Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C:Windows\SoftwareDistribution\Download.De ne piszkáld.
Üdv kedves fórumozók! Egy olyan kérdésem lenne, amely informatikai szakembert kíván. Mint bizonyára tudjátok a Win Xp idõnkénti frissítéseket tesz lehetõvé a felhasználók számára. A kérdésem az lenne, hogy ezeket a frissítéseket melyik könyvtárba menti le a rendszer, ha az automatikus frissítések a következõ módon vanak beállítva: - A frissítések legyenek automatikusan letöltve, de én döntöm el, mikor telepítem azokat. Ebben szeretnék segítséget kérni. Mindent köszönök.
Tegnap azért volt olyan fontos mert kolléganöm ment kirándulnu és vitte a laptopot,a mentés helyett ez sikerült. 😊Ugyhogy most használhatatlan 😊,majd hétfön hozza és akkor megprobálom csökkentett modba.Hétfön de.-ött leszel?Ha van valami akkor még kérdezek. Az elsö UI:-ra szerinted van valami összefüggése a két dolognak?
helo!
próbálj restart és F8-al belépni a csökkentett módba és eltávolítani a programot.
próbálj restart és F8-al belépni a csökkentett módba és eltávolítani a programot.
Sziasztok,a #16891-esre nem igazán válaszolt senki, nemsikerült megoldani a problémát.Az lenne a kérdésem hogyha Xp cd-t boot-oltatok akkor azzal ki lehetne javitani? Javitás fixboot <enter> fixmbr<enter> ez helyre hozná?vagy mit kéne csinálni hogy visszajöjjön a windows?
UI:Lehet egy hülye kérdés. Lézezik hogy a Norton Ghost 2003-as nem boldogul a SATA vinyoval? leht hogy hülye kérdés,de ha valaki irna erre is választ megköszönném.
Eddig használtam ezt a ghost-ot asztalin és semmi bajom nem volt vele. Kössz a válaszokat.
UI:Kollektor-kössz a gyors választ,meg segitséget,(a használatát tudom hogy müködik,asztali gépnél nem volt semmi bajom eddig,egy pár gépen csináltam már mentést meg visszaállitást)de iz itt most valahogy befrucsolt,és nem tudom elképzelni hogy valahogy nem lehetne helyrehozni,(ott a frissen feltelepitett Win Xp-frissitve összes progi virusirto tüzfal minden stb.)nem szeretném elöröl kezdeni mind a Ghost boot jön be akármit csinálok.Még arra is gondoltam hogy ha a felsö modszer nem jön be,akkor mivan ha elinditanék egy Cd-röl futo XP-t és azzal bemenni a vinyoba engedné hogy töröljem a Program Fülesböl a feltelepitett Ghost-ot???? Kössz a válaszokat meg a segitségeket mindenkinek.
UI:Lehet egy hülye kérdés. Lézezik hogy a Norton Ghost 2003-as nem boldogul a SATA vinyoval? leht hogy hülye kérdés,de ha valaki irna erre is választ megköszönném.
Eddig használtam ezt a ghost-ot asztalin és semmi bajom nem volt vele. Kössz a válaszokat.
UI:Kollektor-kössz a gyors választ,meg segitséget,(a használatát tudom hogy müködik,asztali gépnél nem volt semmi bajom eddig,egy pár gépen csináltam már mentést meg visszaállitást)de iz itt most valahogy befrucsolt,és nem tudom elképzelni hogy valahogy nem lehetne helyrehozni,(ott a frissen feltelepitett Win Xp-frissitve összes progi virusirto tüzfal minden stb.)nem szeretném elöröl kezdeni mind a Ghost boot jön be akármit csinálok.Még arra is gondoltam hogy ha a felsö modszer nem jön be,akkor mivan ha elinditanék egy Cd-röl futo XP-t és azzal bemenni a vinyoba engedné hogy töröljem a Program Fülesböl a feltelepitett Ghost-ot???? Kössz a válaszokat meg a segitségeket mindenkinek.
