Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xxdani
sziasztok. ez mitõl van hogy itt a fórumon ha rámegyek a vaálsz gombra vagy ahoz hasonlóhoz így jelenik meg. azok a fehér csíkok szaladgálnak benne folyamatosan...Videókártya a bûnös vajon? Hogy lehet gyógyszerelni?

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

probáltam de ez se segit, azt irja, hiba nem törölhetõ és ennyi

zárolt fájl,mappa feloldása: unlocker,törölhetõ lesz
#17285?

PíszLávJuniti
S3 ban úgytudom, csak a Ram van feszültség alatt (az is csökkentett), hogy megtartsa állapotát.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

urbijoe
a bios-ban a power résznél mi az az
S1 és
S3,beállitás?
mert ha S1-en van akkor készenlétnél nem kapcsolnak le a ventillátorok,
de S3-ban igen.
csak ilyenkor nem villog a házon a led hogy késszenlétben van

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

igen próbáltam és az IE is!
Ott is ez a helyzet!
PíszLávJuniti
firefoxot próbáltad már?

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

#17273???
Sziasztok!
Vettem ma egy fujitsu-siemens amilo la 1703-as laptopot! Csak most tünt fel , hogy ha a böngészõt megnyitom a weblapoknak nincs háttérszíne(pl startlapnak nincs kék héttérszíne). miért van ez? mit rontottam el?
vodafone 5G-s netet használok
SOS
Elöre is köszi Réka!!!!!
fontos!
PíszLávJuniti
nem tudom, ott vmi spec funkciót használnak ki?

urbijoe
a laptopnál fele annyi idö a hibernálásbol valo visszatérés mintha be boot-olna mindent ujra

PíszLávJuniti
egyszerûsítve hibernálásnál a ram tartalmát lementi a vinyóra, és kikapcsol a gép. bekapcsoláskor a winfos észleli, hogy hibernálva lett, és ezután a ramot feltölti a fájlból..

én a készenlétet szeretem, úgy hogy S3 ba van kapcsolva, viszont ez elég instabil dolog, néha hibázik 😞, viszont bekapcsoláskor 5 sec alatt visszaáll a rendszer
hibernálásból felkelés normál bootolási idõvel arányos, csak ugye a futó progik is vannak

grebber
Akkor ez a HP-s dologk em kell jólvan fogynak a szarok 😄

Next PC upgrade: 2022

urbijoe
ha hibernálom a gépet az ugyanaz mintha kikapcsolnám?
nem lesz baja ha csak hibernálva van?
és hol kell hibernállni,mert bekepcsoltam a funkciot
de nem találomt a menüpontot

Hibakód: 28
Az eszköz illesztõprogramjai nincsenek telepítve.
Ajánlott megoldás

Az eszközhöz tartozó illesztõprogramok telepítéséhez kattintson a Frissítés gombra. Ekkor megjelenik a Hardver frissítése varázsló nyitóképernyõje:Link.

sos problémám van az XP-vel¸elment a hang ,hiba kód 28.
PíszLávJuniti
pl
jushed - lõdd ki, csak Java frissítést ellenõriz, btw folyamatos használatára nincs szükséged
többirõl infó itt

PíszLávJuniti
érdemes a futtatás, msconfig, szolgáltatásoknál azokat kikapcsolni, amiket biztosan nem használsz
nekem most perpill 30 fut, úgy hogy benne van a bitdefender 2 processzel, pda hoz activesync, utorrent, egy firefox, egy levelezõ kliens, és egy leállító progi..

van egy könyvtáram, megoszottam, hogy másik gépröl tudjak belõle másolni, átvettem, utána megosztást kikapcsoltam, ekkor nem engedett belelépni könyvtárba, ujra megosztottam, igy bele tudtam lépni, de törölni nem enged, azt irja vegyem le az irásvédettséget

hogyan tudnám letörölni?

grebber
A nemtudomot erre nem értettem ezt tudom 😄

Pethy23
Lõdd le a rundll32.exe -t meglátod az mire jó😄
Szeva Mindenkinek!

Kisebb telepitesi problemaval kuzdok, de nem tudok elore lepni. Egy HP laptoprol volna szo es gyari rendszerhelyreallito lemezrol, elso esetben a hiba: File\i386\l_intl.nls es ezzel a koddal all meg: error code is 12544.
A masodik esetben egy masik xp-t szerettem volna telepiteni es a hiba a kovetkezo: usbohci.sys corrupted?????? Ha a gepet siman bekapcsolom boot-lemez nelkul, akkor felajanlja,hogy betoltom-e az xp home edition-t vagy az xp setup-ot valasztom. Ha a home edition-t valasztom, akkor kell neki 4 perc mire felall a rendszer, ha viszont a setup-ot, akkor hibaval megall: Windows root\system32\hal.dll is missing or corrupt, please re-install a copy of the above file????????
Asszem eddig jutottam pleeeeeease help me!!THX
Met
a biztonsagportal.hu-n rá tudsz keresni a folyamatokra, hogy mi használja, ha ott nem akkor google

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[HUN]FaTaL
Vezérlõpult -> felügyeleti eszközök

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
Nekem perpill így néz ki:

PíszLávJuniti
megnéztem
nálam alapból 28 processz, és kb ~200 mega

xxdani
sziasztok megint lenne (megint) egy gondom ami (most) elég zavaró. Nem tudom miért de amioóta feltettem a videókártya driverét kékhalállal leáll a win de most semmi számomra fontos információt nem közöl mint szokott hogy melyik dll vagy tudom is én fájl a bûnös. csak kidobott egy c0x0000....stb valamit ami gondolom úgyse mond semmit meg google se talált pont erre azonos dolgokat. Valahol van egy hibanapló vagy mifene amibe mintha pontosabban írná a hiba okát csak az idõ múlásával elfelejtettem hogy azt hol is találom esetleg ha valaki megtudná mondani hol lelek rá azt megköszönném hisz akkor el tudnék indulni valami nyomon vagy ha másnem újbol titeket zaklatni a problémámmal. Elõre is köszi

