Windows XP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az XP nyelvét sehogy.

Hello! Hogy tudnám a magyar XP-t átváltani más nyelvre? Valaki ha tud segítsen pls! elöre is kösszi
Narxis
1. carlosca
2. Daytona 2008
3. ReBorn

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Vinsanity15
helotok , sztetek melyik xp t érdemes feltennem ? most akarom ujrarakni a gépet és nemtok donteni .persze nem legális változatra gondolok

Vinsanity is back!!

PíszLávJuniti
"az elérési út túl bonyolult"
Hálózaton keresztüli másolásra adja ki. Mi lehet az oka?
A távoli gépet tudom tallózni, pingelni, stb.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

aszizoli
Windows billentyû + Pause
Speciális fül
Környezeti változók: Temp mappa beállítása

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Mhosah Myth
Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy a windows az E: meghajtón van és telepítéskor én véletlenül D: meghajtót adtam meg a TEMP könyvtárnak és így most mindenáron a D:-n keresi holott az a CD meghajtó és így nem enged programokat telepíteni 😊 Hol lehet átírni azt hogy hol legyen a TEMP könyvtár? Pls HELP!

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Köszönöm!

\" örökké nem eshet.... \"

daxan
A másik felhasználó távoli asztalhoz kell...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Sziasztok. Lenne egy olyan problémám hogy egyszer csak újraindult a gép és amikor a windowst indítanám el kiírja h az isapnp.sys -el gond van és próbáljam meg a cd-rõl a javítást. Csak valamiért nem akarja megcsinálni.A linux ubuntu elindul probléma nélkül ,és el is érem a windowson rajtalévõ fájljaim. Na csak ugyemost ha újrateszem a wint az elvileg elrontja a linuxot vagyis míg az ubuntu teljesen kezeli a win-t addig ha a wint felteszem akkor elvileg elronthatja a linuxot. Ezt csak hallottam de nem vagyok benne biztos mert végülis külön partíció. Na és az lenne a kérdésem h esetleg linuxról kitudnám javítani a win hibáját? Vagy volt már valakinek hasonló? És ilyenkor mi a teendõ?:S Elõre is kösz a segítséget

Olympus lvl 62 + Pure Str blader [HUN_Legion lvl5] Pihenget Lvl 52 ről 44re vissza pkzott Hibrid int [HUN_Legion] Újra kezdve

aszizoli

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

urbijoe
regsvr32.exe

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

urbijoe
a regsvr.exe mért használlja a prcit 50%-on?
amugy mi ez?

Narxis
Ja ezt , benéztem. 😊

Narxis
Én ezt használtam, nem volt vele gondom: XP Codec Pack

Srácok XP-hez milyen codec pack-ot éredems felraki? Tudnátok ebben segíteni??

Hát ez kicsit lehozott x)
aszizoli
Váltás szövegbeviteli nyelvek között:
Bal Alt+Shift

Narxis
Kezdésnek futtass le egy nod-ot meg mondjuk valami antispyware progit. Szerintem valami kártevõ lehet, msn-nél csak a zárolásra van billkombináció tudtommal. De az is shift+valami.

joshua
Szevasztok!
Mostanában nagyon fel tud idegesíteni néha a gépem😊 Egyre többször csinálja azt, hogy a billentyûzet kiosztását átállítja angolra. Általában msnezés közben, gondolom vmi billentyûkombináció hatására. Vagy nem?😄 Tehát ezt mi okozza, és hogy lehet megszüntetni?
Elõre is köszi!

Narxis
Megsérült a CD.

sharpwrz
Sziasztok!
Mért nem indul el a bootolás xp telepítésnél? Ezelõtt is ezzel a cd-vel telepítettem, és most egyszerûen nem akar bootolni!
Bios beállítás jó...

...

heló szia :,segítsetek hozzáértõk! 😉

volna egy nagy problémám a géppel, (bios frissítés volt, új táp megvan,windows install megvolt) ennek ellenére, a gép ujra indul és az alábbi üzenetet hadja az eseménynaplóban ::
--------------------------------------------------
idõtullépés miközben a rendszer céleszköz változásáról üzenetet küldött az "Wnd Class CwindrivesNotifyerHelperWindow" ablakba.
és ez játék alatt történik pl bioshock,crysis stb

elõre is köszi

Valaki találkozott már olyannal, hogy nem látta a saját megosztásait?

Ha igen, talált rá valami megoldást?

PíszLávJuniti
Nálatok még sose volt családi gép?
És úgy ahogy leírod

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

[HUN]FaTaL
Ezért nem értem én se😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Met
De ha autómatikusan belép az õ fiókjába akkor nem mindegy?
Vagy szerinted: "Szia, odaülhetek a géphez picit? Persze csak lépjél ki a fiókombol"<#wow3>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PíszLávJuniti
talán mert ritkán más is használja a gépet?

[HUN]FaTaL
Akkor mi a jó francnak két felhasználó?😄D

lck
Tedd fel a tweakui progit. Abban van rá beállítási lehetõség.
daxan
Sziasztok! Hogyan tudom azt beállítani, hogy ha van 2 felhasználó a gépen, akkor autómatikusan az én fiókomba léptessen be??? Vagyis ne kelljen választani felhasználót...

