Windows XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Daytona 2008
3. ReBorn
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vinsanity is back!!
Hálózaton keresztüli másolásra adja ki. Mi lehet az oka?
A távoli gépet tudom tallózni, pingelni, stb.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Speciális fül
Környezeti változók: Temp mappa beállítása
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Az lenne a problémám, hogy a windows az E: meghajtón van és telepítéskor én véletlenül D: meghajtót adtam meg a TEMP könyvtárnak és így most mindenáron a D:-n keresi holott az a CD meghajtó és így nem enged programokat telepíteni 😊 Hol lehet átírni azt hogy hol legyen a TEMP könyvtár? Pls HELP!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
\" örökké nem eshet.... \"
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
amugy mi ez?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Bal Alt+Shift
Mostanában nagyon fel tud idegesíteni néha a gépem😊 Egyre többször csinálja azt, hogy a billentyûzet kiosztását átállítja angolra. Általában msnezés közben, gondolom vmi billentyûkombináció hatására. Vagy nem?😄 Tehát ezt mi okozza, és hogy lehet megszüntetni?
Elõre is köszi!
Mért nem indul el a bootolás xp telepítésnél? Ezelõtt is ezzel a cd-vel telepítettem, és most egyszerûen nem akar bootolni!
Bios beállítás jó...
...
volna egy nagy problémám a géppel, (bios frissítés volt, új táp megvan,windows install megvolt) ennek ellenére, a gép ujra indul és az alábbi üzenetet hadja az eseménynaplóban ::
--------------------------------------------------
idõtullépés miközben a rendszer céleszköz változásáról üzenetet küldött az "Wnd Class CwindrivesNotifyerHelperWindow" ablakba.
és ez játék alatt történik pl bioshock,crysis stb
elõre is köszi
Ha igen, talált rá valami megoldást?
És úgy ahogy leírod
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Vagy szerinted: "Szia, odaülhetek a géphez picit? Persze csak lépjél ki a fiókombol"<#wow3>#wow3>
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
nem használok levelezö progit, hanem a weben nézem.
de olyanra gondolok mint a vistánál a Gmail minialkalmazás mert az látja ha jött levél.
csak itt progi formályában
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Elõre is nagyon köszönöm!!
Olyat szeretnék, hogy van két felhasználó: Admin, nomrálUser. Admin tud telepíteni kérdés nélkül, viszont ha a nomrálUser is szeretne akkor jöjjön fel neki egy ablak, hogy adjon meg telepítésre jogosult felhasználónevet és jelszót.
Sima WinXP pack 2, semmi szerver nincs, nincs tartományban stb.
Köszi!
http://www.madaraszautosiskola.hu
★ 汤姆 李
Magyarításnak pedig erre keress: Windows XP HUN MUI
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudjátok véletlen, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a weboldalakon NE szinezzen át betûket? Ez valamilyen szolgáltatás az xp-ben vagy az IE-ben, de nem tudom hol lehet ezt kikapcsolni! 😞 Help!
Ez valamilyen vírustól van? Spyware-eket töröltem le Spyware progikkal, de nem lett jobb a helyzet.
Volt már ilyen másnál is?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Radinor
Radinor