Üdv! Honnan lehet letölteni a sp3 at? Eredet magyar xp sp2 m van. Vagy még magyar sp3 nincs?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Sziasztok, ha van egy angol nyelvû Windowsom, azt hogy tudnám magyarra változtatni? Nagyon zavar, mert már évek óta magyar nyelvût használok. A segítséget elõre is köszönöm.
Voltam nyitás után!
Köszönöm de ezzel nem jutottam elörébb.
Tudom hogy kell használni de itt most ez telyesen más ilyen még nem volt.
Tudom hogy kell használni de itt most ez telyesen más ilyen még nem volt.
Symantec Norton Ghost használata
Sziasztok egy ki sürgös segitségre lenne szükségem.Van egy Laptop Xp rajta,programok stb.Fel lett rá rakva a Norton ghost 2003-as, Meg akartam csinálni a mentést (ugyanugy mint máskor is csak ott asztali gépen csináltam),be is jött a DOS ablak aztán csak pörgött a homokora de nem csinálta azt amit kelett volna.Leállitottam kb 5-perc után.Most akárhányszor inditom ujra probálná fojtatni és ugye ezt irja ki:
1.)Run Norton Ghost Dos Operation
2.)Return to windows without running Norton Ghost.
Egyikre se reagál. Hogy lehetne innen ujraéleszteni a Windowst? Semmit nem reagál egyikre sem.
Elöre is kössz a segitséget.
1.)Run Norton Ghost Dos Operation
2.)Return to windows without running Norton Ghost.
Egyikre se reagál. Hogy lehetne innen ujraéleszteni a Windowst? Semmit nem reagál egyikre sem.
Elöre is kössz a segitséget.
hozzál létre jelszót a vezérlõpult felhasználói fiókoknál, és esetleg ha win2k módot akarsz akkor tedd klasszikusra a bejelentkezést
http://goo.gl/gd6Zi5
Hella!
Hogy lehet elérni azt WinXp_Prof_Sp2 alatt, hogy ha egyszer felcsatlakoztattam egy hálózati mappát(és be van pipálva az újracsatlakoztatás)akkor minden bejelentkezéskor kérje a jelszót? Mint Win2000 és régebbi rendszerkben, mielõtt teljesen bejönne a windózZz.
Elõre is köszi! Madi
Hogy lehet elérni azt WinXp_Prof_Sp2 alatt, hogy ha egyszer felcsatlakoztattam egy hálózati mappát(és be van pipálva az újracsatlakoztatás)akkor minden bejelentkezéskor kérje a jelszót? Mint Win2000 és régebbi rendszerkben, mielõtt teljesen bejönne a windózZz.
Elõre is köszi! Madi
http://www.madaraszautosiskola.hu
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy valamiért nem tudok háttérképet váltani Xp alatt...Jobbkatt/tulajdonságoknál is eltünt a legelsõ fül, pont ami a háttereket kezeli!
Ez mitõl lehet?Elõre is köszönettel:
Sharpwrz
Olyan gondom lenne, hogy valamiért nem tudok háttérképet váltani Xp alatt...Jobbkatt/tulajdonságoknál is eltünt a legelsõ fül, pont ami a háttereket kezeli!
Ez mitõl lehet?Elõre is köszönettel:
Sharpwrz
...
" kérdésem az lenne ha beállitanám , hogy a swap file a 20 gigáson legyen "
lassítana, hagyd a 250esen
lassítana, hagyd a 250esen
http://goo.gl/gd6Zi5
Hali !
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg egy 250 gigás merevlemezem van, de van egy 20 gigás is .
A 250es sebessége 60 MB/s , a 20asé 15 MB/s.
A kérdésem az lenne ha beállitanám , hogy a swap file a 20 gigáson legyen , az gyorsitana-e valamit.
Lenne egy kérdésem.
Jelenleg egy 250 gigás merevlemezem van, de van egy 20 gigás is .
A 250es sebessége 60 MB/s , a 20asé 15 MB/s.
A kérdésem az lenne ha beállitanám , hogy a swap file a 20 gigáson legyen , az gyorsitana-e valamit.
Köszi.
Ezt én is megtaláltam, de lefordítanád, hogy a gyakorlatban mit jelent, és mit tegyek?
