Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyen szürke hátteret ad az ikonok szövegének! Ezt kellene megoldani. Köszi elõre is!!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Advanced SystemCare 4 / Mély vizsgálat - hátha rendbe rakja.
Frissítés be van kapcsolva(vagy onnan jött az üzenet)?
Esetleg még azt tudnám javasolni hogy telepítsd újra a sp3-as csomagot.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://support.microsoft.com/kb/2497281
mindent végigcsináltam az oldalon mégse megy. Eredeti win XP sp3 és mégse jó? Kerestem már máshol is megoldást, de azok se voltak jók. Valakinek volt már ilyen esete és hogy oldotta meg?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Asztalon jobb egérgomb Tulajdonságok/Megjelenés/Hatások, itt "A képernyõn megjelenõ betûtípusok sémája:" Szabványosra állítani, Ok/Alkalmaz
(nálam ez szokott segíteni, de volt olyan ügyfelem akinél nem)
tegnap csináltam egy számítógépet, és kirakott valami ikont az asztalra, és attól kezdve az összes ikon szövegének a háttere sötétkék lett(a háttérkép megmaradt). Amikor kirakta, akk kiírta, hogy valami Active Desktopra van szüksége.
Szóval akkor az ikonok szövegének a kék hátterét kellene eltüntetni, hogy újra átlátszó legyen.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Korábban én is gyanakodtam vírusra, 6-8 antivirus, antispyware programokat futtattam le, teljes scan-t mindegyikkel és kisebb flash sütiknél nem találtak egyebet. Tényleg, reggel óta csak scannelem a gépet és semmi.
Viszont érdekes módon akkor körül jött elõ ez a gond, mikor az avast egy újabb verzióra update-olta magát, azóta kicsit lassabba töltõdik be, de a többi ikon nem töltõdik be, csak az avast... Mégis milyen antispayware progit próbálhatnék még ki, már a legjobbakat sorban kipróbáltam, az általad javasoltakat is.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Ha "Mindig látszik" van néhánynál kijelölve de nem jelenik meg akkor vírus is közrejátszhat akkor( ebben az esetben:Malwarebytes Antimalware,HitmanPro)
XP SP3 van és mostanában azt vettem észre, hogy a képernyõ alsó sarkában, az értesítési területen nem jelennek meg az ikonok mikor a windows betöltõdik. Eddig megjelentek, most pedig alig egy kettõ töltõdik be... pedig a feladatkezelõben az összes fut, megnéztem, csak az ikonja nem látszik mindnek. Illetve rendszertelen az egész, mert elõfordul néha hogy betöltõdnek, de utána megint nem... Van valami trükk rá, hogy normálisan mûködjön mint eddig?
Adobe flash palyer-ben (jobb gomb a flash objektumra(magára videóra)>Display fül(az elsõ)>Enable Hardware acceleration(pipa eltûntet) tudod megtenni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Olyan problémám akadt hogy most telepítettem újra rendszert. (Windows XP Sp3) Az adobe audition telepítésénél viszont az alábbi hibába ütközök:
"A rendszer DLL(user32.dll)a memóriában áthelyezésre került.Az alkalmazás nem fog meggfelelõen futni.Áthelyezés történt,mert a DLL(C:\\WINDOWS\system32\Shell32.dll)a Windows rendszer DLL-ek számára fentartott címtartományt foglalta el.új DLL-ért lépjen kapcsolatba a DLL-t biztosító forgalmazóval. "
A 935448. számú frisstiés-es tanácsot sajnos nem tudom alkalmazni mert nem engedi a gép lévén ennél újabb van feltelepítve. Pls Help!
Köszönöm!
Próbáld meg az alkalmazást bezárni ha nem megy akkor:
malwarebyte antimalware,HitmanPro,kaspersky virus remover.
Ellenõrizd hogy a msconfig>automatikus futtatásban szerepel-e.
Olyan nyûgöm volna, hogy adva van egy mezei XP-s vas. Ezen volna egy rgazdi profil, és egy - meglepõ módon - netezést is korlátozó vendég profil.