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

grebber
Akkor oké megnyugodtam 😄

Bence94
láttam ahol volt ez a kép azért eszik ennyit mert egy szûz xp-n próbálták ki és még semmi se volt rá rakva.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

PíszLávJuniti
nem biztos hogy ez a valóság. vga driver, hangkartya, stb is szokott szolgáltatásként futni, meg még jó pár dolog..
ez lehet hogy egy csupasz installra feltolt Sp3. de csak tippelek

Nekem most van egy kis problémám az XP-mel. Nem akarja felrakni a legutóbbi 4 frissítést(Office 2003-hoz és az Outlookhoz) és a C meghajtón nem akarja befejezni a szektor hibák kijavítását.
grebber
No ez az a kép

http://images.msw.hu/xpsp3beta3180/sp3-16.jpg

grebber
Hm most olvasgattam SP3-ról és ott volt ez a kép!
Ez milyen esetben létezhet hogy csak 17 alkalmazás fut és csak 100MB memót eszik??
Mert nekem alaból 32 és 4xxMb-ot eszik.

Vagy azt a módszert használod, vagy ezt ami ezen az oldalon van:

Másik lehetõség

Én az utóbbit használtam és bevált.

Remélem segítettem

Sziasztok.Adott egy Acer gép,telepitem a Xp-t Linux volt rajta,Drivereket töltöm le hozzá,Az Intel AHCI Driver az mire kell? Azt tudom hogy át kelett modositsam a biosba a AHCI-t IDE-re mert másképp nem telepiti az XP-t. Kössza a válaszokat.
Nod32 -re szavazok.

(Nem ide tartozik, de 1 ismerõsnél a 2.7-es nem tudott mit kezdeni 1 vírussal és akkor feltettem neki a 3-ast, megoldotta + még mást is talált.)
Akkor lehet mégsincs hitelesítve rendesen !

Van rá 2 megoldásom.
Ha érdekel, akkor 1 e-mail címet adj és elküldöm.
- Alaplap cuccait feltetted !
- DirectX !
- Videokártya Driver !

- Valamilyen új dolgot tettél a gépedbe !

- Géped nincs Felhúzva !

- Több játéknál is ez van !
Én pl.: egynél jártam így, de erre van megoldás (Call of Duty 4)
KMPlayer -el is próbáltad !

Lehet hibásak, próbáld másik géppel, másnál.
Üdv!

Srácok csak egy kis segítséget szeretnék kérni outlook ügyben. Eddíg office 2003-as outlookot használtam mígnem volt vele vmi gond és leszedtem. Kis ideig maradt (tudom nem vmi jó választás) az outlook express 6-os. Minap felraktam egy office 2007-t és gondoltam akkor kipróbálom a 2007-es outlook-ot. Namármost a helyzet az, hogy miután felraktam az a hibaüzenetet kapom, hogy " az alapértelmezett levelezési mappák nem nyithatóak meg", ennyi. Erre a súgo azt írja, hogy vmi terminálkiszolgáló-ból probálom futtatni és ezért nem lehet. Sry de nem vágom, hogy most ilyenkor mi is van. Tudnátok abban segíteni, hogy miképp is tudnám a 2007-es outlook-ot bekonfigurálni és használni is egyben??

Elõre is thx!!!

\" örökké nem eshet.... \"

nekem Nod32 van fenn, és bevált.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Pethy23
Xp-re Avast vagy Nod 32 ajánlottabb?
xxdani
sziasztok két kérdésem lenne a második lehet hogy nem teljesen vág ide.
Elsõ. csaináltam egy reg cleanert meg tudom is én azóta folyamatosan a gép inditásakor valamiféle fax programot akar telepíteni vagyis a következõt írja. "please wait while windows configures Fax" ezt hogy lehet megszüntetni? jah miután végigmegy a csík kér valamit csak már nem tudom mit és ha meg cencellingre nyomok akkor a következõ indításkor megint próbálkozik.

másik egy poros ati radeon 9600Xt-m van és feltettem hozzá való drivert azóta amikor pl az asztalon jobbgombot nyomok akadozva jelenik meg az a menü nem tudom a szakszavát...ez miért lehet? driver nélkül minden okés...

Örm
Hello!
Tudnátok mondani olyan programot amivel le lehet cserélni a boot képernyõt? Kösz!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

sharpwrz
Sziasztok!

Xp Sp2 van fent a gépen, hitelesítve van, de mivel letöltött vmi automatikus hüleséget, ezért kiirogatja, hogy
,,lehet, hogy szoftverhamisitás áldozatává vált..."
Ezt hogy lehet kiütni?

...

A #17255 - re valaki légyszi!!!<#worship><#worship>

Pethy23
Az jó ha 500-600 mega az XP-d!!! Ha annál nagyobb az már modolt és kaki...
Vinsanity15
szasztok megin én lenneék. az a probléma h feltettem már a 2. xp t egy nap alatt de mindegyiknél az a probléma ha vmi uj gamet inditok olyan 1-2 percen belül kidob win hibaüzivel.... nemtudja vki mi lehet a probléma ? lehet h az h az xp amit letöltöttem nem olyan nagy méretü ? 500-600 mega.

Vinsanity is back!!

Sziasztok egy kis segitség kellene....miért van az hogy XP-alatt egy két avi formátumú filmet az összes lejátszó program fejjel lefelé játsza le????

Köszi!!!