Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
köszi,de sajnos ezzel sem javult meg

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

próbáld meg az eszközkezelõben eltávolítani (kijelölöd az eszközt és ott van fölötte az eltávolítás ikon ),restart ,aztán újra konfigolja a bill.t
Mhosah Myth
Sziasztok!

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy a nem megy a billentyûzetem. Az egészben az az érdekes, hogy már régóta fent van a windows és eddig ment most pedig az egyik pillanatról a másikra meghülyült és most nem megy! Áramot kap meg a biosba mûködik de windows alatt nem lehet vele írni. Kipróbáltam egy másik billentyûzetet is és az sem ment viszont az eszközkezelõ felismeri mindkét billentyûzetet mert kiírja hogy az egyik usb-s a másik pedig ps2-es. Szóval nem értem mi lehet a baj!
Talán összefüggésbe lehet azzal, hogy felraktam egy kémrobot keresõ progit és amiket talált azokat töröltem. Lehet valami ilyesmi megtámadta a billentyûzetet és mivel töröltem a fájlt meghalt a billentyûzet?
Mit tudok csinálni? Nem akarom újratelepíteni a windowst mert arra most nincs idõm meg kedvem sem!

Elõre is köszi!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Narxis
Örök hálám.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

futtatásba :control userpasswords2
és ott pipát kivenni
Narxis
Tudom, hogy írták már valahol de visszaolvasva, keresõ használatával és Google-el se találtam.Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy automatikusan belépjek a rendszerbe?Tehát ne kelljen a Rendszergazda fiókomra kattintani?Feltett valami frissítést és azóta kattintgatnom kell, de felesleges mert más nem használja a gépem.

ffxi
Elég gyakran indítújra a gép magától. Ezt tudtam kiszedni a naplóból. Vajon mi lehet a baj?

Fákjúal!

Flamer
gondolom programmal. keress rá mijen progi használja.
(DesktopX)

http://loal.atw.hu

oliwwer
találtam 1-et nagyon király, de nem tom megnyitni(próbáltam hogy jobbgomb/tulajdonságok/tallózás) de nem ismeri fel.
ez vmi *.desktop file.
mivel tom ezt +nyitni?
oliwwer
ok köszi
megnézem
Flamer
lehet a wincustomize.com -ról, meg lehet pl a deviantart-ról is themeket szedni. meg csomó hejrõl. google mond még párat.
némejikhez program kell.

és a ramevés meg nem tudom. attól függ.

http://loal.atw.hu

oliwwer
hello
láttam olyat hogy különbözõ windows témákat halsználnak...
ilyet honnan lehet letölteni?
mert volt 1 pár ami nagyon teccet. ez nagyon eszi a ramot? mert nekem csak 512 ddr2 van.
elõre is köszi
aszizoli
Nem kell a registryvel foglalkozni. A meghajtón nyomj jobb klikket. Tulajdonságok - Icon fül - Change Icon útvonalon kitallózod a számodra megfelelõt, és kész vagy.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

felraktam---üzemel---köszönöm
lck
Alt+Enter ?
Olyan gondom van hogy bármilyen média lejátszót elinditok XP alatt egybõl
átvált teljes képernyõre és nem tudok onnan sehogy visszajönni csak ha kikapcsolom a gépet.Valaki adhatna valami tippet hogy mit meg hol kellene matatni.
Sziasztok!
Van két Acer laptop, amin XP van. Mind a kettõben van Wifi.
A kérdésem az lenne, hogy miként tudnám hálózatba kötni õket Wifin keresztül? (Minden más nélkül. Pl.: rúter stb.)

Pókmalac
vki #16676 ????

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Már hogyne, próbáld ki. Én a 7.0-ást próbáltam ki elõször. Most jön a 8.0.1-es.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

iért van az h egy idõ óta befagy a Mediaplayer Dvd-knél? Filmeknél? Más lejátszó pedig kihal dll.? biggrin_2.gif gondolkodik.gif

AMD Athlon64 X2 4200+ | Gigabyte GA-MA69G-S3H | 2x1GB Kingmax DDRII-800MHz | Geforce 8600GT 256 GDDR3 | Samsung - 400GB | Maxtor - 200GB | Pioneer DVR - 212 D |

hali! Hogy tudom XP-n megváltoztatni a sajátgépben a merevlemez ikonjelét? Igazából, anno feltettem egy vistásító progit, amit töröltem.. és most a vinyóm ikonja egy ismeretlen fájl ikonjával egyenlõ.. szeretném a régit visszakapni... Gondolom vmi registry-vel megoldható de nemtudom :$ PLs, valaki segítsen! köszi 😊

www.sciennet.com/enyimeee

xp-re rálehet húzni??
Narxis
Jól van na, rosszul tudtam, de elolvastam és mstmár nem tájékoztatok félre senkit sem. 😊

köszi
Met
<#ejnye1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

http://logout.hu/iras/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese.html

Narxis
Nincs.