Na most szeretnék ebbõl egy olyan vasat, amin a rgazdi mellett van egy full korlátos profil, max word, excel, hasonlók futtathatók, menthetõk, net nélkül, és egy ugyanilyen profilt, csak böngészési lehetõséggel megkínálva. Anno csinálgattam ilyeneket, de már elképzelésem sincs hogy:c Kínomban nézegettem a helyi, csoport házirendeket, egyebeket, de x.
Akinek volna ötlete, dobnék neki sört a köszönet mellé^^
Ha a gép nem volt bekapcsolva, akkor semmi köze a villannyal. Esetleg csak a tápegység készülhet ki (fõleg villámlás hatására, de a megszakítás hatására nem).
Azt hiszem megvan a legújabb Hiren's Boot CD...az tele van minden okossággal...bebootolok vele és ráeresztek valamit a winchesterre.
Nem tudom ki csinálta (az is lehet, hogy én még ezer éve),de van azon a vinyón C és D. Hugom faszsága, hogy minden a C-n van.Ráadásul a C sokkal nagyobb is valami 130gigás a D meg ~30 körül.Tehát lehet kuka az egész...de nem akarom elkiabálni.Van még benne egy 80as vincsi is annak semmi baja, minden fájl olvasható.A másik amin a rendszer is van...elindul az Xp de mintha "üres" lenne az egész.Utána kiírta rengetegszer, hogy szar a vinyó stb stb...tehát hardveres a dolog mindenképp.
Egy FSP vmilyen táp van benne, egy régi Sempron-os AMD konfiggal.Nem tudom van-e köze az áram kapcsolgatásnak...de azt gondolom végül is nem sok lehet.
Amióta az eszemet tudom én hûtöm az összes vinyómat (saját gépben) és eddig semmi ilyen jellegû probléma nem volt (le is kopogom)úgy, hogy azért sokat használom...mindkettõ Samu vinyó az egyik lassan ~6éves.Szerintem ez is közre játszhat.Hugom gépe alapvetõen egy (microATX-es) Fujitsu Scaleo házban volt amiben mindig dögmeleg volt...évekig.
Ha nem felejtem el, majd megírom a fejleményeket.
Köszi még egyszer.
Üdv
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Amúgy meg rendszerpartíció formázás (lassú) (ja persze ha nem volt pl. 2 felé osztva akkor ezt megtenni)és Xp fel.
Lehet az áram kapcsolgatástól kis túlfeszültség táp és ebbõl kapott HDD kicsit és "megkergült", vagy csak pont most jelentkezett pl. HDD hiba.
Csak egy rész van HDD-n, C ahol Xp van? Nincs több részre osztva HDD pl. D!
Ha így van, hogy nincs felosztva HDD, mért is?
Alap dolog szerintem, hogy minimum 2 részre osztani HDD, hogy cuccok zene film pl. D-n legyenek, C-n csak rendszer pl. Xp. Ezzel a megoldással nincs probléma, ha újra kell tenni rendszer!
Adat mentés:
- Liva (boot cd) Xp vagy Linux pl. és HDD C -rõl adatmentés, illetve nézni, hogy egyáltalán láthatóak a cuccok.
- HDD másik gépbe téve és HDD C -rõl adatmentés, illetve nézni, hogy egyáltalán láthatóak a cuccok.
De lehet úgy megsérültek, hogy végük.
Az áram kapcsolgatásnak meg nincs okozott problémája, ha a gép nem mûködés közbe volt. Ha csak áram alatt volt Táp, lehet kapott kis túlfeszültséget, de akkor el se indult volna talán.
Körülbelül 1 hónapja raktam újra hugom gépét.Sima XP SP3-al...minden szükséges program rajta van,mûködött szépen.Egy hete gólyatáborban volt ezalatt mi faterral fel-le kapcsolgattuk az áramot a házban.(villanyt szereltünk)Hugi gépe folyamatosan kapja az áramot nincs kapcsolós elosztója semmi.Ezt csak azért említettem meg hátha fontos.
Amikor hazajött bekapcsolta a gépet és azt csinálta,hogy boot után amikor fel kéne jönnie az XP logónak alul a csúszkával akkor újraindítja magát.
Beraktam egy XP cd-t helyreállító konzol.Keresgéltem...matattam, aztán egy FIXMBR-el a MBR-t újraírattam.Faszán megcsinálta a gép el is indult rendesen.A boot után egybõl töltött az XP.
