákat mûvel a gépemen: PixelView tv-s program (tv kártya melléklete) egyszercsak magától meggyágyul: tv adás helyett ha teljes képernyõre rakom ki a keretet csak fekete képet mutat, vagy ha akármilyen alkalmazást teljes képernyõbe futtatok (akár egy mappát is) tv adás helyett szürke képet mutat. Valakinek volt már hasonló problémája?

Futtasd le mégegyszer a SpyiwareDoctort.

Igen ez megvan?
És még egy érdekes... Tegyük fel, hogy A gépen kikapcsolom az Operát. Kikapcsolódik és kész, egyszerûen eltûnik a process-e a feladatkezelõbõl. B gépen mondjuk fut az Opera miközben 750 mega van használatban (1GB fizikai memória van a gépben). Kikapcsolom az Operát, és közben nézem a feladatkezelõben a process-ét. Mondjuk 200 mega a memóriafoglalása. A HDD elkezd veszettük kerregni, és kb. másodpercenként 3-5 megával csökken a (kikapcsolt) Opera memóriafoglalása a feladatkezelõben. A vinyó sokszor egy percig is kerreg... 1) Mi a fene tart 1 percig egy program kikapcsolásában? Max. felír a registrybe néhány száz paramétert-beállítást, az nem lehetne több 1 másodpercnél. 2) Mi a fene köze van a HDD-nek az Opera kikapcsolásához? Hiszen virtuális memóriát még nem kell használnia a windowsnak, hiszen még a fizikai memória sincs tele... Akkor meg mit kerreg a vinyó ezerrel?
Ez más programok esetén (ZoneAlarm, Photoshop, nagyobb memóriafoglalású játékok stb.) is jelentkezik. Néha egész durván. Pl. Sims 2 leállítása ugyan annyi ideig tart (amíg a vinyo abbahagyja a kerregést) mint az elindítása - úgy bõ hat percig... Vagy, Gothic III leállítása, hát az egyszerûen kivárhatatlan szintén, hosszú-hosszú percek... Hogy lehet ez?
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.serial99.com/?a
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.serial99.com/?a
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Window Title = Serial99.com
O20 - Winlogon Notify: mljhefe - mljhefe.dll (file missing)
O4 - HKLM\..\Run: ALCMTR.EXE
Ezeket törölheted.A HikackThis-ben megkeresed ezeket.A mellettük lévõ kis kockát kipipálod és a fix checked gombal törlöd õket.

Ja, Registry Booster 2-vel rendberakattam mindkettõ registry-jét, lemez töredezettségmentesítve, temporary fájlok törölve stb.
Hello!

Szerintetek miért van az, hogy két szinte egyforma gépen (csak a videokártya különbözik, de mindkettõhöz ugyanaz a driver van (ATI Catalyst)), amin két ugyanolyan szériás Windows XP fut, mindkettõ SP2-vel, hasonló beállításokkal hatalmas különbségek vannak memória használatban? Például:
Windows XP felállás után (tûzfal szoftver nélkül): A gépen 195 mega, B gépen 265 mega memóriáahsználat.
Opera (ugyanazt a három oldalt megnyitva, és persze a program verziószáma is ugyanaz): A gépen 23 mega memóriafoglalás, B gépen 171 mega(!).
Photoshop CS2, ugyanazt a képet megnyitva: A gépen 141 mega, B gépen 302 mega.
Google Earth, nagyjából ugyanazta területet nézve: A gépen 121 mega, B gépen 288 mega.
Videokártya driver: A gépen 41 mega, B gépen 95 mega.
ZoneAlarm Security Suite: A gépen 75 mega, B gépen 211 mega.
és még így folytatva... Az A gépen ritkán megy 512 mega fölé a memóriahasználat, a B gépen szinte mindig 1 GB
környékén vagy felette jár... Hogy lehet ez?