Van olyan 32Bites XP ami kezeli a 2GBnál több memóriát?

Pókmalac
hi all

egy nagyon fontos kérdésem lenne..föleg Soundmax hangkáryával rendelkezö emberkék válaszoljanak..na szal mindig be akadtak vagy begyorsultak a videok (NEM CODEC HIBA VOLT) és kiderittem hogy a hangkártya drivere volt a szar...és msot ujra raktam az xp-t és kiirta a hangkari telepitésnél hogy nem találja kompatibilisnek (ebben az a vicces hogy az 1 honapos alaplapomnak a dobozában volt szal tök eredeti az egész) ..és akkor ez az egész érthetö is..szal leszedtem egy másik drivert és tökéletes nincs akadás gyorsulás CSAK NINCS Sound max control panel..és nem tudodm be állitani az 5.1 et...honna szedjek le egy iylet???csak félek ha azt felrakom megint beakadnak és begyorsulnak a videok:S nem tudodm mit tegyek.

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

itt a legújabb is, a 8.0.1-es:

http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/Vista-Transformation-Pack.shtml

Tessék, itt a 7.0-ás verzió:

http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=7&y=13599

ki tud egy jó file cserélöt???
ui:1-hete a neten
examinee
Tegnap ujratettem az xp-t!
Minden frankona ment, telepitgettem drivereket ezt azt. Tök gyorsan startupolt meg leáltt!
Aztán feltettem office 2007, adobe writer és acd see-t és most azt csinálja hogy inditásnál behozza a háttérképet, és csak azt. Szval egyetlen egy ikonom sincs csak 2 perc mulva jelenik meg minden és közben a folyamatoknál 2 százalékon megy a proci.
mi lehet a gond?

helló
vista transformation pack kéne nekem! segitsen valaki
Hello!
A windows xp extended editionhoz kéne nekem serial number de sehol nem találom pedig már egy órája ezt keresem.lécci ha tudtok segítsetek nekem.elõre is köszi

sgt anderson
Ha fontos akkor itt az összes info, amit ír a windows a kékhaláélos képernyõn:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
STOP: 0x00000050 (0xADA6B08E,0x00000000,0x8052A8CC,0x00000000)
drivert nem azonosít
Nem gondolnám h hardverhiba mer a gép még 1 hónapos sincs.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Szerintem ugyan ugy ki kell irni képfile-ként csak nem cd-re hanem PenDrive-re.Nem vagyok benne biztos csak gondolom.Mert cd-re ugy kell.
Valaki tud nekem abban segíteni, hogy hogyan kell XP telepítõ CD-t rátenni úgy PenDrive-ra, hogy tudjam bootoltatni róla gépet?

Dying Soul
Sikerült a másik módszerrel, szóval nem aktuális. 😊)

Dying Soul
Csak az a baj, hogy az admin jelszót nem tudom és nem tudok arra az oprendszerre belépni (hosszú sztori) és gondoltam regben átírom vmi másra és mûködni fog. De akkor úgy látom ez lehetetlen. Van ugyan egy új megoldásom is, de végszükségben kellett volna egy B-terv.<#miaz>

sgt anderson
Igen Sp2 van fennt.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

hali
csak akkor,ha van rajta oprendszer (azt a rendszert indítod,ennyi)
Dying Soul
Sziasztok!

Van egy winyóm. Ha holnap beteszek a rackbe egy másikat, akkor annak hogy tudom a regisztrációs adatbázisát böngészni regedittel?

Ugyan az a problémám mint sgt anderson-nak csak kék halál nélkül Nekem az sp 2-es van fent.Nagyon meg köszönném ha segítene valaki.
Hali

Tudja valaki hol kell beállítani, hogy az XP a linkeket megnyissa böngészõbe? Újratettem és most nem hajlandó elindítani a böngészõt, mindig nekem kell bemásolni a címsorba.
Elõre is köszi.

Arms
Hali!
Nem tudjátok miért lehet az mikor indítom a gépet megáll, akkor mikor kék háttér van windos logóval? És nem csinál semmit.
Elõre is köszi!

Köszi mar találtam..Ez külömbözik a masik xp-töl?
Hát jó, ha az autómatikus ütemezést is annak nézzük. Látom van benne oylan mód, amit screensaver-nek hívnak. Még nem próbáltam ki, gondolom mikor rámegy a képernyõvédõ a gépre, akkor defragmentál.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Met
cd, torrent vagy link

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hát igen a 2002-es van fent..Esetleg tudsz ra linket a letölteshez privibe?