Ezt én is megtaláltam, de lefordítanád, hogy a gyakorlatban mit jelent, és mit tegyek?
Access violation/hozzáférési kihágás/
A védett módú rendszerekben egy memóriaterülethez történõ illetéktelen hozzáférési kísérlet során keletkezõ hiba vagy kivétel, amely gyakran a program futásának végét is jelenti.
A védett módú rendszerekben egy memóriaterülethez történõ illetéktelen hozzáférési kísérlet során keletkezõ hiba vagy kivétel, amely gyakran a program futásának végét is jelenti.
Sziasztok!
Access Violation
Ezt írja ki a sakkprogramom az elindítás után, mikor csatlakozik a netre. (Utána meg Adress... Command..)
OK-ra klikk, akkor a programból kilép, de ha otthagyom valamiképp mûködik, de nem az igazi.
(Tegnap került frissítésre a legális XP, nem tudom számít-e, eddig nem volt vele gond.)
Csak érthetõen, amatõr vagyok! :-)
Elõre is nagyon köszönöm.
Access Violation
Ezt írja ki a sakkprogramom az elindítás után, mikor csatlakozik a netre. (Utána meg Adress... Command..)
OK-ra klikk, akkor a programból kilép, de ha otthagyom valamiképp mûködik, de nem az igazi.
(Tegnap került frissítésre a legális XP, nem tudom számít-e, eddig nem volt vele gond.)
Csak érthetõen, amatõr vagyok! :-)
Elõre is nagyon köszönöm.
sziasztok. Ha tudja valaki segítsen! Nem hiba, de szertném megoldani.
Win XP, Start menüben jobb oldali felsõ rész ahol a dokumentumok, képek, zenék jelennek meg és ezeket be lehet állítani hogy hivatkozás legyen vagy menüként jelenjen meg. Nos ebbe a részbe fel lehet -e venni új mappákat valahogy és lehet-e menû megjelenést kérni rá? Egyáltalán a jobb oldali részbe bárhová lehet saját uj mappát betenni és menûként megjeleníteni?
köszi
Win XP, Start menüben jobb oldali felsõ rész ahol a dokumentumok, képek, zenék jelennek meg és ezeket be lehet állítani hogy hivatkozás legyen vagy menüként jelenjen meg. Nos ebbe a részbe fel lehet -e venni új mappákat valahogy és lehet-e menû megjelenést kérni rá? Egyáltalán a jobb oldali részbe bárhová lehet saját uj mappát betenni és menûként megjeleníteni?
köszi
www.meine-nackte-ex.net/?uid=271079
ez hogyan mûkxik?
hogyan tudja a gép hogy vki megnézte??mhhh??
nem értem komolyan XD XD
nézzétek meg pls!
ez hogyan mûkxik?
hogyan tudja a gép hogy vki megnézte??mhhh??
nem értem komolyan XD XD
nézzétek meg pls!
nm,marad így , gondolom
Köszöntem a segitséget.Az egyik kolléganömnek csináltam,de nem tudtam folytatni.Holnap letöltöm és csinálok egy tesztet.És ha a RAM-bol veszi kölcsön akkor lehet vele valamit kezdeni? vagy marad igy ahogy van?
Lightsmark 1.3
egyébként bizti ,hogy a RAM-ból vesz kölcsön
egyébként bizti ,hogy a RAM-ból vesz kölcsön
A VGA tesztet mivel futtassam?vagyis melyik progival?
Nagyon köszöntem.az eszközkezelöben is eltüntek mostmá a sárga kérdöjelek. 😊<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Huh-nagyon köszönöm.Majd irok mire jutottam v
Fujitsu-Siemens Amilo Li 1705 Notebook Driver Pack
állítólag ez az egy oldal van xp-ben,a többi linux,vista, a gyári oldalon
állítólag ez az egy oldal van xp-ben,a többi linux,vista, a gyári oldalon
Ez egy Fujitsu Siemens Amilo LI 1705-ös laptop.Nem találok hozzá ba honlapján hang drivert +wirelles drivert.Én vagyok a hülye? Csak ilyet találtam hogy Flash bios
esetleg futtass egy rövid vga tesztet és közben figyeld a feladatkezelõben a RAM használatot
integrált /alaplapra szerelt/,vagy vga kártya.