Most jön a fekete leves.Ami elõször is feltûnt, hogy ikonok sehol...fekete háttér.Ezután észre vettem, hogy nem lehet megnézni a dokumentumokat se a Program Files mappát...üresnek mutatja.Pedig ha lekérdezem a tulajdonságait akkor egybõl számolja hány fájl van bent és mekkorák.
Mit lehet ezzel kezdeni? Valaki tudna tanácsot adni?Semmi kedvem megint újra rakni, fõleg amiatt, hogy rengeteg zenéjét,filmjét kéne másolgatni ide-oda.
Köszönöm!
Üdv
(berakom az xp-cédét..és nem engedi telepíteni,mer kiírja,h újabb verzió van fenn...gyors válasz kéne,mer 2,5órámbatelt mrie be tudtam kapcsolni a gépet,mer döglõdik...köszi: SS
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lemez berak, és újraraktam ezt a két programot... 😄
Köszönöm a segítséget!
Ilyet se láttam még😄
Próbáld meg ezt : telepítõ lemez berak, start>futtatás
sfc /scannow
hátha😄
Zsolt01:
Egy eredetivel megegyezõ Xp másolatom van... még ebben is leáálítok egy valag funkciót, mintsemhogy turbózzam... így is ali bírja szegény masinám 😛
Amúgy... eltûnt a Paint meg a Számológép 😄
Segítségre lenne szükségem.
Már mindenféle XP-t kipróbáltunk, de mindegyiknél úgy van, hogy bejön az XP logó, utána a kék képernyõ és az egér nyila látszik, de mozgatható az egér nyila, nem fagy le. Mindegyik XP itt megáll, és nem megy tovább.
Mi lehet a gond?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ami a legjobb lenni, Xp Prof) SP3 2009.04.16.-ától frissítési csomag egyben, kb. mostanáig érdekelne!
Köszi elõre is, ha valaki tudna ilyesmit!
Ha igen akkor ez szívatott meg téged!
Ha így van akkor egyszerübb lenne, ha normális "eredeti" (nem agyonmódosított) Xp telepítõvel xp-t feltenni!
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Currentversion\Run kulcsában.
Alapból a Windows Media Playernek felkellet volna települnie, ellenõrizni kellene hogy a Programok telepítése és törlése párbeszédablakon(start>futtatás>appwiz.cpl) baloldalt a "Windows összetevõk hozzáadása vagy eltávolítása" -ra kattintva, hogy telepítve van, ha nincs akkor,ki kell jelölni és kattintani a "tovább" gombra(lehet hogy szükség lesz a xp telepítõjére) vagy letölteni a winamp-ot a hivatalos weboldaláról. Winamp információ és a hivatalos weboldalának a linkje itt található.
Az történt, hogy újraraktam az XP-t mert az elõzõ túlterhelõdött és az összeomlás szélén volt.
Most egész jó, de... bármilyen hanganyagot vagy videóanyagot megakarok nyitni duplakattintással vagy katt+enter, akkor nem történik semmi, csak a jobbklikk -> társítás -> JetAudio.
Ez mitõl van?
A másik... az msconfigon belül az auto.inditásoknál kiiktattam már 100x az msnt, de a rohadék csakazértis elindul minden alkalommal...
Ezzel is mi van?!
Elõre is köszönöm!
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
They know what is what, but they don\'t know what is what, they just strut - what the fuck
Egy nagyon alap kérdésre keresném a választ és most tuti, hogy sokan idegeskedni fogtok, de szeretném leformázni a winchestert amin egy XP van. Berakom a cdt bootol lemezrõl minden OK aztán elõször eljutott odáig, hogy kiválaszthattam hogy melyik particiót akarom törölni, kiválasztom de nem engedte törölni valamiért, a C:-t szeretném formázni de nem emgy, azóta pedig a telepítés résznél már nem dobja fel a partició választást, cak hogy telepíteni vagy javytani akarom-e, ha atelepítre megyek egybõl kidobja alicencet hogy elfogadom e meg a termék kulcsot...másik géppel összekötve kellene formáznom a vinyót? Segítsetek pls