Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
http://loal.atw.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
linux soha nem is volt rajta!
csak nem emléxem régebben hogya tettem fel ezeket, mert akkor is elõfordult ez a probléma😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
mivel laptop, floppy kilõve, amugy se adtak hozzá csak linuxot.
és at se tudom honnan lelek drivert, hogy esetlek pendrivról felmásolná magát.
szóval mivel original xp, a tákolt xp-k kilõve, biosba meg nem találtam ilyen beállítást, hogy raidra álítsam át a vinyót😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
10 ezres routerrel nem fog menni
ezt csak a routeren tudod megtenni, ha az alkalmas rá
ha létezik ilyen alkalmazás kérlek titeket írjátok meg a program nevét (windows xp-t használunk)
köszi
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Köszönöm.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Ha van akkor azt honnan lehet letölteni??
Aki tud valami légysz írjon köszi!
Ezt hogy tudom megoldani? A VM ben nem szeretnék netet beállítani.
Üdv
Haver tegnap kölcsönadta az õ OEM jét, és ugye nem tudom aktiválni...
Mi lesz ha nem aktiválom? Ugyan az mint a vistánál?
Megegyszer nagyon koszonom! 😊😊😊
Chaos Anno Domini
vez.pult / hál.beáll. / helyi kapcs. / tulajdonságok /TCP/IP protokoll / tulajdonságok :és itt értelemszerûen kitöltöd a köv.IP-cím használata sorokat a parancssornak megfelelõen
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Chaos Anno Domini
Szeretném megkérdezni, hogy be lehet-e állítani úgy az XP-t, hogy ha olyan dolgot csinálok amihez nincsen jogosultságom, akkor kérje a rendszergazdaijelszót?
Konkrétan a Vendég felhasználó energiagazdálkodási sémáját szeretném megváltoztatni, de ha rendszergazdaként módosítom, akkor az nem befolyásolja a Vendég által használtat, amúgy pedig hozzáférés megtagadva.
Köszönöm
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
2. Tartsd messzebb a baltát a monitortól! <#kacsint>#kacsint> (Ez dunsztom sincs, hogy mi lehet. Nem értem, mik azok a foltok.)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Két gondom van:
1. Az XP Windows Intézõje sehogy sem akarja megjegyezni a beállításokat, mindig ikonokban adja fel a fileokat;
2. Valamit elbaltáztam a képernyõbeállításoknál, mert most a menük vastagabb kerettel jelennek meg és a menüponttok alatt világosabb foltok vannak.
Tud erre vki valamit???
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Vezérlõpult->Mappa beállítások->Nézet fül->Egyszerû fájlmegosztás használata->vedd ki a pipát
Aztán:
Sajátgép (TCMDben nem lesz jó)->jobb gomb a meghajtón->tulajdonságok->biztonság fül->Angol windowsom van itt Advanced gomb magyarban nemtudom hogy hívják->A megjelenõ ablakban tulajdonos vagy vmi ilyesmi fül (Owner, balról a harmadik) és itt állítsd át a tulajdonost saját magadra, pipáld be hogy az almappákon is okézd le és kész😊
Problemam a kovetkezo: Az egyik vinyomat, nevezzuk "f" meghajtonak, le akartam tiltani a hozzafereset masok szamara es sikerult is, de olyan jol, hogy most mar en sem tudom hasznalni. Latom, hogy mi van rajta csak nem tudom hasznalni. Peldaul egy kepet akarok megnyitni innen, akkor elindul az ACDsee-m, de a kepet nem nyitja meg vagy ha innen masolok at par zenet a lejatszoba, akkor azt meg is csinalja, de meg nem nyitja. Fogalmam sincs, hogy mit es hol allitottam ennyire el, de most bajban vagyok. Nem tudom fontos-e de ezt mind csokkentett modban csinaltam. Jobb klikk a meghajtora, properties, security es ott pipalgattam a hozzafereseket. Tehat jol sikerult...😞😞😞
PLS help me!!!
Elore is koszi
Csak azért érdekel, mert úgy hallottam, hogy a Microsoft nem sokáig fogja fenntartani a szoftverfrissítés szolgáltatását.