az integrált vga-nál elõfordulhat ,hogy "elvesznek "a RAM-ból,éppen ezért olcsóbb a laptop ára
lehet ,hogy nálad is ez van 😞
az integrált vga-nál elõfordulhat ,hogy "elvesznek "a RAM-ból,éppen ezért olcsóbb a laptop ára
lehet ,hogy nálad is ez van 😞
Szinte biztos hogy a videokártya veszi el a ramot. Ezt általában a biosban is meg lehet nézni, sõt beállítani hogy mennyit vegyen el. Driverkeresésnél a laptop pontos márkájára keress rá. Valószínüleg fogsz hozzá találni komplett drivercsomagot.
Hm.passz,hol nézzem meg? mivel? everestel? van egy ilyen :Atheros AR5xxx Wireless Network Adapter gondolom ez a hálozatnélküli adapter.Kellene ehez egy driver,mert amit letöltöttem Driver Magician-nal az csak 2 valami füzetlapocska szerüség,nincs telepitöje.Ja meg még nincs hang,azt most probálok varázsolni.Kössz ha tudsz segiteni.
a vga kari nem használ belõle ?
Sziasztok.Tegnap vettünk egy Fujitsu Siemens Amilo laptopot.Azt irta a papirján meg a dobozzán is hogy 1 Gigás a memoja.(Linux volt rajta).Ledaráltam felraktam az Xp-t megnéztem a memot és csak 768-at lát.Szerintetek ez miért? Ez átverés?Ilyen nincs csak a mesébe.Valami választ adjatok.Kösszi.
Van egy WD 160GB-os vinyóm(30GB rendszer partíció), 2GB ramom, mekkora legyen a lapozófájl? Fix-re szeretném állítani, profik szerint így nem fog töredezni.
Thrash \'Till Death
ingynes próba?:o ezakkor nem teljes csak egy ideig?
#16863: azthiszem megvan a nekem való 😄 ultra vnc 1.0.2 😄 már megnéztem és egész yó.
van remote connect, ftp, bill + egér, jelszó, meg vannak tirkosító pluginek. (y)
#16863: azthiszem megvan a nekem való 😄 ultra vnc 1.0.2 😄 már megnéztem és egész yó.
van remote connect, ftp, bill + egér, jelszó, meg vannak tirkosító pluginek. (y)
http://loal.atw.hu
Én a logmein free-t használom
www.logmein.com
www.logmein.com
Na akkor még itt is egy:
http://gtdownload.com/free-download/Network-Internet-category/Remote-Computing-subcategory/Remote-Administration-Tool-view-details.html : )
Csak hogy a bõség zavarában nehogy tudj választani. 😄
Én nem használtam még egyiket sem, semmilyen remote progit sem. Talán így elsõ blikkre a tightvnc.com-osat próbálnám ki, az volt a legelsõ találata guglinak, és a saját oldalát dobta ki, nem pedig listában volt. A többi csak ilyen "no-name" szoftverletöltõ oldal, éppenséggel lehet, hogy akad köztük egész használható darab, de többségében el lehet mondani, hogy kevésbé. 😊 Aztán ki tudja. 😊
http://gtdownload.com/free-download/Network-Internet-category/Remote-Computing-subcategory/Remote-Administration-Tool-view-details.html : )
Csak hogy a bõség zavarában nehogy tudj választani. 😄
Én nem használtam még egyiket sem, semmilyen remote progit sem. Talán így elsõ blikkre a tightvnc.com-osat próbálnám ki, az volt a legelsõ találata guglinak, és a saját oldalát dobta ki, nem pedig listában volt. A többi csak ilyen "no-name" szoftverletöltõ oldal, éppenséggel lehet, hogy akad köztük egész használható darab, de többségében el lehet mondani, hogy kevésbé. 😊 Aztán ki tudja. 😊
Chaos Anno Domini
Pl:http://www.tightvnc.com/
http://www.freedownloadmanager.org/downloads/remote_administration_software/
http://www.freedownloadmanager.org/downloads/remote_admin_software/
http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-remote-4.html
http://www.softplatz.com/freeware/remote-administration/
http://www.freedownloadmanager.org/downloads/remote_administration_software/
http://www.freedownloadmanager.org/downloads/remote_admin_software/
http://www.freedownloadscenter.com/Best/free-remote-4.html
http://www.softplatz.com/freeware/remote-administration/
Chaos Anno Domini
tud valaki ingyenes remote cuccot? úgyértem server+kliens program.