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

aszizoli
Valamikor tavasszal.

Bence94
helo tudja valaki mikor jön ki a végleges sp 3?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Narxis
Azt csináltam elõszõr, ki van szedve. Vendégfiók ki van kapcsolva.

Fabio Capello
szedd ki az enteres jelszót, és akkor automatikusan belép asszem 😊 nekem sincs kipipálva a jelszó mezõ és simán beléptet

Narxis
Nem tudjátok hol lehet kezelni a bejelentkezési dolgokat XP-ben? A gond az, hogy megcsináltam egy másik gépen Futtatás:controluserpasswords2 parancsot , hogy eltüntessem a bejelentkezési képernyõt amikor klikkelni kell az egyetlen használatban lévõ fiókra. De ugyanúgy megmaradt. Ezután Vezérlõpult Felhasználóifiókoknál szedtem ki a pipát a bejelentkezési képernyõrõl és ezután már valami ASPA.NEt felhasználónév + jelszót kért, beírtam a Rendszergazda nevem, jelszó nincs, enter és így léptetett be. Tehát mostmár nem klikkelni kell hanem felhasználónevet + jelszót kell beírni minden indításnál. Tesom sajnos törölte ezt az ASPA.NET fiókot és így meg néha nem léptt be indításnál a winfos. Hogy lehet ezt az egész szart kigyomlálni a rendszerbõl?1 user, 1 fiók, bejelentkezés nélkül kellene, hogy legyen.

urbijoe
nem tud valaki olyan progit ,hogyha levelem jön akkor jelezze?
nem használok levelezö progit, hanem a weben nézem.
de olyanra gondolok mint a vistánál a Gmail minialkalmazás mert az látja ha jött levél.
csak itt progi formályában

[HUN]FaTaL
user ne legyen rendszergazda, legyen korlátozott felhasználó

nekem sima Windows XP Professional SP2 van fenn a gépen, tökéletesen megfelel.

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

Srácok egy kis segítséget szeretnék kérni ha most tennék fel egy XP-t akkor ti melyiket ajánlanátok? Csak mert mostanság annyiféle forog "közkézen". Gondolok itt pl az SP3-as verziókra illetve a sokféle integrált és "upgradelt" változatokra.

Elõre is nagyon köszönöm!!

madi 9k
Hello!

Olyat szeretnék, hogy van két felhasználó: Admin, nomrálUser. Admin tud telepíteni kérdés nélkül, viszont ha a nomrálUser is szeretne akkor jöjjön fel neki egy ablak, hogy adjon meg telepítésre jogosult felhasználónevet és jelszót.

Sima WinXP pack 2, semmi szerver nincs, nincs tartományban stb.

Köszi!

http://www.madaraszautosiskola.hu

Narxis
Sztem hülyeség, beleraktak egy rakás programot amire nem mindenkinek van szüksége. Ha már tweakelt xp kell akkor ajánlom a Daytona2008 -at. A ReBorn-ra épül ha mond ez valakinek valamit. Én mondjuk a buherálatlan XP híve vagyok(max. a frissítések legyenek benne) mert nincs szükségem annyi programra mint amit bele szoktak zsúfolni az ilyenekbe.

Mi ez a Blackxp?A 10-es változat látom kb 8GB?Érdemes ezzel foglalkozni??Köszönöm!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PíszLávJuniti
Milyen cache fájlt kell kitörölni / beállítani, hogy az asztalon lévõ ikonok megjelenjenek normálisan, és gyorsan?

[HUN]FaTaL
Tegyél ki egy tányér paprikás krumplit háttérnek és ott a magyarosításod😊

Magyarításnak pedig erre keress: Windows XP HUN MUI

Helo én nemrég töltöttem le a Black XP 7.5-ös verzioját de az a baj hogy angol! nemtudna valaki egy linket adni vagy valamit ahonnan leszedhetem a magyarosítást?
Titan
Skacok!

Nem tudjátok véletlen, hogyan lehet kikapcsolni azt, hogy a weboldalakon NE szinezzen át betûket? Ez valamilyen szolgáltatás az xp-ben vagy az IE-ben, de nem tudom hol lehet ezt kikapcsolni! 😞 Help!

Peetboy
Sziasztok! Valami történt a gépemmel,mert nem enged belépni oldalakra. A Freemailbe sem, és más oldalakon is ha beirom a jelszót nem enged be, vagy belép, és uána rögtön kilép.
Ez valamilyen vírustól van? Spyware-eket töröltem le Spyware progikkal, de nem lett jobb a helyzet.
Volt már ilyen másnál is?

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

radinor
az msn javitva:[email protected]

Radinor

radinor
hello ki tudná meg mondani hogy a biost hogy lehet kitõrõlni,és ujra fel rakni amugy xp-rõl van szo,meg mitkell csinálni hogy ne F1-el kelljen inditani a gépet.aki tud kérem a segitségét,ide:[email protected] e-mailra,vagy az msn-nen:radi.norvhotmail.com.segitségeteket elõre is kõszi

Radinor