Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csá!
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
nem tudtam más témába írni a következõt: valaki nem tudja véletlenül azt hogy ha a windows xp bejelentkezési módja ilyen ablakosra van téve hogy felhaszn.név meg jelszó, akkor mögötte a kék hátteret egy tetszõleges képre hol lehet kicserélni?
please
http://goo.gl/gd6Zi5
Tehát nem is lehetet látni a rendszer meghajtót!
Ez hogy lehet? Hol lehet beállítani?
+azt is láttam hogy nem jelent meg a Star/Vezérkõpult -nál bizonyos beállítások pl. a Képernyõ beállítások, Energiagazdálkodási lehetõségek, Autómatikus frissítések stb. (Ha én nem adok rendszergazda jogot az adott fióknak õ akkor is tudja hasznáni ezeket a beállításokat és módosítani is tudja! Bár az Energiagazdálkodásnál pár dolgot azért nem tud módosítani, de akkor is engem az bosszant, hogy látja)
3.) Autómatikus fiók bejelntkezés (hogy ne kérje a jelszót) azt hogy lehet beállítani?
4.) Vannak olyan progi amivel mappat tudok jelszóval védeni (lehetõleg magyar, ingyenes, és egyszerû és egyben jó)
5.) Létezik olyan progi amivel az írás védett fájlokat lehet másolni? (ha ingyenest tud valaki azt megköszönném)
Köszi
★ 汤姆 李
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
Windows Vista Home Basic: 4GB
Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
Windows Vista Home Premium: 4GB
Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
Windows Vista Ultimate: 4GB
Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB
Vista kezeli?
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
ki kellet pucolni az egész gépet a portól azóta nincs semmi gond^^
^^Arielle Forever^^
@ Hellomarci
Már régebben írta itt valaki, de nem emlékszem.
Hogy van ez ???
Köszi !
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
KMWOFILTER.sys- ADRESS F68683 DC BASE AT F68F6867000, DATESTAMP 45D0FB59
Remélem tudtok segíteni mert dolgoznom kéne és így nem nagyon tudok, elõre is köszi várom a válaszokat :K
Thx
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
^^Arielle Forever^^
WindowBlinds progi nem tartja meg az ikon skinezés beállításokat azaz nem mindent változtat meg.
Tudtok mondani esetleg ilyen ikon alakítgató programot(kat)?thx
★ 汤姆 李
www.smart-bus.hu
Azon kívül passz
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
www.smart-bus.hu
Milyen bootmanagert használsz?
Telepítéskor a többi rendszer rejtve(hidden) volt?
Lehet hogy a C:\boot.ini -t kell átírnod mert más partíciósorrendet jegyzett be magának vagy változott valami.
Saját javaslat, én így csinálom:
Üres vinyón, létrehozva egy néhány gigás elsõdleges partíció, erre felpakolom az XP-t, drivereket, alapbeállításokat
ezt PartitionMagickel átmásolom néhány példányban, és az elsõt lerejtve beállítom rajtuk a Boot.ini-t, eszközkezelõben letiltom hogy hozzárendeljen betûjelet, így tiltva lesz mindenképpen
Ha intelligens Bootmanager-t használsz, akkor az automatikusan le tudja tiltani a nemhasznált partíciókat.
az mitõl van?:S
^^Arielle Forever^^
Nem tud valaki Xp-re valami kis programot amivel a DVD meghajtó tálcáját ki-be lehet nyitni-zárni?Tehát hogy ne kelljen lenyúlni a géphez és ott benyomni a gombot,mert olyan rossz helyen van nekem hogy mindig ilyen félvakon tapogatózok ott amerre sejtem...
Régen asszem volt nekem valami ilyensmi progim,ami kijelzett adatokat a géprõl,és annak volt ilyen tulajdonsága,de már nem emlékszem a nevére.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.