Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"EnableBalloonTips"=dword:00000000
ebböl csinálj egy reg fájlt....
A fizikaicím-kiterjesztés (PAE X86) az AWE (Address Windowing Extension – címtartomány-leképezési bõvítmény) API-t használó és Intel Pentium Pro vagy késõbbi processzorral, és több mint 4 gigabájt (G😎 fizikai memóriával rendelkezõ számítógépen futó szoftverek számára lehetõvé teszi, hogy több fizikai memóriát képezzenek le az alkalmazás virtuális címtartományába.
A PAE X86 az AWE API-t nem használó alkalmazások számára is elõnyös, mert az operációs rendszer a nagyobb fizikai memória segítségével csökkenti a lapozás mértékét, és így növeli a rendszer teljesítményét. Ez a több alkalmazást futtató összevont kiszolgálók számára is hasznos.
Azok az alkalmazások, amelyek nagy mennyiségû adatot kezelnek, jobb teljesítményt érnek el azáltal, hogy az adatokat nem a lemezen, hanem a memóriában tárolják. A PAE X86 például jelentõsen javítja az alábbi típusú alkalmazások teljesítményét:
Adatbáziskezelõk, mint például a Microsoft SQL/E 7.0 vagy késõbbi verziói.
Tudományos és mérnöki alkalmazások, például áramlástani számítások.
Statisztikai elemzõ alkalmazások, amelyek széles körû adatbányászatot végeznek.
A PAE X86 frissítései
A következõ frissítések hozzáadása történt a végrehajtás-letiltási lapvédelemként is ismert Adatvégrehajtás megakadályozása (DEP) szolgáltatás támogatása céljából:
A Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1) és Windows XP Service Pack 2 (SP2) rendszerû számítógépeken a PAE automatikusan engedélyezett, míg a DEP a végrehajtás-letiltási lapvédelem szolgáltatást támogató processzort tartalmazó számítógépeken engedélyezett.
A Windows Server 2003, Standard Edition SP1 és Windows XP SP2 rendszerben a PAE mód engedélyezésekor legfeljebb 4 GB memória címezhetõ meg. A fizikai címtartomány 4 GB-ra való korlátozása révén megelõzhetõk a PAE móddal kapcsolatos illesztõprogram-kompatibilitási problémák.
Az lenne a kérdésem hogy lehet-e pendriveról xp-t feltelepíteni?
★ 汤姆 李
faszért ilyen szar ez az xp!
:@
^^Arielle Forever^^
Régen birtokoltam egy olyan egyszerû kis programot, ami lehetõvé tette, hogy a winfosban történõ modifikálható sebességeket állítsa. Tehát az összes olyan dolgot aminek csak beállított sebessége volt, azt szépen fel tudtam gyorsítani, vagy épp lelassítani, legyen az film, játék, program vagy akár mi. Egy kis téglalap alakú halványkék kezelõfelületre emlékszem a közepén egy csúszkával ami a gyorsítás mennyiségét jelentette. Nagyon kéne most ez a program. Valaki nem tudja véletlenül ennek a nevét?
Köszi!
★ 汤姆 李
most olyan problémám lenne hogy véletlenül beállítottam a Mozilla Firefox-ot alapértelmezett böngészõvé!
írtak olyanokat hogy internet explorer/eszközök/internetbeállítások/programok és ott jelöljem ki hogy ellenõrizze az IE hogy alapértelmezett böngészõ e!
meg is van de nem történik semmi és ha letörlöm a moziilát a akkor belépek az IE-be és beírom pl www.sg.hu és hiba a file megnyitásakor vagy mi! mert a mozilla nyitná meg de az nincsy fönn akkor! és a mozillával nem megy a Windows Live Messenger!
plz help!!
THX
^^Arielle Forever^^
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Köszi
(azért nem kell minden feltételnem megfelelnie, de lécci írjatok ha tudtok ilyet)
www.smart-bus.hu
Amikor kilépne az a Win-t, hogy kikapcsoljon. A beállítások mentése képernyõnél lefagy, így nem tud a gép kikapcsolni. 😞
Fákjúal!
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
http://goo.gl/gd6Zi5
és én meg nem akarom hogy minden egyes bekapcsoláskor magyarázzon , hogy írjam be a jelszót..
A windows\system32\b.exe fájl része a Vindóznak? Kicsit gyanús a file,
de Avast nem minõsíti virusnak, de Trojai még lehet. Ha kilövöm akkor meg nem indul az explorer (nem mintha hiányozna :-)
Ha tud vki vlamit róla hlp.
Megosztottam a vinyómat hálózatba és leszeretném védeni jelszóval...
azt hogy lehet megcsinálni?
a hálózat beálítása varázslóval ilyet nem találtam
se a felhasználói fiókoknál...
valaki tud segíteni?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Az lenne a kérdésem, hogy amikor bekapcsolom a gépet nem megy tovább annál a résznél mikor elkezd tölteni a xp, annál a résznél ujraindul. Én alaplapra gyanakszom, mert a hálókábelnél sem világít a kis led és a hálókártya meg az alaplapra van integrálva.
Valami más ötlet?
THX!
Volna egy kérdésem.
(A fáljrekordszegmens olvashatatlan)ezt írja a D meghajtóra
Ezzel mit lehet csinálni?
Köszi
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Vannak olyan progi amivel mappat tudok jelszóval védeni (lehetõleg magyar, ingyenes, és egyszerû és egyben jó) csak olyat találtam ami angol és nekem magyar kellene
Nekem van egy progim, nem ingyenes, telepítõje angol, de ki lehet benne választani a magyar nyelvet. Végül is nem lekódolja, hanem láthatatlanná teszi a mappát, fájlokat, komplet meghajtót, akár a vezérlõpultot is. Ha érdekel írj pm-t!
mert bele akarom integrállni egy telepitölemezbe
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
a probléma az hogy nincs ott a szokásos C, D, stb meghajtók a legördülõú menüben és nemtom kiválasztani azt a helyet amit szeretnék

Nekem meg az lenne a gondom, hogy melyik programmal lehet védeni a programokat? Tehát ha tegyük fel, 5 hónapja feltelepítettem pl. a nero-t, és az nem marad ott a végtelenségik, hanem valami oknál fogva kitörlödnek maguktól. Ez számomra idegesítõ, Mit kéne vagy nem kéne még feltelepíteni sp2 kívül? Vagy ez közönséges MICROSOFT WINDOWS XP HOME EDITION probléma.
de proffesionnal rendszerrel is ki szoktak néha törlödni a programok maguktól,. <#oooo>#oooo><#kocsog>#kocsog><#szomoru1>#szomoru1><#conf>#conf>
Csá!