radmint használtam de az nem ingyenes.. krekk nem yöhet szóba.
vannak ilyenek? és korrektek?
elõreis htx a progineveket.. majd utánnuk olvasok, csak ha ti használtok meg tapasztalatok yöhetnének. htx.
radmint használtam de az nem ingyenes.. krekk nem yöhet szóba.
vannak ilyenek? és korrektek?
elõreis htx a progineveket.. majd utánnuk olvasok, csak ha ti használtok meg tapasztalatok yöhetnének. htx.
http://loal.atw.hu
1. Telepítsd föl a hankártya driverét.
2. Pucold ki a Registry-t például CCleanerrel, majd vedd ki a pipát az msn-ben az auto indulás elõl, valamint a Futtatás > msconfig > auto indulók fül résznél is vedd ki a pipát. Restart, majd lesz még egy rendszerüzenet, ezt kipipálod, és leokézod.
2. Pucold ki a Registry-t például CCleanerrel, majd vedd ki a pipát az msn-ben az auto indulás elõl, valamint a Futtatás > msconfig > auto indulók fül résznél is vedd ki a pipát. Restart, majd lesz még egy rendszerüzenet, ezt kipipálod, és leokézod.
Chaos Anno Domini
hi
1, érdekes problémám van, tegnap tettem ujra a windowst, és a -teszem azt- hibaüzenetnél felugró ablak nem a jólismert hangot adja ki a hangfalból, hanem a gépházból jön egy idegesitõ csipogás, mintha pl elmozdul a ram a gépbe és folyamatosan sipákol. na ez kb olyan hang, és idegesit, nem lehetne "átállitani" hogy a "normál" hangot adja ki, a hangfalból (bevan kötve mielõtt vki elkezdené -.-"). ugyanez van pl ha irok valamit, tul sok backspacet nyomok, és nem hangot ad ki, hanem ugyanazt az idegesitõ hangot. vmi solution?
2, másik pedig hogy akárhányszor beállitom msn-nél hogy NE induljon el a windows inditásakor, csakazért is elindul, pedig vagy 10x ki-be kapcsoltam azt az opciót, és mind2 esetben ujrainditás után bejön... megoldás?
elõre is thx
1, érdekes problémám van, tegnap tettem ujra a windowst, és a -teszem azt- hibaüzenetnél felugró ablak nem a jólismert hangot adja ki a hangfalból, hanem a gépházból jön egy idegesitõ csipogás, mintha pl elmozdul a ram a gépbe és folyamatosan sipákol. na ez kb olyan hang, és idegesit, nem lehetne "átállitani" hogy a "normál" hangot adja ki, a hangfalból (bevan kötve mielõtt vki elkezdené -.-"). ugyanez van pl ha irok valamit, tul sok backspacet nyomok, és nem hangot ad ki, hanem ugyanazt az idegesitõ hangot. vmi solution?
2, másik pedig hogy akárhányszor beállitom msn-nél hogy NE induljon el a windows inditásakor, csakazért is elindul, pedig vagy 10x ki-be kapcsoltam azt az opciót, és mind2 esetben ujrainditás után bejön... megoldás?
elõre is thx
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Köszi! Megtaláltam!
Legalize!
hi!
nézd meg a vez.pult / hálózati kapcsolatok / tulajdonságok lapon - sztem ott lesz
nézd meg a vez.pult / hálózati kapcsolatok / tulajdonságok lapon - sztem ott lesz
Hali! Az a gondom van, hogy áttakarom állítani a be-és kijelentkezési módot, de azt írja ki, hogy el kell távolítanom a NetWare szolgáltatásokat! Hogyan tudom ezeket eltávolítani?
Legalize!